PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   za feb 18 2017, 22:00

Haar haren opgebonden in een slappe en rommelige staart begaf ze zich naar de zaal waar de zieken zich bevonden. Dat was het eerste wat ze wilde doen, haar gebruikelijke dokter in Razen was niet aanwezig. Ze kon niet blijven daar alles wat ze deed daar het voelde pijnlijk. De verdrongen pijn van de afgelopen tijd, ze wilde het vergeten en ze deed haar best. Ver weggestopt in haar herinneringen, haar warrige verschijning was niet standaard voor haar. De roodharige wist de weg perfect te vinden en liep de zaal binnen. Het late tijdstip deerde haar weinig, al was het richting middernacht.

Ze liep regelrecht naar het kantoortje en trok de deur open zonder te kloppen en nam plaats op een stoel zonder een woord te spreken en gewoon de man aan te staren. Ze kende hem niet de kende geen enkele dokter die aanwezig was hier. De tijden dat ze hier binnen was geweest was het zelfhulp programma wat ze uitvoerde prima werkende. Zelf medicatie pakken en gewoon doen wat je wilde. Met een lege blik keek ze haar aan.

Zonder werkelijk zichzelf te zijn, niet dat hij het verschil zou weten. Hij zou niet kunnen weten dat ze normaal gesproken veel aanweziger was, haar uiterlijk veel meer aandacht gaf eveneens als haar kleding. Hij zou niet weten dat ze normaal een joggingbroek niet buiten, waar andere haar konden zien zou dragen. Ze sloot haar ogen en zakte onderuit. 'Ik weet het niet meer..' Waren de enige woorden die ze naar buiten gekwakt kreeg. Niet haar melodieuze stem die klonk, meer een raspend klinkende stem. De stem die iemand normaal had bij het bijna uitbarsten in tranen.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   za feb 25 2017, 15:27

Graham was verzonken in één van de dikke boeken in zijn bezit. Zijn neus en de helft van zijn gezicht waren letterlijk verborgen achter de donkerblauwe kaft en vele bladzijden aan de binnenkant. Nauwlettend gleden zijn amberkleurige ogen over de sierlijke letters terwijl hij gretig alle kennis opzoog als een spons. Werkelijk..? Hm… Hij had nooit geweten dat de Cassiaanse roze waterbloem zulke voeding nodig had om geneeskrachtig stuifmeel af te staan. Interessant! En het deel over de Grenaanse reuze-eik was ook niet onbelangrijk als hij het wilde gebruiken bij zijn volgende poging zijn eigen homeopathische middel voor een goede nachtrust te creëren... Het was nu een aantal dagen sinds hij Eres had gesproken en onbewust het idee hem had beslopen om te kijken wat hij verder nog voor haar kon betekenen, dan een warme kop thee en een goed gesprek.

Na enige tijd keek zijn blik op van het boek en gleed naar de klok. Rond middernacht… Het zou nog wel even duren voor zijn dienst er op zou zitten. Tijd genoeg om nog verder te lezen. Het was een welkome bezigheid als hij de nachtdienst draaide en een oogje in het zeil hield op de ziekenzaal. Om de zoveel tijd liep hij een rondje om te kijken of de patiënten die hier overnachtten hulp nodig hadden of deed hij wat voorbereidend werk voor de volgende dag. De vrije minuten die hij over had, spendeerde de doktersassistent voornamelijk aan zijn grootste hobby: de boekenwurm uithangen en kennis vergaren. Hij had weliswaar minder vrije tijd sinds hij bij Starshine Academy aan het werk was gegaan, maar door de nachtdiensten hier en daar, had hij vaak genoeg de mogelijkheid gekregen dat momentje voor zichzelf te pakken. Het kwam dan ook als een verrassing toen plotseling de deur van Yvaine’s kantoor plotseling met een zwaai werd opengetrokken en een roodharig meisje zich toonde. Verwonderd liet Graham direct het boek iets zakken om zijn vriendelijke, jeugdige gezicht aan haar te tonen en zijn nieuwsgierige ogen op haar te laten rusten. Zwijgend keek hij toe hoe ze binnenstapte met een ietwat verwilderde en verwarde blik. Hm?
Duidelijk verbaasd ontmoette hij haar ogen, maar leek verre van bezwaar te maken dat ze zomaar in een stoel plaatsnam. Integendeel…
Hij dacht er niet over haar te begroeten met een glimlach. Dat leek niet gepast in deze situatie. Er was duidelijk iets aan de hand. Wel knikte hij haar toe om aan te geven dat ze welkom was, al betwijfelde hij dat ze daar op het moment veel waarde aan hechtte. Hoe dan ook leek het genoodzaakt een zo rustig mogelijke setting te creëren. Daarom reikte zijn hand vlug naar de muziek die zachtjes had gespeeld om deze nagenoeg uit te zetten. Ondertussen waren zijn ogen nogmaals over haar gehele gelaat gegleden. Zijn handen zochten de kan water die vlakbij hem had gestaan om zijn eigen, ongebruikte glas tot de nok toe vol te schenken en deze subtiel haar kant op te schuiven terwijl ze sprak. De toon in haar stem was hem niet ontgaan…
Vervolgens legde Graham het boek geheel aan de kant en schoof zijn eigen stoel zo, zodat hij voorbij het bureau schuin tegenover het meisje kwam te zitten en haar blik weer kon ontmoeten als ze dat wenste. “Wat kun je me vertellen over wat je nog wel weet..?” klonk zijn warme stem om aan te geven dat ze haar verhaal kon doen en -indien ze dat hopelijk wel nog wist- ook aan hem kon onthullen wie ze was. Geïnteresseerd maakte de jonge arts het zich gemakkelijk in de stoel, al stonden zijn amberkleurige ogen dermate gefocust om aan te geven dat hij de situatie zeker serieus nam..

