PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Having a snack [Olivia Williams]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Having a snack [Olivia Williams]   vr feb 03 2017, 15:05


Een hand door zijn zwarte haar heen. Een flirterige grijns op zijn smoel toen hij vol goede overtuiging de grote zaal binnen kwamen. Sommige mensen keken op en je zag mesen lachen doordat hij binnen kwam. Hij zwaaide naar wat mensen. Er liep een jongen langs hem, ze gave elkaar een high five. Drake knipoogde naar een van de meisjes, ze grinnikte halfrood wordend. Hoe je ook kon omschrijven.. het was misschien vol arrogantie en hooghartigheid, Drake was populair. Dit betekende dat velen zijn naam en de geruchten kende. Dit betekende ook dat er velen waren die een hekel aan hem hadden, het was ook werkelijk een bullebak met gladde praatjes. Zo had er ooit ook nog een meisje naast hem gelopen om deze entrance dan te vergroten. Mooi lichaam en een bitchfactor zo hoog als de klokkentoren. Docenten sloegen zuchten als de naam Drake Burned op hun leslijst stond. Hij had dit hele imago alleenmaar vertserkt met zijn beste vriend, het voedselgevecht van een paar dagen terug.. iedereen wist er van af. Iedereen wist wat een bizarre chaos het was geweest en de muren hadden helemaal onder gezeten. De vloer was bedolven onder de grote hoeveelheid aan slagroom en glitter. Hij had Yvaine nog nooit zo zien glibberen en wat een lol had hij gehad door de akward Geralt die per ongeluk op haar gevallen was. Op die manier, was Drake niet een jongen die je snel vergat. Daarom viel hij nu extra voor mensen op wanneer hij hier naar binnen liep. Je zag ook de docenten aan de tafel waarschuwend naar hem kijken, alsof er een stinkdier naar binnen was gelopen die op dit moment alles kon vergallen. Drake grinnikte tot hij zich omdraaide naar Olivia en zette een hand in zijn zij. De ander reikte hij naar haar uit. Hij grijnste naar haar. ''Dit Olivia, is de grote zaal. Iedereen op school komt hier samen om.. te eten.'' Drake gaf haar een knipoog. De tafels waren gevuld met eten en het was een prachtig gezicht.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 566
Points : 78
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   vr feb 03 2017, 16:50

Olivia stapt naast Drake door de gangen. Angstig had ze door de gangen gelopen, maar nu met iemand naast haar die alles goed kent voelt ze zich al minder verloren. Ze stappen in de Grote Zaal en nog steeds wordt ze met stomheid geslagen als ze het ziet. Meteen erna ziet ze hoe de meerderheid omdraait als ze binnen komen, Okay dit is genant, denkt ze bij zichzelf. Even lijkt ze achteruit stappen door al de blikken, maar meteen blijft ze staan als ze ziet dat al de aandacht gewoon naar Drake is en dat de meerderheid haar waarschijnlijk niet ziet staan. Iedereen zou het erg vinden om onzichtbaar te zijn, maar zo ging het al heel haar leven dus nu vindt ze het ook niet erg. Wanneer ze elkaar ontmoetten eerder die dag had ze ook de verschillende blikken gezien, sommige waren met afschuw, anderen angstig, dan weer onverschillig, maar hier zag ze hoe oudere (waarschijnlijk leerkrachten) ook nog eens waarschuwend kijken. Er was een bepaalde spanning in de ruimte, alsof er iets was gebeurd of ging gebeuren. Olivia hoopt op het eerste.

