PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 New, New and euh... hello!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vash
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 134
Points : 11
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde en Duister
Klas:
Partner: Not jet

BerichtOnderwerp: New, New and euh... hello!   za jan 14 2017, 21:19

Wat was hij opgewonden! Eindelijk mocht de jonge Erdse naar de beroemde school toe. Star Shine academy!!! Met zijn humeur zat het wel goed. Hoewel je dit niet van een halve Shadraan zou verwachten. Hoewel de duistere magie zich niet in zijn menselijke vorm uiten. Toch zou je verwachten met zijn vrolijkheid dat Vash eigenlijk een volle Novaanse zou zijn geweest. Zijn ogen stonden vol vrolijkheid en nieuwsgierigheid. Iets wat hij ook erg aanstekelijk was. Hoewel er ook sommige mensen waren die zich niet door zijn goede humeur lieten aansteken, maar Vash was gewoon een goede jonge man die zich nog nooit in woede had geuit. Tenminste niet dat hij wist. Toch kon het wel eens zijn dat je een frons zou kunnen ontdekken bij hem, maar echt kwaad was Vash niet snel. Toen de Schuttel landen sprong hij meteen vrolijk uit zijn stoel en was een van de eerste die buiten stond en zijn rugtas pakte. Nou ja... Het leek meer op een zeeman-rugtas, maar Door het ding over zijn schouders te gooien zag je het ding bijna niet eens. Zo lang was Vash wel. Maar toen Vash even nadacht toen hij van het platvorm af was gelopen met een vrolijke noot neuriënd kwam hij er pas achter dat hij ook een kaart had gekregen. Snel zetten hij zijn tas neer en begon het op een bankje dichtbij het platvorm te legen, maar hij kon de kaart niet terug vinden. Snel stopte hij alles weer terug en begon als een dolle de zakken van zijn lange rode jas na te voelen. Waar was die vervloekte kaart?! 'Ah nee he!' piepte Vash en keek richting de schuttel die al weer vertrok. Fijn dat had hij weer!!! Die kaart was vast uit zijn zak gevallen in de schuttel?! Een diepe zucht verliet zijn mond en Vash haalde zijn schouders op. Nou ja hij kon de weg nog altijd vragen, maar toen hij zag dat zijn zoektocht naar de kaart langer geduurd had dan hij gedacht had was iedereen al vertrokken en aan de horizon al verdwenen. 'Ah kom op!!!' riep hij half hulpeloos. Een nieuwe zucht verliet hem toen Vash zich in beweging zetten.

Heel even stond hij op de eerste splitsing te aarzelen. Links of rechts? Ach al het goede kwam het meeste van rechts, dat was hem tenminste verteld. Vash stapte het rechter pad op en liep rustig verder. Zijn kristal heldere blauwe ogen keken vrolijk rond en hij genoot van het uitzicht. Het was heel wat anders dan Erd. De grote zand vlakte waren hier niet terug te vinden, wel een hele hoop groen dat tussen de witte deken door spiekte. Vash had wel geleerd hoe dit alles heten, maar het was toch anders om het nu met eigen ogen te zien.

(Ziva)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   za jan 14 2017, 23:17

