PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Bijles Dark poison arrow {Drake}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Iro
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1294
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and Wood
Klas: Dark Magic
Partner: Like a ring exists from one piece so my love exists for you. Ronodan I love your till the end of days.

BerichtOnderwerp: Bijles Dark poison arrow {Drake}   zo maa 26 2017, 22:45

Dark magic was net als elke magie soort een handig iets, maar ook een gevaar als je er verkeerd mee om ging. Iro had voor alle zekerheid de arena in beslag genomen voor het komende uur. De magie die hij nu aan zijn leerling ging leren was een van het gevaarlijke soort. Daarom had hij zich ook voor genomen om deze niet in open terrein of in het bos te beoefenen. Er zou maar eens een leerling in de schiet lijn komen zeg! De Dark magic docent moest er niet aan denken. Dus had hij besloten dat het, het veiligste was om in de arena te verblijven. Zo konden ze niet direct in de weg lopende personen treffen. Met rustige passen en met wat kracht in spanning versleepte Iro de doelen die ze gingen gebruiken. Het doel dat het dichtste bij stond stond was 50 meter, dan ging je naar 100 meter, 150 en 200 honderd. Die stond dan ook bijna tegen de muur aan straks. Zijn blik ging over het veld dat zich in de ring van de arena verspreiden. Hmmm... Miste er nog iets? Nee niet echt. Nou ja wat bewegende doelen, maar die had hij nog niet gevonden. Iro stapte het opberg hok weer in en zocht nog even naar de bewegende doelen die je via magie door de lucht kon laten zweven. De stenen die daarvoor gebruikt werden, werden in een zakje gestopt en goed dicht gemaakt aan de achterkant van het kleine doel. De magische stenen had Iro wel al gevonden, maar waar lagen nou... Ah daar! Hij moest even op zijn tenen gaan staan, maar Iro kon er uit eindelijk toch bij en nam de doelen met de stenen nog gescheiden van elkaar mee naar de ring waar de Dark magic docent straks les zou gaan geven. Voor alle zekerheid legde Iro de spullen nog even opzij. Drake zou zo wel komen. Het lag er maar net aan hoe snel die knaap wilde zijn van dag tot dag. De ene keer stond hij vroeg in zijn les de andere keer te laat. Ach, zelf was hij ook niet altijd zo nauw geweest in het op tijd komen, maar iro had altijd best goede cijfers gehad. hij zou nog eens een mentor uitje moeten regelen. Zijn blik viel op een aankomende leerling. Zoals altijd was zijn blik kil en afstandelijk en Iro wachten geduldig af tot de student aan gekomen was.

@Drake

_________________


Theme
voice

My most Favorite Undeath!
Spells Summary

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Bijles Dark poison arrow {Drake}   vr apr 07 2017, 11:22


Het zonnetje liet haar stralen door de openstaande gordijnen zien. Drake liep half aangekleed door zijn slaapkamer en keek rond of hij zijn schoenen kon vinden. Ze lagen onder het bed. Drake hurkte en pakte ze er onder vandaan. Daarna griste hij het zwarte shirt van zijn bed wat hij daar net had neergelegd. Misschien handig om zijn was wat vaker te doen, want er lagen wel meer kledingstukken door de kamer heen. Zean was zo te zien al naar een van de lessen? Hm.. hij zou vast wel iets ergens anders uit vreten op het moment. Zean volgde niet zoveel lessen. Drake trok een zwart spijker jacket aan en haalde een hand door zijn net gewassen haar heen. Snel liep hij nog even de badkamer in om hier gel in te doen. Toen hij zijn kamer uitliep was hij er helemaal klaar voor en kon hij er weer tegen aan. Door het mooie weer buiten had gezien was de jongen gelijk in een goed humeur gekomen. Daarom liep hij nu ook met een tevreden glimlach op zijn gezicht door de gangen. Drake was nu onderweg naar de arena, waar hij privéles zou krijgen van Iro. Poison arrow. Dit leek hem best interessant. De docent was echter een moeilijker geval.