De muziek die zachtjes had gespeeld:
 

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   vr maa 17 2017, 08:01

Met traan gevulde ogen die vooral leeg stonden zat de op de stoel, handen in elkaar gevouwen met haar blik overal richtend behalve echt op de jonge man. Een kriebelend gevoel ging over haar wang, snel veegde ze met haar hand de oorzaak, een traan weg. Ze ging zich snel verzitten om de beweging te maskeren, niet dat nooit zou zijn opgevallen maar het proberen waard. Ze trok haar benen onder haar en ging op haar voeten zitten.

Ze keek op naar hem bij zijn keuze van vraag. Ze kreeg vaker wat is er aan de hand waar makkelijker niets op kon worden geantwoord dan deze vraag. Duidelijk genoeg was er iets met haar, iets wat iemand die haar kende zou weten. Misschien was dit toch een fout, zichzelf zo op deze manier openstellen. Ze slikte met haar tanden op elkaar gedrukt en een licht angstige uitdrukking in haar ogen. Wat wist ze nog wel? 'Genoeg,' was het enige woord wat er op zijn vraag uitkwam. Ze liet haar ogen op haar handen vallen. Bij elkaar gevouwen tussen haar benen.

Opnieuw haar blik richtende op de vloer, de herinnerde zich zo veel wat ze had geprobeerd weg te stoppen in plaats van er mee om te gaan. Het op te lossen, de roodharige weigerde toe te geven aan voor haar negatieve emoties zoals verdriet, pijn, verlies. Nee deze schakelde ze om in negatief gedrag zoals pesterig gedrag, onbekende het bed delen, gemene woorden en acties. Maar ze wilde absoluut niet herinneren van Laxus, van haar nooit geboren zoon of dochter. Ze wilde het niet meer weten.

Ze wist alles van haar jeugd, ze kreeg het niet verdrongen, niet vergeten. Het was in die tijd zo normaal geworden wat haar oom haar liet doen bij al die verschillende mensen. Ze gaf de man voor haar de schuld van dit oprakelen. Ze pakte haar pakje sigaretten om daar met bijna onzichtbaar trillende handen een van te pakken en tussen haar lippen te leggen en haar vinger op het uiteinde te leggen om hem aan te steken. 'Ik weet niet hoe ik mij voel.' vervolgde ze zich achter het woord genoeg. De rook van haar sigaret aansteken uitblazend. Ziekenzaal of niet Hayden vond altijd de perfecte plek om te roken.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   vr maa 31 2017, 14:34

Graham observeerde het meisje zwijgend, bestudeerde iedere beweging en bekeek de traan die over haar wang rolde aandachtig. Ieder signaal dat ze hem gaf, verbaal en non-verbaal, was al helpend om het probleem (of.. problemen) in elkaar te puzzelen. En hoe beter hij wist wat er speelde, des te beter kon hij ook iets voor haar betekenen, hopelijk. Geduldig wachtte hij tot ze zou reageren op zijn vraag. Het eerste, enkele woord wat ze sprak gaf hem genoeg aanleiding om in zijn hoofd na te denken waar hij haar het beste heen kon leiden in het gesprek, om hun beiden gedachten goed te kunnen ordenen. Echter hield hij zich nog steeds stil, om haar voldoende de kans te geven verder te spreken als ze dat wilde. Na even wachten, kwam er vervolgens nog een reactie van haar kant. Twee zelfs…
Eén van zijn wenkbrauwen gleed onbewust uit verbazing iets omhoog toen hij haar het pakje sigaretten zag pakken en er één van zag opsteken. Als ze zich op de zaal zelf hadden bevonden, zou hij er direct iets van gezegd hebben, in het belang van de andere patiënten, maar aangezien Yvaine’s kantoor uitermate goed geïsoleerd was en Graham besefte dat juist een sigaret mensen tijdelijk rust kon brengen, liet hij het toe. Zijn amberkleurige ogen volgden even de rook die omhoog kringelde, maar gleden terug naar het meisje zodra ze sprak en hem de tweede reactie gaf. Ze wist niet hoe ze zich voelde…?
“Wat is er gebeurd?” klonk daarop zijn directe vraag. Het had vriendelijk en warm geklonken, maar ook duidelijk genoeg om aan te geven dat ze zich niet eindeloos hoefde om te wentelen in haar gevoelsleven als ze daar voor nu niet klaar voor was en ze zich in plaats daarvan kon concentreren op de feiten, op wat er was gebeurd waardoor ze nu zo met zichzelf in de knoop zat. Uiteraard voor zover ze dat zelf wilde delen natuurlijk…

