PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Vash Stamped

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vash
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 128
Points : 11
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde en Duister
Klas:
Partner: Not jet

BerichtOnderwerp: Vash Stamped    vr jan 13 2017, 10:37

Naam: Vash Stamped
Roepnaam: Vash
Leeftijd: 16 Years
Perscayanen naam:  Peace ceeper
Afkomst: Erd
Magie: Aarde en een heel klein betje duister, maar dit is pas te zien in zijn duidelijke vorm.
Lengte: 1.65
Gewicht: 45
Bouw: Slank en goed gespierd, maar ook lenig en sterk. Vash oogt zwakker dan dat hij in werkelijkheid is. Want er zijn mannen die meer spieren bouw hebben dan hij, maar toch doet Vash voor hen niet onder. Hij is erg sterk in zijn handelingen en weet zijn spierkracht goed te controleren.
Haarkleur: Goud blond
Haarstijl: Iets langer dan kort zodat Vash zijn haar omhoog kan dragen.  Wanneer hij deprie is zal zijn haar gaan hangen. Wegens gebrek aan zijn om zijn haar zo te dragen als hij graag wil.
Kleur ogen: Mooie Kristal heldere blauwe ogen
Likes: Gezelligheid, vrede,  Liefde, lekker eten, zijn vrienden en familie om zich heen, feesten, drank.
Dislikes: Oorlog, Haat, Mensen die andere onnodig kleineren, Relschoppers, Onrust, criminelen en ruzie zoekers.
Angst: Dat zijn vreemden en familie iets ergs overkomt.
Geaardheid: Hetro
Partner: Not jet, but i'm free for one.
Familie:  Zijn vader en hoofd van het bloeiend bedrijf Gun powder op Erd √ Gerad Stamped, Zijn moeder en lief hebbende vrouw √ Amalia Stamped.
Broers/Zussen: Geen wel een nichtje die Vash als zusje is gaan zien √ Ema Burg
Huisdieren: nope
Sieraad: Een steen met een door de natuur zelf uit gesleten gaat erin.  


Karakter:
Vash kan soms erg koppig zijn,  maar kan ook aardig zijn wanneer men hem ook met respect behandeld. Hij is ook een grote charmeur een probeert elk meisje rond zijn vinger te wikkelen. Verder komt Vash vaak stoer over en is op sommige momenten en echt feest beest.  Vooral als dat met zijn zin in gezelligheid te maken heeft.  

Geschiedenis:

Vash werd geboren in de vroege beginselen van zijn vaders bedrijf.  Geweren waren nieuw al bedrijven natuurlijk wat lichte variatie van de wapens die zijn vader uit vindingen.  Maar ondanks zijn vaders verbod dat Vash zich niet in de fabriek komen.  Toen hij pas tien jaar was kon hij echter zijn nieuwsgierigheid niet langer met bedwingen en ging hij toch de fabriek binnen.  Vash verongelukte waardoor zijn linker arm er bijna er af gesneden was door een van de machines.  Daarop nadat de jonge Vash in het ziekenhuis was behandeld was zorgde zijn vader ervoor dat zijn zoon en bionische arm kreeg die aan de zenuwbanen werd vast gezet.  Zo kon Vash elke beweging kon maken die hij wilde.  Vash stond in het onder grondse  stadje Veil bekent als iemand met een gouden hart.  Hij hielp graag andere en beslechte ruzies en onrecht op zijn jonge leeftijd.  En hoewel Vash vaak thuis kwam met een blauwe plekken en kleine en soms grote wonden.  Zijn vader had wel een gezegd dat Vash zich niet zo moest laten slaan,  maar dat deed de goud blonde jonge man niet.  Jaren gingen voorbij en Vash was al door al de problemen waar hij zich in storten van school gestuurt,  dus moest zijn vader en andere school voor zijn zoon zoeken waardoor Vash bij star shine academy  uit kwam.  Vash is erg nieuwsgierig  naar deze school.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Vash Stamped

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-