PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 And finally you would dream where you are now

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Caraphernelia
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 96
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x fire
Klas: Master Geralt
Partner: all the bruised bodies and the whole heart shrinks

BerichtOnderwerp: And finally you would dream where you are now   vr jan 20 2017, 19:40

not that kind of girl // my chemical romance
Het was jammer dat het fris weer was, want in de winter ging ze niet graag zwemmen, en anders was dat precies wat ze die dag was gaan doen. Ze hield er van om rond te wandelen en te showen in een bikini. Het meisje met het zwartpaarse haar pakte een schoudertas en keek een beetje fronsend in haar kast. Ze greep er enkele coole warme kleren uit en stak een paar creepers samen met de kleren in de tas. Deo en een borstel stak ze er ook bij, en toen verdween ze uit de deur. Ze had sportschoenen aan, een strakke sportlegging en een sportieve top. Caraphernelia liep richting de gymzaal.

Zodra ze de deur open trok, voelde ze hoe de warme en klamme warmte en geur van zwetende lijven haar ontmoette. Ze trok kort een vies gezicht, voor ze richting de jongenskleedkamers liep en daar demonstratief binnen liep, wetende dat ze hier helemaal niet mocht zijn omdat ze een meisje was. Cara zette haar tas op een bank en liep heupwiegend richting de grote douchekamer van de kleedkamer, zo'n plaats waar zeven douches bij elkaar stonden. Ze gooide haar kledij op de grond, en stapte de douches in. Nu was het gewoon wachten tot er iemand binnen zou komen en zou schrikken. En als niemand binnen kwam, dan jammer, dan kon ze nog altijd gewoon gaan sporten zoals iedere normale leerlinge deed die naar de gymzaal ging.

OOC: Kagura

_________________
theme - Cara - voice

Everybody's talking 'bout the way you left your man, so wave goodbye and everybody's talking 'bout the way
you held his hand so we'll grip real tight [ ] Everybody's talking 'bout the way you cut your hair, I could give a
fuck and everybody's talking 'bout the way you smoke that there, I don't care at all // my chemical romance

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kagura
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nini
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Ryder "We will see what's he got."
Partner: I don't think someone would even want to be with me, so why would I bother looking for one?

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   za jan 21 2017, 18:09

Elke dag werd het wel een beetje kouder en hij was er zeker van dat de eerste sneeuw snel zou komen. Iets waar hij niet echt naar uit keek. Hij had niets tegen de kou, hij kon er tegen. Maar de bomen waren nu kaal en hij kon zich niet rustig verstoppen onder de bladeren kreunen waar hij zich het meest op zijn gemak voelde. Alles was veel te open… Hij hield meer van de zomer, de warmte, de zonnegloed. Maar gelukkig moest hij in dit weer niet buiten lopen tenzij het echt wilde… en tenzij een leerkracht het gekke idee kreeg dat het een goed idee was om in dit weer buiten les te geven of te lopen. Er waren nu eenmaal van die mensen die het niet konden laten… die niet gewoon binnen warm en gezellig konden blijven zitten. Iets wat hij soms moeilijk kon begrijpen. Hij had veel geleerd sinds hij hier op de school was aangekomen. Niet alleen over het omgaan met andere mensen en hun niet te zien als een bedreiging of iemand waartegen hij het moest op nemen. Ook over veel hoe de wereld… werelden in elkaar zaten. Hoe mensen in elkaar zaten. Hoewel hij persoonlijk nog steeds liever alleen gelaten werd, kon hij toch zeggen dat hij blij was met de paar mensen die hij misschien wel vrienden kon noemen. Een gedachte die hem wel een goed en rustgevend gevoel gaf.

Maar de school en al het gebeuren was wel nog altijd veel de rustig. Veel te rustig voor hem waardoor hij geïrriteerd raakte. De les van Geralt was een leuke afwisseling geweest en hij zou graag eens met Master Geralt spreken over misschien wat bij lessen. Meer omdat hij zijn energie kwijt wilde en de man duidelijk genoeg in staat was om hem aan te kunnen en een goede uitdaging te vormen. Iets wat hij wel nodig had. Maar gelukkig was er ook nog de gym. Een plek waar hij net als veel anderen naartoe ging om te trainen en zijn energie op te doen zodat hij zich weer wat rustiger kon voelen. Een lichte grin kwam op zijn lippen zodra hij de deur van de gym opende. Ze zouden deze plek beter wat vaker verluchten. Hoewel het niet de gym zou zijn mocht het de drukkende geur van zwetende lijven niet hebben. Zijn ogen gleden even over de plaats voor hij zich richtte naar de kleedkamer voor jongens.

Met een zachte duw opende hij de deur en liep naar binnen. Het geluid van lopend water drong meteen zijn oren binnen. Leek er op dat hij niet de enigste hier was. Zijn vurige gele ogen richtte zich op de tas op de bank. Voor ze gleden naar de kleren op de grond. Een lichte hum. Met lichte passen stapte hij naar één van de lokkers en plaatste zijn spullen daar in, voor hij zijn kleren begon uit te trekken en zich ook naar de douches richtte. Hij zou gewoonlijk nooit een douche nemen voor de training. Maar met het koude weer schreeuwde zijn lichaam gewoon op wat warmte en een warme douche was precies wat hij nodig had. Rustig stapte hij de douche binnen, zijn ogen gleden meteen naar de andere gestalte die hier al was. En het aanzicht dat hij kreeg zorgde er voor dat zijn bewegingen bevroren. ‘Dat…’ Dat was geen jongen die zich stond de douchen. Maar een... meisje? Het was duidelijk genoeg aan het figuur alleen. Was hij de verkeerde kleed kamer binnen gewandeld!? Neen dat was niet het geval. Hij nam even rustig diep adem, voor een grin zich op zijn lippen plaatste en een lichte droge lach zich uit zijn drong. Voor hij naar één van de douches stapte. ”Ik hoop dat je, je er bewust van bent dat je in de jongensdouches staat?”
Als de paarsharige zich er niet bewust van was dan zou dit nog een leuke verrassing kunnen worden. Als ze zich er bewust van was. Dan… zou dit sowieso een van de meest interessante ontmoetingen zijn die hij tot nu toe al had gehad op deze school. Éen ding was zeker wat het ook was, hij zou er van gaan genieten.

_________________

Gast Can you feel the heat, slowly starting to burn you?

