PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 unexpected visiter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: unexpected visiter   zo apr 30 2017, 17:55

De vrouwe van het vuur was na een veel te lange tijd eindelijk weer uit haar toren gekropen. Dit deed ze niet vaak genoeg maar dat maakte allemaal niet echt uit voor haar. Het enigste wat belangrijk genoeg was, was haar werk. Van bezoek hield ze niet dus meestal wanneer er aan haar deur werd geklopt, bleef ze stil. Waardoor de bezoekers van de veronderstelling gingen dat ze nog altijd niet in haar toren was. Met een zachte handbeweging gleden de vrouw haar vingers door de haren. Met een blik naast haar merkte ze dat haar tijger zelf ook niet met haar gedachten bij haar omgeving was. Dit alleen al zorgde voor een kleine krul omhoog in de lippen van de vrouw. "Alles ok Aphra?" De tijgerin keek kort even verward op voor ze kort haar lange staart rond de been van haar baas krulde. Dit maakte Lilith dan ook weer duidelijk dat ze het er liever niet over wou hebben en de vertrouwen van de vrouw vroeg. "Het is ok meid" sprak ze zachtjes en krabde even achter de oren van de tijgerin voor ze weer voor zich keek.

De wind buiten zorgde voor dat de vrouw even kort stopte om even diep adem te halen. De koude lucht hield ze voor enkele seconden langer in haar longen om ze dan weer los te laten. Het besef alleen al dat ze weer eens naar haar thuis planeet ging, maakte de vrouw al wat actiever en gelukkiger. Achter dat ze diep genoeg het bos in was gewandeld kwam ze eindelijk op een grote open plek. Daar lag haar grote draak Vritra te rusten. Het was een draak dat qua element nog maar zelden voor kwam. Elektriciteit. Lilith begroete de draak door haar hand op zijn voorhoofd te leggen en haar ogen rustgevend te sluiten. Beide opende ze dan weer op dezelfde tijd open. "Het is tijd om weer even naar huis te gaan" met haar zachte stem keek ze vol geluk naar het reusachtige wezen. Aphra was verdwenen richting het platform om zo naar hun thuisplaneet te geraken. Het was onmogelijk voor de tijgerin om op een draak te kunnen blijven liggen. Met de helm op haar hoofd om haar te beschermen schoot Vitra de lucht in.

Eenmaal aangekomen op de bestemming zuchtte ze eens diep. Het feit dat ze voor een gebouw stond waar er normaal een vergadering gaande was, zorgde juist voor de zucht. Het was geen belangrijke vergadering, maar toch was Lilith er liever bij. Zolang dat het met haar planeet te maken heeft zul je haar erbij zien. Natuurlijk was ze wat laat, maar de onderhandelaars wisten dit al van te voren. Met een vastberaden maar koude blik in haar ogen stapte ze de zaal binnen. Meteen werd ze achterdochtig bij het zien van de man waarmee haar mensen aan het onderhandelen was. "Ik wist niet dat De legendarische magiërs van het water toestemming had op mijn planeet. "Haar worden waren scherp en hard. Sinds de moord op een van haar draken op haar school, was ze zeer streng op bezoekers op haar planeet. Dat ze hier niets van wist zorgde meteen voor haar woede en irritatie. Het is niet dat de legendarische magiërs verboden waren op haar planeet, maar het liefst wist ze dit van te voren. Wat dit voor zover ze het kon herinneren niet zo het geval was. Geen enkele seconde had ze haar blik van de man weg gedraaid. De hele tijd keek ze hem recht aan. Haar mensen voelden zich al meteen ongemakkelijk. Wetend dat hen de les snel genoeg nog gelezen zou worden.


(Alaric)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alaric
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Sansan
Posts : 520
Points : 898
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: That doesn't apply to me, but... one is never too old to learn, right?
Partner: I'm much more me when I'm with you, Ronodan.

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   vr mei 05 2017, 14:34

“No, but really, Carlos, in my time they called it ‘firewater’. You see..” Lachend legde Alaric nogal familiair een hand op de schouder van één van de Raziaanse onderhandelaars. “It clears the throat, loosens the tongue and keeps your heart from sinking, eh?” prevelde hij er breed grijnzend achteraan, waarbij zijn eeuwenoud accent zo mogelijk nog meer doorklonk dan normaal, onderwijl hun glazen nog eens rijkelijk volschenkend met het sterke goedje wat hij van zijn thuisplaneet had meegenomen. Als gevolg schoten de heren om hem heen even in de lach. De Cassiaanse mannen die bij zijn kant van het “onderhandelingsspel” hoorden, knikten daarbij bevestigend, vervuld van de kenmerkende, Cassiaanse trots.
“Alec, al zou ik niet weten welke functie je bekleedde, dan nog draag je werkelijk de identiteit van je thuisplaneet uit…” reageerde één van de andere twee Razianen geamuseerd.
“Dat beschouw ik als een compliment, Miguel!” gooide Alec direct terug, die inmiddels alle namen en rollen vlug uit zijn hoofd had geleerd. Alles was leuk en aardig tot op bepaalde hoogte, maar onder zijn ogenschijnlijke vriendelijkheid en vlotte babbel, schuilde nog altijd een politicus die wist hoe hij het nodige gedaan kon krijgen in het belang van Cassia. Hierdoor met een zekere… bedachtzaamheid nam hij de zes mannen om hem heen nog eens aandachtig in zich op. Het was grappig om te zien hoezeer in uiterlijk uit te maken viel wie waar vandaan kwam: de Razianen allen met een redelijk.. felle blik, overwegend donkere haren, gebruinde huid en rood-met-goud getinte kleding. Hun houding was statig, maar vlot. Hun bewegingen soepel, als de Salsa-dans. Het spreken ging hen vlug en zichtbaar zonder moeite af, in welk gezelschap ze ook verkeerden.
En dan waren er nog de Cassianen; Een blik zo kalm, maar daardoor in zekere zin niet te peilen, lichte haren, bleke huid en blauw-met-zilver getinte kleding. Hun houding was wat… strakker dan die van de Razianen, maar dit toonde daarmee ook een bepaalde elegantie. Iedere beweging leek ingecalculeerd en doordacht, waardoor zelfs een verrassing voor de ander, een voorspelling van henzelf leek te zijn. Op eenzelfde wijze spraken ze met voorbedachte rade en gaven vooral antwoord op wat hen gevraagd werd, in plaats zichzelf met de ellenbogen uitgebreid naar voren te wringen in de conversatie.
Het was een prachtige tegenstelling om te zien, aldus Alaric. Deze man in kwestie stond ongeveer te midden van de gehele groep, waar hij vanaf de schouders enigszins bovenuit stak. Zijn asblonde lokken en doordringende, ijsblauwe ogen prijkten in de schemering van de ruimte. Zijn ongewoon gebruinde huid voor een Cassiaan toonde dat hij al langere tijd van huis moest zijn. Ook leek iets in zijn houding, manier van spreken (zelfs los van het -voor velen onbekende- accent) en vluchtige bewegingen weg te geven dat hij kennis had genomen van vele plekken naast zijn thuis en daarbij uit een tijd kwam slechts bekend uit legendes aan de heren om hem heen.

