PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [open] Daily training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: [open] Daily training   di nov 15 2016, 22:39


Hij werd lekker rustig en ontspannen wakker onder de geur van verse bacon en eieren. Onder het goudoranje licht van de opkomende zon lag het prachtig landschap van de Razeniaanse natuur. Het was het begin van de lente en dit landschap streek zich uit onder zijn oog. Hij was uit bed gestapt en naar het raam gelopen om te genieten van dit prachtige uitzicht. Opeens voelde hij rond zijn middel een zachte warme hand en een naakt lichaam dat zich tegen het zijne aandrukte. Drake draaide zich om zodat zijn lippen die van haar konden raken. Zijn hand streek langs haar zachte wang heen terwijl hij haar liefdevol aankeek. De zachte baardgroei op een mannelijk gezicht die al ruim volwassen was. Op de achtergrond hoorde hij het gelach van spelende kinderen en de geur van eten hing er nog altijd...'You think you know everything' klonk een vage vrouwelijke stem...

...Tenminste, dat hoopte hij totdat Drake wakker werd door zijn wekker. Na deze te hebben uitgezet en over zijn gezicht te hebben gewreven keek hij zijn eigen kamer rond. Zijn bed, Zean's bed en de puberale teringzooi. Drake fronste en slaakte een geïrriteerde zucht. Dit keer was zijn droom wel heel erg fijn geweest, maar was verpest door zijn werkelijkheid. Hij zette zichzelf ertoe om uit bed te komen, zijn hoofd voelde wat loom. Gelukkig was dit probleem al snel verholpen nadat de jongen een douche had genomen. Hij keek naar buiten terwijl de hij zijn speiale outfit al aan had. Het was volledig gemaakt van een speciaal soort Drakenleer dat van Razen kwam. Hij had het laatst op de zwarte markt weten te kopen. Gelukkig kende hij de dealer van Razen zelf, dus hij wist zeker dat hij niet was opgelicht. Vandaag was een dag voor hem waarbij hij ging trainen. De lange jas hing langs zijn lichaam en dit beviel hem wel. De man waarmee hij de afspraak had gemaakt, had hij ook nog verder gesproken. Drake zou bij hem ook de volgende outfits bestellen wanneer er misschien weer arena gevechten waren. Waarom hij dit droeg, was vooral omdat hij zich dan tijdens het trainen evengoed makkelijk kon bewegen zonder dat de wol of katoen in de weg zat. Ook zodat dit niet de meeste schade zou oplopen.

Hij voelde een gure wind langs zijn haren gaan toen zijn voeten de arena betraden. Zijn oranje ogen scande zijn omgeving, de arena was voor zover hij wist leeg. Er stonden wat training attributen en dit maakte Drake blij. Er verscheen een grijns op zijn gezicht, het was fijn om weer lekker in zijn element te zijn. Hij bewoog zijn lichaam als de beginnende opwarming. Dit deed hij een half uurtje, deed daarbij ook kleine vuur oefeningen, tot de jongen klaar was om zijn training te starten. Drake concentreerde zich, bracht zijn handen tegen elkaar voor zijn neus. Hierna waaide hij ze open vanuit een beweging alsof het vleugels waren. In een seconde waren er lange sterke vuurlianen ontstaan, ze schoten met grote snelheid door de lucht heen. Het waren er in totaal drie en ze suisde af op de stenen pupids die tegenover hem een paar meter verderop stonden. Met alle concentratie en kracht, wist hij het vuur zo te sturen dat het zich om de nekken van de dummies sloot. Het duurde maar kort nadat het vuur zich om de stenen heen hadden gesloten, waarna de jongen zijn handen dichtkneep. Als slangen lag het vuur rond de dummienekken, op het moment dat Drake zijn hand dichtkneep spatte het bovenste stuk van de steen uit een. De brokken steen vielen langs het lichaam naar beneden. Drake keek er triomfantelijk naar.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/8c/8e/f7/8c8ef71b53b4d3954624fa32df80a61e.jpg