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   za apr 15 2017, 10:38

Wat was er gebeurd? Wat er was gebeurd was pijnlijk en rukte haar vanbinnen uit elkaar. Waarom ze naar de dokterszaal werd haar steeds onduidelijker, er was hier niemand die ze kon vertrouwen voor de volle honderd procent. Met een diepe zucht trok ze haar voeten op de stoel, haar armen om haar benen slaande en haar hoofd liet ze rusten op haar knieën. De sigaret voorzichtig tussen haar vingers geklemd om zo een manier dat ze niet zichzelf kon raken.
de roodharige zuchtte diep en beet op haar onderliep de tranen in haar ogen weg dwingend, waarom liep ze zichzelf nu zo zwak zijn. Zwakte was niet iets dat ze normaal durfde te tonen. Ze sloot haar ogen en probeerde zichzelf te kalmeren terwijl haar handen en lip synchroon trilde. Ze was al zo veel overkomen waarom kon dit niet gewoon weggaan. Het was niets, ze wilde het verdringen. Beide hebben nooit wat betekend voor haar. Donders goed wetende dat Laxus altijd de wereld voor haar had betekend en dat haar zwangerschap was verbroken op een moment dat ze het kind eindelijk accepteerde en er zelfs naar uitkeek. Om maar te zwijgen over de dingen die in het verleden zijn gebeurd. Hoe kon zo een man nu vragen wat is er gebeurd als ze daar geen kort antwoord op had. ze ging mooi niet vertellen wat er was gebeurd, niemand is te vertrouwen. Ze was geen slachtoffer, zo wilde ze absoluut niet worden gezien. Ze was Hayden, ze was sterk met een duidelijke uitzondering op dit moment.
Terwijl ze haar neus ophaalde lag de sigaret op haar lippen de as aftikkend in een kopje met een paar veren er in gestoken. Ze bleef lange tijd stil na zijn vraag discussies in haar gedachtes voerend met wat ze hier op moest antwoorden. Haar normaal vrolijk en melodieuze stem klonk gepijnigd en scherp raspend. 'Wat er is gebeurd? Noem iets op en het is waarschijnlijk gebeurd.' Klonken haar woorden zonder een antwoord te geven op zijn vraag. Ze wilde niet hardop zeggen dat hij dood was. Elke keer als ze verder ging met haar leven zette iets anders het wel op zijn kop.
@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   za apr 15 2017, 15:08

Het duurde een redelijke tijd voor ze uiteindelijk antwoordde. Bij haar woorden, trok Graham ietwat verwonderd zijn wenkbrauwen op. “Hm…” klonk het enkel bedenkelijk. Aan de ene kant vertelde het hem dat er genoeg was gebeurd, maar aangezien ze hem verder geen enkel detail meegaf, kon hij niet zo snel zeggen wat hij voor haar kon betekenen. Daarom nam hij even de tijd zijn eigen gedachten te ordenen. Hij ging iets verzitten in de stoel en pakte de mok thee die op het bureau had gestaan.
Een rustige stilte overviel het kantoor, terwijl hij enkele slokken van de warme drank dronk.
Tenslotte opende zijn mond zich weer iets: “Ik kan niets voor je doen zolang ik niet weet wat er speelt of waar je mijn hulp voor nodig denkt te hebben.” klonk het kalm, maar niet onvriendelijk, waarmee hij haar als het ware de bal toekaatste. Er was geen twijfel over mogelijk dat de jonge arts haar graag zou willen helpen, maar het feit bleef dat hij ook gebonden was aan de informatie die hij van háár kreeg. Hij was immers nog altijd een dokter en geen therapeut die met haar mee kon gaan in oneindige reflecties om tot nieuw zelfinzicht te komen. Uiteraard hechtte hij waarde aan mentale gesteldheid en mentale zorg, stond er wellicht zelfs bekend om, maar aangezien het simpelweg niet daadwerkelijk zijn vakgebied en expertise waren, moest hij wel afgaan op wat zij los wilde laten.
Hoe minder dit was, hoe minder hij voor haar kon betekenen. Het was één van de dingen die hij van Yvaine had geleerd inmiddels.
Zonder een nieuwe vraag te stellen, wachtte hij daarom op haar reactie. Van over de rand van de mok keek hij haar even aan, voor hij zijn blik weer op een ander punt in de ruimte richtte.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   zo apr 16 2017, 08:09