Het was ook om deze reden dat Alaric even later als eerste een nieuwe verschijning opmerkte bij de deur. In een automatisme zocht zijn nieuwsgierige blik de bruinharige vrouw die hij direct herkende als zijn collega Lilith, aangezien hij haar al een keer eerder had mogen ontmoeten bij de vergadering met alle collega’s en hun adviseurs tezamen. Ah, daar was ze! Haar mensen hadden hem al verteld dat ze later zou aansluiten, dus was hij zo vrij geweest eenieder zolang bezig te houden met een onschuldige babbel onder het genot van Cassia’s finest: een royale fles pure, eerlijke, stoot-in-de-maag whisky. Altijd handig om de sfeer van onderhandeling wat… luchtiger en speelser te maken, om voor beide kanten tot betere resultaten te komen.
Het was hem in feite pas gisteren ter oren gekomen dat een kleine delegatie afgevaardigden van zijn thuisplaneet vandaag naar Razen zouden vertrekken om nieuwe mogelijkheden in de handel tussen beide planeten te bespreken. Het was dan ook min of meer in een opwelling dat Alaric zich vanmorgen vroeg bij hen had gevoegd. Dat hem daarbij gewaarschuwd was dat ook de Vrouwe van het Vuur bij de bespreking aanwezig zou zijn, vormde… in ieder geval deels de reden waarom hij deze kans gewoonweg niet had kunnen laten liggen…
Zich beseffende dat zijn aanwezigheid in haar ogen daarom misschien wat plotseling en onverwacht zou kunnen zijn, deed hij al enkele stappen naar voren, waar de rest van de groep juist ietwat achteruit leek te deinzen toen ze haar alleen al hadden opgemerkt. “Lilith!” groette Alec haar desalniettemin vriendelijk en opgewekt, bijna als een oude bekende, waarbij zijn heldere ogen speels schitterden, zeker bij haar… vrij directe opmerking. Hij voelde hoe de mannen achter hem het spontaan Spaans benauwd kregen, maar hijzelf week verre van terug. In tegenstelling… Hij deed gewoon nog een stap in haar richting om één van haar handen in zijn beide, grotere handen te kunnen nemen en bracht deze naar zijn lippen, zodat hij er een vluchtige kus op kon drukken, waardoor zijn lange lijf zich iets voorover moest buigen. Het was een uiterst beleefde en gepaste manier om een vrouw te begroeten, afkomstig uit de tijd waarin hij nog sterfelijk was geweest en daarbij één van de dingen die hij sindsdien niet meer had kunnen en willen afleren. “Het is ook een genoegen om jou weer te zien.” sprak hij onverstoord verder, waarbij zijn ogen vanuit zijn gebogen positie kort opschoten naar de hare. Met verrassende souplesse ging hij hierna weer recht staan en trok zijn handen terug. “Please forgive my intrusion. I took a.. personal interest in the matter at hand, so.. I decided to join you, for the sake of both our planets.” Zijn blik gleed kort achterom naar zijn mannen die hem vragend aankeken. Zijn luchtige lach leek hen echter iets.. gerust te stellen. Vervolgens vonden zijn ogen als vanzelf het fijne gezicht voor hem weer. “But.. it was kind of a last minute decision, really.” Zijn mondhoeken krulden geleidelijk aan iets verder omhoog, waardoor zijn witte tanden zich een moment ontblootten. “Don’t worry; I won’t be staying long. Only for the night.” Er verder geen woorden meer aan vuil makend, legde hij zijn hand nu tussen haar schouderbladen om haar zo zachtjes aan richting de lange tafel te leiden waar de rest van het gezelschap ondertussen ook naartoe bewoog. Hier aangekomen, trok hij hoffelijk een stoel aan het hoofdeind achteruit, zodat ze kon gaan zitten en hij haar kon aanschuiven. Zelf nam hij plaats op de stoel daarnaast, maar niet voor hij ook voor Lilith één van de glazen rijkelijk had gevuld met het hemelse, Cassiaanse ‘vuurwater’ - ongevraagd, waardoor er voor een vluchtig moment enige uitdaging door leek te schemeren in zijn houding…
Oh, hij was zéker benieuwd waar deze bespreking heen zou leiden…

[OOC: De Engels geschreven stukken moet je gewoon lezen als Nederlands. Het klonk gewoon veel beter om het in het Engels te verwoorden, haha.]

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   za mei 06 2017, 08:37

De momenten dat Lilith aan het vliegen was met Virtra waren hemels. De reusachtige draak was een van de weinige dat zo soepel kon vliegen maar toch een brute kracht had. De draak zelf bestond grotendeels uit bot. Dit alleen al zou de draak een kale uitstraling geven moest er niet elektriciteit tussen zijn botten glijden. Dragon zoals Virtra werden niet vaak meer gezien. Het gebeurd dan ook niet veel dat een draak geboren werd puur en alleen maar als bot en zijn element. De herinnering aan hun eerste ontmoeting zorgde al voor een zacht en tedere glimlach op haar lippen, die snel genoeg weer verdween bij het zien van hun planeet. Het landen was op een reusachtig grasveld. Zo groot dat je met het blote oog niet zou zien waar het einde is. Dit alleen was voor draken om te landen met hun rijder. Meestal lande ze aan de grens zodat de eigenaars niet te lang moeten wandelen om bij de school te geraken.