Dat het bijna winter was, was goed te zien aan de omgeving rondom het gebied. Het had de avond van tevoren flink gesneeuwd, waardoor de straten van Oak’s Field niet alleen wit zagen, maar ook nog eens spekglad waren. Ze was die ochtend wel dríe keer bijna uitgegleden en met een blik dat boekdelen sprak liep ze door de hoofdstraat van Oak's Field. Het was niet alsof ze hier voor haar plezier was namelijk, ze had iets nodig gehad deze ochtend en had geen andere keuze gehad dan naar de drukke winkelstraat te gaan. Helaas had ze het voorwerp niet kunnen vinden, waardoor ze nu met lege handen terug naar het kasteel moest lopen. In de kou. Voor een normale Raziaan was dat natuurlijk geen probleem geweest, die had zichzelf gewoon kunnen verwarmen met zijn vuurmagie: helaas was het haar nog niet echt gelukt haar vuurmagie weer te activeren. Al helemaal niet na.. dat laatste incident. Ze grauwde bij het idee ervan en versnelde haar tempo, met het idee dat ze het liefst zo snel weg wilde van al deze mensen.
Ze sloeg een hoek om en nog een, liep een straat door en net toen ze nog een hoek om wilde lopen, verscheen er een jongen. Hij was niet heel groot, maar zij kwam vrij snel aangelopen en knalde met een vrij pijnlijke klap tegen hem op. De sneeuw, of beter gezegd het ijs, onder haar voeten was nou niet bepaald een stevige ondergrond waardoor ze zich weer kon herstellen. Wat er toe leidde dat de brunette, die haar evenwicht was verloren door de plotselinge onverwachte impact, met haar derrière op de ijskoude grond knalde. "Oof," mompelde ze binnensmonds, waarna ze zachtjes ook nog even een vloekwoord erachter plakte. Ze liet haar helderblauwe ogen omhoog glijden en oh als blikken toch konden doden. Wachten op een hand die uitgestoken werd om haar te helpen deed ze niet, niet eens verwachtend dat de jongen zoiets zou doen. Een paar seconden, en wat scheldwoorden - omdat ze bleef uitglijden -, na stond ze weer op twee benen. De sneeuw van haar broek afvegend, die nu naast koud ook nog nat was. Verdomme. "Well, goddamnit. Thanks a lot." Sprak ze, haar blik weer op de jongen fixerend.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vash
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 134
Points : 11
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde en Duister
Klas:
Partner: Not jet

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 00:03

Ondanks de kou en de gevallen sneeuw was het prachtig. Op Erd kwam er nauwelijks sneeuw vlokken naar beneden. Maar je hoorde Vash niet klagen hoor. Hij zag het allemaal positief. Zonder sneeuw geen gladheid en met sneeuw prachtige taferelen. In plaatst van een groot imposant kasteel kwam een dorpje in zicht. Vash kon hier uit op maken dat hij toch verkeert was gelopen. Ach ja, dacht hij schouder op halend. Des te met mensen hij naar de weg kon vragen. Het enige pech was dat de eerste straten leeg waren. Zat iedereen lekker binnen? Weer een zucht verliet zijn lippen net op het moment dat iemand anders net als hij de hoek om wilde lopen. Door de botsing een de weg was al slipperig genoeg raakte Vash ook uit balans en landen op zijn achter werk. Steen was al hard, maar met ijs des te kouder en harder. 'Ai, ai, ai, dat wordt een blauwe plek. ' piepte Vash een greep met twee handen naar zijn zit vlak die behoorlijk branden. Daarna stond Vash op met steun van zijn zeemans rugzak. Toen hij eenmaal stond keek hij pas in de richting van de ander. Oh en meisje! Had hij nu een meisje om gestoten? Vash kreeg al schaamrood op zijn wangen nog voor ze hem begon uit te voeteren. 'Sorry, het is ook lastig iemand te zien door een muur. ' verontschuldigde Vash zich een maakte zijn gebruikelijke hoffelijkheid en kleine buiging naar haar. Tja met een dame in de buurt hoorde je niet te rotzooien. Maar vriendelijk te bejegenen. Een kleine vrolijke glimlach verscheen op zijn lippen. Had hij misschien toch nog geluk? 'Maag ik je iets vragen? Weet je waar de Academy is? Ik ben verdwaald.' vroeg Vash een hij kon met een kleine lach om zijn eigen domme keuze van eerder. Maar die keuze had hem wel bij haar gebracht.

