PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Little ball of fur. [Aslan]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
iii
-
-


PROFILERecruit
Real Name : j
Posts : 77
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Little ball of fur. [Aslan]   zo jan 29 2017, 21:26

Gaaap... Nashira zakt verder onderuit in het schoolbankje wat al een half uur lang haar handboeien waren in de gevangenis die 'les' heet. Het eerste kwartier was ze er goed bij geweest maar nadat de leraar met het woord 'theorie' was komen aanzetten was Nashira's aandacht afgedwaald naar andere dingen. Dromerig staart ze nu naar buiten waar de zon zwakjes over het grasveld scheen. Normaal, als ze op Puffoon was geweest een jaar geleden, had ze nu al lang en breed haar skateboard uit de kast getrokken en was ze er op uit gegaan. Spijtig genoeg was haar realiteit na een jaar voor goed veranderd en had ze niet eens meer een skateboard om uit de kast te trekken, noch het lichaam om mee te skateboarden. Verveeld begint Nashira op de achterkant van haar pen te klikken, klik klik klik, klikkerdeklikklikklik. Haar buurman kijkt op, haar een vuile blik schenkend. Nashira's wenkbrauwen schieten omhoog terwijl ze haar hoofd knikt naar het papier wat hij voor zich had liggen. Als dit joch zijn neus mogelijk nog verder in de boeken stak veranderde hij zelf in een boek, wát een nerd.

Haar verlossing, de bel, klinkt eindelijk na nog een half uur van lijden. Nashira stond op het punt om met haar hoofd op haar bankje in slaap te vallen maar schoot overeind toen de bel eenmaal klonk. Ze hoefde geen spullen op te ruimen want die had ze in eerste instantie nog niet eens er uit gehaald en holde de deur uit. Een smalle glimlach staat op Nashira's lippen terwijl de klaslokalen en gezichten aan haar voorbij gaan. In de kleine week dat ze hier was, was ze eigenlijk met maar weinig mensen in contact gekomen. Op haar eerste dag met twee gasten die elkaar niet konden uitstaan maar daar was het verder bij gebleven. Het populaire trutjes groepje wilde haar er wel bij hebben maar daar had Nashira hardhandig 'nee' op gezegd door hen de hele dag te negeren. Achja, ze is nooit het type geweest dat veel vriendinnen had en aan roddels was ze gewend geraakt. Geef het een weekje of er zouden al scheldwoorden naar haar hoofd gegooid worden. Whatever, so be it.

Nashira is binnen tien minuten het hoofdgebouw uit gevlucht, bijna van de trap struikelend in haar haast. Wanneer de frisse lucht haar tegemoet komt kruipt er een brede glimlach op haar gezicht. Ze was geen indoorsie persoon, geen girly-girl die iedere dag voor de spiegel zat. Nashira was meer van avontuur, modder en snelheid. Na een korte wandeling bevind ze zich op het grasveld waar ze vergezeld word door enkele vogels. Gezelschap check? Onder het wakend oog van het waterige zonnetje legt Nashira zich neer in het droge gras wat al lichtjes opgewarmd was door het winterse zonnetje. Het weer was bijzonder zacht vandaag, ideaal om de rest van haar lessen te spijbelen en te genieten van de buitenlucht. Nashira propt haar tas onder haar hoofd en staart dromerig naar de voorbij zwevende wolken en naar het licht wat tussen de takken van de bomen door sijpelt.

Abrupt schiet Nashira overeind bij het zien van... een staart, was dat echt een zwarte staart? Nashira krabbelt terug op haar voeten en wandelt naar de dichtstbijzijnde boom waar ze zwoor dat ze een zwarte bungelende staart had gezien. Dichterbij gekomen kan ze de staart niet onmiddellijk ontdekken, tot haar teleurstelling. Was het een van haar hersenschimmen geweest? Was ze zo slaapdronken? Bij een plots geritsel schiet haar blik weer omhoog waar de zwarte staart ineens in zicht is gekomen. Nashira's ogen beginnen te glimmen, haar lippen gekruld tot een sierlijke glimlach terwijl ze met een hand omhoog reikt. Tot haar irritatie komt ze enkele centimeters te kort waardoor Nashira moet springen om de staart aan te kunnen raken. Bij het voelen van de vacht die langs haar hand strijkt grinnikt Nashira tevreden. "Dag miss kittycat." fluistert ze vrolijk. Zonder pardon is Nashira al bezig met de boom te beklimmen zodat ze mogelijkerwijs oog in oog met het dier kon staan. Geen make-up noch bloemen noch snoep kan het hart van deze tomboy doen smelten, maar katten. Dat is een gevoelige plek. Al klauterend vervolgt ze haar wooden: "Is 'mevrouw' ook van het zonnetje aan het genieten?" Nashira schaaft haar knie aan de boombast maar komt verder volledig in tact aan op een tak naast de kat met 'haar' glanzend zwarte vacht. "Ik hoop niet dat ik je slaap verstoort heb" zet Nashira met een glimlach. "Nu heb ik tenminste beter gezelschap dan wat vogels" besluit ze, terwijl ze weer naar 'haar' vacht reikt om deze te aaien.
Wiiieh~ Kittie<3
For aslan
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aslan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Linn
Posts : 42
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire & Air
Klas: None
Partner: I like your cattitude