Drake draait zich naar haar om en stelt haar de plaats voor. De knipoog kon ze niet meteen plaatsen, maar sloeg er geen aandacht aan. Haar blauwe ogen tasten de tafels af, ziet hoe al de tafels bedekt zijn met verschillende voedingswaarden. Het ziet er wel verrukkelijk uit allemaal.
De blikken waren ondertussen verdwenen en iedereen doet weer waar hij of zij mee bezig was. Toch kan ze een paar subtiele blikken hun kant op zien, en zoals vroeger die dag waren bleken die een waarschuwing naar haar te sturen. God wat hebben die mensen hier toch allemaal? vraagt ze zich af, maar ze draait zich weer om naar Drake met een kleine glimlach op haar lippen. Even denkt ze eraan om hem te vragen wat hij heeft moeten doen voor de populariteit rond hem, maar houdt die gedachten voor later "Is er iets waarvan je zegt dat ik echt moet proberen?" vraagt ze met een zeker klein stemmetje.

_________________
Siegmund:
 

Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/beatrice.guill
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   vr feb 03 2017, 20:42


Het was misschien niet de meest rustige plek in het kasteel en misschien was dat ook maar goed. Drake voelde de blikken, zag iedereen kijken, wist zijn reputatie. Een reputatie die zich onderling had verspreid als een soort vuur. Drake begreep de blikken, had geen mening over hun verachtende gedachten. Hij kende zichzelf en wist was hij te verbergen had en wat niet, het ging hen verder niet aan. Vooral niet omdat hij wel beter wist dan dat. Het enige wat de jongen kon doen was zijn kin opsteken met een triomfantelijke grijns. Zo ketste hij de blikken af en zo werd iedereen ook weer gezet tot het dagelijkse riedeltje, al zag je wel af en toe nog iemand opkijken of zacht fluisteren. Hij wist wat ze zeiden, Drake kende zijn eigen roddels. Toch boeide het hem niet en zou hij ze mooi laten praten. Iedereen kende hem vanaf een afstand, de buitenkant die hij altijd liet zien. Hij was de bullebak, de pester, de charmeur, een jongen met wie je geen ruzie wilde. Zo ook dat sommige blikken in het verleden angst hadden laten zien. Angst voor hoe de vriendelijke jongen kon omslaan tot angstaanjagend. In een ruimte als dit met zoveel mensen als dit en geen trigger voor Drake, zou het niet zo snel van stapel lopen gelukkig. De jongen wendde zich tot het meisje dat hij bij zich had. Hij vertelde haar wat deze ruimte was. "Is er iets waarvan je zegt dat ik echt moet proberen?" Drake glimlachte en liep met Olivia naar een van de tafels waar ze samen gingen zitten. ''Ik ben zelf altijd erg fan van de kippenpootjes, of een sparerib als je daar zin in hebt?'' zei de jongen rustig. Hij keek het roodharige meisje aan en wreef even over zijn gezicht. Haalde iets uit zijn oog wat vervelend deed waarna hij een aantal dingen op zijn bord schepte. Zo ook twee kippenpootjes, patat en een salade.Met een tevreden blik begon hij aan zijn maal, naast zijn bord had hij een glas bier gepakt.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 566
Points : 78
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   za feb 04 2017, 00:43