_________________


Vash dierlijkevorm:
 


Theme * Voice* Need some Help?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 00:19

De jongen waar ze tegen op was gebotst was blijkbaar ook niet bepaald blijven staan. Wellicht stonden ze net op een van de gladdere stukken van de straat, of waren het gewoon de verdomde stenen die altijd glad waren zodra het ook maar een beetje begon te vriezen. Lichtjes trok de brunette een van haar wenkbrauwen op bij zijn opmerkingen. Oh really? Ze wist ook wel dat je niet door een stenen muur kon kijken, maar dat betekende niet dat hij wat beter had kunnen opletten. Hmpf. Ze liet haar blik even over de jongen heenglijden, totaal geen erg erin hebbend dat hij het opmerkte. Hij was kleiner dan zij, zeker vijf centimeter, als het al niet meer was. En als ze moest raden van welke planeet hij afkomstig was dan zou ze Erd gokken, ja, hij leek op een earth magician. Ze rechtte haar rug nog wat meer, het was namelijk wel eens fijn om op iemand neer te kijken voor de verandering.
De jongen was verdwaald, blijkbaar. Ze trok haar conclusie dat hij hier vast nieuw moest zijn, de weg naar het kasteel was voor haar gewoon rechtdoor lopen. Het immense gebouw verschool zich echter achter de huizen die in de straat stonden - natuurlijk kon de jongen niet zien waar hij precies heen moest. Alsof ze plotseling inzag dat hij, arme hij, hulp nodig had, knikte ze. "Je moet daarheen lopen, gewoon rechtdoor blijven lopen, uiteindelijk zie je het kasteel verschijnen." Zei ze, achter zich wijzend. Ze moest zelf naar het kasteel en had uitermate geen zin om met de jongen samen ernaartoe te lopen, vandaar dat ze hem helemaal de verkeerde richting op stuurde. "Maar als je me wilt excuseren, ik heb ergens anders om te zijn." Sprak ze nors, waarna ze langs hem door stapte en haar weg wilde vervolgen.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vash
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 134
Points : 11
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde en Duister
Klas:
Partner: Not jet

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 02:35

Okay, okay, okay. Misschien niet zijn meest briljante opmerking over het door de muur heen kijken, maar het was waar. De jonge dame voor hem leek erg geïrriteerd te zijn. Misschien had ze haar dag niet net zoals hij, maar dan moest je juist de dingen positief gaan zien. Ach wat was de wereld toch mooi en bij elke gelegenheid kwam je altijd weer iets nieuws tegen. Dat wad juist fijn en niet vervelend. Ze wees achter zich, maar met een snelle blik langs haar op kon Vash nog geen groot gebouw zitten staan. Misschien iets verder de straat door? Maar nog voor Vash haar kon bedanken stapte ze langs hem heen. 'Bedankt, maar waar ga jij nog naar toe?' vroeg Vash een hij draaide zich rustig om, want hij had geen zin om nog eens te vallen. Kennelijk had ze haast? Iets in hem zei dat ze iets voor hem verborgen hield. De preciese reden kon Vash niet uitleggen, maar zonder haar raad van eerder op te volgen bleef hij nog even staan en keek haar na. Een bedenkelijke frons verscheen op zijn gezicht. Misschien was ze niet alleen boos op hem een probeerde ze de jonge man verkeerd te sturen... Vash had al vanaf jongs af aan een goede mensenkennis gehad en daar vertrouwde hij nu weer op. Misschien kon hij het helpen weer wat op te beuren? Maar dan moest hij haar wel volgen natuurlijk. Dat deed Vash dan ook. Zo snel als het gladde wegdek hem liet lopen volgde Vash het humeurige dametje. 'Ik ben Vash trouwens een hou het jij? ' Vash sprak gewoon vrolijk en open. Er wad nog niets van zijn charmes erin te horen. Hij had een oprecht interesse in haar en dat liet Vash dan ook gewoon merken. Zolang ze boos was zou hij gaat toch niet kunnen versieren was zijn gedachten dus hield hij zich daar ook aan.