Achter dat de vrouwe van het vuur afscheid had genomen van haar draak ging ze met een grote tegenzin naar de plaats waar die onderhandelingen plaats vond. Het interesseerde haar altijd wanneer er onderhandelingen gedaan werden op haar planeet. Het hielp de economie van haar planeet, iets dat belangrijk was. Zo'n meetings probeerde ze dan ook altijd zoveel mogelijk mee te volgen. Met sierlijke lange passen stapte ze door verschillende gangen voor ze twee grote deuren kwam te staan. Het was een van de zalen dat vol luxe waren. Het was wel te verwachten dat haar onderhandelaars de mannen naar deze kamer hebben gebracht. De Lm van het water besloot namelijk onverwacht mee te komen op het laatste moment. De gedachte alleen maar zorgde ervoor dat ze even een diepe maar geïrriteerde zucht slaakte. Lilith hield niet van onverwachte bezoekers ook al is de man een legendarische magiërs.

Haar irritatie werd alleen maar groter wanneer ze gelach in de zaal hoorde. Iets dat in eerste instantie niet erg is. Moest ze iets te zien krijgen bij het openen van de deur. Daar op tafel stond er drank. Het was iets dat ze ten strengste verboden had. Vooral sterke drank, frisdrank was toegelaten. Het zorgde voor dat je niet helder meer kon nadenken. Het gevaar was er dan dat er dingen besproken konden geraken dat niet aanvaardbaar was. Haar eerste woorden waren dan ook meteen scherp en hard. Haar gifgroene ogen die fel uitstaken keken de mannen aan die onder haar leiding stonden. De razianen stonden meteen angstig recht. De mannen wisten maar al te goed wat ze verkeerd hadden gedaan, en wisten dan ook wat de gevolgen er van gingen zijn. Haar ogen kneep ze weer tot spleetjes wanneer hij haar naam sprak. Iets te enthousiast naar haar zin. Droogjes trok ze een wenkbrauw op bij zijn formele elegante begroeting. Moest ze niet van dezelfde tijd zijn geweest dan zou ze of gebloosd hebben of haar hand terug getrokken.

"Moest u niet last minute gekomen zijn dan was het misschien insgelijks geweest" sprak ze bot op zijn 'genoegen'. Op momenten als nu besefte ze hoe ze veranderd was vergeleken met het begin van haar positie hier. en net als al die andere momenten duwde ze de gedachten in enkele seconden weer weg. "Het maakt mij niet uit of je nu hier voor een nacht ben of voor een week. Zorg er de volgende keer voor dat het geen last minute is." De vrouwe moest zich inhouden om er iets nog aan toe te voegen. Bij het voelen van zijn hand tussen haar schouderbladen begon ze op haar onderlip te bijten. Kalm blijven Lilith. Voor enkele seconden was het voor de vrouw moeilijk om niet uit te schieten op het feit dat hij op haar planeet was. De razianen leken te ontspannen tot Lilith zich tot hen richtte. "Più tardi si occuperà con tutti e due." sprak ze in het snelle Italiaans al was de Ierse accent iet wat duidelijk te horen om het feit dat ze geïrriteerd was. Met een kalme houding kon Lilith toch een strenge en koude uitstraling creëren. Vooral om het feit dat haar aura voor het moment zo aanvoelde kon anderen een rilling bezorgen.

Het drank dat ze voorgeschoten kreeg raakte ze niet aan. Het zorgde zelf voor een korte tug aan haar lippen. "Ik drink niet tijdens werk" sprak ze koeltjes. Duidelijk maken dat ze de drank niet ging aanraken. "Laten we maar eens beginnen" De papieren dat ze op tafel had gelegd bekeek ze nog eens enkele seconden. "enkele weken geleden heb ik de aanvraag gedaan qua onderhandeling voor het water van Cassia" Het water in Razen was vaak niet zo gezond als die van Cassia. Haar planeet was redelijk warm, dit zorgde voor dat water lastiger was om fris te houden. Vandaar dat ze bleef onderhandelen met cassia voor hun fris en helder water. "Graag zou ik willen weten wat u in ruil ervoor zou willen" Er waren nog andere dingen dat ze wou weten. Toch wil ze het liefst dit eerst weten. Moest het niet haar niet aanstaan dan konden ze het contract ook niet verder bekijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alaric
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Sansan
Posts : 520
Points : 898
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: That doesn't apply to me, but... one is never too old to learn, right?
Partner: I'm much more me when I'm with you, Ronodan.