BerichtOnderwerp: Re: Little ball of fur. [Aslan]   zo feb 05 2017, 15:02

Het was een rustige dag geweest, dat was het eigenlijk altijd wel in de ochtend en rond de middag, wanneer de studenten in hun klassen behoorden te zitten. De enkelen die dan vrij hadden, gingen eerder tijdens de winter naar de grote zaal dan naar buiten. Perfecte timing dus om de planeet wat te verkennen. Echt ver was de kater echter niet gekomen, hij had het spoor opgevangen van een vogeltje dat in een boom zat te fluiten. En zoals iedere kat zou doen met een klein beetje honger, was hij de boom stilletjes ingeklommen opweg naar het vogeltje. Helemaal klaar voor de jacht. Hij had al veel vaker gejaagd in zijn leven en over de jaren was hij steeds beter erin geworden: maar toch bleef jagen een factor van geluk hebben of de jager de prooi ook wel echt daadwerkelijk zou vangen. Een prooi kon namelijk zo opkijken en je spotten, daarvoor hoefde je niet eens een geluid te maken. En bovendien was het inschatten van de bodem toch altijd link, je wist nooit honderd procent zeker of een takje ging kraken zodra je je lichaamsgewicht erop zette. Zachtjes kroop hij op de tak waar het vogeltje ook op zat. Het diertje leek te druk bezig te zijn met zijn gefluit, was waarschijnlijk aan het communiceren met zijn vriendjes. Met zijn blik gefocust op zijn prooi verloor hij alle aandacht voor zijn omgeving. Dus ook de aandacht voor een student die opeens verscheen bij de bomen. Nog maar een paar passen en kon hij toeslaan..

Net toen hij klaar was om tot de actie over te gaan, raakte iets nogal hard zijn staart aan. Het zwarte ding zwiepte tegen de tak aan, waardoor niet alleen het vogeltje opschrok maar ook hij. Hij kon zich nog maar net met zijn klauwtjes vasthouden aan de tak, of hij was waarschijnlijk ook nog naar onder gedenderd. De vogel was allang weg toen hij zijn blik weer voor hem richtte, waardoor hij bijna geïrriteerd even naar beneden keek. Tot de conclusie komen dat hetgene dat hem had aangeraakt een studente was geweest, die nu onderweg was de boom in. De zwarte kater draaide zich soepel naar haar om, hoewel hij toch wel een beetje geïrriteerd was over het feit dat ze zijn jacht verpest had, kon hij het niet laten om te blijven. Hij hield nou tenslotte van aandacht. Pas toen ze hem aansprak met 'mevrouw' gleden zijn oren naar achteren. Pardon? Hij was toch echt wel een man! De mooiste kater die hier rond liep, zelfs! Wat een belediging! "Je hebt mijn jacht verpest," kwam er nogal kil uit, waarna hij zijn blik even over haar heen liet glijden en deze uiteindelijk ook weer verzachtte. "En het is duidelijk dat je geen echte katten-expert ben, ik ben toch wel echt een kater." Hij stak zijn borst wat vooruit, want come on, hij zag er toch wel gespierd en mannelijk uit niet waar? De kater dacht er daarnaast niet echt overna dat ze er misschien van kon schrikken omat hij kon praten, even vergetende dat een normale kat dat niet deed. Haar toerijkende hand om hem te aaien nam hij zonder twijfel aan met zijn hoofd, haar hand daarmee ook direct een kopje gevend.

_________________
Mr. Catlington

"I came, I purred, I conquered"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Little ball of fur. [Aslan]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field-