_________________


Vash dierlijkevorm:
 


Theme * Voice* Need some Help?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 11:43

Een zucht gleed bijna onhoorbaar over haar lippen toen de jongen vroeg waar ze heen ging en abrupt stopte ze haar pas. Nee toch, hij ging toch niet met haar meelopen hé? Ze draaide haar hoofd lichtjes zijn kant op en richtte haar helderblauwe ogen redelijk kalm op hem. "Ergens," kwam er niet bepaald heel vriendelijk uit, maar ook weer niet echt gemeen of bot. Het was haar gebruikelijke toon, ze kon er niet veel aan veranderen. Tot haar grootste spijt had de jongen besloten met haar mee te lopen, zonder haar ook maar even te vragen of zij dat wel oké vond. Ze draaide zich weer om en begon weer met lopen, rolde lichtjes met haar ogen nog voordat hij naast haar was komen lopen. Abrupt stopte ze toen hij zich voorstelde en draaide ze zich nu naar hem toe, van mening dat hij ook wel zou stoppen. Ze stak haar hand uit, gecombineerd met een vriendelijke glimlach op haar gezicht voor de verandering. Prima dan. "Ziva Thorne, aangenaam." Weerklonk haar stem op een heldere toon, wellicht vriendelijk zelfs.
"En over je vraag van daarnet, ik ga naar het kasteel. Feel free to follow me." Ze had niet veel keuze, bedacht ze zich. De jongen leek toch al van mening te zijn dat hij beter met haar mee kon lopen dan zelf de weg zoeken. Helaas, ze had hem graag de verkeerde kant op gestuurd enkel en alleen om van hem af te komen. Zonder nog verder een woord of enig teken te geven, besloot ze weer verder te lopen. Even misschien haar grip verliezend op de gladde vloer, maar zich weer herpakkend en haar vrij snelle tred weer aannemend. Als ze snel liep zou dit ook net zo snel voorbij zijn. Verder sprak de brunette niet, echt interesse tonen in de jongen deed ze ook niet. Helaas voor hem was ze niet bepaald een sociaal dier.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vash
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 134
Points : 11
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde en Duister
Klas:
Partner: Not jet

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 12:28

Ze had zich nog even naar hem toe gedraaid. Ergens? Dat kon naar overal wel zijn. Maar Vash besloot om haar te volgen. Iets waar ze niet blij mee leek te zijn, maar Vash liet het zich niet deren. Toen hij zich voorstelde stopte de dame opnieuw een stelde zichzelf ook voor. Ziva Thorne. Hm, geen slechte naam. Haar volgende woorden lieten het bevestigen van wat hij eerder gevoeld had. Ze had hem liever verder het dorpje in gestuurt dan echt willen helpen. Zijn vriendelijke open glimlach spreiden zich zo wat nog meer over zijn gezicht en heel even sloot Vash zijn ogen. 'Aangenaam, Ziva.' zei Vash zonder verdere woorden. Hij voelde prima aan dat ze niet echt spraakzaam was een volgde haar op de voet over het gladde pad. Hm... Misschien zou hij wat aan die gladheid kunnen doen? Vash strak zijn hand voor zich uit alsof hij ging strooien en schudden die lichtjes heen en weer. Tussen de sneeuw door kwamen kleine korrels zand gevolgd door kleine kiezel steentjes naar boven waardoor de gladheid minder en minder werd. 'Dit loopt wat makkelijker.' zei hij een keek Ziva heel even aan. Ze verlieten het dorpje al snel. Aangezien Vash niet zo ver in het dorp wad geweest toen hij haar aan trof. Nou ja tegen Ziva aan botste eigenlijk. Deze spreuk gehaalde Vash om de 100 meter. Het was een lichte spreuk dus het koste niet veel energie. Maar de weg was best nog lang en Vash wist niet waar ze heen moesten. Maar als hij haar zo hielp en zij hem kwam alles wel goed. Misschien ging ze dan ook wat vriendelijker doen of zag ze hem niet als een lastpost die achter haar aan kwam om haar te irriteren.