Hayden keek omhoog om hem aan te kunnen kijken  toen hij sprak. Hoezo kon hij haar niet helpen als ze niets vertelde? Porlyusica vertelde ze ook niets, en die kon haar wel altijd helpen. Werkelijk niet beseffend dat haar zusje Sarah dat wel had gedaan. Ze wist ook dondersgoed dat ze niemand van iemand kon verwachten haar te kunnen helpen als ze niet eens wisten waarmee. Ze kwam hier voor de slaappillen of iets in dezelfde richting daarvan. Maar wat ze er nu mee moest verder was erg verwarrend en moeilijk.
Ze keek hem aan alle mogelijkheden afmetende. Zijn woorden haar enkel meer laten dichtslaande dan woorden laten uitsprekende. Kort beet ze op haar eigen lip en zette haar voeten op de grond, haalde haar neus op en knipperde wat met haar ogen om de tranen weg te krijgen. 'Nou als je mij iets geeft om te kunnen slapen zijn we klaar hier.' de klanken in haar stem nog steeds duidelijk weergevend dat ze pijn had. Nooit heeft ze makkelijk gedaan over praten over pijnlijke dingen, dit was geen uitzondering. Ze kende deze hele persoon niet en moest ze nu dan uit het niets haar hart gaan luchten bij een wildvreemde? Nee dat ging ze echt weigeren voor nu had ze echt geen reden om haar pijn uit te spreken. Ze nam nog een hijs van haar sigaret voor de sigaret opvloog in een vlammetje en verdween. 'Maar verder je kan mij helpen door mij iets te geven om te slapen verder is er niets, ben enkel moe.' Zei ze zachtjes hem niet kunnen aankijkend. Normaal gingen leugens haar makkelijk af maar deze werd toch wel erg lastig wat voor iemand met een beetje verstand makkelijk door te hebben was. Ze sloeg haar benen over elkaar en legde haar handen in elkaar op haar buik en keek hem recht aan haar gezicht recht proberen te houden. Zwakte was voor de zwakkere, dat was ze niet, dus klaar met dat zielige en zwakke gedoe. Droog je tranen en blijf opstaan na elke val.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   zo apr 16 2017, 12:01

Hij hoorde aan hoe ze op zijn opmerking reageerde en wachtte tot ze uitgesproken was. Even liet hij weer een stilte vallen en knikte tenslotte. “Als dat het enige is waar ik je bij kan helpen, dan doen we dat.” Zonder er verder nog woorden aan vuil te maken, stond hij op om een homeopathisch middel voor haar te pakken uit de kast verderop, welke was bedoeld om makkelijker in slaap te komen. Toen zijn hand naar het potje reikte, keek hij over zijn schouder nog even om. “Tenzij.. je nog ergens anders mijn hulp bij nodig denkt te hebben, maar dat is aan jou.” Zijn toon gaf weg dat hij wel degelijk in de gaten had dat er meer speelde, maar zoals hij eerder had aangegeven was het aan haar om te delen wat ze wilde. Hij zou haar niet onnodig pijnigen door het uit haar te trekken, al wilde hij zeker een luisterend oor bieden als ze dat nodig had. Als ze er werkelijk niet klaar voor was om het te delen, dan respecteerde hij dat. Licht glimlachend zette hij het potje voor haar op het bureau en ging weer zitten. Zwijgend keek hij haar aan, in afwachting wat ze zou zeggen.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   zo apr 16 2017, 14:03


Ze volgde zijn bewegingen terwijl hij in de kasten rommelde, ze wist in ieder geval wel weer waar ze moet zoeken als ze zelfbediening nodig had. Ze pakte het potje op en bekeek het label grondig, de woorden langzaam ontcijferend gezien lezen niet haar beste en sterkste punt was. 'Nee niet deze maar die gene waar die suïcidiale kotertjes een overdosis op nemen. Die zoek ik' Zei ze
zachtjes met moeite om normaal te klinken. Ze had het gevoel alsof ze ieder moment zou kunnen uitbarsten in een huilbui en al haar energie stak ze in het tegen houden daarvan.
Was het zo raar dat ze wilde kunnen slapen, gewoon slapen zonder 's nachts wakker te worden rond een uur of drie en niet meer kunnen slapen na die moeilijke twee tot drie uur slaap.
Ze keek op toen hij weer sprak en zette het potje terug op het bureau, 'Ik wil iets dat werkt. Ik wil de nacht doorslapen en niet om drie uur wakker worden' gaf ze als antwoord haar vuisten ballend op haar schoot en ze vervolgens weer loslaten en over elkaar leggend op haar been die ze over de andere sloeg. 'Daar help je mij echt mee als je daar eventjes een receptje voor uitschrijft.' Zei ze met een duidelijk gedwongen glimlach.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   zo apr 16 2017, 15:26

Graham trok zijn wenkbrauwen lichtelijk op toen ze naar het homeopathische middel keek en bij de woorden die ze zei, met name door haar… woordkeuze. Hij bleef haar aandachtig observeren toen ze nog verder sprak, knikte even begrijpend en ging iets verzitten. Ah.. Dus ze wilde zulke medicijnen… Ook deze waren te vinden in de ziekenzaal, maar uiteraard niet zo goed bereikbaar als het homeopathische middel wat hij haar zojuist gegeven had. Het scheen voorheen namelijk weleens voor te komen dat leerlingen op eigen houtje de nodige… medische voorraad wilden verzamelen voor zichzelf, anderen of wie weet zelfs voor de doorverkoop. Vandaar dat er inmiddels de nodige maatregelen waren getroffen om hen hiervan te beletten en waren de sterkste geneesmiddelen veilig achter slot en grendel geborgen.
“Ik kan me voorstellen dat je goed wilt kunnen slapen. Het is vervelend dat dat blijkbaar niet lukt.” reageerde de jongeman uiteindelijk. Geduldig vouwde hij zijn handen in elkaar op zijn schoot. “Maar je moet begrijpen dat ik me als arts, en zeker als doktersassistent hier, moet kunnen verantwoorden. Ik kan niet zomaar zulke sterke medicatie voorschrijven zonder een goede, concrete onderbouwing.” Hij nam even de tijd de juiste woorden te vinden voor hij verder sprak. “En deze kan ik op dit moment nog niet geven, omdat ik niet weet wat er precies aan de hand is.” Zijn doordringende, amberkleurige ogen boorden zich weer in de hare. “Je zult me daarom toch echt meer informatie moeten geven eer ik überhaupt kan overwegen je zoiets mee te geven, hoe vervelend dat misschien ook is.” eindigde Graham spijtig. Hij beantwoordde haar (duidelijk geforceerde) glimlach met een professionele, maar wel gemeende van hemzelf.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   ma apr 17 2017, 08:01


