PortalIndexPenelope Ivanova HpD5UwnPenelope Ivanova 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Penelope Ivanova

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Penny
.
.
Penny

Penelope Ivanova UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Ca(t)ctus
Posts : 269
Points : 116
Penelope Ivanova UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Water
Klas: Master Shong
Partner: She laughs a little, but never smiles.

Penelope Ivanova Empty
BerichtOnderwerp: Penelope Ivanova   Penelope Ivanova Icon_minitimewo feb 22 2017, 19:31


Penelope Ivanova FMDkUkJ
B A S I C S

Name: Penelope Lana Aleksandrina Ervina Nema Ivanova
Nicknames: Penny, Pen
Meaning: Penelope - Weaver, Lana - Light Ervina - Morning
Gender: Vrouw
Age: 17
D.O.B: June 15th
P.O.B: Zuid-Nova
Zodiac: Tweeling
Sexual Orientation: Hetero

Planet: Nova
Languages: Russisch en Frans
Magic: Light en Water
Use of Magic: Penny is geen offensieve magiër. Ze gebruikt haar magie vooral om te helen of zich te verdedigen. Ze is zeker wel getraind in het offensief gebruik van haar licht magie, maar ze gebruikt dit liever niet, tenzij ze haar geduld verliest of erg kwaad is. Haar water magie is duidelijk haar secundaire magie aangezien zie hier alleen de basis goed weet en een paar kleine, aanvullende spreuken die niet veel schade aan kunnen richten.

Parents: Vader - Yakov Ivanov, Moeder - Ivanka Ivanova-Yuli
Brother(s): Feliks Ivanov
Sister(s): -  

Uncles: Steve and Irwin Hawthorne
Aunts: Aubrey Davey
Niece(s): Paisley Hawthorne-Bouliane, Francesca Hawthorne
Nephew(s): -


Penelope Ivanova PSOhhDU
O U T S I D E

Height: 1.76m
Weight: 55kg.
Build: Penny is slank, eigenlijk meer neigend naar goed dun, met een licht zandloper-figuur. Ze heeft lange, dunne benen en dunne polsen. Onder haar slanke figuur houd zich een fit lichaam schuil, wat het beste te zien is bij haar platte buik, waar haar buikspieren lichtelijk te zien zijn. Ze heeft voor de rest vriendelijk staande ogen en een wipneusje.
Hair color: Zuurstokroze
Hair length: Halflang, tot net boven haar borsten.
Hair style: Los of in een hoge staart, ze doet er niet veel bijzonders mee, zolang het haar niet in de weg komt te zitten.
Eye color: Lichtgroen met een zweem van blauw.

Clothing: Volgens Penny kan ze alles aan. Van sportief tot girly tot lazy day, ze weet er altijd iets van te maken. Het enige wat voor haar telt is dat ze zich er comfortabel en fijn in voelt, dus haar kledingstijl kan soms wat wisselen. Ze draagt graag laagjes en kleding die haar lichaam wat accentueren. Ze wisselt tussen broeken en rokjes en draagt graag blousejes met een vest of trui erover heen.
Piercings: In haar oren een aantal.
Tattoos: -
Sieraden: Een kettinkje met een ster of een driehoek kan vaak om haar nek gezien worden.
Scars: Kleine, haast onmerkbare door kleine ongelukjes.
Overig: Penny draagt vaak make-up, al stopt ze er niet al te veel moeite in.


Penelope Ivanova Waf9MSc
I N S I D E

Likes: Edelstenen, chocola, zomer, avond, zee, buitenlucht, het bos, boeken, actief zijn/sporten, weg dromen, uit gaan, snacks.
Dislikes: Luiheid, regen, grijze lucht, kou, ochtend mensen, vroeg opstaan, ontbijt, muizen.
Goals: Een belangrijke sportwedstrijd winnen, over haar onzekerheid over haar lichaam en paranoia heen komen.
Fears: Ratten.

Personality: Sportief - Enthousiast - Positief ingesteld - Ongeduldig - Gesloten - Paranoïde - Vriendelijk - Zorgzaam -

Op het eerste gezicht is Penny een liefdevolle meid die graag voor je klaar staat. Ze zet altijd haar beste beentje voor en probeert uit iedere situatie wel iets positiefs te halen. Ze kan wat ongeduldig overkomen wanneer ze echt haar passie in iets heeft gevonden of ergens erg enthousiast over is. Ze zit niet graag stil en houd er wel van om lekker bezig te zijn en haar handen vuil te maken.
Maar achter haar gezellige glimlach zit een gesloten, ietwat paranoïde meisje dat niet alles en iedereen een, twee, drie vertrouwd. Ze is vaak bang dat mensen haar willen gebruiken om wat voor reden dan ook of iets van haar willen weten om haar vervolgens links te laten liggen. Ze probeert dit zo goed mogelijk te verbergen achter haar enthousiasme en vriendelijkheid, maar soms gaat dat niet helemaal zoals ze wil.