"Kagura""Voice"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caraphernelia
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 96
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x fire
Klas: Master Geralt
Partner: all the bruised bodies and the whole heart shrinks

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   zo jan 22 2017, 11:56

not that kind of girl // my chemical romance
De jonge dame had haar kledij op de grond gegooid in de mannenkleedkamer, en ze wist dat het gauw duidelijk zou zijn dat die kleren tot een vrouw behoorden. Het water van de douche liep over haar lichaam heen en baande zich een weg naar haar voeten toe, over alle vormen van haar lichaam heen. Ze ging met haar handen door haar haar om dat ook nat te krijgen. Met een klein glimlachje op haar gelaat stond ze zo in de douche. Zoals ze al eerder gedacht had; als er niemand binnen kwam, kon ze dit tenminste onthouden. Regels overtreden door te douchen in de kleedkamer voor de jongens. Als er wel iemand binnen kwam, was dat ook weer een grappige gebeurtenis. Het zou vooral grappig izjn voor haar omdat het haar helemaal niet uitmaakte wie haar in welke soort naaktheid zag. Ze ging vaak genoeg naakt voor mannen die ze helemaal niet kende. Door het kletterende geluid van het water heen, hoorde ze dat de deur van de kleedkamer open ging. Het geluid van de deur was zacht, maar toch hoorbaar. Er ging een locker open, en een scheve glimlach verscheen op haar gezicht terwijl ze haar lichaam begon in te zepen. Ze ontdekte weer enkele nieuwe blauwe plekken op haar lichaam, wat haar humeur nog wat beter maakte. Caraphernelia hield van blauwe plekken omdat ze vond dat het haar een bepaald karakter gaf. Ze prulde kort aan haar navelpiercing toen ze haar buik in aan het zepen was, en keek toen op omdat ze nog iemand de douches binnen zag komen. Een jongen, zeker niet lelijk, zo'n negen centimeter groter dan zijzelf. Ze grinnikte toen ze zag dat zijn bewegingen bevroren en dat hij precies versteend stil bleef staan. Ze bleef hem aankijken, zonder moeite te doen zichwelf te bedekken, en hield haar hoofd een beetje schuin waardoor een natte sliert haar tegen haar wang kleefde. Ze zag dat er een grijns op zijn gezicht kwam voor hij lachte en toen naar een douche toe stapte. Cara glimlachte en draaide zich weer met haar gezicht naar de muur van de douches toe, waarna ze een product op haar haar begon te smeren. ”Ik hoop dat je, je er bewust van bent dat je in de jongensdouches staat?” Het meisje keek hem aan toen ze het product over haar haar verdeeld had. Ze trok sceptisch een wenkbrauw op en glimlachte toen breed. "Natuurlijk weet ik dat", antwoorde ze. Alsof het compleet normaal was liep ze naar hem toe in de douche en stak ze haar hand uit. "Caraphernelia."

_________________
theme - Cara - voice

Everybody's talking 'bout the way you left your man, so wave goodbye and everybody's talking 'bout the way
you held his hand so we'll grip real tight [ ] Everybody's talking 'bout the way you cut your hair, I could give a
fuck and everybody's talking 'bout the way you smoke that there, I don't care at all // my chemical romance

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kagura
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nini
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Ryder "We will see what's he got."
Partner: I don't think someone would even want to be with me, so why would I bother looking for one?

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   zo jan 22 2017, 18:14

Één ding was zeker, verlegen was ze niet. Hij kon haar openlijk aan staren en de meid staarde gewoon terug naar hem. Iets waar hij altijd wel respect voor had. Iemand die een blik ontliep was iemand die iets te verbergen had. Maar deze meid had zeker niets te verbergen. Leek er op dat ze haar lichaam graag toonde, of er wel trots op was. En als hij eerlijk moest zijn en mocht zijn dan had ze alle redenen om er trots op te zijn. Hoewel hij zijn blik zodra hij naar één van de douche stapte niet meer op haar richtte had hij er wel een goed zicht op gehad. Wie had er gedacht dat deze dag zo’n verrassing met zich mee zou brengen. De dag was zoals gebruikelijk gestart. Hij had zoals altijd moeite met opstaan. Te lui om uit de warme lakens te kruipen en zich ook maar aan te kleden of iets te doen. Te lui om zelf maar zijn best te doen om op tijd naar klas te gaan. Ja hij was altijd op tijd wanneer een les hem interesseerde. Anders was hij vaker de laatste om aan te komen of een les te skippen. Hoewel hij zijn best probeerde te doen zoals hij had beloofd aan de man die hem hier naar deze school had geleid.
Hij kreeg wel vaak op zijn kop, hij had soms moeite met zich aan te passen en een ‘gewoon’ leven te leiden. Wat zeker niet altijd te gemakkelijk was met zijn verleden. Maar hij amuseerde zich wel en vooral als er leuke verrassingen gebeurden zoals nu. Wie had ooit kunnen denken dat een meid de jongenskleed kamer zou gebruiken? Laat staan dat ze zonder schaamte onder de douche zou kruipen en doen alsof het de normaalste zaak was in de wereld. Iets waar hij wel van kon genieten.

Zelf vond hij het ook geen probleem dat ze hier stond, niet alsof hij iets te verbergen had. Zijn lichaam was getekend met vele littekens van snijwonden, brandwonden en al wat niet meer. Vele van domme beslissingen die hij had gemaakt op de verkeerde momenten. Anderen van gevechten waarin hij zich zelf had betrokken. Hij kan ook nooit zwijgen als het er op aan komt en met zijn vurig karakter…
Hij was klaar om het warme water over zich heen te laten lopen. Maar hij stopte zijn bewegingen bij haar woorden. Ze wist het… natuurlijk. Dan was ze hier binnen gekomen in de hoop om iemand te vinden die zou schrikken en een drama zou maken? Dan was het jammer voor haar dat hij binnen kwam. Alhoewel hij ook wel verrast was, was zijn reactie misschien niet één waarop ze had gehoopt. Dan waren ze wel even want hij had gehoopt dat ze het niet wist en zelf een drama zou maken. Wat ook niet gebeurd was. Het geluid van haar natte zachte voetstappen drongen door zijn oren. Ze zorgden er voor dat hij zich een beetje naar haar draaide. Zijn ogen ontmoete de hare terwijl ze haar hand uit stak en zich zelf voorstelde. ‘Huh.’ Hij staarde even in haar ogen, voor zijn zicht omlaag gleed naar haar hand. “Caraphernelia.” Voor hem een ongebruikelijke naam. Iets wat duidelijk bij haar paste. Een lichte grin vormde zich opnieuw op zijn lippen als een geamuseerde schijn in zijn ogen kwam. Met een luchtige beweging gaf hij haar een stevige handdruk. Zijn handen waren duidelijk veel ruwer dan de hare. ”Kagura.” De lichte geamuseerde glimlach bleef op zijn lippen staan. Hij zou zeggen dat het een leuke ontmoeting was. Maar hij hield niet van zo’n tuttige boel. Hij hield haar hand nog even vast voor hij zich terug omdraaide en het water liet stromen. Eén van zijn handen liet hij meteen door zijn haren glijden, voor hij zijn hoofd een beetje naar achter kantelde en haar terug aan keek. ”Dus Cara.” Ja dat was precies wat hij haar zou noemen. Hij was te lui om haar naam helemaal uit te spreken en het kon hem niet echt schelen of ze dat nu wel of niet vervelend vond. ‘Cara’ zou het zijn en ‘Cara’ zou het blijven. Hoewel hij haar misschien ook wel douche meisje zou durven te noemen. ”Doe je dit wel vaker?” Ze zag er wel uit als iemand die dit soort dingen vaker deed. Iets wat leuke verhalen en interessante ontmoeting met zich mee bracht zoals deze. ”En heb je nog meer verrassingen in peto?” Als ze nog meer ideeën had als deze dan was het misschien wel een idee om haar rond te volgen. Zodat hij zich kon amuseren zonder er moeite voor te hoeven te doen.