Hayden hief haar hoofd en keek hem aan met een zwaar geïrriteerde blik, dit werkte natuurlijk ook tegen de negativiteit die ze voelde.Haar zin niet krijgen, toch was het knap hoe hij haar opvliegendheid zo snel omhoog kreeg. Nee dat lag toch vooral aan hoe moe ze was en hoe ze haar zin niet kreeg. Ze wilde slapen en op dit moment was de man voor haar de persoon die dat tegen hield. Hij vouwde zn handen op zijn schoot en keek haar aan en sprak de woorden die ze niet wilde horen. 'Ik slaap al weken twee á drie uur per nacht waar is je je hebt geen reden om het mij te geven. Ik wil slapen. Deze troep werkt niet' zei ze  haar irritatie duidelijk laten merken terwijl ze het homeopathische spul omgooide zodat het rolde over het bureau en stopte bij de rand net voel het viel. 'Daar is je onderbouwing. Ik. Wil. Slapen.' Zei ze harder dan haar vorige woorden elk woord steeds harder uitsprekende.
Ze sloeg haar armen over elkaar en legde haar voeten op het bureau en bleef hem aanstaren. Mooi niet dat ze hier wegging zonder het gene waar ze voor kwam. 'Als je meer informatie wil kan je ook gewoon luisteren naar wat ik zeg. Weet niet..' Zei de duidelijk rollend met haar ogen en haar steeds zwaarder wordende irritatie in haar stem. 'Meer informatie is; Ik. Kan. Niet. Slapen. Ik. Ben. Moe.' Elk woord werd opnieuw steeds minder vriendelijk uitgesproken. Wat snapte deze gozer niet aan moe, hoe kon ze drie uur elke nacht volhouden. Ze beet op haar bovenlip en haalde haar ogen niet van hem af.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   wo apr 19 2017, 17:27

Toen ze hem plots fel aankeek, keek Graham onverstoord terug, de rust zelve. Het zou immers niemand goed doen als hij er even hard tegenin ging en hij wenste de situatie zoveel mogelijk te de-escaleren door zelf kalm te blijven toen ze plotseling geïrriteerd raakte. Zwijgend hoorde hij haar woorden aan, zonder ook maar een spier te vertrekken. Zijn ogen volgde het potje wat ze over het bureau liet rollen. Vlak voor de rand stopte het en wiebelde gevaarlijk heen en weer, alsof het later toch nog de afdaling naar beneden zou maken. Daarom kwam hij eindelijk iets overeind, pakte het op om het zorgvuldig terug in de kast te doen. Hij nam de tijd het terug op zijn plek te zetten en het deurtje weer te sluiten. Hierdoor stond hij voor even met zijn rug naar haar toe, maar luisterde wel degelijk nog. Haar luide stem zorgde ervoor dat hij zich kort afvroeg of ze andere patiënten ermee zou wekken.
Uiteindelijk draaide hij zich weer geleidelijk aan om en keek haar recht aan. Haar puberale houding met de voeten op het bureau deed hem slechts licht fronsen. “Waardoor kan je niet slapen?” vroeg hij enkel met serene stem, een laatste poging wagend om dieper in het probleem te graven. De doktersassistent leek verre van opgeschrokken, geïrriteerd of ook maar onder de indruk van haar boosheid.
Zou ze wederom niet reageren of meer met hem delen, dan zat er niets anders op dan het dossier te sluiten of haar later te laten terugkomen bij Yvaine. Wellicht dat zij meer met het meisje kon bereiken...

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   vr apr 21 2017, 12:33


Ze haalde een hand door haar haar terwijl haar voeten rustte op het bureau en ze hem volgde met haar ogen. Toen hij met zijn rug naar haar toe stond keek ze even vluchtig rond naar de omgeving. Ze legde haar gebalde vuisten op haar schoot toen hij zich terugzette op de stoel en niet eens opkeek of zich irriteerde aan haar harde boze stem. Ze kneep haar ogen tot spleetjes en keek hem onderzoekend en toch geïrriteerd aan.
Ze leunde achteruit tegen de stoel leuning aan en sloeg haar armen over elkaar en duwde haar handen tegen haar ribbenkast aan zichzelf troostend bijna. Ze keek hem aan haar lippen getuit uit irritatie, 'Vaak kunnen mensen niet slapen omdat er dingen rondspoken in hun hoofd, stress of pijn. Dacht dat jij de dokter was.' Zei ze denigrerend en half de vraag vermijdend. Ze zuchtte diep en keek hem recht aan. 'Wat wil je weten voor je dat mag voorschrijven? Moet ik hier gaan huilen om het vooruit te helpen of maar gewoon doen alsof ik ga hallucineren van de slapeloosheid.' Vroeg ze zonder een spier te vertrekken alsof het hele afgelopen gesprek haar moeiteloos was gegaan. haar emotionele breekbaarheid ging niemand was aan aan, ze verstopte zich liever achter harde woorden. Ze wist donders goed dat hij het alleen maar goed bedoelde maar toch was die kleine stap voor haar een te grootte stap, zeker nu ze zo moe was.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   za mei 20 2017, 15:32

