PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Calli Rosenburg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Calli

avatar

PROFILENovice
Real Name : Baguette
Posts : 42
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Wood
Klas: None.
Partner: You're the highlight of my lowlife.

BerichtOnderwerp: Calli Rosenburg   di nov 15 2016, 11:42

. A L G E M E N E  I N F O R M A T I E .

Naam: Calliope Hazel Rosenburg-Lockwood
Roepnaam: Calli
Bijnamen: Cal, Cammy, Boom, Border-Calli
Leeftijd: 23
Geslacht: Vrouw
Geaardheid: Bisexueel
Partner: Geen
Dierlijke vorm: Luipaard
Huisdieren: Geen

Planeet: Erd
Afkomst: Halfbloed Erdse en Grenaans
Talen: Russisch - Noord- Erds | Duits - Midden - Erds | Italiaans - Oost - Raziaans (geleerd in eigen vrije tijd)
Magie: Aard magie - Primair | Woud magie - Secundair
Magie gebruik: Het is vrij makkelijk te onderscheiden welke magie Calli gebruikt als offensief en welke als defensief. Haar aard-magie gebruikt ze ruw en hard, met het duidelijke doel te krijgen wat ze wil of te winnen wat er te winnen valt. Haar Woud magie is zachter, liefelijker en meer gericht op het laten groeien en het helpen van anderen. Haar Aard magie is dus offensief en haar Woud magie Defensief. Aangezien ze is opgegroeid op Erd, is deze magie het verst ontwikkeld. Dit kwam ook omdat er niet veel groen aanwezig is op de planeet en Calli dus ook weinig haar Woud magie kon beoefenen.


. F A M I L I E .

Vader: Paul Lockwood (54)
Moeder: Emmy/Emily Rosenburg (52)
Broer(s): Echo Rosenburg-Lockwood (20)
Zus(sen: Polly/Polyhymnia Rosenburg-Lockwood (22)

Oom(s): Lucius Lockwood [Verre oom]
Tante(s): Margareth "Marge" Lockwood (Verre tante)
Neven: Damian Lockwood, Graham Lockwood, Elijah Lockwood (verre neven)
Nicht(jes): Maddison Lockwood (verre nicht)


. U I T E R L I J K .

Gewicht: 58kg.
Lengte: 1.72m
Lichaamsbouw: Calli is tenger, met dunne polsen en magere schouders. Maar laat die verschijning je niet voor de gek houden, onder haar magere armen en benen zitten goede, krachtige spieren die wel tegen een stootje kunnen. Ze heeft voor de rest slanke vingers en vrij lange benen. Haar figuur zit dicht in de buurt van een zandloper, maar door haar dunne postuur zijn haar heupen niet erg breed waardoor het zandloperfiguur wat in het niet valt.
Haar gezicht is fijn, met een spits, klein neusje. Haar ogen zijn wat groot en haar lippen wat klein, maar dit geeft haar geen raar gezicht. Op haar wangen zit ook meestal wel wat kleur.
Haarkleur: Groen
Haarstijl: Lang, tot ongeveer midden haar rug, en stijl. Haar voorhoofd is bedekt met
Oogkleur: Hazelnoot-bruin
Huidskleur: Aangezien Calli vooral op Erd heeft rondgestruind is haar huid wat getint, al zwakt dit nu af omdat het winter is en ze zich niet meer een warm en zonnig klimaat bevind.
Littekens: Een paar kleintjes van valpartijen of in de vingers snijden, maar niets bijzonders.
Piercings: Geen, zelfs niet in haar oren.
Tatoeages: Geen
Kledingstijl: Het kan erg variëren wat Calli draagt per dag. De ene dag is het strak en eentonig, de andere keer heeft ze weidse broeken aan met een soort hippie-achtig shirtje. Ze kleed zich vooral waar ze zich goed in voelt, al zal er aan haar benen vooral spijkerbroek zitten, haar bovenkleding kan verschillen van kleurrijke hemdjes tot hele oude bandshirts. Wat wel opvallend is dat niet veel van haar kleding er nieuw uitziet. Overal is al wel iets versteld of zit er een gat in.
Accessoires: Calli draagt nauwelijks armbanden of kettingen omdat ze die in haar jeugd nooit heeft gehad en hier dus ook geen interesse in heeft. Bij belangrijke ontmoetingen, vergaderingen, feestjes etc.,  zal ze natuurlijk wel de minimale sieraden die ze heeft uit de kast halen, maar anders niet.