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 758
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: [open] Daily training   wo dec 28 2016, 23:12

De geluiden van de dieren wekte hem, Syrax lag met een boek op schoot die half van zijn borst was weg gezakt. Zijn kussen ademde rustig in en uit en toen de jonge razaan herkende waar hij weer de nacht door gebracht had rekte hij zich uit. Het werd een gewoonte om bij zijn draak Dregoe te slapen hoewel hij een eigen plekje had en een warm bed. Maar toch haalde dat niet bij hoe comfortabel een draak zijn kon. Syrax schudden zijn hoofd na zijn boek netjes naast zich op de rugtas neer legde. Dregoe keek op en duwde zijn snuit tegen de wang van zijn baasje. 'Jij ook een goede morgen.' zei Syrax vrolijk en stond op. Het ontbijt had hij vast gemist, maar vandaag zou Syrax geen les hebben dus vond hij het ook niet nodig om eerst naar binnen te gaan en schone kleding aan te trekken, maar Dregoe was het niet met zijn baasje eens. Hoewel de zwarte draak buiten zijn favoriete plekje had om zijn ontlasting te doen was het vast niet handig om stro in je kleding te hebben. Dregoe duwde Syrax ferm in zijn rug en toen Sy zijn draak aan keek zag hij die blik van: Ga jij je eerst maar wassen! De jonge razaan grinnikte en knikte kort. Hij kende zijn maatje het beste en wist dat Dregoe hem harder aan zou pakken als hij het niet deed. Syrax pakte zijn spullen bij een en ging eerst naar de leerlingen verblijf plaatsten. Het was een flink eind lopen, maar al vliegend ging het sneller. Hoewel het rustig was, was Syrax in een haastige vlucht onderweg. Hij wilde snel van deze dag gaan genieten!

Kort zich niet veel later gedoucht te hebben en wat gemakkelijke kleding aan getrokken te hebben waardoor Syrax zich gemakkelijker in de lucht of op de grond kon bewegen. Verliet de leerling al snel weer zijn slaapkamer. In een snelle spurt door de lucht vloog Syrax weer door de gangen en dit keer zou hij niet stoppen voor hij weer samen zou zijn met zijn draak. Sy was van plan om een rustig plekje op te zoeken en zijn vuur magie wat te verbeteren. Hij kon het wel, maar zijn zelf vertrouwen was nog niet helemaal wat het moest zijn, zeker niet met die glurende blikken zoals in de laatste les bij master Geralt. Syrax was geen voorstander van meerdere mensen in de les, maar bij Savador had hij zich ook niet echt goed kunnen uiten ondanks dat de docent hem toen wel les gaf al ging het vaak eerder verkeerd dan dat het goed verliep. Eenmaal buiten maakte Syrax een vreemd klinkend geluid, maar Dregoe kende het als de roep van zijn baasje en maakte zich op zijn weg door de lucht. Halve wegen het grasveld ontmoeten beide zich en Syrax grinnikte bij de blik van zijn draak die vrolijk brulde. Het grasveld was te veel bewoond naar zijn zin dus dacht hij er over na om naar de arena te gaan. Hopelijk was daar niemand.

Ze vlogen er naar toe en ondertussen maakte zowel Syrax als Dregoe bepaalde trucjes in de lucht uit. Het was altijd een heerlijk gevoel om in de lucht te vliegen. Of dat nu op de rug van zijn draak was of wanneer Syrax zelf vloog. Ze naderde de arena en beide daalde nog voor ze bij de ingang kwamen. Het oogde rustig, maar Syrax wist niet dat Drake ook aanwezig was. Anders was hij nooit naar binnen gelopen. Dregoe liep rustig mee. Ze trainde vaak genoeg samen en soms vuurde de draak zelf zijn vuur op zijn baasje af als training, niet om hem te schade. Maar dat wist Syrax wel. Toen een geluid hun oren vulde keek Syrax eigenlijk naar de achterkant van een persoon die daar bezig was met vuur magie. Sy keek even toe en wilde net weg gaan toen hij tegen iemand anders op botste...'Oh Sorry...' murmelde Syrax en hij moest een paar passen achteruit zetten om in evenwicht te blijven. Dregoe keek even naar zijn baasje, maar behield de rest van hun omgeving ook in de gaten.

