PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Bijles] Learning the basics

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Ryder
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Watson
Posts : 136
Points : 83
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire & Earth
Klas: Survival
Partner: Love may be a ring that has no end, but the logic is far from circular

BerichtOnderwerp: [Bijles] Learning the basics   wo apr 12 2017, 15:53

Met een gepijnigde brom rekte de leraar survival zich uit. Hij was de avond ervoor in slaap gevallen op de bank, en het had zijn nek niet veel goeds gedaan. Een aantal documenten lagen verspreid over de grond, ze waren uit zijn hand gevallen, en een nu lauw, half opgedronken flesje bier stond nog op de kleine koffietafel. Met een grimas wreef hij over de zere spieren terwijl hij zijn nek heen en weer bewoog, in een poging het rottige gevoel weg te werken. Met een zucht hees hij zich van de bank, de stijve spieren zouden vanzelf wel weer soepeler worden. De documenten raapte hij van de grond af, maakte er een stapeltje van en legde deze op de kleine tafel waarna hij het half lege bierflesje oppakte om deze leeg te gieten in de gootsteen.

Na een snelle douche en een ontbijt van twee boterhammen met kaas en gebakken ei en daarnaast een glas melk, liep hij terug naar de bank om vanaf daar zijn paar zwarte legerkisten aan te trekken. Hij was onderhand klaarwakker. Als hij eerlijk was ging hij voor nu dan liever naar zijn lokaal, dan dat hij hier bleef om te werken aan het huiswerk van de leerlingen. Hij verwachtte het niet, maar mocht er een leerling zijn die op deze zeer vroege morgen zijn hulp nodig had, konden die bij hem aankloppen. En de kleine wandeling naar het lokaal zou zijn spieren goed doen. In een soepele beweging stond hij op. Naast de zwarte kisten had hij ook een spijkerbroek aan en een donkergrijs T-shirt. Zich uitrekkend wierp Alex een blik op de klok. Over iets meer dan een uur begon de les. Vanaf de kapstok griste hij zijn jas mee en vanaf de grond pakte hij zijn rugtas, deed daar de documenten in die hij eerder op het tafeltje had gelegd en slingerde hij de tas over zijn rechterschouder. In de rugtas zaten een paar benodigdheden voor de bijles die hij zo meteen zou gaan geven. De rest van de nodige spullen lagen nog in het lokaal. Met grove passen liep hij door de nog haast verlaten school. Hij zag een paar leerlingen die al op waren en spotte een collega of twee. Maar veel mensen waren er nog niet wakker. Het was dan ook nog vroeg, dat moest hij bekennen. Alexander was altijd al vroeg wakker, maar doordat hij deze nacht op de bank had doorgebracht in een niet al te comfortabele positie, was hij nog eerder opgestaan dan normaal.

Eenmaal bij zijn lokaal viste hij de sleutels uit de achterzak van zijn spijkerbroek, opende de deur en liep naar binnen. De sleutels legde hij op zijn bureau en de rugtas liet hij van zijn schouder glijden. Zijn jas hing hij over de bureaustoel voordat hij daarop plaatsnam. De nodige spullen pakte hij uit zijn rugtas, de documenten legde hij voor zijn neus neer en de rest stond nog klaar in een hoekje van de groepsles. Kort nam hij de aanmelding voor de bijles nogmaals door. Het was aangevraagd voor een jongen genaamd Matthew. Dat papier deed hij terug in zijn tas waarna hij de tijd bekeek. De klok aan de muur gaf 7:30 aan. Hij had nog een uur voor de les begon en dus ging hij verder waarmee hij gisterenavond begonnen was. De documenten nakijken, schrijven, verbeteren. En zo nu en dan schreef hij wat les ideeën op in zijn agenda. Nu was het wachten op de leerling.

@Matthew

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-sims/
Matthew
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 37
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark || Light
Klas: Fifth
Partner: What?

