PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Starshine's Salem - Fright Night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Miss Eres
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linima
Posts : 3325
Points : 83
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht en Duisternis
Klas: Mijn eigen mentorklas
Partner: I remember the sun, always warm on my back. Somehow, it feels colder now.

BerichtOnderwerp: Starshine's Salem - Fright Night   za okt 29 2016, 21:36
Fright Night:
Om de aftrap van de Halloween Events te vieren, wordt Halloween op aanvraag van de leden door Hoofdmeesteres Miss Eres geopend met een grande ball. De Grote Zaal wordt ontdaan van alle eettafels, rijkelijk versierd met jack-o-lanterns en enorme bakken snoepgoed en een fonkelende kroonluchter pronkt boven de dansvloer. De avond zal in het teken staan van griezelen en zwijmelen. Trek je meest excentrieke jurk aan, haal dat masker uit de kast en bovenal; wees er snel bij met het vragen van je date, want de hele school is in de zenuwslopende ban van dit naderende feest en de leuke jongens en meiden worden links en rechts al weken van tevoren weggeplukt!


Hoe werkt het?
Fright Night is een open topic waarin iedereen kan en mag reageren. Het topic zal geopend worden door Miss Eres bij de Grote Zaal; je zult het vanzelf zien verschijnen. Verder is het niet verplicht en geheel aan jou hoe je een date voor je karakter regelt (en of je die regelt). Veel plezier!Eres liet haar blik door de grote zaal gaan. De meeste tafels waren weggehaald en naar de berging gebracht. De overige tafels waren tegen de muren geschoven en versierd met prachtige tafelkleden en herfstdecoratie. Grote schalen met hartige lekernijen, zoete gebakjes, punch en andere dranken staan centraal tussen de decoratie. Ook koperen ketels met snoepgoed is klaargezet om het Fright Night gevoel er goed in te krijgen.

Niet alleen de tafels hadden een make-over gekregen. De hele zaal was feestelijk versierd. Er was veel ruimte vrij gemaakt om te dansen. Tegen de muur waar geen tafels met eten stonden waren comfortabele banken en stoelen geplaatst om uit te rusten of om even te genieten van een hapje of een drankje. Aan het einde van de zaal was een verhoging gebouwd waarop nu een band stond in te spelen. Straks, als de zaal voor de feestgangers open zou gaan zouden zij voor de live muziek zorgen. Verder waren er voor de ramen van de zaal andere gordijnen opgehangen die de zaal verduisterde en het een spookachtige sfeer gaven. Het enige licht in de zaal was afkomstig van brandende kaarsen op de tafels en in de lucht die met een zweefspreuk op hun plek gehouden werden. Om het brandgevaar zo klein mogelijk te houden werd de zaal bijgelicht door Novaanse lichtbollen die behalve de ruimte verlichten ook andere kleuren aan konden nemen. Het zette de zaal in een magische gloed en zorgde voor een glimlach op Eres' gelaat. Ze droeg een elegante lange rode jurk afgezet met zwart kant en dofglanzende, zwarte handschoenen. Ze streek een plooi af, gebaarde naar het keukenpersoneel en knikte de band toe dat ze konden beginnen met spelen. Daarna liep ze met gelijkmatige tred naar de dubbele deuren die toegang tot de grote zaal gaven. Met een zwaai vlogen ze open, klaar om de feestgangers te ontvangen. Het Fright Night grande ball was begonnen.

(Het bal is toegankelijk voor iedereen en je mag met meerdere accounts posten)

_________________Miss Eres || Jareth || Autumn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   ma okt 31 2016, 20:44

Puffoon was zwaar vermoeiend geweest die dag. Er waren dagen waarop Ronodan blij was als hij niet naar de luchtplaneet hoefde. Vandaag was zo'n dag. Zo'n feestdag. Iets waar hij eigenlijk niet veel om gaf. Toch had hij een officiële uitnodiging gehad van het keizerlijk paleis. Het was een plek die hij verafschuwde. Het was de autoriteit die daar zat waar hij zijn hele leven tegen gevochten had. Waar hij vrienden aan had verloren. Hij was wel heen gegaan. Maar alleen omdat zijn aanwezigheid meer goed zou doen dan wanneer hij geweigerd had. Door op te komen dagen had hij aangetoond niet als een marionet bestuurd te worden door het hof. Hij had nog steeds zijn eigen autoriteit als beschermheer van Puffoon die hij zou uitoefenen ook als dat nodig was. Daarom was hij nog altijd net gekleed toen hij de school weer betrad. Hij droeg een zwarte broek met zwart leren laarzen die er zowaar een keer niet afgedragen uitzagen. Voor de verandering had hij een witte herenbloes aangetrokken met zwarte rijgkoorden. Daaroverheen een gilet in herfstmotief met zwarte revers. Zijn felle rode haar stak af tegen het wit van de bloes en de piercings leken een valse noot in de klassieke melodie van zijn kleding. Maar dat kon hem weinig schelen. Hij was bereid om een van de weinige nette kledingstukken die hij in zijn kast had hangen aan te trekken. Maar hij weigerde om er verder nog wat aan te doen.