_________________

Gast Can you feel the heat, slowly starting to burn you?

"Kagura""Voice"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caraphernelia
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 96
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x fire
Klas: Master Geralt
Partner: all the bruised bodies and the whole heart shrinks

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   ma jan 23 2017, 20:43

Ze had breed geglimlacht en gezegd dat ze natuurlijk wist dat ze in de kleeedkamers van de jongens stond. Ze vond het wel komisch hoe de jongen er niets om leek te geven dat ze hier was. Sneu langs één kant, ze had wel een snulletje willen zien binnenkomen, zo een die zich niet meer durfde te bewegen zodra hij een vrouw zag, maar dit was ook wel leuk langs de andere kant. Het was een soort uitdaging. Ze stak haar hand uit naar de grote jongen en stelde zich voor als Caraphernelia. Ze was het gewoon. Haar echte naam was dan misschien wel Cara, maar ze was zo gewoon geworden aan haar 'stagename', plus ze stelde zich nooit voor als Cara. Hij herhaalde haar naam en schudde haar flink de hand. Strerke jongeman, mooi gebouwd, getekend lichaam door littekens. Vond ze altijd fijn om bij in de buurt te staan. Ook al werden handen als ze nat waren wel wat zachter, het was duidelijk dat de jongen met de ferme hand ook ruwe handen had, in tegenstelling tot Cara die erg zachte, fijne handen had met lange, smalle vingers. ”Kagura”, zei hij, en ze glimlachte liefjes. Ook hij leek het allemaal wel amusant te vinden. Hé, dat mocht toch ook? Ze wist natuurlijk niet met hoeveel vrouwelijke studenten hij contact had, maar als ze helemaal joviaal kwameen doen tegen je, naaakt in een douche, dan was dat altijd wel leuk, toch? Kagura draaide zich terug naar de straal van zijn douche, en Cara stapte ook wat opzij om onder de douche naast hem te gaan staan. De jongedame waste haar haar uit, en deed er een ander productje op waardoor ze het zodadelijk beter kon kammen, zonder de knopen. ”Dus Cara.” Ze snapte dat een akorting vaan haar artiestennaam gewoon terug haar geboortenaam werd, en ze had zich er over heen gezet. Vroeger stoorde het haar, nu zeiden mensen maar wat ze wouden. Ze was meer gewoon aan "dat meisje van plezier" dus een echte naam krijgen was nog wel eens leuk. Kon ze zijn naam ook afkorten? Kagu? Gura? ”Doe je dit wel vaker?” Ze keek hem zogezegd verbouwereerd aan. ”En heb je nog meer verrassingen in peto?” Ze grinnikte en spoelde eerst haar haar uit zonder wat te zeggen, nadat ze de knopen er uit gekamd had. Cara ging vlak bij hem staan, en legde haar handen op zijn schouders om hem wat naar onder te trekken. Ze ging op haar tenen staan en bracht haar lippen naar Kagura's oor. "Ik doe dit vaker. En verrassingen? Wie weet", fluisterde ze waarna ze een dikke kus op zijn wang drukte en terug heupwiegend naar de douche toe liep waar ze eerst gestaan had, zo'n drie meter verder dan de jongeman zelf. "Hou je van verrassingen?"

_________________
theme - Cara - voice

Everybody's talking 'bout the way you left your man, so wave goodbye and everybody's talking 'bout the way
you held his hand so we'll grip real tight [ ] Everybody's talking 'bout the way you cut your hair, I could give a
fuck and everybody's talking 'bout the way you smoke that there, I don't care at all // my chemical romance

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kagura
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nini
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Ryder "We will see what's he got."
Partner: I don't think someone would even want to be with me, so why would I bother looking for one?

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   wo jan 25 2017, 18:32

Een lichte grinnik verliet zijn mond toen ze hem verbouwereerd aankeek. Hij was er zeker van dat ze een vraag als de zijne wel vaker te horen kreeg. Vooral als ze meer momenten zoals deze beleefde. Zijn leven was een en al verrassingen geweest. Niet altijd de goede verrassingen als de deze. Vaak zorgde hij zelf voor de verrassingen door slechte keuzes te maken. Andere tijden… wel dat waren tijden waar hij liever niet terug aan dacht. Zeker niet nu hij een nieuw leven was gestart… of probeerde op te starten. En tot nu toe had hij enkel nog maar leuke momenten beleeft in deze school. Allemaal een voor één leuke verrassingen. Maar deze stond nu toch wel op nummer 1 en dat zou waarschijnlijk foor een hele tijd zou blijven. Zijn ogen gleden weer heel even over haar geen toen ze zich naast zich plaatste. Hij kon het nu eenmaal niet helpen, hij was ook maar een gast en ze bood het nu ook wel heel mooi aan. Het was ook zeker dat ze er geen probleem mee had om bekeken te worden. Maar snel genoeg gleed zijn blik naar de witte muur voor hem. Waarna hij zijn ogen sloot en zijn hoofd een beetje voorover boog om naar de grond te staren terwijl het warme water over zijn hoofd en lichaam liep. Zijn spieren verwarmde en zijn rode haren doorweekte zodat ze aan zijn hoofd begonnen te plakken. De geur van haar shampoo. Het had een sterke doordringende geur zeker voor hem. Het kriebelde door zijn neus. Hij kreeg een lichte frons op zijn voorhoofd er door. Hij zou de rest van de dag met die geur in zijn neus vast zitten niet? Hij had zo’n gevoel van wel…

Hij opende zijn ogen weer zo dra hij haar beweging hoorde en kon voelen hoe dicht ze bij hem stond. Wel van persoonlijke ruimte gesproken. Zijn blik gleed weer naar de hare zodra haar hand zich op zijn schouder had geplaatst. Zodra hij de druk voelde die ze er op uitoefende leunde hij een beetje naar voren. He vernauwde zijn ogen een beetje, oh ging ze hem nu meteen een andere verrassing geven? Hij kon haar adem over zijn oor voelen glijden terwijl ze sprak. "Ik doe dit vaker. En verrassingen? Wie weet" Oh wel dat was pas interessant. Vooral de manier waarop ze het zei, schreeuwde gewoon dat ze veel meer in peto kon hebben dan op eerste zicht. Hij was net van plan om zich terug te trekken. Voor zijn ogen zich een beetje verwijde… ‘…..’ Hij staarde haar heup wiegende gangetje aan terwijl ze zich terug naar haar eerdere douche waande. Had ze nu echt net? Een lichte diepe grom kwam op van uit zijn borstkast, voor er een lichte lach uitkwam. Oh een kus, dat was een echte verrasing. Haar lippen voelden ook heel erg zacht aan. Hoewel de nattigheid door de douche er misschien een beetje teveel aan was. Was het een… Hoe zou hij het zeggen. Iets wat hij niet had verwacht en ook iets wat nog nooit iemand anders haar had voor gedaan. Ze mocht daar trots op zijn. Hij draaide zich weer naar de muur om en richtte zijn blik naar het water, zodat de stralen recht in zijn gezicht vielen. ‘Hou je van verrassingen?’ Haar woorden drongen door hem door. Maar hij gaf er niet meteen een antwoord op. De vraag was duidelijk genoeg. Maar hoe zou hij er op antwoorden. Een lichte grin vormde zich om zijn lippen. Voor hij zijn handen door zijn haar liet glijden en daarna zich terug omdraaide en zich rustig naar haar waande. Voor hij zich achter haar voorover boog en zijn kin op haar schouder liet rusten. ‘Hm.’ Ze zou een goede kussen zijn. ”Hangt er van af, wat de verrassing is.” Hij keek haar aan vanuit zijn oog hoeken, voor hij recht stond en één van zijn vingers door haar haren liet glijden. Voor hij zijn hand terug trok en zich omdraaide om tegen de muur aan te leunen met zijn rug. Hij kruiste zijn armen en keek haar aan. Hij mocht haar wel, ze hat pit, en was niet bang om haar zelf te showen. Iets wat je niet a te vaak tegenkwam. Hij was er ook zeker van dat als hij even bij haar bleef rondhangen hij nog wel wat plezier zou gaan beleven. ”Zin om samen te sporten?” Een lichte geamuseerde schijn kwam in zijn ogen. Als ze daarmee akkoord ging waren der wel een paar verrassingen die hij haar misschien nog kon geven. Als ze het toeliet en zich niet zou terugtrekken.