History - w.i.p:
Penny is de jongste van het gezin Ivanov en heeft een vrolijke jeugd gehad op Nova. Haar ouders konden aardig wat veroorloven dus Penny had nooit echt wat te klagen. Ze deelde veel met haar twee jaar oudere broer, Feliks, en de twee konden het goed met elkaar vinden. Het was al van jongs af aan duidelijk dat het meisje graag in contact met mensen kwam en er vrolijk op los babbelde. Dit tot lichte ergenis van haar ouders, die ook wel eens wat rust wilde.
Op de basisschool had Penny goed contact met veel mensen en wist ze goed vrienden te maken. Ze was een vlotte leerlinge en had snel al het lezen, schrijven en rekenen onder de knie. Vanaf de dag dat het kind erachter kwam dat ze de woorden nu echt daadwerkelijk begreep, nam ze standvastig een boek mee naar school en ging ze na schooltijd naar de bibliotheek om zoveel mogelijk leesvoer met zich mee te nemen. Dit was wel echter een keerpunt waar Penny wat meer in haar schulp terug trok. Aangezien ze meer met boeken dan haar vrienden omging, waardoor de vriendschappen wat verwaterden. Dit viel niet in goede aarde bij haar vrienden, die na niet al te lange tijd achter haar rug om over haar begonnen te roddelen. In eerste instantie had Penny dit niet door, maar uiteindelijk begon het haar wel te dagen dat er iets niet helemaal klopte. Uiteindelijk confronteerde ze haar vrienden hier mee, die haar maar al te graag in haar gezicht uitlachten en eindelijk het lef hadden om haar de waarheid te vertellen. Vanaf die dag kwam de onzekerheid in Penny's leven kijken.
Hoewel het meisje van buiten nog altijd even vriendelijk en vrolijk bleef, begon de onzekerheid wel steeds meer plaats te maken in haar leven. De enige manier waarin ze die onzekerheid kon uiten, was eten. Dus dat deed ze ook. Tegen de tijd dat ze haar basisschool had afgerond en naar de middelbare kon, was ze sterk aangekomen en had ze al bijna last van overgewicht. Penny ging zich er alleen meer ongelukkiger en onzekerder door voelen. Ze trok zich nog dieper in haar schulp terug en begon mensen minder te vertrouwen. Zelfs haar ouders moesten er aan ontgelden en ze durfde haast niets meer vertellen, bang dat ook haar ouders pissig op haar zouden worden dat ze zoveel at en zo anti-sociaal was geworden.
Het eerste jaar van de middelbare leek daar niet veel bij te helpen. Hoewel ze wel van de hatelijke vrienden af was gekomen doordat die naar een andere school gingen, waren er genoeg andere pesters in haar omgeving die haar graag wezen op haar gewicht.
Penny voelde zich sterk genoeg om haar hoofd hoog te houden, maar het gepest knaagde aan haar en uiteindelijk kwam het zo ver dat ze begon met het ontbijt overslaan en haar lunch weg te gooien op school.
Heel ver in haar uithongeringsproces kwam ze niet, want haar moeder kreeg al snel vrij door wat er aan de hand was en stak ze er een stokje voor. Voor het eerst sinds tijden had Penny het gevoel dat ze haar gevoelens goed kon uiten met hoe ze zich voelde. Het was haar eerste stap naar het beter in haar vel kruipen.
Samen met haar vader begon ze weer terug uit haar diepe dal te klimmen door te gaan sporten en met haar moeder wist ze het beter te vinden. Doordat ze steeds beter in haar vel kwam te zitten, kwam haar gezellige en enthousiaste persoonlijkheid ook weer, langzaam maar zeker, om het hoekje kijken. Door de middelbare schooljaren heen kwam Penny steeds meer op de goede plek terecht, al bleven haar klasgenoten haar het mikpunt van spot vinden. Dit hield haar vorderingen aardig tegen, dus gingen haar ouders voor haar op zoek naar een nieuwe school. Deze wisten ze vrij snel te vinden in Starshine Academy. Hoewel het een compleet nieuwe en vreemde ervaring voor Penny zou worden, bleef ze toch nog met een positieve blik op de wereld kijken en vond ze het alleen maar fijn om een nieuwe start te kunnen maken.

_________________
- Theme - Character - Voice -
Penelope Ivanova PennyOS
It's been a long time living this way, worrying what people say
Feeling like I don't fit in, but I won't give up, no I won't give in


Penelope Ivanova B2Qd3Yb

Stampies!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Penelope Ivanova

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-