Zijn ogen gleden langs de drukke gangen. Ook hier waren de mensen, veelal studenten, in het net gekleed. De school had waarschijnlijk eenzelfde soort viering al zou dat er waarschijnlijk minder stijf aan toe gaan dan waar hij vandaan kwam. Het geluid van muziek dat vanuit de grote zaal afkomstig leek te zijn scheen dit vermoeden te bevestigen. Ronodan liep de zaal in die langzaam aan het volstromen was met studenten. Bij de aanblik van de tafels met eten rommelde zijn maag zachtjes. Wat ze hem op Puffoon hadden voorgezet was nou niet bepaald vullend geweest, hoe traditioneel het ook mocht zijn. Misschien dat hij snel iets te eten zou meepakken en daarna zich terug zou trekken in Angani.

(Klikkie voor kleding, because I love seeking out nice clothing for ma chars xD)

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   ma okt 31 2016, 21:29Het zwart, prachtig afstekend tegen het net gestreken overhemd. Eeuwen terug dat het allemaal zo netjes zat. Zijn haar was netjes gekamd en keurig in gel getemd. De jongen had speciaal zijn baard geschoren tot er geen tipje meer over was. Hij wreef nog even over zijn kin om dit extra te checken. De oranje ogen waren zo eens vrolijk als twee sterretjes. Onder de randen randen van zijn nagels geen viezigheid en keurig geknipt. De afgesleten Vans? Laten we zeggen net gelakte diepzwarte heren schoenen. De zwarte pantalon liet zien welk lekker kontje hij bezat. Hij trok zijn stropdas goed, keek of er geen haren zaten op het zwarte jasje. Zijn zilveren gesp scheen in het badkamer licht. Ergens hoorde hij nu Hayden in zijn hoofd zeggen dat het zo toch wel goed zat. Drake keek in de spiegel, een tevreden glimlach stond op zijn gezicht. Als zijn vader hem nu toch eens zou zien, als het hem kon schelen had hij verbaasd geweest dat Drake het in zich had. Hij keek naar het bed van Zean, al had hij geen idee waar zijn broer zich uitspookte. Hij was er in ieder geval niet geweest om de das te strikken. Met gezonde zenuwen liep hij even later de kamer uit.

Sommigen zouden hem niet eens herkennen en de gene die het wel deden zag je bijna met open mond kijken. Hij slikte en hij voelde zich er voor het eerst opgelaten door. Even later klopte hij aan bij de kamerdeur die hij goed kende. Toen ze open deed.. slikte Drake nogmaals. Waar was zijn gevechtsmaatje gebleven? Er stond een werkelijk meest prachtige jonge vrouw in de deur opening. Het rode haar sierlijk opgestoken en de zwarte jurk stond haar beeldig, Drake moest knipperen om te geloven dat zij het echt was, maar er verscheen een grote warme glimlach op zijn gezicht. ''Yang, wauw. Je ziet er beeldschoon uit. Je gaat alle meiden nog jaloers maken zo.'' Drake gaf haar een schattige knipoog. Eigelijk werd er al aanstalten gedaan om te vertrekken, maar Drake hield haar even tegen. ''Wacht, ik heb nog wat voor je.'' En vanachter zijn rug, wat hij bij zich had gehad, toverde hij een prachtig rode roos. Het was net zo rood als haar golvende haar. Dit was niet het enige, want rond de steel zat een goud kettinkje met een hartje geknoopt. Drake glimlachte bijna verlegen, tot hij het uiteindelijk om kon doen. Nu konden ze vetrekken.

Met Yang aan zijn hand liepen de twee bijna sierlijk door de gang heen. Iedereen was in een goede stemming, de muziek speelde al in de grote zaal. Hij zag hoe al vele mensen zich verzameld hadden op de dansvloer. Hij zag zelfs Ronodan, de Legendarische magier van lucht, hoe hij netjes in pak was gekomen. Drake was onder de indruk van de prachtige versieringen, details en prachtige uitvoering. De kleuren maakte hem vrolijk en hij genoot met volle teugen. Drake slikte en hij merkte nu hoe er verschillende mensen naar de twee keken. Hij beet op zijn eigen lip toen het hem opviel. Iedereen kende zijn reputatie. Hij had ieder meisje van de school kunnen vragen wat zich voor hem had geworpen, maar hij had voor Yang gekozen. Op dit moment was zij de gene met wie hij het meeste omging en hij voelde zich helemaal bij haar op zijn gemak. Misschien op sommige momenten kon hij zelfs Hayden uit zijn hoofd laten varen. Zijn ogen schitterde in het licht en met een warme glimlach aanvaarde hij de aandacht. Om het prachtige meisje wat hij met zich mee droeg en.. dat nu hij er netjes uitzag wel echt een vreselijk lekker ding was. ''Zullen we dansen?'' fluisterde hij lieflijk in haar oor.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
God of Mischief
God of Mischief
avatar

PROFILENovice
Real Name : ᕕ( ᐛ )ᕗ
Posts : 966
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Dark
Klas: x
Partner: Hello darkness, have we met? Last I saw you I was tangled in my head.