Ze moet wel zeggen dat de blikken haar ergens verontrusten, maar om eerlijk te zijn had ze nog geen reden om hem te wantrouwen, dus wat maakt het uit. Sommige mensen lijken geen probleem met hem te hebben, dus het zal zijn zoals iedereen. Iedereen heeft zijn vijanden en vrienden. En als je hier al twee jaar zit, zal die lijst al langs beide kanten gevuld zijn. Je kan niet anders verwachten. Zij hoopt gewoon dat ze meer vrienden, kennissen dan vijanden zou krijgen. De spanning van de ruimte verslapt en ze lopen binnen. Er is nog een tafeltje vrij waar ze aan gingen zitten, naast elkaar. Sommige mensen draaien zich subtiel (wat je subtiel kunt noemen) om naar hen als ze gaan zitten. Het voelt eng aan om ogen in haar rug te hebben en deze keer weet ze dat het niet komt door haar knalrode haren zoals in haar woonstad. Hij stelt haar de kippenpootjes en spareribs aan en even kijkt ze over de hele tafel om een keuze te maken. Siegmund kijkt met zijn kop naast haar. Zijn grote gestalte neemt veel plaats in en ze beveelt hem om te gaan zitten. Een seconde later zit hij op zijn achterwerk, nog steeds watertanden naar het eten op de tafel. Zelf voelt ze ook hoe het water in de mond komt, het ruikt al fantastisch, maar haar voorkeur gaat uit naar de kip, wat altijd haar favoriet vlees was. Ze neemt ook wat van de patatjes. Haar bord was niet overmatig gevuld, omdat ze weet dat ze toch geen grote eter is, dus heeft het geen zin om meer op het bord te leggen dan nodig. Als ze nog honger had, kon ze nog bij nemen. Ze ziet een kan water en schenkt haarzelf wat in, drinkt ervan om dan zelf aan het eten te beginnen. Ze hoort een zachte fluister achter haar, het is bijna onhoorbaar, maar door de training om haar gehoor te versterken, kan ze er flarden van horen: 'Zeg, wie heeft hij nu weer aan de haak geslagen?' hoort ze een eerste stem, 'Geen idee!' hoort ze een iets hardere fluister van een tweede stem. Het zijn duidelijk twee meisjes, 'Ik denk dat het een nieuwtje is, want ik heb die rode kop nog nooit gezien,' Dat laatste klonk als een kleine steek, duidelijk dat het haar niet aanstaat dat Olivia wat kan opvallen met haar knalrode haren. Met een nieuw stuk in haar mond doet ze alsof ze niks hoort en gewoon in stilte eet. "Je hebt gelijk, deze zijn echt goed" zegt ze naar Drake, het was echt een goed stuk. Het was perfect gekookt, het velletje nog mals. 'En natuurlijk als nieuweling ben je een perfecte prooi,' zucht weer één van de twee gefrustreerd. Okay, nu is het genoeg. Dan draait ze zich naar Drake: "Weet je? Kan misschien heel raar zijn, maar als er zoveel mensen rond mij zitten, doet er mij aan herinneren dat veel mensen nogal vergeten dat je heel goed kunt horen wat anderen over je zeggen," De zachte frustratie is duidelijk in haar stem en ze neemt nog een slok water. Het was subtiel extra luid, juist om zeker te zijn dat die twee bitchen het hadden gehoord. Ze heeft een bloedhekel aan roddelaars, al helemaal als je er bijna naast staat. Het kan haar niet schelen of die roddels waar zijn, maar roddels zijn roddels. Hoe hypocriet kan een mens niet zijn? Ze moest niet omkijken om te weten dat dit twee meisjes waren die meer om hun uiterlijk geven, want dat soort mensen kan ze al van ver aanvoelen en die houdt ze dan ook zo ver mogelijk van haar af. Wanneer ze haar zin naar Drake had gezegd, hoorde ze twee stemmen naar adem snakken en een grijns vormt zich rond de rand van het glas. Hoe vaak heeft ze niet iemand zien weglopen omdat ze de roddels had gehoord.

(nu ben ik wel aan het twijfelen of dieren mee mogen, anders haal ik dat wel weg  Razz  )

_________________
Siegmund:
 

Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/beatrice.guill
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   za feb 04 2017, 16:18