Graham glimlachte licht bij haar antwoord. “Precies. Dat is waarom ik het vroeg.” sprak hij geduldig terug, totaal niet geraakt door de denigrerende toon. Het was immers niet de eerste keer dat patiënten hem de les wilde lezen, wat sowieso vaker gebeurde bij met name jonge artsen. Het veranderde echter niets aan het feit dat hij voet bij stuk zou houden zolang hij niet meer van de situatie zou weten. Boven alles wilde hij het meisje tegen zichzelf in bescherming nemen en haar geen medicatie meegeven wat een mogelijk gevaar zou vormen. Dat was zijn verantwoordelijkheid en daar zou hij zich aan houden.
De doktersassistent had daarbij wel degelijk door dat ze zo de vraag wilde ontwijken, maar haalde er wel uit dat ze blijkbaar dan ook met “iets” in haar hoofd zat. Ah.. Dat zou hij onthouden.
Bij haar vraag zweeg hij even en leek na te denken. Als hij erop zou antwoorden zoals hij eerder had gedaan, zouden ze opnieuw in de vicieuze cirkel terecht komen waarbij Graham ook maar enigszins probeerde te achterhalen wat er speelde, zodat hij een geldige reden zou hebben haar verder te helpen, maar zij vervolgens liever niet wilde zeggen wat er dan precies aan de hand was. Daarom ging hij niet direct in op haar vraag en zocht in plaats daarvan naar andere woorden. Zijn blik gleed aansluitend naar de ziekenzaal.
“En wat als je zou proberen hier te slapen?” vroeg hij uiteindelijk plotseling, waarbij zijn ogen weer naar de hare zochten. Met "hier" had hij op de bedden in de zaal gedoeld. Om het idee zo goed mogelijk bij haar te laten aankomen en het zelf niet verder in te kleuren, drukte hij daarna zijn lippen weer op elkaar, nog niet verhullende wat zijn gedachte erachter was en keek haar zwijgend aan.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   zo mei 21 2017, 00:08


Het irriteerde haar steeds meer hoe hij haar tegenwerkte, ze hield niet van het antwoord nee. Ze wilde haar zin krijgen, iets wat ze enorm was gewend. Met een duidelijk niet geamuseerde blik keek ze hem nog steeds aan. Boos worden hielp niet, normaal vragen hielp niet, misschien was huilen dan de volgende stap mocht al het andere niet willen helpen. Was het werkelijk zo slecht te willen slapen en dus vroeg om iets wat haar daarbij hielp zodat ze niet overeind kwam schreeuwend van de akelige dingen die haar 's nachts achterna jaagde.
Ze keek hem met een onderzoekende blik aan, wilde hij werkelijk haar hier laten slapen. Prima, voor hem hoopte ze dat hij oordopjes had eveneens als de rest van het volk dat er sliep. Ze haalde haar schouders op. 'Als je mij dan geeft waar ik om vraag prima.' Zei ze nonchalant terwijl ze haar armen nog steeds om haar ribbenkast had gewikkeld. 'Anders is het hun probleem niet het mijne' zei ze terwijl ze omkeek naar de ziekenzaal. 'Zo niet heb ik je gewaarschuwd en is het niet mijn schuld als ze straks allemaal wakker zijn.' Ze knipoogde wederom denigrerend. 'Dus je beste optie is gewoon geven waar ik omvraag, je echt zieke leerlingetjes te laten slapen en mij zodoende ook.' Zei ze zachter terwijl ze haar hoofd wat tilte en hem strak aankeek. 'Doe ons beide een plezier en geef mij die pillen want dat slot op die deur is niet zo moeilijk open te krijgen en ik krijg de schuld niet als er wat mist aan voorraad.' Zei ze met een te onschuldige glimlach op haar lippen. Ze knipte in haar vingers en wees naar de kast waar hij het homeopathische spul uithaalde en zei nog net geen chop chop.
@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   zo mei 21 2017, 20:18