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   ma okt 31 2016, 22:06


Ging hij dit doen? Hij ging dit doen. Wilde hij dit doen? Nee. Voor de laatste keer keek hij in de spiegel, naar zijn eigen, vermoeide, chagrijnige blik, die afdwaalde naar zijn hals waar hij probeerde de losse stropdas wat recht te leggen. Als dat ding zo strak zat voelde het alsof hij stikte en hij wilde dat gevoel niet graag opnieuw ervaren. Voor een moment bekeek hij zichzelf. Het zat niet mooi, dat kon hij duidelijk toegeven. De witte blouse zat niet netjes in zijn broek en door de losse das zag het eruit alsof hij net uit bed wakker was geworden en nu al klaar stond om zich weer helemaal vol te zuipen. Want daar ging hij in eerste instantie voor. Er zouden genoeg hapjes en drankjes zijn waar hij op los kon gaan. De rest van heel dat bal-gedoe deed hem niets. Het verbaasde Oliver al dat hij dit pak had toe gestuurd gekregen van Melody. Ze hield hem ook altijd in de gaten. Ergens maakte hem dat paranoia, was zij nu ook al van zijn vader? Kon hij haar nog wel vertrouwen? Oliver schudde zijn hoofd en ging door zijn warrige, witblonde haren die hij voor deze gelegenheid had gekamd en geprobeerd op orde te krijgen. Wat niet erg had geholpen. Nog een laatste zucht en de jongeman verdween de kamer uit, richting de grote zaal, zijn handen in zijn zakken.

Zijn chagrijnige blik sprak waarschijnlijk boekdelen, hij wilde hier niet zijn, maar ook weer wel, want eten, maar als er ook maar een iemand op hem af zou stappen, dan zou hij zich linea recta omdraaien, de punch schaal mee nemen naar zijn kamer en het daar allemaal verder opdrinken. Oliver was wat later gearriveerd dan de openingstijd, dus de zaal was al wat gevuld. De jongen probeerde zo onopvallend mogelijk naar de tafels te schuiven waar de hapjes en drankjes stonden en hij een grote beker punch voor zichzelf maakte. Met het even chagrijnige gezicht staarde hij voor zich uit, de blije blikken van menig leerling proberend te vermijden en de dansvloer zo veel mogelijk rechts te laten liggen, want hij kwam hier alleen voor de gratis drank, dat was het. Dus, dat was Olivers doel en daar wilde hij het dit bal voor al bij laten.

Le outfit (minus the mask:
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyna
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Very Anonymous, much hidden.
Posts : 194
Points : 22
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Air
Klas: Ms. Abigail
Partner: I just wanna tell you that you're really pretty girl

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   di nov 01 2016, 09:13

Met haar haren half opgestoken in een gevlochten knot, hoe ze het gedaan was haar zelf ook een wonder. Ze zwiepte de rest van haar lokken over haar schouders zodat ze tot haar middel vielen. Haar van zichzelf donkere lippen staken af bij haar bleke huid. Ze keek naar de mascara en deed deze zo voorzichtig mogelijk op. Geen afleidingen, laat je niet afleiden Kyna. Dat ding ziet er niet goed uit in je oog. Na de Mascara op gedaan te hebben was dat wel genoeg make-up. Haar lippen lekken van nature al gestift, haar huid was bleek en vol met sproetjes en haar wenkbrauwen toch donker van zichzelf.

Ze pakte haar jurkje, het roze ding was iets waar ze nog niet helemaal zeker over was. Een sweetheart neckline met kant er overheen om haar beter te verstoppen. Ze hield niet van strakke dingen. Maar zoals Lydia haar zou vertellen, 'Je gaat niet in een hobbezak.' Ergens moest ze haar wel gelijk geven maar dat zou Lydia nooit te weten komen. Ze trok het aan en trok een paar witte ballerina's er bij aan.

Ze vervolgde haar weg zonder voor een keer te vallen, misschien omdat ze elke keer naar beneden keek of haar jurkje nog goed zat. En dus waar ze liep, naar de eetzaal. Ze keek rond en glimlachte bij het zien van de koperen ketels met snoepjes. Al moest ze toegeven het was best freaky die zwevende tafels en de gekleurde lichtbollen. Maar het gaf absoluut sfeer! Ze bezette een plekje naast de snoepketel en plukte er zo onzichtbaar mogelijk een uit en stopte die in haar mond.