_________________

Gast Can you feel the heat, slowly starting to burn you?

"Kagura""Voice"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caraphernelia
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 96
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x fire
Klas: Master Geralt
Partner: all the bruised bodies and the whole heart shrinks

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   wo jan 25 2017, 21:25

Ze was ontzettend blij met haar idee om hier te komen douchen. Dit was de interessantste ontmoeten die ze in maanden met een andere student gehad had, en het was ook leuk meegenomen dat hij wel knap was. Hij had haar gevraagd of ze dit wel vaker deed, en even had ze verbouwereerd gekeken om zichzelf een braver imago aan te smeren, maar ze wist echt wel van zichzelf dat dit normale bezigheden waren voor haar. Ze was niet zelfingenomen, maar ze was blij met haar lichaam en voelde zich goed in haar vel. Dat moest ook wel met haar 'beroep'. Als je je niet goed in je vel voelde, en je dan je lichaam moest verkopen, dan zou het sowieso slecht eindigen omdat je je dan niet voor de volle honderd procent kan geven. Caraphernelia was naar Kagura toe gelopen, en zag dat hij zijn ogen weer opende toen ze kort tegen hem aan stond. Hij keek in haar ogen toen ze haar handen op zijn schouders legde. Hij leunde naar voren - en daar was ze blij om, want als hij terugtrok, was haar goede dag verpest geweest - en het meisje fluisterde dat ze dit vaker deed en beantwoordde de vraag of ze meer verrassingen in peto had met een vaag, onduidelijk antwoord, maar ze gaf een duidelijk antwoord door een natte douchekus op zijn wang te drukken voor ze heupwiegend terug naar haar eerste doucheplaats liep. Ze hoorde dat hij een soort grommend geluid maakte, maar ze wist dat het als lach bedoeld was, en dat vond ze ook ontzettend komisch. Een grommende lach had net haar actie zeven keer beter gemaakt. De jongedame met de piercings in haar gezicht had zich richting de jongen gedraaid en gevraagd of hij van verrassingen hield. Ze keek toe hoe hij zijn handen door zijn haar haalde, want hij leek niet direct antwoord te gaan geven. Ze draaide zich naar de witte muur toe en liet het water al haar zonden en nare gedachten wegspoelen. Niet dat ze er veel van had. Haar make up was helemala weggespoeld, maar gelukkig waren er geen restjes op haar gezicht blijven hangen. Kagura's voetstappen waren duidelijk hoorbaar in de douche, en ze voelde hoe hij zijn kin in de komma van haar schouder legde. Een glimlach verscheen op haar gezicht. Vooral omdat dit een soort 'liefdevolle' aanraking was die ze echt al heel lang niet meer gevoeld had, sinds haar eerste vriendje. De mannen waarmee ze nu sliep misbruikten haar lichaam en lieten haar dan geld na. Die deden niet aan iets simpels als met hun kin op haar schouder leunen. Toch liet ze het haar niet meeslepen. Ze had geleerd haar emoties goed te controleren. ”Hangt er van af, wat de verrassing is”, sprak hij. Cara grinnikte, en de grote jongen haalde zijn kin van haar schouder af, en liet een van zijn vingers door haar natte haar glijden. Hij besloot tegen de muur te leunen, en het meisje keerde zich zijn richting op met haar gezicht. ”Zin om samen te sporten?” Haar grote, mooie lieve-meisjes-ogen vonden zijn blik, en ze zag hoe geamuseerd hij er uit zag. Voor één enkele tel schoot er angst door haar hoofd, omdat ze had leren denken aan dat woorden soms meerdere betekenissen en achterliggende situaties bezaten. De angst verdween omdat ze toen besefte dat haar echt helemaal niets kon overkomen dat haar ook maar een beetje neer kon halen in haar leven. "Natuurlijk, daarom kom je naar een gymzaal, toch?" Het meisje met het paarsige haar glimlachte breed en haalde een hand met zwarte nagels door haar haar. Ze leunde nu zelf ook tegen de muur op, terwijl ze schuin omhoog een blik op de jongen wierp. "Sporten we in de douches, in de kleedkamer of in de gymzaal zelf?" vroeg ze, nu zeker de dubbele mening in haar woorden subtiel proberen duidelijk te maken. Was het mis dat ze dit deed? Misschien. Maar ze had Kagura ook wel op haar 'to bang'- list gezet zodra ze hem zag, en je wist maar nooit waar deze dag vol verrassingen heen kon gaan. Ze deed alle soorten lichaamsbeweging graag. Ook effectief sporten. Met een glimlach die haar afwachtende gelaat sierde, liet ze Kagura zijn tijd nemen.

_________________
theme - Cara - voice

Everybody's talking 'bout the way you left your man, so wave goodbye and everybody's talking 'bout the way
you held his hand so we'll grip real tight [ ] Everybody's talking 'bout the way you cut your hair, I could give a
fuck and everybody's talking 'bout the way you smoke that there, I don't care at all // my chemical romance

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kagura
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nini
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Ryder "We will see what's he got."
Partner: I don't think someone would even want to be with me, so why would I bother looking for one?