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   za mei 06 2017, 15:07

Het lachen verging hen.. snel. Althans, waar Alec nog enigszins (en wellicht iets te zichtbaar) geamuseerd was met Lilith’s komst en reacties, leken de overige Cassianen elkaar vluchtige, doch veelbetekenende blikken toe te werpen. Blikken die maar één ding, maar daarmee ook gelijk meer dan genoeg, zeiden: Vrouwen…
Oh, Alaric voegde zich bij hun blikkenwisseling hoor. Hij begreep het maar al te goed. Tja.. Ze waren immers gewoon gezellig aan het borrelen geweest, tot.. één vrouw zich bij het gezelschap had gevoegd en gelijk was het vriendschappelijk praten, gelach en klinken van glazen verstomd tot een.. zielig hoopje onzekerheid, van wie niemand zijn mond nog durfde open te trekken.
Althans.. bijna niemand…
Met een iets te brede grijns dan goed voor hem was, knikte Alaric begrijpend als reactie op haar “last minute”-opmerking. “Yes, ma’am.” klonk het daarbij overduidelijk met een ingehouden lach. Zijn ogen zochten ondertussen naar de Razianen die akelig stil aan de tafel hadden plaatsgenomen.
Hm, waar was die Raziaanse vurigheid nu ineens naartoe..? Blijkbaar had je er toch verschillende “niveaus” in: gewone Razianen, rasechte Razianen.. ennnn.. Lilith~
Daarover gesproken waren haar woorden richting haar eigen mensen hem zeker niet ontgaan. Gezien zijn voormalige en huidige functie had Alec zich zoveel mogelijk (veel gesproken) talen van alle planeten eigen gemaakt, dus had hij wel degelijk een idee waar het over ging. Ook de overige Cassianen hadden één of twee woorden verstaan, waardoor opnieuw de lichte ogen aan de tafel elkaar opzochten, om te spreken zonder daadwerkelijk geluid te produceren. Hun gezichtsuitdrukkingen zeiden wederom meer dan genoeg: “Giet er alsjeblieft wat whisky in, Alec.”, “Wie dacht het een goed idee zou zijn om.. háár uit te nodigen?”, “Hm, maar ze is best… mooi, toch?”, “Ik zie niet wat dat met ook maar iets te maken heeft…”, “Oh, kom op, Ivan! Alsof jij geen oog hebt voor vrouwelijk schoon.”
En ga zo maar door…
Het “gefluister” door het wisselen van blikken verstomde echter abrupt bij één specifieke opmerking van de vrouw in kwestie zelf: "Ik drink niet tijdens werk."
Als door de bliksem geraakt, staarden vier paar Cassiaanse ogen de bruinharige verslagen aan, inclusief Alaric zelf. Dat.. dat kon ze niet menen, toch? Onderhandelingen zonder- Werkelijk..?
Oprecht met stomheid geslagen, wisten de vier heren even niet waar ze het moesten zoeken en keken de drie onderhandelaars tenslotte maar naar hun Legendarische Magiër.
Oh.
“Well..”, begon Alec tenslotte ietwat aarzelend te spreken, maar daar.. stiekem.. schemerde er alweer een ietwat ondeugende blik door… Uh oh. “You heard the lady. She doesn’t seem to appreciate the presence of.. strong liquors during our meeting.” Een korte stilte viel, tot.. “Therefore, I think it's only fair if we.. fix that.” Zonder pardon reikte zijn grote hand daarop ineens naar zijn eigen glas om deze grijnzend naar zijn lippen te brengen en de inhoud ervan zo.. in één keer.. achterover te gieten...
Zo! Probleem.. opgelost!
Aansluitend krulden hier en daar de mondhoeken van zijn mannen weer enigszins omhoog en pakte de één na de ander zijn glas om deze ook.. te legen, voor de rest van de bespreking, waardoor uiteindelijk alleen nog de gevulde glazen van Lilith en haar drie mensen overbleven, welke verder onaangeraakt leken te blijven.
Hm…
Zonde…
Erg, erg.. zonde…
Ivan keek het eerst naar Alec.
Alec knikte en keek naar Duncan.
Duncan knikte en keek naar Breandan.
Breandan knikte en keek naar Ivan…
Ja.. Zo.. zonde..
“Slàinte!” ontschoot Alaric tenslotte in zijn moedertaal, ook al.. kon niemand anders dat verstaan waarschijnlijk. Echter leek de boodschap bij de Cassianen direct duidelijk en reikten nu allen tegelijkertijd naar één van de overgebleven glazen om ook deze breed grijnzend en in één teug te legen, daarmee de drank geheel.. uit de onderhandeling “wegnemend”.
Wat? Dat was toch wat Lilith leek te hebben gewild?
Alaric trok even een gezicht om de plotselinge nieuwe inhoud in zijn maag te verwerken, maar leek er niet bepaald enige invloed van te ondervinden (wat op een andere manier iets.. toonde..). Het brandde niet eens meer in zijn keel… Ah.
Oef, dat was goeie whisky trouwens...
De anderen leken evenmin ook maar te knipperen toen ze twee glazen van het immens sterke spul achterover hadden geslagen, maar lachten enkel tevreden, voldaan. Nou ja.. in ieder geval voor nu.
“There.” sprak de Heer van het (vuur)Water uiteindelijk triomfantelijk, waarbij hij direct ongegeneerd over Lilith’s schouder meekeek naar de papieren die ze voor zich had uitgestald. Hij knikte even begrijpend bij haar woorden om de bespreking daadwerkelijk te starten en richtte zich tot Ivan, aangezien dit zijn gebied was. Alaric was wel degelijk op de hoogte van alle benodigde informatie, maar hij wilde op geen enkele manier voorbij gaan aan de expertise van de onderhandelaars. “Ivan..” sprak hij daarom, om hem uit te nodigen te spreken.
Op zijn verzoek, richtte de man zich enigszins op en keek naar Lilith. “Uw aanvraag is bij ons terecht gekomen. We hebben inmiddels besproken wat voor Cassia het meest voordelig zou zijn als tegenruil. Zo kwamen we tot de conclusie dat onze interesse momenteel het meeste uitgaat naar de Raziaanse lavastenen.” Hij streek zijn kleren even recht om een pauze in te lassen voor hij verder sprak. “Ons is verteld dat het bepaalde mineralen zou bevatten die de Cassiaanse grond vaak mist, dus wensen we dit zo nader te onderzoeken.”
Alaric knikte bevestigend en vouwden zijn lange vingers in elkaar op de tafel voor hem, waardoor hij enigszins voorover bogen kwam te zitten en Lilith vanuit zijn ooghoeken nauwlettend in de gaten kon houden, iedere beweging die ze maakte, elk woord wat ze sprak aandachtig peilend…
De onderhandelingen waren begonnen.

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   ma mei 08 2017, 18:02

Haar tanden stonden stijfjes op elkaar gedrukt. Dit zorgde voor de pijnlijke spanning in de kaken van de vrouwe van het vuur. Vanaf dat ze op de planeet was geraakt, besliste ze om achter de onderhandeling dat ze naar de school ging gaan. Het kon geen kwaad om te Progress te zien van haar leerlingen. Daarnaast wou ze de andere draken nog eens zien. Lilith kon alleen haar volledige rust en kalmte vinden omringt door de prachtige wezens. Er was geen duidelijke reden, al ging de vrouw van de veronderstelling omdat ze verbonden met hen was. Dat het waarschijnlijk daarom is, dat ze zich zo vredig bij hen kon voelen. De rust die ze bij hen voelde was moeilijk te beschrijven. Ze zou niet eens de juiste woorden kunnen vinden. Met een een vredige glimlach voor een simpele seconde ging ze binnen. De glimlach al verdwenen voor de deur volledig was geopend. De irritatie was in de plaats verschenen bij het zien van de drank.