Tag: open
Outfit: Click

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivier
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 339
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Light
Klas: Miss Roxanne
Partner: Half the time we laugh a lot. The other half we cry for love. In secret

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   di nov 01 2016, 10:26

Een feest, een bal, was altijd leuk. Vond hij dan. Eerder op de dag had hij meerdere mensen horen zeggen dat ze het maar niets vonden, maar dat moesten zij zelf allemaal maar weten natuurlijk. De zwartharige jongen bekeek zichzelf in de spiegel. Zijn haren stonden zoals altijd wat warrig al was het te zien dat hij geprobeerd had het te stylen. Zijn kledingstijl was netter dan normaal, maar nog wel casual. Blinkende zwarte schoenen, Een donkerblauwe spijkerbroek, met daarop een wit T-shirt en een blauw jasje. Het jasje hing open en de mouwen had hij helemaal omlaag gerold. Er was namelijk geen enkele kans dat hij die 'zoals het officieel hoorde' op zou rollen tot vlak onder zijn ellebogen.

Tevreden over zijn outfit, wandelde Olivier door de versierde gangen van de school. Het was overal nog druk, sommige leerlingen zouden naar het bal gaan en andere bleven wat rondhangen op hun kamers of op de gangen. De grote dubbele deuren van de grote zaal, kwamen al snel in zicht. En zoals ook het geval was tijdens de eet tijden, stonden deze open. Met zijn vingers in zijn zakken voelde hij eventjes en grijnsde. Wie weet, kon hij deze later op de avond gebruiken. Een kleine prank. Niets gevaarlijks. Het waren enkel wat betoverde pompoenpitten die, als ze hard genoeg gegooid werden, uiteen knalde met een hels geluid waarna er gesuikerde 'spookjes' in de lucht werden geschoten. Of hij het ook echt zou doen, wist hij nog niet. Eerst maar even rondkijken, mensen kijken, eten en drinken scoren en hopelijk ook wat dansen. Met een laatste blik op iedereen in de zaal, nam hij plaats op een stoel en keek kort omhoog naar de zwevende kaarsen. Als die maar geen kaarsvet zouden druppelen. Vast niet, hij wist zeker dat Miss Eres daar over nagedacht had. Maar toch was het een gedachte die door zijn hoofd schoot. Ach ja. Al schouder ophalend viste hij een stukje snoepgoed met karamelsmaak uit een van de bakjes en stopte deze in zijn mond om er op te sabbelen. Hopelijk kwam er snel meer leven in de brouwerij en anders zou hij daar wel voor zorgen. Desnoods met zijn grapje en desnoods door als eerste die zou gaan dansen.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   di nov 01 2016, 14:38

Hoewel de meeste leerlingen school maar saai en nutteloos vonden was hij toch van heel andere mening. Goed, goed hij was dan wel een docent dan nog was elke dag en uitdaging. Want je wist nooit hoe een nieuwe leerling op je ging reageren of hoe de les uit pakken zou. Maar wie hield er nu niet van een feest dag? Dat waren er vast weinig. Al kon hij afstandelijk een kil zijn toch werd Iro rond feest dagen milder een kon hij fouten sneller door de vingers zien. Hoewel hij nu praat was op zichzelf. Hoe moeilijk was het nu om kleding uit te zoeken? Er lagen vier donker gekleurde kleding op zijn bed. Allemaal met een militaire tint. Als traditie van zijn familie hoorde een man zich zo te kleden op feest dagen. Niet dat hij daar vaak gehoord aan gaf, maar vandaag wel. De zilveren versiersels kwamen het beste uit op blauw en zwart. Toch hing Iro de blauwe kleding ook maar terug in de kast net als de andere twee pakken. Hij stond nog half nat in zijn slaapkamer toen hij aan het kiezen was geslagen en droogde zich nu af toen Reaper binnen kwam vliegen. Hij had nieuws dat Ronodan terug was van zijn reisje. Het schaduw wezen haten die blik die in de ogen van zijn meester verscheen. Die verliefde blik ging hem nog eens de das om doen vond Reaper. Iro kon het niet helpen dat hij verliefd was geworden op de LM die eigenlijk zeer gevaarlijk was, maar hij gaf er geen bal om. Hij voelde zich op zijn gemak rond om Ro. Na zijn zwarte broek, witte bloes, zwarte laarzen en zijn zwart met zilveren versiersels die ook op zijn broek terug kwamen eenmaal aan had getroken stapte hij naar de deur. Zijn haar was niet te helpen en ze waren goed droog gewreven. Een kam of borstel zou enkel breken en stuk gaan. Reaper landen op de schouder van zijn meester terwijl ze de deur uit gingen en proberen wast van Iro's haar te maken met zijn vogel poten. Dat ging beter een voor ze de gang uit waren was het al gedaan met de mogelijke knupen in de rode lokken. Het was maar goed dat Reaper zulke sterke nagels had. Onder weg naar de grote zaal en ze een file tegen. Iro had geen zin om te wachten en verdween in een van de schaduwen om later weer te voorschijn te komen vlak bij de grote zaal. Met rustige pas liep Iro de zaal binnen. Eres had zich goed uit geleefd het zag er leuk uit. De schaduwen vertelde waar Ro zich bevond een stapte er heen. 'Geen zin om eenzaam boven te gaan zitten? Of denk je snel wast te bikken mee te nemen?' vroeg Iro de LM terwijl hij naast de man kwam staan. En schagerijnige leerling nergens die bij de punch stond. Ronodan wist het nog niet, maar Iro had dan ook weinig tijd gehad om hem te vragen voor het bal. Toch ging hij het proberen een zou geen Nee accepteren.

