PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [x] We could stay young together

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Evelynn
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Shadow
Posts : 303
Points : 922
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light Magic
Klas: No
Partner: I'm much more me when I'm with you.

BerichtOnderwerp: [x] We could stay young together   zo jan 15 2017, 11:58


Nog steeds niet erg bekend in en rond om de school besloot ze opnieuw een ronde te maken om zichzelf te familiariseren met de omgeving. Ze hoorde een luid kabaal komen en besloot daar op af te gaan ookal klonk het verder positief, in ieder geval zo leek het. De kleine Oriole vloog voor haar uit, het kleine vogeltjes bleef nooit achter op haar vertrek of ging iets zelf doen. Ze was nooit alleen eigenlijk, ergens was het fijn dat ze nooit alleen was niet dat ze volle gesprekken kon hebben met het dier maar het was een gezellig iets om bij je te hebben.

Ze vervolgde haar weg naar de plek waar het geluid vandaan kwam en in de gangen was al een spoor van glitter en iets wat op slagroom leek te zien. dit was absoluut een aparte manier van decoratie. Met een vragende blik keek ze naar de brunette die boos haar gezicht en boezem schoonveegde van de zelfde subtanties die hier ook door de gang lagen. 'is dit een nieuwe trent van make-up?' Vroeg ze met een schuin gehouden hoofd en een glimlach. 'Zo ja, dan heb je wat gemorst hier op de grond.' Zei ze net zo vrolijk en vriendelijk als haar vorige woorden hadden geklonken. Ze liep naar het meisje en viste een zakdoek uit haar vestzak en rijkte haar die aan. 'Dit zou moeten werken.' Zei ze vrolijk en hield haar lach in toen het goudkleurige vogeltje op haar schouder lande en zijn snavel in de slagroom duwde.

@Ziva » notes
love, libby


_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 51 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: [x] We could stay young together   zo jan 15 2017, 12:13

De verdomde Drake ook, met zijn plannen en kattenkwaad. Kon hij niet gewoon de lerarenkamer onder de slagroom spuiten, in plaats van haar en alle andere leerlingen in mee te brengen. Ze slaakte een zucht en deed nog een wanhopige poging de rest van de slagroom van haar lichaam af te vegen, maar haar handen waren net zo vies en het was een onmogelijk karweitje. Ze liet haar blik omhoog glijden toen ze iemand hoorde aankomen. Oh nee. Great. Ze kreeg gezelschap. Het eerste wat haar opviel waren de rode krullen van de vrouw, waarna ze even vlug haar blik over haar heen liet glijden. Ze was geen leerling, dat zeker niet. Ze was een volwassen persoon. Een leraar? Hmn. Ze herkende haar niet. "Hmn," was haar antwoord op de vraag van de vrouw, een verbitterde glimlach kort op haar gezicht vertonend. Ja, sure, een nieuwe make-up trend. Als dat zo was, dan boekte ze vandaag nog de eerste vlucht terug naar Razen. Ze rolde kort met haar ogen bij het horen van al dat geluid achter de deuren waartegen ze aanstond. Het leken net apen. Beesten zelfs. Ze duwde zich wat van de deur af en nam de zakdoek aan die de vrouw naar haar uitreikte. "Bedankt," sprak ze, met een lichte dankbare ondertoon in haar stem. Ze schrok even licht toen ze opeens iets lichts op haar schouder voelde neerdalen. Vanuit haar ooghoeken zag ze dat het een vogeltje was en aan het gezicht van de vrouw te zien moest ze haar best doen haar lach in te houden. Ha, funny.
Ze veegde haar gezicht af met de zakdoek, waarna ze het ding weer - helemaal onder de slagroom - terug uithield naar de vrouw. "Een of andere maloot vond het een goed plan om een voedselgevecht te starten in de eetzaal." Sprak ze, antwoordend op haar vorige vragen, waar ze nog niet echt een antwoord op had gegeven eigenlijk. "En natuurlijk vonden ze het daarnaast ook noodzakelijk om de hele zaal onder te dompelen met slagroom en glitter." En natuurlijk had zij juist vanavond aanwezig moeten zijn bij het avondeten. Waarom had ze niet gewoon ergens anders kunnen gaan eten, hmpf.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

[x] We could stay young together

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Young, but I'm not that bold~
» I'm dreaming about who we used to be, young and free |Quietpaw|
» ∆ Young One's reglement uitleg & takentopic
» We're creating nice memories to stay happy{Search}
» Young Blood

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-