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   do jan 26 2017, 16:17

Hij kon het niet helpen dat een geamuseerde grin op zijn lippen lag te liggen. Zeker niet toen ze haar ogen terug naar hem richtte. Haar grote paarse ogen, die zo lief naar hem opkeken. Oh hoe onschuldig ze er zo uitzag. Hoewel… ze zeker en vast niet onschuldig was. Maar mensen die er onschuldig uitzagen en dat niet waren, waren wel de leukste mensen om mee op te trekken. Omdat je nooit wist wat je kon verwachten. Ze hadden ook het voordeel dat net veel mensen hun zouden beschuldigen van het ‘kwaad.’ Hoewel dat een nadeel was als je er bij stond en de andere jou beschuldigde terwijl je er helemaal niets me te maken had. Wat ook voor leuke en minder leuke situaties kon zorgen. Hij had het ongeluk dat hij er nooit onschuldig uitzag. Niet dat hij dat was. Toch in de meeste situaties was hij het niet. Vaak ook zonder dat hij het wist dat er ‘iets’ mis mee was. Misschien maar beter ook. Hij wist van vele dingen niet eens wat het was en hij was soms te koppig om het te vragen. Tenzij het echt te interessant leek om los te laten. Hoewel hij rustiger was geworden en het tegenwoordig gewoon was om dingen tegen te komen waar hij geen weet van had. Zijn ogen gleden even terug naar de kleedkamer. Wat zou er gebeuren mocht er nog iemand anders binnen komen. Hoe graag hij de reactie van de andere wou zien. Hoewel het ook wel gezellig was gewoon met hun twee. Hij liet een lichte hum los om haar een antwoorde te geven op haar vraag. Ja de meeste kwamen naar de gym om te sporten. Hoewel er ook velenwaren die kwamen kijken naar de mensen die oefeningen deden, maar dan zelf helemaal niets deden. Dan was er ook wel af en toe iemand die leek langs te komen om te doen alsof hij heel veel oefende en deed alsof hij alles wist, maar eigenlijk een sulletje was. Wat in Kagura’s ogen, een belachelijke bedoeling was.
Hij richtte zijn aandacht weer op haar zodra ze zich naast hem vestigde tegen de muur. Hij keek haar aan van uit zijn ooghoeken.

”Sporten we in de douches, in de kleedkamer of in de gymzaal zelf?" Hij sloot zijn ogen even en de grin om zijn lippen groeide alleen maar bij die woorden. Hij mocht dan misschien niet van alles weten wat, wat was. Maar die woorden waren duidelijk genoeg en het bericht dat er achterlag was ook duidelijk genoeg. Nu was nog maar de vraag hoe hij er op in zou gaan. Oh neen hij had er geen probleem mee. Ze was knap, leuk en er zou geen relatie van komen. Iets wat wel voor hem weggelegd was. Hoewel hij misschien wel eerst wilde zien wat ze precies in huis had. Niet dat er veel meer was dat hij moest zien aangezien ze hier samen met hem in hun geboorte pakjes stonden. Hij sloot zijn ogen even. ‘Hm.’ Het was een goede vraag en een goede vraag had een goed antwoord nodig. Hij opende zijn ogen weer en draaide zich om, zodat hij voor haar stond. Voor hij zijn handen aan elke zijde van haar hoofd plaatste en een beetje naar voren leunde zodat hij op haar ooghoogte stond. Zijn gele ogen brandde nog steeds geamuseerd. He leunde nog een beetje naar voren zodat het tipje van zijn neus de hare raakte. ”Laten we starten in de gym.” De grin bleef op zijn lippen staan terwijl hij zich dichter naar haar oor waande. Zijn fluisterende stem volgde nadat zijn lippen bijna haar oor raakten. ”Ik ben er zeker van dat we daarna terug naar hier zullen komen. Daar was hij zeker van. Hij trok zich terug en richtte zich dan terug naar de kleed kamer zelf terwijl hij daar op af stapte. Voor hij stopte en zijn hoofd kantelde naar de zijkant. ”Je kunt er zeker van zijn dat ik je zal laten zweten.” Met dat verliet hij de douches en pakte hij een handdoek uit zijn lokker om zich af te drogen. Hij was niet iemand die het rustig aan deed, dus alles wat hij deed, liep uit naar het intense. Hij hoopte dat Cara hem zou kunnen bijhouden. Maar als de ‘gentelman’ dat hij was, zou hij haar laten beslissen wat ze wilde doen. Wat het ook was, hij was er zeker van dat hij het op de een of andere manier wel voor elkaar zou krijgen.

_________________

Gast Can you feel the heat, slowly starting to burn you?

"Kagura""Voice"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caraphernelia
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 96
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x fire
Klas: Master Geralt
Partner: all the bruised bodies and the whole heart shrinks

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   do jan 26 2017, 17:31

De jongen had gevraagd of ze zouden gaan sporten, en Caraphernelia had geantwoord dat je daarvoor dus naar een gymzaal kwam. Hij maalte een geluidje, waaruit ze kon afleiden dat hij haar gelijk gaf zonder er veel woorden aan vuil te maken. Vond ze leuk. Een man van weinig woorden. Ze hield wel van een goed gesprek nu en dan, maar mannen zeiden altijd de verkeerde dingen op het verkeerde moment. Een kalm, stil type was daarom wel aangenaam gezelschap. En zover had Kagura alleen nog maar slimme dingen op het juiste moment gezegd. Ze kwam eigenlijk niet zo vaak in de gymzaal, want zoals eerder gezegd gign ze liever zwemmen om haar bikini's (en lichaam) te showen, maar vandaga vond ze gymzaal ook wel leuk omdat ze haar lichaam al had kunnen showen voordat ze zelf moeite had moeten doen op een turntoestel. Ze wist dat achter de gordijnen, waar de berging van de gymzaal was, er veel gerookt en gehangen werd door de 'delinquente' studenten, en ze had er ook al rond gehangen, maar niet gerookt. Ze rookte eigenlijk niet. Alleen op gelegenheden. Als klanten er een aanbieden. En soms als een aantrekkelijke jongen haar er aanbood, dan zag ze het als een manier om snel in zijn buurt te komen.

Ze had gevraagd waar ze gingen sporten, en met twee van de locaties bedoelde ze iets helemaal anders dan de 'normale' lichaamsbeweging die ze zodadelijk in de gymzaal zouden doen. Basket, vollebal, lopen, toestelturnen. Het was niet compleet haar ding, maar ach. Ze zag dat Kagura's grijns gegroeid was, wat haar geamuseerd haar mondhoek deed ophalen. Cara was ook bij de muur gaan staan en wachtte geduldig op de jongen zijn antwoord. Ze had hem nu ondertussen wel door. Hij was traag om te antwoorden. Het was wel oké. Gaf hem een leuke vibe. Hij trok zich van de muur af en plaatste zijn handen naast iedere zijde van haar hoofd en leunde naar voren tot ze op ooghoogte waren. Dit moest een geweldig zich zijn voor anderen, maar ook voor haar, want ze kon nu god in zijn ogen kijken. Ogen vertelden altijd duizenden verhalen, plus Kagura had mooie ogen. Toen hij zijn neus tegen die van haar duwde, kon ze niet meer goed in zijn ogen kijken omdat het te kortbij was.  ”Laten we starten in de gym.” Ze trok zeer geamuseerd de al reeds opgetrokken mondhoek nog wat hoger. Poeslief wachtte ze op wat hij nog ging zeggen, want hij kwam korter naar haar toe. Hij had zijn lippen naar haar oor gebracht en fluisterde in haar oor. ”Ik ben er zeker van dat we daarna terug naar hier zullen komen.” De jongeman ging weer rechtstaan en verwijderde zich van de douches; hij liep richting de opening van de douches naar de kleedkamer. ”Je kunt er zeker van zijn dat ik je zal laten zweten.” Toen verliet hij de douches. Caraphernelia grijnsde terwijl ze haar douche dicht draaide. Ze maakte een vuist en bracht haar arm in een hoek van negentig graden naar boven, en bewoog haar arm snel naar onder omdat dit 'in the pocket' was. Ze zou hier nog plezier gaan beleven. "I just wanna make you sweat, just wanna make you sweat", zong ze zijn richting uit, voor ze in een oprechte lach schoot en ook de docuhes verliet.

