PortalIndexApollo Serpine HpD5UwnApollo Serpine 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Apollo Serpine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Apollo
.
.
Apollo

Apollo Serpine UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Ruka
Posts : 29
Apollo Serpine UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht/vuur
Klas:
Partner: No need

Apollo Serpine Empty
BerichtOnderwerp: Apollo Serpine    Apollo Serpine Icon_minitimedi feb 07 2017, 11:44Apollo Serpine
Just don't slow me down, OK?
Zestien

Gender: Male
Rank: Student
Element(s): Light/vuur
Specialties: Pijl en boog
De speciale Fujin Yumi.
Een van de vijf wapens die eeuwen geleden gemaakt werden voor de oorlog tussen de draken. Zo word gezegd en deze vijf wapens zijn tussen de twee strijdende volken verdeelt. Waaronder zijn oudste broer er een van heeft. De andere zijn niet in het bezit van de hun rijk.
Wat deze boog bijzonder maakt, is dat deze enkel door de rechtmatige eigenaar gebruikt kan worden. Het is eigenlijk een geboren stok en met de juiste concentratie kan de bezitter ervoor zorgen dat er een pees ontstaat van blauwig licht. Ook de pijl zal vanzelf ontstaan wanneer de eigenaar de boog spant.
1e klas

Wapen: Pijl en boog

Animal: Unknown
PERSONALITY


Apollo is eerlijk en dat is niet altijd in jou voordeel. Als hij je niet mag, dan laat hij dat duidelijk weten. Hij kan nogal bot overkomen en als je iets fout hebt gedaan, dan laat hij dit niet zomaar varen. Zijn misgunningen kunnen dan ook maanden tot jaren teruggaan.
Hij is perfectionistisch en hij zal dan ook streven om beter te worden in wat hij doet. Dit kan pijl en boogschieten zijn, maar ook zijn magie.
Hij heeft een sterk rechtsvaardigheid gevoel, of dit zozeer in het juiste straatje past is echter te betwijfelen. Als hij het rechtvaardig vind, dan moet je het daar maar mee doen. Hij is vrij moeilijk van zijn gedachte af te krijgen en is niet altijd zo vergevingsgezind.
Hij vertrouwd mensen niet snel, het kan dan zijn dat hij vrij kortaf is; maar hij heeft niet het idee dat hij gelijk andere moet vertrouwen met serieuze dingen. Hij houd van lezen en is dan ook vaak in de boeken te vinden als hij binnen is.

Omdat hij afstamt van een van de oudste stammen, heeft hij vrij ouderwetse opvattingen. Zo kan hij vrij snel dreigen met de dood en meent hij dit ook. De dood is niet iets 'tragisch' in zijn ogen maar iets wat deel uit maakt van het leven. (Maar dit komt doordat hij in oorlog is opgevoed)
Dat houd niet in dat hij niet verdrietig is als er iemand om wie hij geeft dood is. Maar hij laat dit op een hele andere manier zien. Hij word er haast nog botter en onvriendelijker door. Dat zwakt na enkele weken af, maar 'huilen' is er niet echt bij door deze oorlogse opvatting.

Hij is ontzettend koppig en zal zijn doelen dan ook nastreven. Hij is niet makkelijk met veranderingen. Maar hij is ook een strever, hij wil door andere gezien worden als iemand die sterk is. Hij kan dan ook vrij slecht tegen kritiek en kan soms opgaan in zelf medelijden. Hij 'weet' toch wel dat niemand hem goed vind en kan dan juist nog harder tegen andere en zichzelf zijn. Apollo wil even sterk zijn als zijn oudere broer en langs hem staan in deze oorlog. Maar hij heeft niet het idee om altijd gezien te worden en weet nog steeds niet geheel waar zijn plaats is in de wereld. Dat hij dan ook een prins is, maakt de druk op hem nog heviger om zichzelf te bewijzen.
Hoewel hij een van de beste boogschutters is in zijn land, houd hij niet op met trainen en zal iedere ochtend een rustige plek vinden om te oefenen.
Dat is ook de rede dat hij naar deze school is gekomen, hij wil sterker worden en beter kunnen helpen in een gevecht. Hij is nooit tevreden over zichzelf.
Maar hij is daardoor ook iemand die niet stopt met het beter worden in wat hij kan.

Hij kan niet stilzitten, hij houd er niet van als er dingen zijn waar hij maar weinig bij kan doen. Vandaar dat hij van trainen houd. Hij kan zich focussen op zijn pijl en boog, maar jagen -waar hij voor stil moet zitten en zijn geduld verliest- is heel anders en kan hij totaal niet.

Echter is hij ontzettend loyaal tegenover zijn familie en de vrienden die hij heeft. Hij zal er alles aan doen om je te beschermen en zal dat leven boven die van zichzelf plaatsen.
Hoewel hij dus een flinke portie onzekerheden heeft, deze hij voornamelijk in een botte houding verborgen houd. Daarom is hij vrij lastig in de omgang en het lijkt ook gewoon alsof hij simpelweg een rotzak is.
Dit kan echter verdwijnen wanneer je hem beter leert kennen. Apollo is een ontzettend goede strijder en hij zal je dan ook helpen waar hij kan wanneer je zijn vriend bent.