Samen gingen ze aan de tafel zitten. Drake pakte wat eten van de opgediende borden. Het zag er prachtig uit en de lekkernijen geurde verrukkelijk. Hij snoof ze lekker diep in en hij voelde zijn eigen buik rommelen. Toen hij zijn eten op zijn bord had, nam hij een genietende hap van de gefrituurde kippenpoot. Dit was toch wel een van de meest lekkere dingen die hij kende. De warmte die je mond vulde, de sap van het vlees en de structuur van het knapperige velletje. Dit was voor Drake puur genot en daarom zag je hem ook heerlijk smikkelen. De jongen was gek op deze kip en op dag een dat hij het had geproefd was hij al helemaal blij. Zijn eerste dagen waren ook geen pretje geweest. Normaal waren de kinderen die hier voor het eerst kwamen door het dolle heen. Ze konden niet wachten totdat ze de fijne kneepjes van de magie mochten bestuderen. Drake daar in tegen had het hier gehaat de eerste paar weken. Hij wilde terug naar zijn oude school waar zijn vrienden waren, maar hij was eraf gestuurd. "Je hebt gelijk, deze zijn echt goed" sprak Olivia die ook de kip had gepakt, Drake glimlachte naar haar en knikte. Hij slikte zijn lippen af en pakte er nog een van de grote schaal. Hierna greep zijn wat vettige handen het bierglas pakte om er wat slokken uit te nemen. ''Een van mijn favorieten.'' grijnsde de jongen. Ondertussen had Drake het gefluister genegeerd, vooral omdat hij dit al zo lang gewend was. Olivia leek zich er duidelijk wel aan te storen, waardoor ze er een slinkse reactie op had."Weet je? Kan misschien heel raar zijn, maar als er zoveel mensen rond mij zitten, doet er mij aan herinneren dat veel mensen nogal vergeten dat je heel goed kunt horen wat anderen over je zeggen," Drake glimlachte even en knikte om te laten zien dat hij het er mee eens was. ''Sterker nog ik vind het nogal onbeschoft.'' sprak de jongen. Drake zette zijn handen op de tafel. Normaal had hij het genegeerd, aar aangezien Olivia hier last van had, was hij iets anders van plan. De jongen stond even om zodat hij zich naar de meisjes kon draaien. Zijn gezicht was niet uit op te lezen wat hij ging doen. Hij stapte richting de meisjes die nu verschrikt naar Drake opkeken. De jongen keek ze bijna uitdagend aan. ''Kijk, als jullie met mij naar bed willen kunnen jullie het ook gewoon vragen dames. Dat inplaats van het lot van het 'rode kop' meisje te veroordelen.'' er kwam een gemene grijns op zijn gezicht. ''Maar wij willen helemaal niet-'' Drake had de rode wijn die naast een van de meisjes stond gepakt. Deze had hij met een prachtig boogje op het hoofd van de blondine laten kletteren. Geschokt en met open mond keek ze Drake aan. Haar vriendin zat er ook als standbeeld bij. ''En nu wegwezen, voordat ik boos word.'' zei Drake dreigend, maar ergens was ook te zien dat hij hier plezier in had. De meisjes stonden op en liepen luid kwebbelend en schande sprekend weg. Sommige docenten aan de tafel zag je hoofdschuddend zuchten of weg kijken. ''Zo jammer wanneer mensen al een oordeel over je hebben, terwijl ze je amper kennen.'' sprak Drake simpel. Hij dronk het restje rode wijn op waar de lippenstift nog op het glas stond. Daarna kwam hij weer bij Olivia zitten alsof hij de krant had gepakt en ging verder aan zijn eten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 566
Points : 78
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   ma feb 06 2017, 10:28