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
iii
-
-


PROFILERecruit
Real Name : j
Posts : 77
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [open] Daily training   za jan 28 2017, 20:59

[dohtml]
Er was eens,
nog niet zo lang geleden, een jong meisje; mentaal al semi-volwassene, fysiek halverwege doch op bepaalde plekken onderontwikkeld vergeleken met haar andere leeftijdsgenoten. Het meisje droeg haar hoofd hoog, haar roodbruine ogen diep gezet onder haar nauwkeurig getrimde wenkbrauwen. Haar haren de kleur van de zettende zon zwierde vrolijk achter haar aan, terwijl de wereld op een rap tempo aan haar voorbij gaat. Ondanks het koude weer droeg het meisje een wit rokje dat tot net boven haar bovenbenen kwam en een bordeaux rode sweater. Het meisje bezat alle ingrediënten voor een Sugar & Spice meisje; een prinsesje, doch schijn bedriegt...

Het was haar inauguratie dag op StarShine academy; woopiedooh! 'Moeders' had haar gedwongen om iets 'vrouwelijks' aan te doen op de dag zelf en had persoonlijk voor een setje in haar koffers gezorgd. Nashira, de redhead in kwestie wist niet wat ze zag toen ze haar koffer open trok. Een wit rokje waarbij ze zeker was dat mensen haar kont konden zien als ze bukte en een trui die na een korte tijd begon te jeuken. Thanks ma.

Zo snel als mogelijk was geweest, was Nashira de grote hal uitgehold om op zoek te gaan naar de arena waarover ze wat dingen gehoord had. De grote trainarena was een van de redenen waarom ze naar Starshine was gekomen en niet voor een andere academy had gekozen. Uit enthousiasme was ze haar kledij vergeten en holde ze in haar rode schoentjes over de modderweggetjes. Vooral op een dag als deze miste ze haar skateboard; die had ze een half jaar geleden stuk geslagen en verbrand zodat ze niet meer geneigd zou zijn om het te proberen. Een brok komt in Nashira's keel terwijl ze verder rent op haar witte benen, die volgeplakt waren met oude en nieuwe pleisters.

De brok in Nashira's keel verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze de immense arena voor zich ziet opdoemen. Oh daar zou ze haar tijd vast goed door kunnen brengen; trainen, trainen, trainen. Als fysiek niet mee wilde werken, dan zou ze mentaal harder moeten werken; was haar nieuwe levensmotto. Toegeven? Nooit.

Nashira's holletje slinkt af tot een dribbel tot ze uiteindelijk op een normaal tempo door het gebouw struint. Het kost haar meer dan twee keer om de goede ingang te vinden, om tot de conclusie te komen dat het binnen al net zo'n labyrint was. Wanneer Nashira de hoek omloopt treft ze zichzelf plots in het evenbeeld van een spiegel; waar ze hoofdschuddend en klakkend met haar tong naar kijkt. "Verschrikkelijk" merkt ze op; een duivels grijnsje op haar roze lippen. Bij een plots geluid afkomstig van de hoofd arena kijkt ze op, nieuwsgierigheid getriggerd.