Dat Alaric dan ook zo luchtig en bijna haast de leiding leek te nemen stak Lilith sterk tegen. Niemand komt op haar planeet en begint een beetje de dikke nek uit te hangen. Het maakte er dan ook niet beter op dat haar mannen blijkbaar ermee ingingen. Als gevolg hun verstand verliezen en mee gaan zitten drinken. Lilith kon deze onderhandeling ieder moment stop zetten. Het feit dat men gedronken heeft zou hen makkelijk beïnvloedbaar maken.  Wat een geluk dat de mannen het meteen doorhadden dat ze verkeerd bezig waren. Anders hadden ze het alleen maar erger voor zichzelf gemaakt. Met een neutrale uitdrukking op haar gezicht zuchtte ze om hun blikken. het was onrespectvol in haar ogen. Lilith liet hen doen. Ze vond het onnodig om er commentaar op te gaan leveren. Haar armen sloeg ze over elkaar wanneer Alaric kinderachtig zijn glas op. Zijn mannen volgden zijn voorbeeld. Achteraf was ook haar glas door de man leeggedronken. Haar eigen mannen durfden geen vinger te bewegen. Ze wisten maar al te goed dat ze aan het einde van hun draad waren. " Ben je klaar" Was het enige dat ze er op zei.

“Uw aanvraag is bij ons terecht gekomen. We hebben inmiddels besproken wat voor Cassia het meest voordelig zou zijn als tegenruil. Zo kwamen we tot de conclusie dat onze interesse momenteel het meeste uitgaat naar de Raziaanse lavastenen.”  Lichtjes trok ze voor enkele seconden een wenkbrauw op. Met een korte blik op een van de razianen, en een nam een blad van Lilith en begon op te schrijven. Voor even keek ze bedenkelijk uit het raam. Achter een kleine minuut knikte ze met haar hoofd als akkoord. "Onder een kleine voorwaarde." Lilith keek Alaric recht aan voor ze ook nog eens zijn mannen met haar gifgroene ogen aankeek. " enkele van mijn mannen houden toezicht" begon ze terwijl ze een korte zucht slaakte dat al haar vermoeidheid in leek te houden. " Door enkele gebeurtenissen op mijn planeet laat ik niemand of iets op mijn planeet zonder toezicht." Het was doordat ze niet voorzichtig genoeg was, at er een van de draken gestorven is. Tot de dag van vandaag voelde ze zich nog altijd schuldig en leeg over. "Ik hoop dat dit geen probleem gaat zijn?" Zachtjes liet ze zichzelf achterover tegen de stoel leunen, wachtend op zijn antwoord.

(sorry flutje D:)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alaric
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Sansan
Posts : 520
Points : 898
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: That doesn't apply to me, but... one is never too old to learn, right?
Partner: I'm much more me when I'm with you, Ronodan.

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   za jun 10 2017, 00:13

Hij wachtte geduldig wat Lilith’s reactie zou zijn. Het viel hem op dat van alle aanwezige Razianen, zij zelf de leiding nam, terwijl hij in dit geval vooral een ondersteunende rol aannam voor de zeer vaardige onderhandelaren met wie hij vandaag meekeek. Natuurlijk had hij een bepaald overwicht door zijn positie, maar dat maakte hem niet per se expert op ieder gebied binnen de Cassiaanse samenleving. Het… intrigeerde hem daarom op een zekere manier dat de vrouw naast hem vooral op de voorgrond trad en de rest aardig in het gareel hield. Ze had overduidelijk alle touwtjes in handen, voor zover dat als iets positiefs gezien kon worden in deze situatie. Maar het zorgde in ieder geval wel voor het nodige respect van Alaric’s kant, waardoor hij met een serieuzere houding de onderhandelingen aanging, ondanks dat hij niet van zijn Cassiaanse gebruiken had afgeweken. Er moest immers toch ook enige ruimte overblijven voor “leuk contact”. Des te groter was de kans op een goede samenwerking, naar zijn mening.
Hij schrok enigszins op uit zijn eigen gedachten toen ze weer begon te spreken en al tot een besluit leek te zijn gekomen, zonder met haar mensen te overleggen. Ah… Dat moest dan de Raziaanse manier van besluitvorming zijn waarschijnlijk. Hij ontmoette haar blik en glimlachte haar allervriendelijkst toe, nog altijd niet geraakt door haar ietwat… koude houding. Daar kon hij moeilijk over oordelen, aangezien hij zijn collega nog niet goed kende en ze werkelijk niet geamuseerd had geleken rond het hele… “drank-gebeuren”. Eén van zijn donkere wenkbrauwen gleed even ietwat verwonderd omhoog bij haar voorwaarde om akkoord te kunnen gaan met het voorstel. Toezicht houden…? Was ze bang dat ze anders rare fratsen met de stenen uit zouden halen? Alaric zou werkelijk niet weten wat, maar als het haar gerust zou stellen…
De uitleg die volgde, gaf hem enige duidelijkheid waarom ze het toezicht belangrijk vond, wat hém in ieder geval over de streep trok. Hm… Ah ja. Het was hem wel ter oren gekomen was er gebeurd was op Razen wat tot deze reactie van Lilith kon leiden. Als Beschermheer van Cassia behoorde hij dat immers te weten. Extra veiligheidsmaatregelen konden dan wellicht geen kwaad, ook voor haar eigen gemoedsrust.
Enkele tellen bleef hij haar nog even recht in de ogen aanstaren, alsof hij nog aandachtig over iets leek na te denken wat haar betrof, voor hij uiteindelijk weer zijn blik liet afdwalen naar de rest van het gezelschap om daar te peilen hoe de meningen ervoor stonden. In tegenstelling tot de Razianen, was het voor zijn volk niet gebruikelijk dat Alec alleen dergelijke beslissingen nam, Legendarische Magiër of niet. Alles ging in goed overleg en werd met onderbouwde verantwoording geregeld.
Pas toen hij van ieder van de aanwezige Cassianen goedkeuring had gekregen, richtte hij zich daarom weer tot Lilith. “Dat is geen probleem en… mocht dit je nog meer geruststellen, willen wij ook onze opzet voor het grondonderzoek met de Raziaanse regering delen, alvorens wij de lavastenen bemachtigen.” antwoordde Alec met zijn onuitwisbare glimlach en checkte ondertussen nog even vanuit zijn ooghoeken of de rest van zijn mannen zich hierin kon vinden. Allen knikten ten teken van instemming, waardoor Alaric in alle rust op Lilith’s reactie kon wachten. Eerlijk gezegd had hij ergens niet verwacht hun onderhandelingen zo… soepel en snel zouden verlopen, juist met twee zulke tegengestelde culturen en planeten. Het verraste hem op een aangename manier. Moest vast deels door de drank komen…
En wie weet beloofde het nog een fijne samenwerking voor de toekomst, ook voor Lilith en hem als collega’s.