Het was al een tijd geleden dat Olivia van het eten kon genieten. De laatste twee jaar bestond haar leven uit overleven, en het eten was maar iets om dit te versterken. Genieten was iets dat ze al lang niet meer had gedaan. Als je altijd over je schouders moet kijken, dan moest alles snel gaan. Genieten stond niet in haar woordenboek. Het was een hele aanpassing voor haar, sinds ze al van kinds af aan had geleerd om stil te staan bij wat je had. De rust van de hoge muren zorgen ervoor dat ze kan genieten, dat ze stil staat bij deze tweede kans die ze kreeg, en van het eten hier. Hoogstwaarschijnlijk zullen deze kippenpootjes net als Drake haar favoriet eten worden, later zal ze de spareribs proberen. Die bevatten veel knabbel en pruts werk, maar het kan geen kwaad om het te proberen. Al heel haar leven moet Olivia aanhoren hoe mensen over haar fluisteren, ze wist dit wel, maar het feit dat mensen het doen als je erbij staat, dat ging haar te ver. Ze gaf er een commentaar op tegen Drake, ook gewoon om die twee aan te duiden dat er voor haar geen reden was om hem te wantrouwen. Kan het haar schelen dat die twee misschien een probleem hadden met hem? Okay, dat was de tweede reden. De hoofdreden was gewoon om hen te laten zwijgen zodat ze verder kan gaan met het eten zonder haar gehoor op scherp te stellen.
''Sterker nog ik vind het nogal onbeschoft.'' Hierbij knikte ze en nam ze nog een stuk van de patatjes die op haar bord lagen. Van de koude groenten had ze niks genomen.
Wat ze niet had verwacht is dat Drake zich ineens zou recht zetten en naar de twee zou stappen. Bij haar was het al genoeg om hen het zwijgen op te leggen. Ze kijkt vanuit haar ooghoek mee, maar doet rustig verder met haar eten.
This is going to be fun, denkt ze bij zichzelf.
''Kijk, als jullie met mij naar bed willen kunnen jullie het ook gewoon vragen dames. Dat inplaats van het lot van het 'rode kop' meisje te veroordelen.'' Geamuseerd verslikt ze zich net niet in het stukje kip in haar mond als ze hem hoort praten. Met een grijns hoort ze aan hoe hij voor haar opkomt. Misschien was het voor hem een excuus om zijn, voor haar nog ongekende, reputatie bij te schaven. Wat zijn aanleiding ook was, ze had er ook wel plezier in, dat soort volk moet op hun plaats gezet worden. Hij staat met zijn rug naar haar, maar het nam niet weg om te weten hoeveel plezier hij hier aan had. Ze ziet hoe één van de twee verschrikt naar hem opkijkt, dit hadden die twee niet zien aankomen. Snel zoeken ze een excuus om zichzelf uit deze situatie te redden, maar ineens kwakt Drake een glas rode wijn over de perfect blonde haren en draait Olivia zich om, het was niet al te gepast om nu een schaterlach te krijgen. Het glas lag ineens in zijn handen, ze had zelf niet gezien wat die twee dronken. Het glas was niet meer zo vol, maar het is genoeg voor uren was- en borstel werk. Veel mensen hadden zich al voorzichtig omgedraaid als Drake was opgestaan, hadden waarschijnlijk ook het gefluister gehoord en nu waren er zelf nog een paar aan het lachen. Wat Drake zijn reputatie ook was, die van hen zal niet veel beter zijn. De oudere mensen aan de tafel verderop waren niet zo geamuseerd als de leerlingen rond haar. Even hoopt ze verschrikt dat dit geen staartje krijgt en dat Drake geen problemen krijgt met de ouderen.
''En nu wegwezen, voordat ik boos word.'' Ah dat was dus het boze gedeelte nog niet? Denkt ze met nog steeds een grijns op haar gezicht. Ze ziet hoe anderen toch verbaasd zijn bij zijn handelingen.
Ze kijkt op wanneer hij naast haar komt zitten: ''Zo jammer wanneer mensen al een oordeel over je hebben, terwijl ze je amper kennen.'' Olivia haar grijns verandert in een simpele lach en ze heft haar schouders op. Als mensen u uitmaken voor van alles en nog wat door de opvallende haren, dan was dit niks nieuws voor haar. "Geef toe dat paars haar ging haar toch iets beter af?" zegt ze dan, met een stuk kip voor haar mond. De grijns verschijnt weer op haar mond wanneer ze op het eten kauwt.