Voordat ze het zelf wist was ze het geluid gevolgd en stond ze met beiden benen aan de rand van de arena. Haar ogen de kleur van vuur richten zich eerst op de jongen die met vuur aan het spelen was, waarna haar blik langzaam afdreef naar haar directe omgeving. Haar aandacht werd ongewild van de tribunes afgetrokken toen er een jongen met bruin haar tegen haar aanliep. "Um, Hallo!?" schiet er uit voordat ze er erg in heeft en achteruit dribbelt. Nashira bekijkt de jongen heel even en besloot in die ieniemienie splitseconde dat hij en zij nooit boezemvrienden zouden worden. Hij leek haar het type dat... aan het kortste einde zou trekken in wat voor situatie dan ook. De jongen die met vuur speelde daarentegen... "Geeft niets." schiet er snel uit haar mond waarna ze dichter naar de andere jongen dribbelt. "Nice" zegt Nashira simpel, een grijns op haar lippen gedrukt. Zelf was ze 'slechts' een luchtmagiër die in bepaalde omstandigheden ook nog wel wat met water kon. Vuur was echter zo iets... exotisch dat ze er als een bij op honing naartoe werd getrokken. Nashira draaide haar hoofd even opzij, de bruin harige jongen zijdelings aankijkend. "Was je op je weg naar buiten?" vraagt ze nieuwsgierig. Niet om hem weg te jagen, integendeel misschien kon hij haar helpen oefenen! Tegelijkertijd misschien was ze voorbarig om te denken dat de jongen een pushover was. Nashira's ogen glijden terug naar de vuurmagiër. Hij zag er in ieder geval alleszins gevaarlijker uit dan de andere aanwezige hier.
Late, so sorry! Hoop dat je er wat mee kunt ;D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [open] Daily training   za jan 28 2017, 22:43


Het was een vloeiend en werkelijk heerlijke opwarming en oh wat kon deze jongen toch genieten van zijn magie. Bijna dansen kon je het noemen hoe hij de lianen naar de poppen schoot, in zijn volle element en dat was te merken. Hij had een grote grijns op zijn smoel terwijl hij met het vuur speelde. Deze grijns, werd alleen van zijn gezicht gewassen toen een schaduw de zon bevlekte. Het was duidelijk een groot wezen, en wel zeker een draak. De schaduw op de grond stak af tegen de zanderige grond. Drake herkende het signalement gelijk en er verscheen een grimas rond zijn lippen. Drake hoorde hoe het wezen op de grond landde, want hij stond achter hem. Drake balde zijn hand tot een vuist en snoof diep vol argwaan. Moest deze nietsnut, dit misbaksel ook nog zijn training verpesten? Welk recht had hij! Oja, dit was een openbare ruimte. Drake Draaide zich ferm om en keek met vurige ogen naar de persoon en zijn draak. Hij hoorde zijn trainingscape omslaan toen hij zich naar de jongen toe draaide. Toen de Drake zijn ogen op hem had gevestigd zag hij nog net hoe Syrax met zijn klungeligheid een meisje omver liep. Drake fronste en zag gelijk dat het meisje nieuw was. Wat was dat met al die nieuwe personen tegenwoordig? Nieuw jaar, dus allemaal nieuwe mensen? Drake zijn eigen jaar was zelf met een behoorlijke verassing begonnen. Zijn schoenen maakte een aankondigend geluid toen hij naar de toe liep. Hij kon nog net haar woorden horen. "Was je op je weg naar buiten?" Een typische meisjes stem, ze had lang haar dat over haar schouders viel en een mooi gevormd lichaam. Drake had een hand in zijn zak en hij keek Syrax met een arrogante blik aan vol minachting. ''Ja, dat mag ik toch hopen.. Syrax.'' spoot hij naar de jongen. Dezelfde houding had hij tegenover de draak, wie hij ook niet mocht. Hierna liet hij zijn verheerlijkte blik nogmaals op de dame vallen en glimlachte charmant. ''En wie mag jij zijn, deary? Ik geloof dat ik het genoegen nog niet gehad heb om jou eerder te zien?'' De zon stond op de arena en het licht reflecteerde op zijn zwarte haar waar hij even een hand doorheen haalde. Drake draaide zijn hand even alsof hij hem net intensief had gebruikt, maar op een sierlijke manier had hij de hare gepakt. Hij gaf er een simpel klein kusje op die suggestief genoeg was. ''My name is Drake Burned, pleased to meet you.'' sprak hij met een gladde grijns. Het was een hele nette manier van voorstellen die mensen bij het vrouwelijk geslacht konden waarderen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 758
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: [open] Daily training   zo jan 29 2017, 00:58