https://m.dutch.alibaba.com/p-detail/Military-Parade-Jacket-Tunic-Rock-Black-50030367126.html#module-big-image

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayla
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : ~
Posts : 64
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Iro
Partner: Nope

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   di nov 01 2016, 15:58

Jayla liep rustig naar de haar kast toe. Ze ging naar het bal toe, zonder een date, maar dat kon Jayla niks schelen. Ze deed langzaam de deuren van haar kast open. Jayla besloot om voor een jurkje te gaan. Niet dat ze veel jurkjes had, maar goed. Er hingen drie jurkjes in haar kast. Jayla koos uiteindelijk voor een blauw jurkje.
Jayla deed haar haren in een hoge staart. Veel make-up gebruikte Jayla niet, alleen deed ze mascara op. Ze hield niet zo van make-up, ze moest het daarna toch ervan afhalen. Jayla keek nog één keer in de spiegel of alles goed zat. Ze liep naar haar slaapkamer deur en deed hem open. Jayla nam een grote hap adem en ging op weg naar de grote zaal.
Toen Jayla de zaal binnen liep zag dat er al wat mensen waren. Haar ogen vielen op een meisje die bij een snoepketel zat. Even keek Jayla nog de zaal rond. De zaal was prachtig versiert. Jayla liep naar het meisje toe die bij de snoepketel zat. "Uhm hallo." Zei Jayla tegen haar. Ze wist niet wat ze meer moest zeggen.

Jurkje:
 

_________________

Voice theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anne-Fleur
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Beau
Posts : 36
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud
Klas: Master Kalkstein
Partner: nog geen

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   di nov 01 2016, 20:42

Het was nu de avond van het bal. Anne-Fleur was helemaal gespannen. Ze was pas nieuw hier en dit zou haar eerste bal worden. Haar zus integendeel was heel erg kalm. Anne-Fleur had haar alleen s'ochtends gezien. Anne-Fleur vroeg zich af waar haar zus bleef. Anne-Fleur keek op de klok. Tijd om me te gaan klaar te maken dacht ze blij. De zenuwen gingen door haar lichaam heen. Anne-Fleur trok rustig alles aan. Ik moet gaan haasten want dan zie ik er niet uit, had Anne-Fleur voorgenomen. Anne-Fleur keek in de spiegel of alles goed zat. Ze kamde haar haar nog even. Anne-Fleur liet haar lange haar maar los. Ze vond het lelijk om het in een staart, vlecht of knot te doen. Ze deed de deur van haar kamertje open. En liep ze liep naar de grote zaal. Anne-Fleur was erg gespannen om dat ze geen date had met iemand. Veel mensen hadden tegen haar gezegd dat je met een partner naar binnen moest anders kom je niet binnen. Ze hoopte maar dat ze binnen mocht komen.

Anne-Fleur werd gewoon binnengelaten. Al een paar zenuwen waren uit haar lichaam getrokken. Maar Anne-Fleur was nog steeds heel erg zenuwachtig. Ze keek om haar heen of ze bekende mensen zag. Niet veel maar ze zag: Jayla, het meisje die ze bij het meer had ontmoet. Anne-Fleur keek of ze nog haar kon zien. Maar die zag ze niet. Maar het was ook wel moeilijk kijken. Het was al erg druk in de grote zaal en er kwamen er steeds meer mensen tegen. Anne-Fleur wist niet waar ze moest zitten. Veel mensen hadden al hun vrienden gevonden of gewoon mensen om mee te praten. Maar Anne-Fleur was zo zenuwachtig dat ze zich heel erg fijn in de grote zaal. Ze ging maar op een plekje zitten waar nog niemand zat. Er zat een meisje naast haar en een jongen. Maar het meisje praatte met een groep meiden naast haar, en de jongen praatte met een paar jongens niet naast hem zaten. Anne-Fleur keek maar naar de deuren van de grote zaal, kijken of haar zus er al aan kwam.