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   zo jun 18 2017, 14:13

Het was niet Lilith haar gewoonte om bij bijna alle meetings te zijn. Het was vooral sinds de gebeurtenis dat ze nu bij de meeste te vinden is. Vermoeid wreef ze zachtjes door haar lange bruine lokken die stijl over haar schouder en rug hingen. Haar hele lichaam gespannen van de weinige ontspanning die ze zichzelf heeft kunnen of willen gegeven. Tot op de dag van vandaag lukte het Lilith nog om de vermoeidheid ongezien te houden bij haar mensen. Ze mocht dan nog boven hen staan, sommigen bleven het durf te hebben om haar te berispen over gezondheid. op die simpele momenten kon je duidelijk zien dat ze naast haar hot temper, zeer geliefd is tussen haar mensen. Iets dat ze niets liever heeft. Daardoor mocht ze zonder het te bespreken een meeting over nemen. Al zou ze achter de meeting het wel nog even kort bespreken met de rest van haar team. Of als ze ergens niet mee akkoord gingen dan gingen ze hun gedachten wel duidelijk maken, hier.

De vrouw was opgelucht dat het vlot ging. Ze had geen zin gehad in lange gesprekken waar de andere partij lastig ging gaan doen. Haar ogen scanden de gegevens op het blad nog eens om alles zeker te zijn.. “Dat is geen probleem en… mocht dit je nog meer geruststellen, willen wij ook onze opzet voor het grondonderzoek met de Raziaanse regering delen, alvorens wij de lavastenen bemachtigen.” Lichtjes verbaasd van zijn woorden keek Lilith de man recht aan. De schok was al snel weer van haar gezicht verdwenen. Het zorgde er wel voor dat een simpel gemeend glimlachje op haar lippen verscheen als bedankt. " Dat zou zeer vriendelijk zijn" was haar kalm antwoord. Haar gespannen lichaam leek kort even te kunnen ontspannen door de gedachten. Het gaf haar een opluchting dat dit al geen zorg ging worden. Al een iets dat goed verlopen is.

"Wel... " Begon ze terwijl ze de papieren begon te verzamelen. " I think we are fini...auw!" met samen geknepen ogen keek ze naar een van haar mannen die naast haar zat. Hoe durft hij haar te schoppen! Deze keer leek de man niet terug te deinzen en liet zijn mond bewegen iets zeggend zonder geluid. Natuurlijk wist Lilith wat hij aan het zeggen was. Voor enkele seconden leek het alsof ze hem gewoon ging negeren, tot ze voor een tweede keer een schop kreeg. Deze keer van de man die aan haar andere kant zit. Geirriteerd dat ze gedwongen werd door haar team liet ze een diepe zucht en focuste zich om de lm van Cassia. "ehm... I would like... " like... hmz..." what about staying here for a day of so? I could even show you around a bit. If you like" Wanneer ze engels sprak kwam haar Iers accent zwaar uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alaric
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Sansan
Posts : 520
Points : 898
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: That doesn't apply to me, but... one is never too old to learn, right?
Partner: I'm much more me when I'm with you, Ronodan.

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   wo jun 21 2017, 20:16

Haar verbaasde blik werd beantwoord met een oprechte glimlach van hemzelf, welke aansloot bij de hare die even later verscheen. Hij knikte bevestigend bij haar woorden, ten teken dat dit onderdeel zou worden van de overeenkomst. Direct krabbelde één van de Cassianen hiervoor het nodige op papier.
Zijn glimlach verbreedde onbewust iets toen ze daarmee iets tot rust leek te komen. Ze had immers de laatste tijd al genoeg meegemaakt. Alec respecteerde zijn collega daarbij genoeg om haar gedachten ietwat te kalmeren en haar vertrouwen daarin te winnen, ter bevordering van hun (toekomstige) samenwerking.

Hij was haar blijven observeren toen ze vervolgens haar papieren bij elkaar raapte, maar leek ietwat op te schrikken uit eigen gedachten toen ze daarop begon te spreken, maar halverwege onderbroken werd. Hm? Ietwat verwonderd keek hij van de bruinharige dame, naar haar mannen en de rest van de aanwezigen. Had hij soms iets gemist? Dat ze ondertussen woordeloos iets uitwisselde met één van hen, was hem inderdaad ontgaan. Het kwam daarom alsnog als een verrassing toen ze tenslotte haar vraag stelde. Of ze…? Ah.
Het was duidelijk een gebaar van gastvrijheid en beleefdheid, wat betekende… dat hij vanuit zijn positie simpelweg niet kon weigeren. Niet dat hij dat anders gedaan zou hebben. Met Lilith’s goedkeuring, had hij sowieso nog wat langer op Razen willen blijven om meer van de planeet te zien voor hij weer naar Starshine Academy zou terugkeren. Het was inmiddels alweer een aardige tijd geleden sinds hij hier voor het laatst was geweest. Een jaar of… 26? Oef.
Alec knikte daarom gemeend enthousiast. “I would-” Hij keek even op naar de rest. “I mean… ‘We’ would like that. Thank you for inviting us.” antwoordde hij met zijn eigen enigszins Schots-klinkende accent.