Tegen wie was hij nu weer aan gelopen? Maar dat werd al snel beantwoord toen Syrax een meisje hoorde spreken. Dregoe keek even met een stel vernauwde blik naar de zwart harige arrogante mens die de pik op zijn baasje had. Maar hij deed nog niets om er tussen in te springen. Toen Syrax hoorde of ze vroeg of hij net op weg naar buiten was, wilde Syrax net knikken, maar hij draaide zijn hoofd nog op tijd om, om naar Drake te kijken na diens woorden. 'Waarom zou ik... Ik was eerst op weg naar de wc voor ik ga beginnen met trainen.' reageerde hij fel tegen Drake terug. Hij had eigenlijk wel weg willen gaan, maar had niet verwacht tegen gehouden te worden. De manier waarop Drake zich voorstelde was glad en op een manier waar Syrax geen zinnig woord voor kon bedenken. Vuil tegen hem doen en dan gaan slijmen! Ja hoor erg leuk. Blegh, Sy ging er bijna van over zijn nek. Syrax kon niet langs het nieuwe meisje, maar ook niet langs Drake. Ze stonden hem behoorlijk in de weg. Dus wrong hij zich er gewoon tussen door. Drake daardoor misschien iets weg duwend. Maar hij wilde er langs en niet tussen dit kleffe gedoe blijven staan. Dregoe wrong zich er niet door, maar liep gewoon achter Syrax aan. Mochten die twee hem in de weg staan, konden ze blauwe tenen verwachten als ze niet opzij zouden springen. Syrax was hier wel vaker door de gangen gelopen en wist dus waar hij wezen moest, ging snel de wc op en maakte de deur achter zich op slot. Een zucht verliet hem. Drake maakte zijn slechte kant in Syrax los en dat was eigenlijk helemaal niet goed... of toch wel? Nu beet hij tenminste van zich af. Dregoe legde zich neer in de gang, maar wel zo dat hij Drake scherp in het oog kon houden. Hoewel Syrax eigenlijk niet moest probeerde hij zich toch te ontlasten. Gek genoeg lukte het ook nog. Daarna kleden hij zich weer aan, trok door en waste zijn handen. Na de deur van het slot gehaald te hebben kwam Syrax weer naar buiten en aaide Dregoe even voor hij weer naar de arena toe liep.

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
iii
-
-


PROFILERecruit
Real Name : j
Posts : 77
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [open] Daily training   zo jan 29 2017, 20:28

Vrolijk jubelde Nashira van voor naar achteren op haar voeten, overduidelijk een tikkeltje hyper. Ze was zó blij geweest dat ze eindelijk die saaie ceremonie hal had kunnen verlaten. Allemaal dames en heren in pak, vieze hapjes, saaie muziek en een ontzettend muffe geur. Nashira had zich na haar 'momentje' op podium, waar ze voorgesteld was aan alle andere losers, achter in de zaal verstopt. Daar, in haar uppie, had ze onderuit gezakt naar de hapjes tafel zitten staren. Je kunt je wel voorstellen dat na tien minuten kijken de nood om te eten zo groot was geworden dat ze na 'het voorstelrondje' aangevallen was op de hapjes. Mind you, ze zagen er beter uit dan dat ze smaakten en Nashira had er na hap één al spijt van.

Na de pauze was er tijd geweest om de andere nieuwe studenten te leren kennen maar daar had Nashira geen zin meer in gehad. Bovendien leek het alsof iedereen elkaar al een beetje kende en voelde ze zich als een outsider. En dat was ze wellicht ook wel... Ze was sowieso de oudste uit die batch van kindertjes. Bovendien had ze de blikken van sommigen op de littekens van haar knie kunnen voelen branden en was ze niet in de bui om 'lotto weekend miljonair' te spelen met haar als onderwerp.