Eenmaal buiten scheen het zonnetje glanzend op het zwarte haren. Zijn tanden wit en schoon toen hij naar de meiden op het gras lachte. Ze zaten te praten en keken verlegen op toen Drake passeerde. Ook in zijn loopje was te zien dat hij in een goed humeur was. Hij liep op een chill ritme, zijn handen in zijn zakken gestopt. De jongen kwam aan bij de arena, liep de ingang door en daarna door het welkoms vertrek. Je zou dit bij voetbal de kantine kunnen noemen. Hij liep alleen gelijk door naar de binnenplaats zelf. Vanuit de schaduw van de deur kwam Drake tevoorschijn. Er stond een bijna uitdagende blik in zijn ogen, plus pretlichtjes. Goed geslapen zonder nachtmerries, lekker weer en de aanblik van zijn ego bij die meisjes. Een hand door zijn haar terwijl hij rustig op Iro afliep. ''Morning Iro,what have you got for me today?''

Drake's mood: https://www.youtube.com/watch?v=Ehm4HLnr-FQ

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Iro
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1294
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and Wood
Klas: Dark Magic
Partner: Like a ring exists from one piece so my love exists for you. Ronodan I love your till the end of days.

BerichtOnderwerp: Re: Bijles Dark poison arrow {Drake}   di apr 11 2017, 22:59

In tegenstelling van hoe de jongen zich normaal voor bewoog gaf het iets van goede zin door, maar Drake zou Drake niet zijn als hij zich niet anders dan de meeste andere leerlingen zou gedragen. Eigenlijk was het de grootste snotneus die Iro ooit op Star Shine had zien rond lopen, maar even goed moesten zulke rebellen ook op een goede manier les krijgen. De bijna uitdagende blik was hem dan ook niet ontgaan. Drake vroeg wat Iro voor hem vandaag had en een begroeting meer dan dat hij aanwezig was kon er ook nog van af. De Dark Magic docent had bijna zin om te gaan klappen voor Drake's goede humeur, maar hield zich wijselijk in. Zo'n actie kon ook verkeerd uit pakken en daar zat Iro op het moment niet op te wachten. 'Morning Drake, today we will maintain the Dark poison arrow technique.' Iro wond er geen doekjes om, daar was hij nooit zo'n fan van geweest. Hij wist dat Drake tijdens hun eerste les verschillende wapens had gecrieeerd met de schaduwen. Maar Dark poison Arrow gaf nog een beetje meer letsel toe, vooral aan licht magiërs. 'Alle doelen die je hier ziet zul je moeten proberen raken. Er zullen straks ook wat doelen rond vliegen, maar voor nu gaan we eerst oefenen op het crieeren van een Dark Poison Arrow.' legde hij even uit en maakte een licht gebaar richting het ingerichte afstanden van de doelen. Daarna keek Iro zijn leerling weer aan en maakte een uitnodigend gebaar naast hem plaatst te nemen. 'Strek je minder dominante arm alsof je een boog vast houd. Dan leg je je dominante arm langs je minder dominante arm en maakt met je dominante arm een trekkende beweging. Concentreer je op je magie om er ook tegelijk een pijl ermee te maken. De punt is van Dark Matter en de steel is van schaduwen gemaakt. Wanneer je duim je lip raakt richt je op een van de doelen en laat de pijl los.' legde Iro Drake uit. Mocht de student nooit pijl en boog beoefend hebben dan had de docent zijn leerling de basis bij gebracht. Een flauwe schaduw boog ontstond in Iro's handen samen met een schaduw pees waar een pijl op was komen te liggen in de bewegingen die Iro maakte. De pijl punt gloeide net als wanneer hij Dark matter gebruikte donker rood op voor de docent dark magic de pijl liet vliegen naar een van de verste doelen. Toen deze raakte begon het gebied waar de pijl getroffen had zachtjes te sissen en er verscheen een vuist grote gat in het midden van het doel. 'Ga je gang.' voegde Iro er nog aan toe terwijl hij Drake even met een speelse glimlach aan keek. Hij wist dat Drake niet uit het veld geslagen werd door zoiets kleins, maar het kon geen kwaad toch?

_________________


Theme
voice

My most Favorite Undeath!
Spells Summary

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bijles Dark poison arrow {Drake}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Bijles Dark poison arrow {Drake}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Mysterious as the dark side of the moon ~
» [ Bijles Vuurmagie ]
» Dark Paradise {Dyingblack}
» Please help me! {Drake storyline 1} [Zean]
» (Missie) The Warmth Within - Kriss & Drake

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Arena-