jurkje Anne-Fleur:
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   di nov 01 2016, 21:32

Hij vond het wel komisch dat er een bal was. Het was natuurlijk gezellig en mooi bedacht, maar hij had niemand om mee te gaan, want de jongeman had geen meisje meegevraagd, en niemand anders had hem meegevraagd. Hij had in de gangen mensen elkaar horen meevragen, maar zelfs dat had hem niet overtuigd om zomaar iemand mee te vragen. Halloween bal of niet, hij besefte wel dat mensen net gekleed zouden gaan, en hij vroeg zich af of hij zijn gezicht wel zou laten zien. Dan moest hij wat net uit zijn kast toveren, want in zijn luie 'ik ben een special snowflake'-kleren gaan, zou hem niet veel goede blikken opleveren. Met een zucht zat hij op zijn bed met een peuk tussen zijn lippen. Carmen zat aan de andere kant van de kamer. "Moet ik je date zijn?" vroeg hij met een vuile grijns, en Kailee keek hem geërgerd aan. "Je eet dat je niet eens op deze school zou mogen zijn, doe niet achterlijk, Carmen." De blauwharige jongen liep naar zijn kast en trok die met een lastig gebaar open. Het enige nette dat hij in zijn kast had hangen, was wat hij gekocht had voor zijn vaders begrafenis (voor hij wist dat zijn vader begraven was terwijl Kai er niet eens bij was). Hij trok zijn shirt uit en wierp het op Carmens hoofd. "Striptease?" vroeg die plagend, waarop hij een middelvinger kreeg als antwoord.

Hij wrong een vinger onder zijn kraag in om de stropdas iets losser te krijgen, en hij schoot nog snel een bedankje in Carmens richting voor het helpen knopen van de das, voor hij zijn deur uitliep en richting de grote zaal liep. Een uurtje zijn gezicht vertonen kon heus geen kwaad. De donkere wallen onder zijn ogen had hij niet weggewerkt (hij deed niet aan make-up, hij was een man) en er zat nog steeds een ringetje door zijn neusvleugel. Hij had geen zin om zo netjes te zijn dat hij het uit moest halen. Hij liep naar binnen, en zag dat er toch al een hoop mensen waren. Hij herkende Miss Eres ergens, zag Drake ergens en dan nog een hoop mooie meisjes en jongemannen die hun best deden zo charmant mogelijk te zijn. Hij had geen honger, maar wel dorst, en hij wou meteen kijken of er ergens wat te drinken viel. Het werd dan wel door de school georganiseerd, maar misschien was er ergens vloeistof met alcohol in? Dat wou mooi zijn. Kailee negeerde alle mensen die onder zijn voeten liepen en baande zich een weg naar de tafels, waar ook enorm veel snoep en dergelijke op lag. Wat dom, vond hij. Als ze dat nu gewoon eens uitgedeeld hadden aan de mensen in Oak's Field, dan hadden ze een 'trick or treat'-tocht kunnen organiseren voor de studenten. De jongen zocht de tafel af, en zijn ogen hielden halt omdat er nog iemand aan de tafels stond. Subtiel, alsof hij helemaal niet blij (en verrast) was, wandelde hij naar de persoon toe. "Oliver", sprak hij met een knikje, al kon hij maar met moeite een klein glimlachje onderdrukken.

Kai's outfit:
 
Tag: Oliver

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
God of Mischief
God of Mischief
avatar

PROFILENovice
Real Name : ᕕ( ᐛ )ᕗ
Posts : 966
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Dark
Klas: x
Partner: Hello darkness, have we met? Last I saw you I was tangled in my head.

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   di nov 01 2016, 21:51

Zijn hand hield het glas lichtjes vast, terwijl zijn turquoise ogen zich richtten op de omgeving. Overal pratende jongens en meisjes, wat gegiegel en gelach, mensen maakten gebruik van het buffet dat vol lag met snoep en andere lekkere hapjes, een aantal mensen durfde de dansvloer al op en Oliver stond sikkeneurig te drinken. Hoe typischer kon het. Het maakte de jongen helemaal niet uit wat hij hier deed, zolang hij maar gratis van de drank kon genieten. Zijn andere hand hield hij in zijn zak, om er voor te zorgen dat hij er absoluut niet blij uitzag en mensen niet naar hem toe zouden komen en hem zouden gaan vervelen met hun koetjes en kalfjes. Als er iets was wat Oliver haatte, dan was het nutteloze gesprekken. Maar dan ook echt nutteloos. Zoals het weer. De jongen staarde naar zijn drinken, wat nu voor de helft leeg was. Dronk hij echt zo snel of ging de tijd gewoon langzaam?
Een bekende stem trok vrij snel daarna zijn aandacht. De blik van de jongen veranderde vrijwel direct van chagrijnig, naar een seconde van angst naar iets van blijdschap naar weer iets neutraals. Zoveel emoties die in een keer door hem heen gierde brachten hem een beetje van zijn stuk. Oliver schraapte zijn keel. 'Hi Koi,' Shit nee dat was niet zijn naam. 'Euh.. Kai, I mean.' Oke, gered. Maar alsnog een van de domste acties die hij ooit had kunnen doen. Wat was dit voor bullshit. 'Het was een mooie dag vandaag hm?' Zei hij nietszeggend terwijl hij strak voor zich uit staarde en de blauwharige jongen niet wilde aankijken. Het haatte hij het om het te hebben over het weer, maar nu was dat een stuk beter gespreksonderwerp dan al het andere wat je kon aansnijden.