Nu ze eenmaal ontsnapt was aan die horror film stond ze tussen twee jongens in, hoe kon het ook anders, en verschoof ze haar blik iedere minuut van gezicht naar gezicht. Toegegeven waren het beiden geen verkeerde gezichten maar dat waren die van haar maatjes ook niet geweest en ook die hadden het in zich om haar in haar rug te steken. Don't judge a book by its cover was het toch? Anyway, terug naar de situatie voorhanden.

Nashira's rood-oranje ogen glijden van de jongen met het bruine haar naar zijn zwart geschubde draak. Het was niet de eerste keer dat ze een draak gezien had, echter wel de eerste keer van zo dichtbij. Zonder pardon stapt ze iets dichter naar het wezen toe, haar tengere witte hand naar het dier uitstrekkend. "Jij bent... groot." zegt ze simplistisch. Nashira's ogen beginnen te glimmen wanneer de jongen met zwart haar naar hen toeliep. Nashira's ogen glijden nieuwsgierig over hem heen waarna ze besluit dat hij wel... oké was. Nashira grinnikt om zijn woorden, haar hand vervolgens voor haar mond slaand. Ze was niet in de positie om iemand uit te lachen... Nóg niet althans. Syrax, die naam had ze opgevangen in de woorden van de zwartharige, ontkende echter dat hij weg ging. "Mooi~" voegt ze toe, glimlachend. "Dan kun je me helpen trainen." zegt ze in haar zangerige stem. Fijn, ook hier leek ze al buiten de boot te vallen, de twee heren leken elkaar al te kennen. Hoewel het alles behalve een prettige relatie was... Hoe het ook zij, het hele zaakje stonk naar een te hoog testosteron gehalte.

Nadat hij Syrax had gedist draait de zwartharige zijn lichaam naar Nashira toe. Ongegeneerd glijd zijn blik over haar heen, waarop Nashira een wenkbrauw optrekt. Zijn 'zoete' woordjes doen haar bijna kokhalzen maar ze slikt het in en glimlacht een beetje koortsachtig. Ze wil net een gevat antwoord geven wanneer hij in een oogwenk haar hand vast had en er zijn lippen op gedrukt had. Oh. my. god. Lichtjes verstijft staart ze hem aan met haar vurige ogen. Wat. een. rokjesjager. "Smooth." schiet er uit voordat ze zichzelf kan inhouden waarna ze haar hand afveegt aan haar shirt. "Ik geloof dat ik jou zeker onthouden had, als we elkaar ontmoet hadden." zegt Nashira kort, haar ogen in die van hem zettend. Een dunne grijns stond op haar lippen terwijl ze zijn naam in zich opneemt. "Nice, Drake. Je mag me Nashira noemen, of Nash in het kort." zegt ze simplistisch. "En je mag je... Nashira strijkt een vinger langs zijn arm, haar ogen speels op hem gericht waarna ze na een korte stilte haar zin hervat [/b]innerlijke Romeo achterwege laten."[/b] zegt ze met een grijns, een pluisje met haar vingers van zijn arm afpakkend en wegblazend.