Geforceerd voorstel of niet, het gaf hem een reden om een dag te blijven en meer van de omgeving te zien, dus was Alaric zichtbaar in een goed humeur toen hij uiteindelijk opstond. Zijn blik ging daarbij afwachtend over de anderen om te zien of ze klaar waren te vertrekken en aan de... "tour" te beginnen. De Cassianen leken er echter meer te voelen om nog even verder te praten en borrelen met hun nieuw verworven kennissen, aan hun gedempte geroezemoes en opgewekte gezichten af te lezen. Er werd nog net niet een nieuwe fles op tafel gezet.
Natuurlijk...
Bovendien was het voor hen niet de eerste keer sinds jaren dat zij Razen bezochten, dus had het voor hen natuurlijk niet bepaald meerwaarde om rond te kijken. Hm...
Hierdoor richtte Alec zich tenslotte opnieuw tot Lilith en bood haar zijn arm aan, om aan te geven dat zij alvast konden vertrekken als zij dat zou wensen. Het was slechts een… gok dat zij wellicht minder behoefte had om met de rest van de mannen een nieuwe fles aan te breken en uiteindelijk lallend de ruimte te vertrekken. Zijn blik stond daarom uitnodigend en afwachtend om te zien of Lilith haar arm door de zijne zou haken of liever wilde blijven. In dat geval zou hij er altijd nog even alleen op uit kunnen trekken en zich later weer bij hen kunnen voegen.

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   do jun 22 2017, 19:14

Lilith haalde ogelucht even diep adem. Ok deze vergadering zat er dus op. Nu dat achter de rug was zou Lilith zich kunnen focussen op de rest van haar werk dat in haar werkkamer klaar lag in de academie. Daardoor stond ze snel haar documenten bij elkaar te nemen om vervolgens afscheid te nemen. De Razanen wisten dit dat al te goed, dus hadden ze onderling besloten haar te 'forceren' om weer wat om te gaan en rust te pakken. Moest Lilith niet in de buurt van hun gasten zijn geweest, had ze het geweigerd. Wat ze nu in ieder geval niet kon doen. Het zorgde er wel even voor dat ze slecht door haar woorden leek te geraken. Jasses het is echt veel te lang geleden dat ze ook maar een beetje wat ontspanning heeft gehad, hierbij relaxte gesprekken meegerekend. De documenten gaf ze aan een van haar mannen zodat het nog eens herbekeken zou kunnen worden, of ergens opgeborgen worden.

“I would-” Hij keek even op naar de rest. “I mean… ‘We’ would like that. Thank you for inviting us.” Lichtjes geamuseerd keek ze hem aan al zei ze er niks over. Lilith had zichzelf ook gecorrigeerd. Zwijgend keek ze toe hoe hij zijn arm aan haar toereikte. Het was duidelijk dat zijn mannen toch niet meegingen. Kort ving ze de blik van haar eigen mannen op. Die blijven blijkbaar ook achter. Nu de vergadering gedaan was mochten ze zoveel drinken als ze zelf wilden. Met een knikje van dank aanvaarde ze zijn arm. "Well, let's give you a tour then" stelde ze met een zacht lachje voor. Achter afscheid te hebben genomen van de rest begeleide ze Aleric maar richting het dorpje waar ze zich bevond. "Let's have something to eat first- if you don't mind" stelde ze voor "haven't eaten yet" Achter te wachten op zijn bevestiging begeleide ze hem naar een wel gekend restaurant. Het was er druk al was dat geen probleem. Lilith zelf had hier een plek voor haar alleen aangezien ze hier nog vaak te vinden was. Het was dan ook de reden waarom iedereen haar hartelijk goedendag wenste bij haar aankomst. "and it's also a chance for you to taste our food

Beide werden naar een plekje gebracht dat iets wat van de drukte afgelegen lag. Het was er ook iets wat comfortabelere stoelen dan de rest. Lilith gaf hem een van de menu kaarten dat al op de tafel gereed lagen terwijl ze zelf de tweede in handen nam. Haar ogen scande de vele gerechten. Lilith had al snel iets besteld. Een Mexicaanse tortilla met chorizo. Het was iets dat ze wel eens vaker bestelde. De bediende wachtte geduldig af op de bestelling Alaric om dan weg te gaan. "I want to thank you again for agreeing with my terms without any problem" Ze liet het niet echt zien, ze was hem wel erg dankbaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alaric
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Sansan
Posts : 520
Points : 898
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: That doesn't apply to me, but... one is never too old to learn, right?
Partner: I'm much more me when I'm with you, Ronodan.