. I N N E R L I J K .

Likes: Lange wandelingen, zonsondergang in de zee, schattige, kleine staartjes met unieke winkeltjes, zee, warme zomernachten waar je lekker lang in korte mouwen buiten kan rondstruinen, slaapfeestjes, musea met oude kunst, knuffels.
Dislikes: Muizen, moderne kunst, sterke koffie, dierenleed, mensen die vegetarisch eten naar de next level nemen (extremistische vegetariërs), lolly's (omdat ze daar een keer haar tong aan heeft open gehaald), oliebollen, asfalt, opgebruikte pennen, snobs.
Droom: Haar opleiding goed af te ronden, goed geld te verdienen en zo haar familie te helpen weer een goed bestaan op te kunnen bouwen. Daarnaast ook dat haar broertje en zusje hun school af kunnen maken.
Angst: Dat ze niet op let met wat ze eet waardoor ze een ernstig allergische reactie krijgt en daar misschien ernstig ziek van wordt of zelfs sterft.
Fobieën/Allergieën: Calli is vegetarisch en heeft een Gluten-allergie en een minimale fobie voor muizen en ratten.

Karakter: Calli kan beschreven worden als een leergierige, enthousiaste stagiaire die erg kieskeurig is met wat ze eet. Ze kan hierdoor wat oordelend zijn over mensen die maar eten wat ze pakken kunnen.
Als je haar voor het eerst ontmoet zal ze altijd aardig en geïnteresseerd in je zijn. Ze vind het leuk om contacten te leggen en kan gezien worden als een ambivert, iemand die graag vrienden maakt en ook vrij out-going is, maar aan de andere kant het ook prima vind om zich een middagje terug te trekken met een goed boek en een kop thee. Sociaal zijn staat toch wel hoog op Calli's lijstje, omdat ze gelooft dat je zonder sociale  contacten niet ver zult komen in het leven. Hierdoor kan ze wat aanhankelijk zijn of misschien soms iets te aanwezig.
Voor haar leeftijd is Calli voor de rest erg volwassen. Ze snapt duidelijk dat je niet alles kunt doen waar je zin in hebt en zet haar studie en werk voor. Hierdoor kan ze haar gevoelens soms onderdrukken waardoor ze op sommige momenten wat uitbarstingen heeft van verdriet, blijdschap of woede, omdat dat al vrij lang in haar opgesloten zat. Dit weet ze vaak vrijwel meteen onder controle te houden en gewoon door te gaan met haar leven. Ze denkt erg vooruit en is een master in plannen, waardoor ze bijna nooit in paniek raakt wanneer iets niet goed gaat of op tijd klaar is, want ze heeft altijd een plan B.


. G E S C H I E D E N I S .