De jongen met bruine haren banjerd vervolgens tussen Nashira en Drake door om, waarschijnlijk, naar de wc te gaan. "Oké dan..." zegt Nashira, die vervolgens met haar ogen rolt. "Wat heb je hem aangedaan dat hij zo is, Drake?" vraagt Nashira nieuwsgierig terwijl ze begint met rekken en strekken. Nashira's blik glijd even naar de plek waar de jongen in het gebouw verdwenen was en grijnst. "Arme jongen zit nu misschien op de wc te huilen..." zegt ze met een pruillipje. Het kon haar beiden niet zoveel boeien. Nashira was hier voor zichzelf niet voor de twee anderen, maar die waren echter wel een leuke bijkomstigheid. Alleen is ook maar alleen. Wanneer de jongen met bruine haren weer terug in de arena verschijnt wuift Nashira uitgebreid naar hem. "Kom je nog slowpoke?" vraagt ze aan hem. Nashira's blik glijd terug naar Drake. "Jij zal een goede trainingsessie toch ook niet weigeren?" vraagt ze met een hint van uitdaging in haar stem; uitgebreid knipperend naar hem. Dit zou nog interessant kunnen worden, in ieder geval interessanter dan de plek waar ze nu hoorde te zijn...
Wiiieh~ Testosteron <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [open] Daily training   zo jan 29 2017, 21:07


Hij liet zijn vurige blik op Syrax vallen, een spiertje vetrok in zijn gezicht. Er stond een duidelijke verachting tegenover de jongen, die hij zichzelf had opgelegd. Ooit had hij zich voor Drake kunnen 'bewijzen' maar hij had dit finaal verpest. Sindsdien konden de twee elkaar niet luchten of zien. 'Waarom zou ik... Ik was eerst op weg naar de wc voor ik ga beginnen met trainen.' Drake lachte honend, draaide zijn ogen omhoog. ''pff, sure boy.'' sprak Drake op een denigrerende toon. Hij voelde de spanning tussen hem en Syrax, maar dat was Drake zijn ding. Hij was een meester in het maken van ongemakkelijke spanningen. Hierna wendde Drake zich tot het nieuwe meisje en stelde zich voor op een gladde manier. Zo te zien had hij nu precies hoe hij het hebben wilde, want hij had allangal wel gezien dat ze niet zomaar onder hem zou 'bezwijken'. Toch was de band die zij terug legde erg vermakelijk voor Drake en er verscheen een bijna plagerige grijns op zijn gezicht na haar woorden.  "Smooth." hoorde hij haar zeggen. "Ik geloof dat ik jou zeker onthouden had, als we elkaar ontmoet hadden." Drake knipoogde naar haar. ''Dat weet ik wel zeker.'' zei hij met een charmante glimlach. "Nice, Drake. Je mag me Nashira noemen, of Nash in het kort." zei ze simplistisch. "En je mag je...'' Nashira streek met een vinger langs Drake zijn arm, haar ogen speels op hem gericht. Ze sprak weer na een korte stilte. Drake had een moment zijn ogen op de vinger gelegd, maar keek haar nu weer aan. Innerlijke Romeo achterwege laten." Drake lachte nu iets luider en haalde zijn hand door het zwarte haar. ''Oh?.. Hm, Ik dacht toch echt te zien, dat het je wel beviel.'' gooide Drake op een uitdagende manier terug. Oja, Syrax was er ook nog.. in Drake zijn gevoel had hij het hele bestaan van de jongen genegeerd. Hij botste tegen Drake op, die dat niet pikte. Hij wierp de jongen een hatelijke blik toe. ''Ohja, jij moest naar de WC, ik ben toch niet zo èng voor je dat je het dan gelijk in je broek doet?'' Hij lachte de jongen uit, maar hij zag hoe Syrax al weg gelopen was. Drake draaide daarom zijn hoofd nu weer naar Nashira toe. "Wat heb je hem aangedaan dat hij zo is, Drake?" Drake grinnikte honend om haar vraag en gleed met zijn tong langs zijn tanden, alsof er wat tussen zat. ''Ach, laten we zeggen dat hij er niet van houd om de waarheid te horen.'' zei Drake met dubbele ondertoon. Hij keek de gang even in waar Syrax in gelopen was. "Arme jongen zit nu misschien op de wc te huilen..." Drake haalde zijn schouders op. ''Zijn probleem, niet het mijne.'' zei hij kortaf. Hij stopte zijn handen in de trainingskleren die hij aan had. ''Daarbij, ik heb hem niet gevraagd hier te komen, hij had ook gewoon weg kunnen gaan.'' zei Drake hooghartig. Even later hoorde hij de stappen van Syrax en zijn draak weer."Kom je nog slowpoke?" vroeg Nashira aan Syrax. Nashira's blik gleed terug naar Drake. "Jij zal een goede trainingsessie toch ook niet weigeren?" Drake legde zijn handen in elkaar, achter zijn nek terwijl hij de ruimte meer opliep met een tevreden glimlach. ''Absoluut niet. Ik zou graag een training doen. Maar ik weet niet of of Symplax er ook voor in is? Kun je het aan?'' nu draaide hij zich een paar meter verder naar Syrax toe. Hij keek de jongen strak aan en er zat bijna dreiging in zijn blik.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 758
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: [open] Daily training   ma jan 30 2017, 00:10