Ze nam haar kleren van de grond, legde ze op haar tas die op een bank stond en haalde er een plooibaar haarspeldje uit. Ze liep naar de locker van een student en begon het slotje open te peuteren en het los te wrikken door het te doen klikken met haar speldje. Ze haalde een handdoek uit zijn locker, en deed het slotje toen weer mooi dicht, en gooide het haarspeldje terug in haar tas. Ze wist niet van welke jongen de locker was, maar ze had nu een handdoek. Ze wikkelde haarzelf er in en wrong haar haar uit. Vervolgens droogde ze zich af en droogde ze haar haar ook. Het meisje trok haar ondergoed weer aan, ook al kon je soms haar ondergoed niet eens ondergoed noemen door de beperkte hoeveelheid stof die er voor gebruikt was, of wàt voor stof. Kant, superdun en doorzichtig, etc. Deze waren gezellig zwart kant, net zoals haar BH. Ze trok haar gymkleding weer aan over haar ondergoed en deed haar make-up terug op terwijl ze op Kagura wachtte. Vervolgens keek ze hem aan. "Oké, wat doen we eerst?" vroeg ze, terwijl ze naar de deur van de kleedkamer liep en de gymzaal in verdween.

_________________
theme - Cara - voice

Everybody's talking 'bout the way you left your man, so wave goodbye and everybody's talking 'bout the way
you held his hand so we'll grip real tight [ ] Everybody's talking 'bout the way you cut your hair, I could give a
fuck and everybody's talking 'bout the way you smoke that there, I don't care at all // my chemical romance

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kagura
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nini
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Ryder "We will see what's he got."
Partner: I don't think someone would even want to be with me, so why would I bother looking for one?

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   vr jan 27 2017, 18:46

He bracht de handdoek omhoog naar zijn haar, voor hij het uit roffelde tot het meeste water er uit was. Voor hij de handdoek op de bank gooide en verse kleren begon aan te trekken. Neen hij had niet speciaal sport kleren, was ook voor niets nodig volgens hem. Zijn haar stond lichtjes alle richtingen uit nu het nog lichtjes vochtig was. Hij lachte zachtjes als reactie op haar korte zang momentje. Eerlijk genoeg was dat liet precies het lied dat ze nu nodig hadden. Het was er gewoon voor gemaakt. Zodra hij zijn kleren had aan getrokken liet hij zichzelf vallen op de bank on neer te zitten terwijl hij zijn schoenen nam. Zijn ogen gleden lichtjes naar haar toe terwijl ze een lokker van iemand open forceerde. ‘Oh~’ Dus hij had hier te maken met een inbreker en een dief. Hij was er zeker van dat diegene die in bezit was van die lokker niet helemaal blij zou zijn als hij door had dat zijn handdoek verdwenen was. Het was nog maar te hopen voor diegene dat hij een extra handdoek had liggen en anders was dat pech voor hem. Hij haalde een hand door zijn haar om het weer wat tot zijn normale stand te brengen. Voor hij na zijn schoenen aan zijn voeten te doen recht stond en zich uittrok. Voor hij naar Cara keek en weer grindde. Ja dit zou een van de beste sport sessies zijn dat hij tot nu toe had gehad.
"Oké, wat doen we eerst?" Vroeg cara terwijl ze de kamer verliet en in de gym verdween. Dat was een goede vraag. De Gym was groot genoeg om van alles in te doen, van de aller kleinste tot de aller grootste. Het had ook zowat een plaats voor elke sport dat men ook maar binnen in kon doen. Elke zaalsport dat ook maar mogelijk was. Dus er was een grote keuze, veel mogelijkheden. Maar natuurlijk ze waren nu met twee en dus zou het iets moeten zijn dat ze weldegelijk samen konden doen.
Maar wat, iets intensief, leuk, verfrissend. Maar hij wilde ook niet iets ‘normaal’ doen of iets alledaags. Niet iets dat iedereen deed. He stapte achter haar de kamer uit en stopte daarna. Zijn ogen gleden de zaal af. Terwijl hij zijn armen kruiste. ‘Wat gaan we eens doen.’ Zijn ogen gleden weer naar haar. Voor ze haar af speurden. Ze was…. Wel ze was zeker een licht gewicht. Maar misschien moest hij dat eerst maar eens voor de zekerheid uitmaken. Hij liet zijn armen weer naast zijn zijde vallen. Voor hij op haar af stapte. Zijn ogen keken recht in de hare toen de woorden over zijn lippen liepen. ”Excuseer mij.” Sprak hij als een beleefde 'gentelman' en met dat leunde hij een beetje naar voren en bracht hij een van zijn armen onder haar knieën, voor hij haar oppakte en haar als een bruid in zijn armen droeg. Voor hij haar lichtjes omhoog gooide en terug op ving. Een lichte. ‘Hmm’ verliet zijn lippen. Ja ze was zeker een licht gewicht. Hij was niet eens zeker of ze meer dan 50kg zou wegen, het voelde zelfs lichter aan. Hij keek haar schuins aan en leek niet de intentie te hebben om haar terug neer te zetten. Niet dat ze een zwaar gewicht was dat hij niet aankon. ”Hoe goed ben je in klimmen?” Er was ook hier een klimmuur en een van zijn persoonlijke favorieten. Hij hield er van om te klimmen, het liefst zo hoog mogelijk. Ook zonder hulp of beveiliging, wat sommige kon frustreren of sommigen een hartaanval gaf. Maar hij was dan ook een ‘pro’ er in. Hij knikte richting de klim muur, voor hij haar weer aan keek. Als het iets was dat ze nog nooit had gedaan dan was het een leuke verfrissing. Als ze het al had gedaan, agh, het bleef toch leuk niet? ”Of heb je hoogtevrees?” Ze zag er wel niet uit alsof ze vrees voor wat dan ook had. Maar één ding kon ze er wel zeker van zijn. Hoe grappig het ook zou zijn om haar te zien vallen. Hij zou haar niet laten vallen.

_________________

Gast Can you feel the heat, slowly starting to burn you?