XD

_________________


Vash dierlijkevorm:
 


Theme * Voice* Need some Help?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 12:46

Pas nu hij zo dichtbij stond, kon ze zijn lichte aanwezigheid van duistere magie aanvoelen. Ze had het zich al van jongs af aan aangeleerd, dat aanvoelen van de duistere magie. Het was tegenwoordig iets dat ze van nature deed, aangezien ze altijd wilde weten met wat voor persoon ze te maken had. Dit keer had ze blijkbaar te maken met een half-Shadraan, of wellicht iemand die de duistere magie op zich had genomen.. vrijwillig. Haar blik verharde voor een paar seconden, maar ze wist haar gezicht weer snel terug in haar normale karme staat te brengen. Had zij weer. Waarom kwam ze nooit mensen tegen zonder duistere magie? Was het een trend geworden tegenwoordig of zoiets? De jongen liep rustig met haar mee, ze hoopte stiekem dat hij moeite moest doen om haar bij te benen - aangezien hij vrij klein oogde en zij vrij grote en snelle stappen nam. Alsof hij probeerde haar niet ten laste te zijn, leek hij een spreuk uit te voeren waardoor ze niet langer op de ijsgladde stenen van de grond liepen maar op.. was het zand? Ze liet haar blik even op de grond glijden, iedere 100 meter dat ze verder kwamen leek de zand zich te verplaatsen. Oh mooi, wat een gentleman was het toch. Hij wilde ervoor zorgen dat ze niet struikelde. Maar had ze om zijn hulp gevraagd? Nee.
Ze bedankte de jongen dan ook niet voor zijn hulp. Als hij zijn energie wilde weggooien, prima, zij ging dat in ieder geval niet doen. Niet dat ze veel had om haar energie aan te verspillen. Haar vuurmagie stond op inactief - wat misschien op het moment er ook nog eens voor zorgde dat haar humeur enkel slechter was geworden toen hij wél zijn primaire magiesoort kon gebruiken. Het was waarschijnlijk niet eerlijk om jaloers te zijn, maar diep van binnen was ze dat wel. Waarom was zij niet gewoon... normaal? Ze richtte haar blik weer voor zich uit. "Dus, waar kom je vandaan, Vash?" Besloot ze dan maar te vragen. En wat zocht de jongen hier. Was hij gewoon voor zijn plezier naar deze school gekomen? Well good luck with that kid, this school is a mental house.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vash
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 134
Points : 11
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde en Duister
Klas:
Partner: Not jet

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 13:42

De stilte tussen hen was voor sommige storend, maar Vash gebruikte het om van de omgeving te genieten. Hij wist niet verder hoe Ziva in elkaar stak, maar daar kwam hij vanzelf wel achter. Ze voelde brandbaar aan net als het andere wat lucht aan voelde. Dus ze was of een Razaanse of een Novaanse. Toch vroeg Vash er niet naar. Hij wilde eigenlijk dat zij de stilte zou verbreken en dat deed Ziva uit eindelijk ook. Vash keek haar aan net na dat hij weet een stuk zand omhoog had laten komen. 'Van Erd. Daar hebben we zelden zo'n mooi wit uitzicht. ' zei hij een keek weer voor zich uit. Ergens langs hen verscheen een meer dat vrij wil erbij lag. Goed nu waaide het ook niet echt om het water te doen rimpelen. Maar het was een prachtig gezicht. Ze liepen nu met een andere weg dan die Vash eerder had genomen. Toen had hij een groot woord gezien. 'Wat is er hier allemaal te vinden? Buiten het geen waar we net vandaan kwamen?' vroeg hij een keek weer naar Ziva. Ondanks dat ze niet graag sprak was zijn toch nieuwsgierig. Hoewel ze het niet direct liet door schermen. Maar Vash vind het niet erg. Hij was wel humeurige types gewend.

_________________


Vash dierlijkevorm:
 


Theme * Voice* Need some Help?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 17:41