_________________
Siegmund:
 

Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/beatrice.guill
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   do feb 09 2017, 15:38


De jongen had duidelijk erg veel plezier met de situatie. Het boeide hem niet wat de mensen van hem dachten, hem zagen en wat ze wel of niet leuk aan hem vonden. De een vond Drake een kwal met gekke geheimen en de grootste streken, terwijl hij het wel vaak goed deed bij de meisjes. Buiten dat hij beschikte over een overrated dosis zelfvertrouwen. Hij was een jongen met charms, looks en sommige spraken er zelfs over dat hij lief kon zijn. De witte rand van zijn jas, het zwarte haar en zijn gestroomlijnde kaak, ogen die je konden hypnotiseren. Het ego zo groot als de maan, liet hij even zien nu hij de wijn over het hoofd van de blondine goot. Ze stelde niks voor, vond hij. Een niemanddalletje in het alledaagse.. hij kende namelijk een blonde dame waarbij hij dit nooit zou doen. Je zag de smalende grijns, pretlichtjes in zijn ogen. Mensen stonden op en liepen weg zodat ze er niet bij werden betrokken. Docenten lieten het, want ze wisten dat Drake een jongen was die het alleen maar prachtig zou vinden als hij er nu op werd aangesproken. En zijn nablijf uren vullen? Kansloos want hij had er toch al teveel. De meisjes keken hem kwaad aan, maar zaten te ver weg om hem nu in het gezicht te slaan. Hij nam een slokje van de wijn die over het blonde hoofd was gegaan. Dat waren de consequenties.. van het beledigen of pijn doen van de mensen die Drake mocht. Een ding was heel zeker bij Drake, never mess with the guy or his friends. Als je Drake in directe zin pijnigde, kon je beter dekking zoeken. De jongen maakte dit duidelijk met zijn laatste zin, waardoor de meiden weg liepen en hem alleen nog boos nakeken. Hij wist wel zeker dat ze nu opweg waren naar de meisjes WC's. Drake draaide met zijn ogen en grinnikte in zichzelf. What a nice day it was. Drake had het glas waar de lippenstift nog op stond weer terug gezet op tafel, toen draaide hij zich om. Toen de jongen weer bij Olivia ging zitten keek hij het meisje even aan met een nuchtere blik alsof er niks was gebeurd. Hij kon haar grote grijns zien en het was duidelijk dat ze het had gewaardeerd. Dit vond Drake fijn en sprak over het iemand beoordelen terwijl je ze amper kon. Hij pakte zijn bier en nam een slok. "Geef toe dat paars haar ging haar toch iets beter af?" nu moest Drake moeite doen om niet zijn bier over de tafel te spugen. Daarom slikte hij door en grinnikte daarna. Zijn witgepoetste tanden in een grote grijns. ''Haha, weer eens wat anders voor dat mokkel. Wijn schijnt toch goed te zijn voor je haar?'' zei Drake met een glimlach en een knipoog naar Olivia. Hij draaide het bier in zijn glas. ''Daarbij, is het algemeen bekend dat ik wel houd van een redhead.'' zei Drake waarna hij een slok nam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 566
Points : 78
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   do feb 09 2017, 22:28