Tag: Koilee Kailee

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   di nov 01 2016, 22:58

Hij had de witharige jongen begroet (die er - het mag gezegd worden - heel goed uit zag in zijn kostuum) en had haast geglimlacht, waarna hij zich terug richting tafel gedraaid had om drank op te nemen, want hij had drank gespot en er was toch niets beter dan wat alcohol in de vroege avond om veel te laat door te gaan tot je met een killer headache en een kater wakker werd de volgende dag. Hij keerde zich naar zijn (oud-)vriend/kennis/vertrouwens- aka drugspersoon toe en zag dat die kort een mix van emoties had, maar Kai dacht er niet verder bij na, omdat hij toch niets anders gewoon was van deze jongeman. 'Hi Koi', werd er gezegd, en Kai liet de drank tussen zijn tanden uit terug in het bekertje dat aan zijn lippen stond glijden, omdat hij zacht moest lachen. 'Euh.. Kain I mean." Kailee knikte kort en dronk nu wel. 'Het was een mooie dag vandaag hm?' Hij wist niet dat Oliver van chitchat hield. Hij haatte het zelf niet, omdat hij te lui was voor diepgaande gesprekken - tenzij hij lekker aan het gaan was op pillen. "Vind je? Het is herfstweer en die kutbladeren liggen overal buiten, meestal ook nog zeiknat geregend. En ik sta hier, op dit belachelijk bal, mijn dag kon mooier." Hij grimaste en dronk zijn bekertje leeg, dat hij op de tafel zette en Oliver aankeek. "En het is al helemaal geen weer voor Kois." Hij grinnikte en keek de kerel met een licht schuin hoofd aan. "Het verbaasd me jou hier te zien." Hij wist niet hoe helder Oliver was, met die jongen wist je nooit. Kai was helder, want zijn laatste joint was van de ochtend geleden, en hij had geen pillen genomend vermits Carmen ze allemaal geclaimd had. Maar ja, hij wist het niet van Oliver, omdat die jongen van nature vaag was, soms. Vaak.

Tag: Oliver

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yang
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ruby~Pinksheep
Posts : 827
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht en vuur
Klas: Master Geralt
Partner: I guess, it's just not meant for me.

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   wo nov 02 2016, 14:58

Massive Yang Post, sorry x3:
 

Kleding/uiterlijk:
 

Tag: Drake~

_________________

Come at me and you'll see, I'm more than meets the eye.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   wo nov 02 2016, 18:10