Calli is de oudste van de drie kinderen die Emmy en Paul Rosenburg samen hebben gekregen. Ze heeft nog een jongere zus (1 jaar jonger), Polly, en een jonger broertje, Echo (3 jaar jonger). Calli en haar zusje zijn vernoemd naar de muses Calliope, de muse van het dichten, en Polyhymnia, de muse van de zang.
Het gezinnetje groeide in relatieve armoede op, in de buitenwijk van een groeiende stad op Erd. Paul had een baan in een fabriek die niet goed verdiende, maar hij zette zich 100% in voor mijn gezin om ze toch nog een fijne tijd te geven. Emmy deed op haar buurt poetsen en wassen bij andere gezinnen in de hoop wat bij te verdienen. Daarom paste het buurmeisje van de Rosenburgs, Raina, wel eens op de kinderen waardoor Calli een goede band met haar opbouwde.
Calli en Polly waren onafscheidelijk. Ze speelden samen, deelden alles samen, want zelfs op hun jonge leeftijd beseften ze wel dat niet alles aan een boom groeide en je maar kon wensen wat je wilde, en waren samen altijd wel uit op het slechte pad. Natuurlijk hadden ze wel eens ruzie, maar dat werd snel bij gelegd als ze beseften dat ze elkaar nodig hadden.
Toen voor Calli de tijd aanbrak om voor het eerst naar school te gaan, dit was rond haar 5e, kreeg haar vader een beter baan aangeboden bij de fabriek. Dit zorgde ervoor dat er meer geld in het laatje kwam en de familie zich wat meer kon veroorloven. Er kwamen betere kleding, beter eten en een beter toekomst. Want op het eerste gezicht leek het dat alleen Calli haar school zou kunnen afmaken, maar met deze nieuwe baan, kwam iedereen in aanmerking. Een nadeel van deze prachtige kans was dat Paul langere dagen moest maken en hierdoor laat thuis kwam en zijn familie niet vaak meer zag. Vaak werkte hij ook in de weekenden, om er voor te zorgen dat zijn gezin niets te kort kwam.
Het was er goed ingestudeerd bij Calli dat ze goed haar best moest doen, anders zou ze haar familie teleurstellen en het zuurverdiende geld weggooien. Daarom deed ze goed haar best op school en probeerde waar het kan haar zusje en broertje ook te helpen met hun schoolwerk. Het was al snel duidelijk dat Calli best wel slim was en makkelijk door de eerste jaren van school heen ging.

Rond de middelbare werd het lastiger. Haar vrienden die ze had gemaakt op de basisschool gingen allen een andere kant uit en Calli moest opnieuw mensen leren kennen. Maar door haar doorzettingsvermogen en vriendelijkheid, was ze al gauw een lievelingetje en had snel een hecht vriendengroepje. Met de steun van haar ouders en haar vrienden wist ze goed de schooljaren door te komen, tot het laatste jaar.
Het bleek dat de fabriek waar haar vader werkte, ging sluiten, omdat de stad zo gegroeid was dat de lonen haast te duur werden. Daarom zou de fabriek naar een andere, goedkopere locatie verhuizen. Iedereen die er werkte verloor zijn baan, zo ook Paul, die woedend was. Doordat er plots geen goed inkomen meer was, leek alles bergafwaarts te gaan. Haar ouders moesten het studiegeld wat ze voor haar broertje en zusje hadden opgebouwd, terug nemen, om de aankomende maanden huur te betalen tot haar vader een nieuwe baan had gevonden. Polly kon haar school ook nog afmaken, aangezien ze een jaar onder Calli zat, maar Echo moest naar zijn jaar stoppen omdat het geld er niet meer was.
Aangezien Calli het jaar eindexamen deed en daarna aan een toekomst moest beginnen, konden haar ouders het niet over hun hart verkrijgen om haar toekomst af te nemen en zo kreeg Calli de kans om iets te betekenen voor haar familie.
Er was alleen een probleem: Calli had geen idee wat ze wilde studeren. Natuurlijk moest ze iets kiezen wat ze leuk vond, maar ze moest ook aan haar toekomst denken en een weg zien te vinden om haar familie te helpen, aangezien haar vader nog  steeds geen baan had kunnen vinden. Daarom koos Calli de richting verzorging van Fabeldieren, omdat hier nog zoveel te ontdekken viel, je buiten was en je er later erg veel mee kon.
Vol goede moed begon Calli aan de opleiding en ze kwam er niet veel later achter dat ze deze opleiding ook daadwerkelijk leuk vond, waardoor haar inzet alleen maar steeg.
Ze deed de opleiding in haar eigen stad, omdat er geen geld was voor haar om te verhuizen naar een duurdere academie en op kamers te gaan. Calli raakte een beetje verveeld van hetzelfde straatbeeld en toen de stages zich voordeden, pakte ze haar kans om compleet ergens anders heen te gaan, namelijk: Starshine Academy.

[Wordt met de tijd verder uitgewerkt]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Calli Rosenburg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-