Ze knikte lichtjes, niet bepaald heel erg luisterend naar wat de jongen antwoorde op haar vraag. Het was gewoon een beleefdheid geweest om erover te vragen, misschien een klein beetje nieuwsgierig of hij zijn Shadraanse afkomst ook zou melden, en dat deed hij niet. Wat haar aan de ene kant gerust zou moeten stellen, maar aan de andere kant deed het dat niet. Misschien loog hij wel erover, verzweeg hij het. Zoals zij haar echte verleden, haar echte naam .. eigenlijk alles over haar, verzweeg. "Op Razen gebeurt het maar zelden dat we dit uitzicht hebben," ze had eigenlijk geen idee of er sneeuw viel op Razen, helaas voor haar was ze nooit lang op Razen geweest. Ook al had ze de Raziaanse (en Novaanse) nationaliteit. Maargoed, dat hoefde hij niet te weten: want voor zover hij mocht weten had ze haar jeugd daar en alleen daar doorgebracht. Hij stelde nog een vraag. Wat er hier allemaal was. Nou. Uh. Ze liet haar blik even opzij glijden naar hem. Meende hij dat?
"Vanalles, dit is een planeet, planeten zijn best groot." Starshine Academy was niet zo groot, maar wel groot genoeg om genoeg gebieden te hebben waar studenten zich konden bevinden. Ze zuchtte. Goed dan. "We hebben de school, dat is een vrij gigantisch kasteel, wacht maar tot je het ziet. Best indrukwekkend eigenlijk." Daarna haalde ze haar schouders op. "De rest.. moet je maar zelf uitvinden. Het is niet zo moeilijk te zien allemaal." Binnen een week had je het allemaal wel gezien, eigenlijk. Als je daar zin in had, natuurlijk. De school had veel natuur in de omgeving, velden, een meer, een waterval.. een donker woud. Voor iedereen wat, eigenlijk. "Waar we net waren was Oak's Field, dat is de enige stad die op deze planeet ligt eigenlijk. Niet te missen." Besloot ze er nog aan toe te voegen, maar meer zei ze ook niet echt.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vash
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 134
Points : 11
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde en Duister
Klas:
Partner: Not jet

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   zo jan 15 2017, 22:04

Dus Ziva kwam van Razen?! Hm, goed te weten, maar Vash ging zich niet branden om nu het foute te zeggen. Dat was iets voor later. Hij wist heel goed bij wie hij zijn mond moest houden en bij wie niet, maar soms en dan vooral bij onenigheid probeerde hij juist een tussen weg te vinden voor beide partijen. Hoewel hij nu meer voor zichzelf moest na denken dan voor iemand anders. Toch bleef hij naar haar luisteren. Toen ze dat gezegd had, had Vash enkel even geknikt. Maar bij zijn vraag begon ze weer te vertellen. Dus hier was voor elke planeet wel iets. Dat was fijn om te horen. Hoewel Vash zijn tweede magie soort nog niet echt goed onder controle had was hij toch ook interesseert in de andere magie vormen. Het maakte het juistem des te leuker om ze uit te proberen al zou het vast helemaal niks worden. 'Dat is fijn om te weten, Zo heeft iedereen zijn of haar plekje om zich zo nodig terug te trekken.' zei Vash met een brede grijns op zijn gezicht. Ja je zou niet van een halve Shadraan verwachten dat hij zo'n goed humeur had. Maar om eerlijk te zijn vroeg Ziva waar hij vandaan kwam, niet wat zijn magie soorten waren. Hij zou het vertellen als ze er naar vroeg, maar zijn duistere magie kwam enkel tevoorschijn wanneer hij in zijn dierlijke vorm rond liep. Niet dat het schade aanrichten of zo. Nee het bleef meer als een doodshoofd op zijn kirin hoofd zitten. Al was het niet eens een echte schedel, maar zijn vacht kleurde daar als de kleur van een zon gebleekte schedel. Vash was daar nooit trotst op geweest toen hij wist welke dierlijke vorm hij had, maar niemand had hem het ooit kunnen laten veranderen. Dus was het parmant zo gebleven. Oak's field, huh? Het leek hem een zeer leuk dorpje. Ze liepen verder en er leek al iets boven de bomen uit te doemen. Vash keek er naar en zag punten boven de bomen bij elke stap uit groeien. Zijn ogen begonnen te glinsteren van vreugde en nieuwsgierigheid. Bijna had hij Ziva alleen gelaten, maar dan zou ze de laatste meters die het bos verborgen nog hielden alleen moeten overbruggen. Misschien dat ze het niet eens zo erg zou hebben gevonden, maar Vash wilde haar niet uit laten glijden dus ontspande hij zijn spieren weer en bleef naast Ziva lopen.

