PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Pomplot <3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
iiiii
-
-


PROFILERecruit
Real Name : ii
Posts : 43
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Pomplot <3   ma feb 13 2017, 18:19

Hello allen die die bericht lezen,

Daar ik zin had in een nieuw karakter; Ægidius en ik hem niet zomaar een los draadje wilde maken hierbij dit plot wat ik verzonnen heb.

Het gaat om kinderen die toen ze jonger waren (in Ægidius zijn geval zal dit 10 jaar oud zijn) een virus in de mijnen van Erd hebben opgelopen nadat ze een mysterieus blauw gloeiend kristal te hebben aangeraakt. Dankzij dit kristal is de gene expression veranderd en hebben ze allen nu een mutatie in hun DNA. Die mutatie veranderd het fenotype=uiterlijk van de kinderen op een lichte manier. Ægidius haarkleur was bijvoorbeeld van origine bruin maar dankzij het gemuteerde gen is dit over de de tijd heen, nadat hij in aanraking was gekomen met het kristal, groen gekleurd.

Hoe ze in de mijn beland zijn kan voor iedere student anders zijn, voel je vrij om je eigen verhaaltje hier omheen te verzinnen. Misschien was het nieuwsgierigheid, misschien was het een uit de hand gelopen schooluitje etc.

De mijnen zijn na dit onbekende fenomeen natuurlijk afgesloten voor toegang en er is onderzoek gedaan naar dit mysterieuze kristal.

Waar het om gaat is dat deze 'besmette' kinderen door de Erdse samenleving onder quarantaine zijn gezet om ze te onderzoeken en eventuele verdere besmetting te voorkomen. Deze kinderen met hun vreemde haarkleuren, oogkleuren of andere mutaties (denk aan littekens/brandmerken/vreemde andere aftekeningen) waren namelijk ánders en anders is vreemd en vreemd is eng. Hoe dan ook, al deze kinderen zijn ondergebracht in een ziekenhuis op Erd waar ze elkaar hebben leren kennen. Ze mochten geen contact hebben met hun familie of vrienden en hadden alleen elkaar en de dokters. Over de dokters gesproken, ze ondergingen gezamenlijk een heleboel medicatie experimenten en andere treatments maar geen enkel leek aan te slaan. Wat ze ook deden deze kinderen bleven terminaal. Ja, je leest het goed terminaal aka stervend. Al deze kinderen hebben een ongeneselijke ziekte; ze zijn tijdbommetjes, maar geen van alleen weet wanneer ze zullen ontploffen. Van deze ongeneselijke ziekte hebben ze echter (nog) weinig symptomen maar wie weet wat de toekomst zal brengen. Soms gaat hun hart ineens sneller kloppen maar verder voelen ze zich normaal. Een ander opmerkelijk gevolg is dat ze ineens minder affiniteit hebben met hun magie; ze staan er minder in aanraking mee; alsof het nét buiten hun bereik is. Soms kunnen ze het vastgrijpen en soms lukt het ze niet om het te gebruiken. Hun energie is uit balans kortom.

Anyways, twee jaar nadat het ziekenhuis was opgericht is het gesloten verklaard wegens onvoldoende financiën en geen blijk van daadwerkelijk gevaar voor buitenstaanders. Vanuit daar gaan de kids dus weer hun eigen leven leiden en gaan ze uit elkaar. Echter leek het mij dus leuk om meerdere van deze kids op SSA te hebben die elkaar dus hier weer ontmoeten! ;D

Anyway mocht je het leuk lijken (ik ga uit van een maximum van drie andere mensjes om het groepje relatief klein te houden aangezien de kans natuurlijk niet zo groot is dat zoveel mensen het hebben!)
dan kun je je hier aanmelden dmv dit formuliertje in te vullen. Zo krijg ik een idee over wat je idee is, je plan, je mutatie etc:


Code:
[b]Jouw naam:[/b]
[b]Naam karakter:[/b]
[b]Karakter (trekken):[/b]
[b]Hoe zijn ze in de mijnen beland?[/b]
[b]Wat voor mutatie hebben ze opgelopen?[/b]


Als je nog vragen hebt over dit plotje dan hoor ik het graag ;D


Onder voorbehoud. Als het plotje niet mag om een of andere reden dan gaat het niet door ofc <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Pomplot <3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Storylines-