"Kagura""Voice"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caraphernelia
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 96
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x fire
Klas: Master Geralt
Partner: all the bruised bodies and the whole heart shrinks

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   zo jan 29 2017, 10:18

Ze had gevraagd wat ze eerst gingen doen, terwijl ze naar de gymzaal liep en op Kagura wachtte tot de deur van de kleedkamers achter hen dichtviel. Ze zag enkele studenten een rare blik werpen, omdat Cara zonder schaamte uit de kleedkamers van het verkeerde geslacht gekomen was. Opnieuw deed Kagura wat hij eerder ook al gedaan had: zwijgen voor hij antwoord gaf. Het deerde haar niet, ze had alle tijd van de wereld en de jongen mocht nadenken als hij dat wou. Nonchalant leunde de jongedame tegen de muur terwijl ze afwachtend voor zich uit keek. Van uit haar ooghoek zag ze dat de jongen zijn armen kruiste, en ze voelde hem naar haar kijken. Haar hoofd draaide ze zijn richtin uit, en ze fronste lichtjes om 'wat' te vragen. Hij liet zijn armen terug naast zich hangen en stapte op haar af. "Excuseer mij", sprak hij. Kagura leunde weer eens wat naar voren en tilde har op met één arm onder haar knieholtes en één arm achter haar rug. Ze slaakte een klein gilletje omdat ze het niet had zien aankomen. Nadat de jongen haar een eindje in de lucht gegooid had, sloeg ze haar armen om zijn nek en keek hem gemaakt-boos aan. Hij zette haar niet neer, en het maakte haar ook bijzonder weinig uit. Ze hing hier wel gezellig. Het was duidelijk at hij had geprobeerd te wegen hoeveel kilo's er aan haar lichaam hingen. Als hij het haar gewoon gevraagd had, had ze hem toch moeten verrassen met het getal drieënveertig. Aan de lage kant. ”Hoe goed ben je in klimmen?” Ze liet één van haar armen om zijn nek los zodat ze haar vinger nadenkend tegen haar lippen kon drukken. Ze volgde zijn knikje naar de klimmuur. ”Of heb je hoogtevrees?” Ze grinnikte en schudde nee. "Geen hoogtevrees. En ik heb het nog maar eens één enkele keer gedaan, maar ik vertrouw er op dat je me redt als ik val", zei ze plagerig, terwijl ze haar arm weer om zijn nek heen deed en met enkele plukjes van zijn haar begon te spelen.

_________________
theme - Cara - voice

Everybody's talking 'bout the way you left your man, so wave goodbye and everybody's talking 'bout the way
you held his hand so we'll grip real tight [ ] Everybody's talking 'bout the way you cut your hair, I could give a
fuck and everybody's talking 'bout the way you smoke that there, I don't care at all // my chemical romance

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kagura
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nini
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Ryder "We will see what's he got."
Partner: I don't think someone would even want to be with me, so why would I bother looking for one?

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   di jan 31 2017, 11:34

Het kleine gilletje die ze uit liet was best wel amusant in zijn ogen. Amusant omdat hij het zelf niet had verwacht dat ze zo op zijn plotselinge doen zou gaan reageren. Hij gaf er ook niet om toen ze haar armen rond zijn nek sloeg. Hij was er zeker van dat het zo meer comfortabel was voor haar om zich zo vast te houden. Hoewel hij haar niet zomaar zou gaan laten vallen. Dan nog… dat zou wel een grappig moment zijn mocht hij haar zomaar los laten. Hoewel hij er zeker van was dat ze er niet mee zou kunnen lachen. Zelfs nu gaf ze hem een kwade blik. Maar hij had zo’n gevoel dat die blik enkel een act was. Hoewel hij er zelfs weinig aandacht aan schonk, er was geen reden toe. Er waren zoveel dingen die ze konden doen. Terwijl zijn ogen de zaal weer eens over speurden, kon hij de blikken van de andere studenten zien. De meeste leken verwonderd naar hen op. Wat hadden ze nog nooit twee studenten wat plezier zien maken? Zonder dat hij het echt door had gaf hij die studenten een boze blik, waardoor ze zich ook meteen ergens anders op leken te gaan focussen. Beter zo, ze moesten hun niet aanstaren en als ze iets te zeggen hadden… dan moesten ze dat maar recht in zijn gezicht zeggen. Niet achter zijn rug en zeker niet wanneer hij in de beurt was om het te zien. Want dat kon slecht aflopen. Hij was dan ook een Raziaan, en net zoals de meeste Razianen had hij een ‘kort’ lontje voor sommige zaken die hem niet aanstonden. De lijst die hij had, was best een lange. Ook kon die lijst wel eens veranderen van het ene moment op het andere. Hing af van hoe hij zich voelde.

Zijn vurige gele ogen keerden zich terug naar Caraphernelia toen hij haar beweging zag en voelde. Ze drukte haar vinger tegen haar lippen in een denkend gebaar. Wat in zijn ogen best wel een schattig gebaar was voor haar. Hij knikte even bij haar woorden. Ja ze kon hem wel vertrouwen… Normaal gezien. ”Hangt er van af, van hoe hoog je valt.” Mocht het niet zo erg hoog zijn, dan kon hij het misschien wel door de vingers zien. Hoewel hij er zeker voor zou zorgen dat er geen pijnlijke ongevallen zouden gaan gebeuren. Met dat gezegd en haar ‘toestemming’ dat zijn idee om te gaan klimmen goed was. Bracht hij haar in een beweging op en ‘gooide’ hij haar over zijn schouder voor hij zich richting de klimmuur.
Hij liet haar van zijn schouder glijden terug op haar eigen voeten, toen ze bij de muur kwamen. Meteen liep hij er naar toe en plaatste zijn hand op één van de stenen. Een grin kwam op zijn lippen. Voor hij zijn hoofd richting Cara draaide. ”Met of zonder, uitrusting?” Hij zou zo iets niet aandoen, nooit gedaan en zou het ook nooit doen. Je kon zeggen dat het best wel spannender was zonder al die bescherming. Het kon de adrenaline door je aderen laten vloeien. Cara zag er ook wel uit als een waaghals en haar vorige acties ondersteunden die ‘analyse.’ Met een paar vloeiende bewegingen klom hij een meter of twee omhoog, voor hij zich liet draaien zodat hij met zijn zijde naar de muur gericht was en zijn andere zijde gewoon vrij was. Hij plaatste zijn vrije hand in zijn zij terwijl hij naar beneden keek. Zijn ogen stonden een beetje uitdagend. Duidelijk zeggend, dat hij ergens verwachte dat ze zo zou beginnen te klimmen. Misschien wel een spelletje eerste aan de top? Of wie het verste raakt?

_________________

Gast Can you feel the heat, slowly starting to burn you?

"Kagura""Voice"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caraphernelia
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 96
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x fire
Klas: Master Geralt
Partner: all the bruised bodies and the whole heart shrinks

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   di jan 31 2017, 21:45

Ze had ingestemd met het idee om te gaan muurklimmen. Ze vertelde Kagura, die haar opgetild had en haar nog steeds ophoog hield, dat ze het wel nog maar één keer gedaan had. Ze zei ook dat ze er op vertrouwde dat hij haar op zou vangen als ze zou vallen. ”Hangt er van af, van hoe hoog je valt.” Ze perste haar lippen weer nadenkend samen, en knikte toen. Oké, klonk allemaal goed genoeg. Ze had blijkbaar genoeg toestemming gegeven, want de grote jongen gooide haar over zijn schouder heen, en geamuseerd bewoog Cara haar benen enkele malen op en neer als een klein kind dat over de schouder heen gedragen werd. Ze was ontzettend kinderachtig als ze in het juiste gezelschap verkeerde, maar dat vond ze net leuk.