_________________


Vash dierlijkevorm:
 


Theme * Voice* Need some Help?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   ma jan 16 2017, 11:07

Veel te zeggen had de brunette niet, ze wist genoeg van de jongen - of in ieder geval voor zover ze wat over hem wilde weten. Hij kwam van Erd en heette Vash. Verder was ze niet echt nieuwsgierig in zijn leven of in wie hij was. Met haar armen over elkaar heen geslagen liep ze verder, over het zandpad dat de jongen nog steeds maakte zodat ze fatsoenlijk konden lopen. Ze haatte het dat ze het koud had, het deed haar terugdenken aan de twee jaar die ze ook zonder haar magie had moeten doorstaan. Een vuurmagiër van niks, dat was ze op het moment. Ze zuchtte, waardoor een witte wolk condens voor haar lippen verscheen. Haar helderblauwe ogen gleden even naar de toppen van het kasteel, die nu al zichtbaar werden. Het was inderdaad een indrukwekkend gebouw en ze had respect voor de mensen die het ooit hadden gebouwd. Het bracht veel mensen een thuis, een plek waar ze hun magie konden ontwikkelen. Helaas had ze niet veel aan deze school op het moment. Ze had nog beter gewoon terug naar Razen kunnen gaan om daar les te volgen in het besturen van vuurmagie. De momentele leraar Fire Magic had ze nog niet ontmoet, hij bleek ook haar mentor te zijn, wat het nog moeilijker maakte om hem te ontmoeten - aangezien ze zijn vuurmagie lessen ontweek. Terug vallend in haar voormalige patroon, toen Master Savador nog haar leraar Fire Magic was. En dan sprak ze nog niet eens over de leraar Light Magic, want die was er niet.
De bomen die het uitzicht op het immense gebouw belemmerden werden steeds dunner en even wierp ze een snelle blik over de jongen heen. Hij leek nieuwsgierig te zijn, het verbaasde haar dat hij nog aan haar zijde liep. Ze had hem niet nodig, hij mocht best naar het gebouw rennen als een klein kind als hij dat wilde. Ze richtte haar blik weer voor zich uit, zwijgend. Ze had immers niks te vertellen.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vash
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 134
Points : 11
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde en Duister
Klas:
Partner: Not jet

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   ma jan 16 2017, 21:50

Hm, saai was het niet. Tenminste nog niet. Hoewel zijn reisgezel niet echt spraakzaam was, maar dat boeide niet zo veel. Vash kon de stilte goed waarderen. Het bracht de dieren in de buurt weer meer naar buiten. De vogels zongen meer dan wanneer er gesproken werd. Zelfs de andere bosdieren lieten zich meer zien, al zagen niet alle diertjes er vriendelijk uit en leken niet Zo vriendelijk. Maar goed dat ze dan met zijn tweetjes waren. Hoe graag Vash het kasteel dan ook wilde zien. Ze kwamen verder het bos uit en naar maten de bomen minder werden was het uit zicht prachtig. Zijn nieuwsgierige blik van eerder straalde bewonderend naar het gigantische gebouw. 'Het is prachtig...' fluisterde hij haast onhoorbaar. Maar een vreugde die zich in hem al veel eerder was op gebloeid toen de torens boven de boomtoppen uit waren gekomen leek nu ineens los te barsten. 'Hmmm... hahaha!' lachte Vash nadat hij Ziva snel een kusje op haar wang had gedrukt. Hij trok zich snel buiten haar bereik terug. 'Dank je Ziva, misschien dat we elkaar weer eens tegen komen.' grijnsde hij breed en boog nog even lichtjes voor hij weg stoof. Dit wilde hij van dichtbij zien! Hoewel Vash de spreuk nog steeds gebruikte. Ging het nu sneller en werd het pad iets smaller.

XD

_________________


Vash dierlijkevorm:
 


Theme * Voice* Need some Help?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: New, New and euh... hello!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

New, New and euh... hello!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field-