Het valt Olivia op hoe kalm Drake blijft bij heel dit gebeuren. Natuurlijk had ze niet verwacht dat hij er iets aan zou doen, ze wou die twee gewoon duidelijk maken dat ze ze wel kon horen. Hun geschokte kreetjes hadden haar al een goed gevoel gegeven, maar wat Drake nu doet, wel, dat maakt het toch wel beter. Olivia is niet de persoon die ruzies zou opzoeken of veroorzaken, maar dit is toch maar een kleinigheidje. Toch?
Tot de wijn eraan wordt toegevoegd. Haar verstand zegt dat dat misschien een klein beetje te ver gaat, maar dat maakt het plezier er niet minder om. Ze kijkt met een grijns toe hoe de twee meisjes verdwijnen en hoe anderen een nieuwe plaats in de eetzaal zoeken. Zo ver mogelijk van Drake. Ze begint zich zorgen te maken of mensen haar nu misschien verkeerd gaan bekijken, anderzijds misschien zullen ze het ook niet proberen om met haar te sollen. Is wel duidelijk wat er dan zou gebeuren. Alhoewel, waarschijnlijk weten ze zelf niet wat de aanleiding is dat Drake naar de twee is gestapt en nu de wijn als nieuwe haarkleur gebruikt. Al deze tegensprekende gedachte gaan door haar hoofd ondertussen Drake weer naast haar komt zitten.
Haar blik had ook wat pretlichtjes, maar er was ook een grote dankbaarheid. Olivia heeft nooit iemand gehad die voor haar opkwam. Wat Drake zijn echte reden ook moet zijn voor deze daad, toch was ze hem eeuwig dankbaar. Ze lacht wanneer hij zich verslikt in haar paars haar reactie, blij dat het het gewenste effect had.
''Haha, weer eens wat anders voor dat mokkel. Wijn schijnt toch goed te zijn voor je haar?'' waarbij Olivia harder moet lachen, ook bij de knipoog die hij daarbij gaf. Ze nam weer een slok van haar water, nog steeds alert van de blikken rond hen. Op dit moment kan het haar niet schelen. Ze begint te beseffen dat Drake een aangename gezelschap is en dat er zeker valt te lachen met hem.
''Daarbij, is het algemeen bekend dat ik wel houd van een redhead." Nu is het haar beurt om zich te verslikken. Wacht, wat? Ze blijft haar blik op haar glas houden, niet zeker wat ze moet denken van zijn laatste commentaar. Er is maar één reden dat Olivia niet helemaal verdwijnt door haar kleine gestalte en dat is haar rood haar die opvalt als een vuurtoren bij een woeste storm.

_________________
Siegmund:
 

Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/beatrice.guill
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   ma feb 20 2017, 20:56


Drake had ervan genoten om die meiden zo te kakken te zetten. Daarom stond er nog steeds een ondeugende glimlach op zijn gezicht terwijl hij van zijn heerlijke kip at. Misschien was het gek om te denken, maar hij vond het hun verdiende loon. Drake had altijd een hekel aan mensen die te snel een conclusie over je trokken. Dat was zo, maar op hetzelfde moment was dat misschien ook weer erg hypocriet. Vooral omdat Drake zelf ook gewoon een lul kon wezen die anderen te snel beoordeelde. Hm, zo was iedereen wel eens tegenstrijdig. Het ding met Drake was meer in wat voor bui hij was. Of hij je wel of niet mocht, of je wel of niet ij hem in de smaak viel. Hij selecteerde zijn vrienden met dichte klem en daarom had hij er ook niet erg veel. Vooral wanneer mensen te dichtbij kwamen, hem tot dingen forceerde of bevolen.. was dat een slechte zet. Gelukkig voor Olivia was hij vandaag met het goede been uit bed gestapt, dus hij was aardig tegen haar. Zo beschermde hij haar ook tegen die meiden en gaf hij haar tips over het eten. Als Drake op het moment van de ontmoeting chagrijnig naar haar was geweest, had het heel anders gelopen. Hij zag nu de dankbaarheid in haar blauwe ogen, waardoor Drake glimlachte. Hij maakte een opmerking over dat het wel goed moest wezen voor het haar. Daardoor moest Olivia nog harder lachen. Dit deed Drake goed, hij nam een slok van zijn bier. ''Daarbij, is het algemeen bekend dat ik wel houd van een redhead." sprak Drake rustig. Hij ziet gelijk hoe Olivia zich half verslikt. Drake grinnikt zacht, hij had de reactie aan zien komen maar het bleef leuk. ''Maak je geen zorgen. Ik vind rood haar in het algemeen gewoon erg leuk. Daar bedoel ik niet specifiek jou mee.'' Dit bedoelde Drake niet onaardig, want hij had allang duidelijk gemaakt. Het was meer om aan te geven dat ze zich niet zenuwachtig hoefde te maken. Hij wist hoe nerveus meisjes konden worden, wa ze allemaal konden denken. Al met al vond Drake dit altijd wel erg grappig. Toch bespaarde Drake haar deze gekke gedachten. Hij at van zijn kip en genoot van het beetje gezelligheid dat er heerste.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 566
Points : 78
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   di feb 21 2017, 11:47