Het meisje voor hem had Dregoe in haar blikveld gekregen. Groot? Nou ja... Zo groot was hij nu ook weer niet. Dregoe paste gewoon in huis, maar hij liet hem hier maar beter in de stallen slapen om geen herrie met het school bestuur te krijgen. Normaal lag Dregoe gewoon op zijn kamer. Maar toen Drake zich weer eens ergens mee moest bemoeien reageerde Syrax eigenlijk feller dan dat hij bedoelt had, maar het had ook een andere wending dan die Sy eerst voor ogen had gehad. Oh oh, Dat was zijn bedoeling helemaal niet, maar Syrax had ondanks zijn paniek in zijn brein wel geknikt voor hij zich tussen Drake en hoe heten ze ook al weer??? Nashira dat was het om zich zo rustig en normaal als hij kon nar de wc's te begeven. Die opmerking van Drake stak hem, maar Syrax negeerde die bullebak en liep door de deur. Daar ging hij echt even naar de wc al was het niet vanwege Drake. Al wilde die dat nog zo geloven. Na zijn handen gewassen te hebben liep Syrax al weer terug. 'Slowpoke?!' herhaalde Sy even verbaasd, maar schonk er verder geen aandacht aan. Dregoe volgde Syrax weer terug naar de arena en klom op de stenen banken van de arena en ging er recht zitten. Het dier bleef het drietal met zijn groene intelligente ogen aan kijken. Dus ze wilde met zijn drieën een training houden?! Normaal trainde Sy enkel met Dregoe, maar hij kon nu eigenlijk geen nee meer zeggen, zeker niet met Drake erbij wiens ogen hem leken te bedreigen! Woede borrelde lichtjes in hem op, maar Syrax was eigenlijk niet de persoon om zich snel met beledigingen in te laten. 'Alsof ik jouw toestemming nodig heb.' zei Syrax kalmer dan hij eerder op Drake had gereageerd. Eigenlijk had Sy een scheldnaam willen noemen, maar dat woord had hij snel genoeg weer weg geworpen nog voor het een toon had kunnen vormen. Met rustige passen nam Syrax plaatst in de arena en zetten zijn voeten ver genoeg uit elkaar voor een goede balans. Zijn blik ging even van Nashira naar Drake. Hij wist niet hoe zij met haar magie was, maar met Drake moest Syrax zeker uit kijken. Die bullebak was dan wel 2 jaar ouder dan hem, maar hij stond veel zelfverzekerder in zijn schoenen dan hijzelf stond. Syrax probeerde zichzelf te kalmeren en zich op zijn innerlijke vlam te concentreren. Toen hij het juiste gevoel weer door zijn aderen voelde stromen aan magische energie wierp Syrax nog eens een blik op wie als eerste zou beginnen. Maar Sy zou proberen geen Sarkas spreuken te onthullen, niet zoals hij toen gedaan had bij master Savador al had die het toen gelukkig niet gezien...

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [open] Daily training   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[open] Daily training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» [DAG 3] Training
» Woud spreuken opzoeken.
» Training
» Naptime~[Open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Arena-