Zijn hoofd kantelde zich iets terwijl hij naar haar luisterde, als een nieuwsgierig dier wat iets nauwkeurig observeerde, zonder dat je kon raden wat er werkelijk door hem heen ging. Ondertussen ging hij op de rand van Yvaine’s bureau zitten. Zijn handen steunden daarbij op zijn knieën, waardoor hij enigszins voorover gebogen zat, haar richting op. Ongemerkt beet hij zacht op zijn onderlip ten teken dat hij nadacht over wat ze zei.
Na enige tijd leek ze uitgesproken en kwam hij weer overeind. “Ja? Je bent zover? Mooi.” Zonder er verder ook maar enige woorden aan vuil te maken, ging Graham al recht staan, maakte even zijn spieren los, aangezien zijn dienst nu al tegen het einde liep, en wandelde zwijgend voor haar uit naar de deur. Hier ging hij haar voor, wandelde naar de bedden en hield halt bij een bed wat iets verder verwijderd was van de rest van de slapende patiënten. Zijn grote handen reikten naar het kussen om het ietwat op te schudden, waarbij zijn blik op het kantoor gevestigd was om te peilen of het meisje er al aankwam. Ook checkte hij even of er voldoende dekens aanwezig waren en de rest in orde was, zoals hij altijd deed voor een patiënt een bed voor de nacht kreeg toegewezen.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   di mei 30 2017, 10:25


Steeds meer geïrriteerd rakende doordat ze niet wist hoe ze haar zin kon krijgen of überhaupt de gewenste reactie uit hem te krijgen. Ze volgde hoe hij het kantoortje uitliep en zuchtte diep, moest ze werkelijk gaan aantonen dat ze slecht sliep of beter gezegd niet omdat ze het het liefste de nachtmerries vermijden. Ze zakte wat onderuit terwijl ze met haar ogen rolde zonder dat het voor hem zichtbaar was en dwong zichzelf om op te staan. Ze wierp een korte blik op de klok en weer op de man. 'Dus ik ga hier slapen en jij gaat weg of wat is het plan' Vroeg ze onderzoekend terwijl ze op het midden van het bed ging zitten en hem aankeek terwijl ze haar benen in kleermakerszit onder zich trok.
Ze twijfelde opnieuw of ze dit wel wilde doen. Maar het was dit of wachten tot ze de kast kon open krijgen. Maar wie weet hoelang dat zou duren voor er een opening was. Ze keek Graham voor een moment aan en zuchtte zacht voor ze haar schoenen uittrapte en deze netjes naast elkaar zette. Ze legde haar handen gekruist op de onderkant van haar trui en trok deze zonder een twijfeling over haar hoofd waardoor ze een wijd hemd nog aan had die haar rode bh er wat bovenuit liet steken. Ze vouwde de trui netjes op en legde die op haar schoenen. 'Schrijf wel ergens op dat ik dit met tegenzin doe..' Vermeldde ze licht geïrriteerd, ze wilde slapen en momenteel was ze te moe plannetjes te bedenken om aan de pillen te komen zonder dit te doen. Ze schoof haar benen onder de deken en legde haar hoofd op het kussen. Dit bed van veel houteriger dan haar eigen, hoeveel mensen zouden hier op gelegen hebben.
Hayden schopte het dekbed los en trok het met haar benen onder haar voeten terwijl ze zich verplaatste met haar rug naar Graham toe. Het in slaap komen was nooit een probleem, het in slaap blijven dan weer wel. Ze voelde haar ogen al langzaam dichtvallen en hield haar kussen nog stevig vast alsof het haar zou beschermen.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   za jun 10 2017, 00:09

Hij knikte bij haar vraag. “Je mag hier slapen en ik zal je met rust laten, maar als er iets is.. ik ben vlakbij.” Met een glimlach keek hij toe hoe ze het zich gemakkelijk maakte op het bed. Zijn lach leek voor een moment iets te verbreden bij de bijdehandse opmerking die ze maakte dat ze dit met tegenzin deed. “Duly noted. Slaap lekker.” prevelde hij zacht terug, geduldig als altijd. Hierna wachtte hij kalm tot ze zich comfortabel genoeg zou voelen om tot rust te kunnen komen.
Pas toen haar ogen uiteindelijk dichtvielen, deed hij weer een stapje terug. Een moment nam hij nog de tijd naar haar slapende gelaat te kijken, voor hij zich stilletjes omdraaide en terug naar het kantoor terug wandelde. Zoals afgesproken maakte hij hier een vlugge aantekening voor hemzelf en Yvaine, mocht het meisje bijvoorbeeld nog in slaap zijn als Yvaine’s dienst begon. Enige extra uitleg werd toegevoegd rond de conversatie die zich had afgespeeld alvorens ze op het bed had plaatsgenomen. Net voor hij zich hierna weer in de bureaustoel liet zakken, liet hij zijn blik nog eenmaal richting zijn nieuwste patiënt glijden, benieuwd hoe deze nacht voor haar zou verlopen.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   di jun 13 2017, 21:49