Er zat nog een grinnik op haar gezicht na het wijn incident van Drake. Die twee zullen het geen tweede keer proberen. Ofwel zijn ze zo blond dat ze het morgen opnieuw doen. Wie weet zijn ze nu het kleverig spul uit haar haar aan het halen en zijn ze erop los aan het roddelen. Tot dat er weer iemand binnen stapt en hen op hun achterbaks gewoonte betrapt. Och het zij zo. Nogal een geluk dat ze geen wijndrinker is, anders zou ze nog medelijden kunnen hebben met de verspilling. Als hij terug met een houding alsof er niks gebeurd is bij haar komt zitten, kijken de mensen weer (of nog altijd) verbaast hun richting uit. Natuurlijk weet Olivia onderhand wel dat die het zich wel zullen beklagen als Drake ze in het vizier krijg. De grijns op haar gezicht verandert in een lach die ze toch wat inhoudt, wetend dat die veel te luid zou worden en niet echt gepast zou zijn. Terwijl ze moppen trappen over hoe wijn een gepaste kleur geeft en de juiste verzorging lijkt te zijn, eet Olivia verder. Het eten was al wat afgekoeld, maar nog steeds warm genoeg om ervan te genieten. Haar kleine hoeveelheid eten was bijna op, maar ze had al het idee dat ze zeker zal bij pakken. Lang geleden dat ze nog zo goed gegeten heeft eigenlijk.
Wanneer ze een slok neemt hoort ze hem iets zeggen dat ze toch niet had zien aankomen: ''Daarbij, is het algemeen bekend dat ik wel houd van een redhead." even verslikt ze zich in het water en kan het nog net inslikken zodat het niet allemaal op tafel komt. Ze weet niet zeker of het de rustige manier was van hoe hij het zei, of gewoon het feit dat ze zelf een redhead, zoals hij dat noemt, is. Diep in haar is er een schild die zich opstelt, klaar om te gebruiken. Het lijkt een automatisme te zijn, ze hoeft er zelf niet meer over na te denken.
''Maak je geen zorgen. Ik vind rood haar in het algemeen gewoon erg leuk. Daar bedoel ik niet specifiek jou mee.'' De schild in zichzelf laat ze weer vallen en ze hoest nog even om de prikkeling van het verslikken weg te werken. Ze hoort de speelse toon in zijn stem, dat haar duidelijk maakt dat het niet persoonlijk was. Natuurlijk zal zij niet het type zijn waar hij achterna zit, er zal waarschijnlijk al een hele rij achter hem staan, niet dat het haar uitmaakt. Toch maakt het haar niet uit en de gezelligheid is nog steeds hetzelfde als voor het schild had opgesteld.
Ze neemt nog een stuk kip en brengt die naar haar mond: "Maar goed ook, want ik heb het niet zo zeer voor zwart," zegt ze met een uitdagende twinkeling in haar ogen, waarna ze het stuk in haar mond steekt. Natuurlijk had ze wel een zwak voor zwartharige gasten, ook blond. Maar toch als Drake aangenaam gezelschap is, daar zal het waarschijnlijk wel bij blijven. Misschien een vriendschap, maar het is duidelijk dat Drake ook een schild heeft en die zeker gebruikt, net als bij het wijnincident.
Toch een speciaal geval, moet ze eerlijk toegeven.

_________________
Siegmund:
 

Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/beatrice.guill
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Having a snack [Olivia Williams]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Having a snack [Olivia Williams]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Having a snack [Olivia Williams]
» Olivia's Pokédex
» Rockin' and Rollin'[+ Olivia Underwood]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-