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   wo jul 12 2017, 15:21

Met Lilith aan zijn arm, wandelde hij met haar mee richting het dorpje en keek ondertussen zijn ogen uit. Tot in detail leek de omgeving compleet anders dan hij gewend was en hij wenste ieder klein deel ervan te onthouden. De warme, sprekende kleuren, de opgewekte mensen, aangename temperaturen en… natuurlijk… de overheerlijke etensgeuren. Hij knikte daarom gretig op haar voorstel om eerst een hapje te eten. Als hij de verhalen mocht geloven, was de Raziaanse keuken zeker het proberen waard. Wie weet zou hij er nog een idee of twee van opdoen, aangezien Alaric zelf ook van koken hield.
Hij glimlachte bij binnenkomst in het restaurant de mensen toe die Lilith allen hartelijk leken te begroeten. “Seems your people know you well…” uitte hij daarom zacht en goedkeurend, aangezien ook hij het prefereerde als de bevolking een gezicht had bij de naam en titel van de “Beschermer van hun planeet”. Het was niet alsof ze van adellijke afkomst waren of ver verheven waren boven de rest. Uiteindelijk was hun functie er puur voor bedoeld om hun thuisplaneet en diens bevolking te beschermen en dienen, althans… zo zag Alec het. Dus waarom zouden ze dan niet als gewone mensen in nauw contact met de andere Cassianen en Razianen kunnen blijven staan? Met het nodige respect uiteraard, maar toch…
Uiterst nieuwsgierig nam Alec plaats op de stoel waar ze hem heen had geleid en pakte de menukaart aan. Zijn ogen gleden direct geïnteresseerd langs de pagina’s. Het meeste was in het Raziaans, waardoor hij even zijn brein moest bijstellen om het in gedachten te vertalen. De taal was hem niet onbekend, omdat hij vanwege zijn voormalige functie geprobeerd had zich vele, verschillende talen eigen te maken, maar het was altijd even wennen. Uiteindelijk maakte hij ook een keus: een quesadilla met groene pepers.
Zijn ijsblauwe ogen gleden terug naar Lilith toen ze weer tegen hem sprak en de bestellingen geplaatst waren. Als vanzelf krulden zijn mondhoeken omhoog in een vredige glimlach. “Of course.” reageerde hij direct alsof het niet meer dan normaal was. “How could I not? I’m aware of the tragedy that has befallen Razen, so I wouldn’t dare worrying you any more than necessary. Speaking of…” Een korte stilte viel, waarin hij de juiste woorden leek te zoeken. Zijn ogen lagen daarbij onlosmakelijk in de hare. “How are you doing now, Lilith?” Het was een vraag die verder ging dan enkel een gesprek van collega tot collega. Het was een vraag direct gericht was aan de persoon achter de functie. Aan Lilith zelf. Een.. oprechte vraag vanuit Alaric’s gemeende bezorgdheid om haar. Ze moest vast veel te voortduren hebben gehad de laatste tijd… Dat kon haast niet anders.

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   vr jul 14 2017, 22:39

Lilith had niet gepland om de heer van het water nog rond te begeleiden op haar planeet. Haar plannen waren simpel geweest, focussen om de vele papierwerken dat op haar bureau in haar kamer lagen te wachten. Daar werd ze haast nooit gestoord en was ze alleen met haar gedachten. Iets dat ze de laatste tijd aanhankelijk was gekomen. Als je haar tijgerin niet meetelde natuurlijk. Haar mannen wisten maar al te goed dat ze niet echt gezond bezig was. Daarom besefte de vrouw dat de mannen samen hadden bedacht om haar nog wat langer van bij haar bureau te houden. Iets dat nog goed gelukt was geweest. Lilith nam het hen dan ook niet echt kwalijk. Het werd inderdaad wel eens tijd dat ze eens van bij haar werk wegbleef. Wat frisse lucht inademen. Met een zacht glimlachje op haar lippen begeleide ze de de man de straten door. het was er altijd druk. Er waren veel plekken waar iedereen iedereen kende. Doordat het altijd warm weer was bleef het volk langer buiten dan op andere planeten. Dit was een van de vele redenen waarom Lilith zo van haar eigen planeet hield.  “Seems your people know you well…”  Zijdelings keek ze hem grinnikend aan. "Knowing the people is very important and the same for them to me." Zo kon men elkaar beter begrijpen moesten ze ergens niet mee akkoord zijn. Dit zorgde er ook voor dat het volk hun mond gingen open trekken bij haar, in plaats van te zwijgen en ontevreden te zijn. Niet wetend of dit eigenlijk opgelost had kunnen geraken.

Het restaurant was niet groot maar aangenaam fris en zeer gezellig.  De sfeer zelf voelde zeer aangenaam en close aan. Geduldig wachtte ze af tot de man voor haar zijn eigen gerecht had gekozen. De obers bleven op afstand tot ze merkten dat beide hun keuze had gemaakt. Lilith hield namelijk van mensen die bleven wachten bij haar. Dit zorgde ervoor dat ze het gevoel had iets snel te moeten kiezen. In dit restaurant hield men het gewoon in de gaten maar bleven weg tot de keuze er was.  Wanneer hun keuzes opgeschreven was en ze weer met rust werden gelaten bedankte Lilith de man nog eens. “How could I not? I’m aware of the tragedy that has befallen Razen, so I wouldn’t dare worrying you any more than necessary. Speaking of…” Lichtjes trok de bruine harige dame haar ene wenkbrauw op. Het is niet dat ze echt veel over dit onderwerp wou gaan bespreken, toch hield ze hem niet tegen. Dit kon ze ook niet voor eeuwig ontwijken. Zijn vraag verraste haar. Niemand heeft dit wel degelijk gevraagt. De ene durfde het niet, bang om haar woede op zich te krijgen. De andere vanwege men van de veronderstelling ging dat ze het aankon. De ader in haar nek leek iets te verdikken om het feit dat haar hele lichaam leek op te spannen. Haar handen zelf balden zich tot vuisten waarbij de nagels in de binnenkant van haar handen werden gedrukt.

Dit alles duidde aan dat de vrouwe van het vuur alles was behalve ok. Achter een diepe maar trillige ademteug tussen haar tanden los te laten leek ze met moeite te ontspannen. Niet precies wetend wat ze moest doen of denken. " It's not that i have much of a choice, Alaric" Zijn naam rolde sierlijk met haar iers accent over haar zachte lippen. Niemand begreep de bond dat Lilith zelf had met de draken. Tot op de dag van vandaag begreep Lilith het zelf niet eens volledig. "Altho it pisses me off that it's still not solved" Voor een fractie van een seconde werd het restaurant haast heet voor het weer de frisse temperatuur kreeg. Het geïrriteerd door het probleem ging ze vluchtig door haar bruine lokken. Haar hoofd hield ze lichtjes schuin bij de volgende vraag. " i'm curious tho. How much are you informed anyway. How much does the outside know" Lilith had zoveel mogelijk informatie verborgen voor buitenstaanders. Hierdoor was ze wel nieuwsgierig hoeveel men eigenlijk van het 'ongeluk' wisten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: unexpected visiter   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

unexpected visiter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» ««The hobbit an unexpected journy»»
» «««the hobbit an unexpected journey»»»{RPG}
» Well this comes unexpected for us [Ryan&Zean]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Launching Platform :: Razen, Planet of Fire-