Liefde wil hij niet kennen en kent hij ook niet. Dat heeft te maken met dat hij altijd bezig is met trainen en mocht hij dan ook gevoelens gaan ontwikkelen. Dan zal hij totaal niet weten hoe hiermee om te gaan en zal waarschijnlijk de meest onhandige jongen zijn op dit gebied. Wie weet dat hij nog botter word tegen degene die hij eigenlijk lief heeft. Echter is dit ook niet zomaar werkelijkheid te maken. Zijn hoofd staat er totaal niet bij en hij is niet van plan zijn training op te geven om bij iemand te zijn.

Likes:

 • Lezen
 • Trainen
 • Rustige omgeving
 • Beter zijn dan andere


Dislikes:

 • De les gelezen te worden
 • bemoeials
 • kritiek krijgen
 • slechter zijn dan andereHISTORY


Hij is geboren in een van de oudste volken en is daar als een van de prinsen geboren. Hij is de derde in rij van vier kinderen, dat houd in dat hij niet de 'troon opvolger' zal zijn.
Hierdoor is wel de druk ontstaan om zichzelf te bewijzen, zijn oudere broer was sterker als hijzelf was en hij heeft dan ook jaren getraind om hem te evenaren. De norse houding is dan ook ontstaan doordat hij zichzelf in de schaduw voelde staan van zijn oudere zus en broer. Hij kan nog steeds niet helemaal zijn plek vinden in de wereld.
Apollo woont op een groot eiland, dit met een andere natie. Het word door een grote rivier van elkaar gescheiden.

Zijn natie; genaamd Tocratho heeft ruzie met de natie Astya. Dit begon doordat het stamhoofd van Astya jaloers begon te worden. De natie van Tocratho was meer welvarend, de zon scheen meer, dit zorgde ervoor dat de gewassen goed groeide. In tegenstelling tot de duisternis waar de Astrya last van hadden. Er was vaker last van hongersnood en dit zorgde ervoor dat de koning van Astrya, Silas; een gesprek met de koning van Tocratho, Thurid; wilde. Echter liep dit niet goed af voor Thurid en moest het met zijn dood bekopen. Dit gebeurde toen Apollo nog klein was en hierdoor werd de oorlog werkelijk uitgeroepen.
Hij is dan ook niet anders gewend als dat ze in oorlog zijn met een andere groep.
Hierdoor heeft hij meteen geleerd hoe te vechten. Toen hij jong was zijn ze hem meteen gaan trainen. Dit houd in dat hij een van de beste krijgers uit zijn gebied is. Hoewel hij zijn krachten nog niet helemaal onder controle heeft, heeft hij wel zijn pijl en boog en zijn Kinshi onder controle.
Is Apollo hierdoor verhard? Waarschijnlijk wel en omdat hij uit deze omgeving komt is hij enkel de oorlog tussen de twee gewend. Gewend dat het 'normaal' is om je kameraden te begraven en mensen te verliezen die je niet wilt. Ook dit heeft ervoor gezorgd dat hij mensen niet zo snel vertrouwd. Hij ziet eerst de vijand in iemand en dan, als hij diegene kent; word hij meer ontspannen.

Zijn historie gaat dan ook voornamelijk over trainen, maar ook over het proberen een veilige thuishaven te zijn. Want eigenlijk zijn de Tocratho helemaal niet zo agressief gezind en willen ze het liefst vrede. Echter staat de andere groep dat niet toe. Hoewel hun moeder heeft geprobeerd om haar kinderen vredelievend op te voeden en hebben ze wel degelijk een liefdevol karakter onder hun soms wat harde masker. Echter is het voor enkele wat harder om tot die vredelievende kern te komen en Apollo is daar een goed voorbeeld van.
Maar zijn moeder weet dat het goed komt, zijn oudere broer en zus hebben een goede verhouding kunnen creëren tussen liefdevol zijn tegen elkaar en de vechthouding tegenover de vijand. Het lijkt Apollo echter niet echt te lukken een goede verhouding te krijgen.

Toen ze dan ook de brief ontvingen, wilde zijn moeder meteen dat hij het ging doen. Dan was een van haar kinderen tenminste uit het gevecht. Maar hoe koppig Apollo was, die wilde niet gaan. Hij moest hier helpen, maar zijn broers en zussen hebben hem een jaar lang overtuigd dat hij moest gaan. Hij kon hen daarna helpen en er was uiteindelijk een soort 'wapenstilstand'. Beide partijen hadden lang gevochten en vele mensen verloren, dit zorgde ervoor dat ze Apolla hebben kunnen overhalen. Hij wilde beter worden en als die school kon helpen, dan was dat ideaal.

Hoewel hij wat te oud was om in te stromen, heeft zijn moeder ontzettend haar best gedaan om hem toch nog op de school te krijgen. Vele brieven waren verstuurd en uiteindelijk was het goed en mocht hij instromen.
Aangezien Tocratho en Astrya beide op hetzelfde eiland zaten, moest hij eerst met een boot naar de grotere stad en kon vanuit daar richting de school.
De Kinshi:
Apollo Serpine Latest?cb=20160118165941
Terug naar boven Ga naar beneden
http://storylane.boards.net
 

Apollo Serpine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-