BerichtOnderwerp: Re: [Bijles] Learning the basics   zo apr 16 2017, 21:08

Matthew was nooit echt iemand geweest die goed uit kon slapen. In slaap vallen ging redelijk vlot, maar uitslapen was niet zijn ding. In het weekend was hij vaak al om zes uur wakker en moest hij dikwijls blijven liggen totdat het zeven of acht uur was. Het was dan ook geen probleem voor hem om laat te gaan slapen en de ochtend erna wakker te worden en nog genoeg tijd te hebben. En dat allemaal zonder wekker. Het was een gevaarlijk spelletje, want ooit kwam het wel eens voor dat hij toch langer sliep dan verwacht. Dan moest hij zichzelf haasten. Het voordeel van slapen in een zaal was echter dat de meeste jongens hun bek voor zes uur toch niet hielden en dat hij om die reden vaak genoeg sneller wakker werd omdat hij ook niet zo’n goede slaper was. Ja, hij viel snel in slaap, maar hij kon redelijk snel wakker worden als dat zou moeten. Dat kwam door zijn vader. Door de angst dat zijn vader iets bij zijn zusje zou doen als hij te diep zou door slapen. Er was een tijd geweest dat hij bij zijn zusje op de kamer sliep omdat ze bang was dat hun vader haar iets kwam doen als ze zich de dag voordien niet gedragen had. Hun vader wist dan niet dat Matthew daar lag. En één keer was haar angst terecht geweest, want hun vader was binnengekomen toen Matthew er lag. Hij was kwaad geworden op Matthew, maar was uiteindelijk weggaan zonder iets te doen en Matthew had zijn zusje de hele nacht in zijn armen moeten troosten omdat ze het allemaal zo eng vond. Maar dat zou niet meer lang duren. Nog een paar jaar en zijn zusje zou ook helemaal hard vanbinnen zijn geworden. Dan zou ze een echte sterke Shadraan worden en zouden al haar zorgen weggaan. Hij hoopte dat ze natuurlijk haar zachte karakter zou behouden zoals ze het nu had, maar hij dacht wel dat als hij er niks aan deed ze snel genoeg de Shadraanse kanten van hun vader over zou nemen. Of zo’n emotieloos geval zou worden zoals hijzelf.

Matthew nam een douche nadat hij wakker was geworden en, met de handdoek om zijn nek en in bloot bovenlijf naar de zaal wandelend waar hij verbleef, veegde zijn haren schoon. Nadat zijn haren goed gedroogd waren, pakte hij zijn gel en bewerkte het op de manier zoals hij het altijd deed: een hoop gel in zijn haar om zijn haren goed overeind te houden. Zijn zusje zei dat hem dat het mooiste stond en dus was dat ook de haarstijl die hij behield. Niet dat zijn haren echt naar beneden kwamen als hij ging douchen of zo. Alleen zo bleven ze lekker stevig. Volgens de winkel waar hij het had gekocht was het ook zeer verzorgend, maar daar hield hij zich allemaal niet mee bezig. Als hij maar geen witte pluisjes in zijn haar kreeg. Matthew trok een kakibruine broek aan, een rood shirt en een lichtoranjekleurig regenjasje. Vervolgens liep hij in de richting van de classrooms, want daar moest hij zijn. Hij had een bijles aangevraagd omdat hij de grote les had gemist en hij best wel graag in dit vak wilde groeien. En dus was hij benieuwd wat Master Ryder hem te bieden had. Het was precies half negen toen hij aanklopte bij de leerkracht. Na even gewacht te hebben, opende hij de deur en ging naar binnen. ‘Master Ryder,’ zei hij rustig. ‘Ik kom me aanmelden voor de bijles. Mijn naam is Matthew Scott.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

[Bijles] Learning the basics

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [ Bijles Vuurmagie ]
» ~Les 2: Darkness spells. Part 1, Basics: Lux Exilium, Tenebris Fortitudo, Cerebrum Dolum ~
» Bijles Tender Warmth || Kriss
» Bijles Summoning Flame of Gaia || Kriss
» Bijles Tender Warmth || Syrax

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-