De jongen met het rodige haar zette haar neer bij de muur, en ze strekte zich direct uit. Haar schouders kraakten. Toen hij haar over zijn schouder gegooid had, had zijn schouder even in haar buik gedrukt, en ze voelde aan dat het een blauwe plek zou worden, maar dat vond ze niet erg. Het meisje hield van blauwe plekken. Esthetisch bevredigend vond ze ze. Hij leunde met een hand tegen de muur en keek toen naar haar. ”Met of zonder, uitrusting?” Ze wou antwoorden, maar toen de kerel direct ongeveer zo'n twee meter hoog de muur op klom zonder bescherming, besloot ze haar mond te houden en gewoon mee te doen, zonder bescherming. Caraphernelia keek omhoog en zag dat de jongen uitdagend keek. "Oh, daag je me uit, ja?" vroeg ze, met een lage stem die er op wees dat ze de uitdaging aannam. Behendig als een spin die over haar eigen spinnenweb heen loopt, klauterde Cara de muur op. De muur was zo'n tien meter hoog, want de gymzaal was niet enorm groot. Ze bleef hangen op de muur, zo'n halve meter hoger dan Kagura geklommen was. "Ik zei dat ik het maar één keer gedaan had, maar ik vergat te vermelden dat ik er toen ook verdomd goed in was." Weer een keer plagerig stak ze haar tong uit en klom nog een eindje hoger.

_________________
theme - Cara - voice

Everybody's talking 'bout the way you left your man, so wave goodbye and everybody's talking 'bout the way
you held his hand so we'll grip real tight [ ] Everybody's talking 'bout the way you cut your hair, I could give a
fuck and everybody's talking 'bout the way you smoke that there, I don't care at all // my chemical romance

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kagura
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nini
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Ryder "We will see what's he got."
Partner: I don't think someone would even want to be with me, so why would I bother looking for one?

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   za feb 11 2017, 10:11

Het was lang geleden dat hij samen iets had gedaan met iemand. Laat staan dat hij ‘spelletjes’ speelde met anderen. Hij was gesteld op het alleen zijn omdat vaak anderen hem gewoon verwarden, of op zijn zenuwen werkte. Het was anders met Cara. Ze was… zoals een verfrissende wind op een hete stoffige dag. Een frisse windt dat hij wel eens kon gebruiken. Die conclusie trok hij toen ze zo behendig als een spin de muur op klauterde om dan zo’n halve meter boven hem tot stilstand te komen. Met een geamuseerde blik keek hij haar aan. Hoeveel keer had ze dit gedaan? Eén keer? Het was hard te geloven met hoe makkelijk ze de muur op klauterde. Wel sommigen hadden een natuurlijke aangeboren aanleg voor zo’n dingen. Dus het zou zomaar kunnen. Een heel lichte glimlach kroop over zijn lippen toen hij haar woorden hoorden. Een zachte ‘Oh’ verliet zijn lippen als reactie er op. De manier waarop ze weer een eindje hoger op klam deed hem denken aan hoe zijn broer en hij vroeger over de rotsen op Razen. Wat wel wat moeilijker was dan een gewone klimmuur in een Gym. Maar het was altijd een leuke uitdaging geweest om te zien wie er het snelst de top kon beruiken. Het was letterlijk met vallen en opstaan geweest. De stenen brokkelden gemakkelijk af en vaak waren ze well weer een paar meter naar beneden verschoven. Beiden in paniek en schartent met hij nagels in de stenen om tot een stop te komen. Terwijl de andere schreeuwde dat het nu wel tijd was om terug een grip te krijgen, voor één van hen naar beneden zou storten. Wat ook wel een paar keer was gebeurd. Zijn broer had zo ooit zijn been gebroken. Die dag was de fun er wel van af. Terwijl hij zijn broer op zijn rug terug naar huis had gedragen. Maar zodra zijn broer genezen was had dat hun niet gestopt om terug naar boven te klimmen. Bij de herinneringen die terug bij hem op kwamen kon hij het gevoel van ‘geluk’ terug in zijn borstkast voelen opkomen. Maar snel genoeg vervaagde het ook weer terwijl hij zijn grip op de realiteit terug kreeg. Zijn broer was niet meer… Of dat was tenminste wat hij geloofde. Al dat lag nu in zijn verleden en zou daar, hoe jammer het ook was, blijven.

Hij keek weer omhoog naar het meisje en zijn ogen verharde weer wat. Voor hij flexibel naar boven kroop en haar in een mum van tijd ingehaald had. ”Well wie had dat gedacht.” Een grin vormde zich weer op zijn lippen. ”Een prinses die zo de berg beklimt.” Een geamuseerde tint sloop weer in zijn ogen terwijl hij het woord prinses uitsprak. Cara zag er niet uit als een gewone prinses. Of toch niet zoals het plaatje dat de meeste boeken en plaatjes gaven. Wat misschien ook wel goed was. Zo’n mensen waren… minder plezierig om mee te ‘spelen.’ Hoewel ze geweldig waren om te plagen. Ze hadden meer zwakke punten waarop je ze kon aanvallen. Zwakke punten die ook makkelijk te vinden waren. Bij Caraphernelia was het anders. Hoe je het ook bekeek ze was best mysterieus en hij vroeg zich ergens af of ze sommige geheimen met hem zou delen. Gewoon klimmen omhoog en dan terug omlaag zou best saai zijn. Dus waarom niet een leuke conversatie aangaan?

Hij klom weer een beetje hoger voor hij stopte en terug naar haar keek. ”Is Caraphernelia je echte naam?” Het was een zeer ongebruikelijke naam. Niet één die een ouder zomaar zou geven aan een kind? Dan nog er waren zoveel verschillende soorten mensen dat je alles mocht verwachten. Nu dat hij haar zo zag, lenig als een spin, leek de naam ook wel te passen als de naam van een spin. Misschien een zwart weduwe? Zou ze haar prooien dan ook verslinden eenmaal ze er klaar mee was? Oh dat zou nog leuk worden om te zien. Misschien had het ook wel zo’n mening. Zijn eigen naam… of zijn echte naam dat hij van zijn ouders had gekregen was hij ook al lang vergeten. De naam die hij nu had, had hij gekregen van…. Die man. Hoewel de betekenis wel bij hem paste ‘Gods vermaak.’ Hij was er zeker van dat met al de dingen die hij uitspookte ‘God’ Als er een God was, zeker geamuseerd was om hem bezig te zien. Waarschijnlijk zat die ‘God’ dan nu ook wel te lachen op zijn ‘troon’ als die er één had. In dit universum was alles mogelijk.

[Sorry voor het late antwoordt, had het redelijk druk de laatste tijd. ^.^]

_________________

Gast Can you feel the heat, slowly starting to burn you?

"Kagura""Voice"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: And finally you would dream where you are now   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

And finally you would dream where you are now

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Sleep&dream
» Grand Prix [RPG]
» Bad dream!
» Dream with your eyes closed
» Dream-topic.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-