PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Dalaz Magasutra

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dalaz
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Dalaz Magasutra
Posts : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Dalaz Magasutra   vr mei 19 2017, 20:07

Full Name: Dalaz Magasutra
Gender: Male
Age: 19 years
Planet of Origin: Razen
Element: Fire

Parents: Arbathur Magasutra / Sasha desilo
Brothers / Sisters: ...
Orientation: Straight.
Crush: ...
Partner: ...
Offspring: ...


Appearance:
Dalaz is een gespierde man, hij heeft brede schouders, een afgetrainde buik en over het algemeen een goed onderhouden lichaam. Dit komt allemaal door zijn dagelijkse ochtends trainings routine. Hij heeft crimson rood haar, gele/bruine ogen en een sterke stem.Health Status:
Over het algemeen is Dalaz gezond. Hij heeft een goed uithoudingsvermogen en weet zich over het algemeen wel fit te houden. het enige probleem dat hij heeft is een verslaving aan Spare ribs, als hij deze ziet blijft hij maar eten.

Special Features:
Dalaz heeft een piercing op zijn kin, dit komt door een symbolisch iets dat in zijn moeders familie zat, ook heeft hij een Tattoo van een vuur draak op zijn rug waar hij maar al te trots op is.

Personality:
Dalaz is over het algemeen kalm van gedachten, maar zodra iemand echt tegen hem persoonlijk vervelend begint te doen, of wanneer Dalaz gepest en of getreiter ziet dan is hij al snel geïrriteerd en zal dan ook de eerste zijn die geweld toe zal passen.

Maar over het algemeen is Dalaz erg vriendelijk, ook al heeft hij soms problemen om dit te laten zien, doordat hij niet veel contact heeft met andere mensen gedurende zijn kinderjaren is zijn sociaal niveau best laag, maar hij probeert altijd wel met gesprekken mee te doen ook all is dat soms niet even makkelijk voor hem.

Over het algemeen is hij niet verlegen, soms een beetje brutaal maar hij heeft een hart van goud.

Backstory:

Dalaz is opgegroeid aan de kust en was daardoor veel te vinden in de buurt van de tropische bomen en heerlijke golven van het water. Hij had een erg leuke tijd met zijn vader en moeder en er waren bijna nooit problemen tussen hen, maar dit kwam voornamelijk omdat zijn ouders eerst een ander kind gepland hadden, maar deze was helaas tijdens de geboorte overleden.

dit heeft ertoe geleid dat zijn moeder enorm veel aandacht aan Dalaz gaf maar ook er veel bescherming, Dalaz was bijna nooit toegestaan om met andere kinderen te spelen omdat ze bang was dat hij misschien gewond kon raken tijdens het spelen.

maar ook al was hij veel beschermd dit weerhield hem er niet van om met avontuur op te zoeken, meestal was dit bij de zee waar hij het verre strand overzag, maar vaak sprong hij ook erg graag in het diepe vanaf een klif en maakte een duik in het water om heerlijk af te koelen.

Toen Dalaz oud genoeg was bracht zijn vader hem naar de academy om Magie te studeren, want dat was traditie gezien beide ouders vuur magiërs waren, Dalaz had niet veel vrienden op de academie en na jaren alleen zijn of met kleine groepjes van vrienden die hem niet aanstonden na een paar jaar, kwam hij aan in het vijfde leerjaar waar hij als dank van zijn ouders voor zijn goede cijfers een cadeau kreeg.

op zijn kamer stond een klein doosje en in dit doosje zat een wit met grijs gestreepte kitten, en deze kitten zou de machtigste naam een Strijder Kat kon hebben krijgen. : Brutus the tiny!. en zo begon het zesde leerjaar voor Dalaz en Brutes. on to their adventures!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Dalaz Magasutra

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-