Terwijl haar amberbruine ogen zich richtte op de muur, zocht ze naar een raam om ergens de maan te kunnen zien. Had ze om zijn naam gevraagd of had ze zichzelf eigenlijk wel voorgesteld? Had hij zich voorgesteld? Ze wist het niet meer, maar verder had het ook niet veel toegevoegde waarde. Ze trok haar knieën omhoog tegen zich aan, op gekruld als een balletje veegde ze wat rode lokken uit haar gezicht en ogen. Ze hield haar armen om het kussen heen gewikkeld en trok het mee onder haar hoofd terwijl ze haar ranke lichaam opkrulde onder de dekens. Kort probeerde ze haar ogen nog open te houden maar zo zwaar als lood zoals ze aanvoelde vielen ze dicht en zij in een diepe slaap. Zolang als dat het duurde leek Hayden vanaf haar aanzicht zacht en vredig te slapen alsof er niets aan het handje was.
Niet veel later begon haar ademhaling veel gehaaster te worden, alsof ze zich enorm inspande. Haar vingers in de stof van het kussen geklampt. Tijdens het vastklampen aan het kussen trilde haar handen beverig. ’Stop, stop, stop, stop. Stop!’ kwam er tussen haar lippen door gepreveld. Zacht maar duidelijk te verstaan als je in de buurt stond. Ze draaide zich om en zette haar nagels strak in het kussen. Druk woelend was haar diepe rustige slaap abrupt veranderd in een drukke lichte slaap.
Met een luide schelle gil schoot ze overeind, leunend op haar ellebogen. Haar borstkas wild op en neer bewegend. Meteen schoten haar ogen schichtig om zich heen en hadden een moment nodig om te beseffen waar ze was. Ze liet zich zakken door haar ellebogen en legde haar hand op haar voorhoofd schuivend naar haar haar en pakte wat lokken tussen haar vingers. Ze kneep haar ogen dicht om tegen de tranen te vechten.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   ma jun 26 2017, 16:34

Hij had misschien pas een minuut of tien gezeten, toen hij haar stem hoorde. Met een schok sprong Graham op en haastte zich het kantoor al uit. Aan de andere kant van de zaal leken ook enkele andere patiënten te ontwaken door de gil, maar met een kort gebaar maande hij hen tot rust. Echter veranderde dit niets aan het feit dat zijn eigen uitdrukking bezorgd stond. Zo vlug als zijn benen hem konden dragen, begaf hij zich terug naar het bed waar hij het meisje eerder had achtergelaten. Zonder aarzeling ging hij op het voeteneind zitten. “Hey…” fluisterde hij zacht en met een zo kalm mogelijke stem om haar aandacht voorzichtig te winnen. “Het is oké. Je bent hier. Het was maar een droom…” sprak hij verder, er voor nu maar vanuit gaand dat een nachtmerrie de oorzaak was, oordelend aan haar reactie. Anders zou ze hem ongetwijfeld tegenspreken. Met de uiterste zorgvuldigheid strekte zijn zachte, warme hand zich naar haar uit en tikte kort haar onderarm aan. Meer niet, omdat hij haar niet wilde laten schrikken, maar wel wilde laten merken dat hij er was. “Ik ben hier…” voegde hij er nog aan toe, al wist hij niet goed waarom. Het was eruit geschoten voor hij er erg in had.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   di jun 27 2017, 07:25


een zachte frons in haar voorhoofd gedrukt terwijl ze haar ogen dichtgeknepen hield, haar hand nog op har voorhoofd gedrukt met de rode lokken tussen haar vingers geknepen. Ze voelde een druk aan het einde van het bed en haar ogen schoten open om te kijken waar de druk vandaan kwam. Haar amberbruine ogen die vol met angst stonden waren daarbij ook nog eens waterig. Wat haatte ze dit, waarom had ze hier mee ingestemd? Oh ja ze was dood en dood moe en slapen ging niet oh de slaap wat miste ze dat. Hoe konden mensen het zo voor lief nemen. Ze hoorde de woorden maar echt binnenkomen deden ze niet. Het was iets met droom maar gewikkeld in haar eigen doomdenkende gedachtes was het enige waar ze aan dacht dat een droom fijn was, een droom was iets dat je graag had. Dit was een nachtmerrie, de gene die ze had geleefd. Het woord nee dat geen betekenis hield, de zon die haar huid al enkele jaren niet had beschenen. De niet plotse en zachte aanraking op haar arm die niets meer dan geruststellend en goed was bedoeld liet haar schrikken en zonder er bij na te denken stonden haar voeten naast het bed. Verzonken in haar gedachtes, niet helemaal bij hoe en wat er gebeurde stapte ze wat achteruit bij hem vandaan. Haar stokkende ademhaling, haar borst die nog steeds als een bezetene op en neer ging.
haar handen voelde klam van het zweer en wat ze nu wilde was voor haar net zo onbekend als voor haar omgeving, wilde ze nu weg of wachtte ze hier? Ze haatte het als mensen haar zo zagen, dit was niet iets waarvan ze wilde dat mensen haar zo kende. De pijn en angst die haar ogen uitstraalde het was niet iets waarvan ze wilde dat iedereen het zou kennen, ze deed zich niet voor niets verschuilen achter de krengerige en sterke façade. Om deze in stand te houden was had gedachtegang besloten om hier weg te gaan, iets war uren leek te duren had waarschijnlijk maar een paar seconde geweest. Zonder verder een woord te zeggen haalde ze haar hand onder haar ogen door om de tranen weg te vegen en zich om te draaien zonder haar trui en schoenen. Het moment dat ze zich al naar de deur draaide had ze al spijt maar ze ging nu niet meer terug. Ze had de ogen van de leerlingen voelen prikken in haar rug. Ze liep niet weg ze rende in de hoop dat dit alles zou verdwijnen.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Closed][F]orget [E]verything [A]nd [R]un

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-