Hij zette zijn voeten voor de deur van Yang. De kieren van vele jaren, hoe er jaren achter jaren zou moeten hebben geleefd door verschillende personen. Je zag de deuken, schrammen en zelfs wat vlekken. Het was een lelijk oud ding. Drake schraapte zijn moed bij elkaar, zenuwachtig voor het moment dat hierna komen zou. Zijn hart bonkte in zijn borstkas en hij beet even op zijn liep toen hij de ruwe oppervlakte van het houd voelde. Het waren wat rustige gelijkmatige klopjes. Het duurde even voordat de deur opende en Drake hoorde er achter ook wat geluiden. Hij had geen idee wat zich daar op dit moment afspeelde. Uiteindelijk zag hij hoe de deur werd open gedaan, op dat moment moest hij echt slikken. Het was bizar, zo mooi als een mens kon zijn en zij was er het voorbeeld van. Drake beet aan de binnenkant van zijn lip, nam elke detail van haar beeldschone uiterlijk in zich op. Zo had hij Yang nog nooit gezien, zelfs niet in zijn wildste dromen. Er verscheen een warme en misschien zelfs voorzichtige glimlach op zijn gezicht. Hij voelde hoe zijn gehele lichaam moest wennen aan haar nieuwe look. Zo te zien was hij niet de enige die onder de indruk was. Er was een moment van stilte, een moment waarop Yang Drake helemaal van top tot teen bekeek. Ze bracht bijna stamelend zijn naam uit, zijn schattige blik liet haar uitspreken. Nu vooral nadat Drake had gezegd dat ze vast alle meiden jaloers zou maken. Ze was gewoonweg prachtig en dat liet hij haar merken. ‘Ik denk eerder dat ik alle meiden jaloers maak als ik met ‘jou zo’ op het ball verschijn.’ Drake draaide grinnikend met zijn ogen. Ach.. liet ze jaloers zijn, op deze avond maakte hem dat niet uit. Hij liet wel even doorschemeren dat hij het fijn vond, dat hij zich zo netjes had gemaakt voor haar. Hij was en bleef een jongen die niet altijd even makkelijk was, zijn kleding wat altijd maar een beetje nonchalant langs zijn schouders zat. Het haar wat altijd maar voor zijn ogen hing. Als hij nu zou willen dan kon hij niet eens zijn hand er doorheen halen. Het stond strak van de gel, maar het was wel nog mooi casual. Toen Yang aanstalten maakte om samen met hem naar de grote zaal te vertrekken hield Drake haar even tegen. Achter zijn rug vandaan haalde hij de prachtige roos met het gouden kettinkje. Hij zag haar blozen bij het rode haar, de zilveren ogen twinkelde, het blozen op haar wangetjes was aandoenlijk en hij kon niet anders dan gewoon naar haar kijken. Yangs mond viel een klein beetje open, wat hij erg schattig vond. Drake zag hoe ze haar hand omhoog rijkte, zijn wang zacht streelde. Hij sloot even zijn ogen en bracht zijn hoofd een beetje schuin om dichter naar haar hand te komen. ‘Enorm bedankt,’ Sprak ze en glimlachte vertederd vriendelijk. ‘Echt, I love it.’ Drake glimlachte ook. ''Ik vind het fijn dat je er blij mee bent.'' sprak de jongen zacht. Door zijn neus rook hij de zoete geur van Yang haar gewassen lichaam en de nieuwe jurk die haar beeldig stond. Hij wist het nog goed, hoe hij met haar handen in de zijne, staand in die kleine winkel elkaar hadden aangekeken. Het moment dat hij haar vroeg en zij ja zei! Zijn hart had een sprongetje gemaakt en hij had haar een lieve knuffel gegeven. ‘Wouw,’ Uitten ze en een twinkeling was te zien in haar ogen. ‘Het is echt prachtig.’ Drake knikte. ''Net als jij.'' sprak de jongen zacht. Opeens viel hem op dat het licht van de fakkels heftiger was, maar liet het voor wat het was. Yang liet Drake toe om het kettinkje om te doen. Hij voelde haar zachte huid, zelfs een beetje van de kippenvel die er was door zijn aanraking. Toen hij haar weer kon zien, zag hij dat het geweldig paste bij haar outfit, gelukkig. Yang besloot ook nog even snel de roos in wat water te zetten, dus Drake wachtte op haar. Ondertussen keek hij een beetje de kamer binnen. De kat op het bed met vleugels keek Drake even waarschuwend aan toen Yang met het water bezig was, Het was geen vijandige houding van het dier, eerder een 'pas wel op met haar of ik zorg ervoor dat je er spijt van krijgt' houding. Drake slikte even. Okey, dit was hij meer gewend van de vaders, maar een kat? Dat voldeed ook. Vooral als hij dacht aan.. Yang kwam weer terug lopen en de kat keek weer naar het baasje. Nu konden ze gaan

Het was een werkelijk geweldig gezicht. Al die jurken, pakken, zelfs wat kostuums en ander gek gespuis. Adviseurs, legendarische magiers tot leerling was aanwezig. Ze liepen door de gang waar meenegeen zich te samen had opgetrommeld. Zenuwachtige voeten, nerveuze of juist arrogante blikken overal. Drake voelde ook blikken op hen gericht, maar hij schonk er niet veel aandacht aan. Hij merkte wel op dit moment dat Yang dichter bij hem ging lopen, waardoor hij haar even aankeek, maar ook aangaf in zijn blik het te begrijpen. Toen ze de grote zaal in mochten was iedereen vrolijk en enthousiast. Hij hoorde Yang naast zich, hoe ze verpletterd was door het bizar mooie uiterlijk van de plek. Het eten, de slingers, een glanzende vloer zonder etensresten. Ook Drake keek overal zijn ogen uit. Hij was naar herinnering tijden terug ook wel naar een bal geweest, maar hij kon zich niet herinneren dat het zo mooi was. Misschien omdat hij toen nog net op school zat, niemand kende en daarom ook vooral niet een meisje met zich meegenomen had. Zacht en teder legde Drake zijn hand rond die van Yang, kwam dicht bij haar oor om er daarna in te fluisteren. Ondertussen hoorde je op de achtergrond de muziek spelen. Hij vroeg haar ten dans maar was ergens ook zenuwachtig. ‘I would love to.’ sprak ze, Drake zijn gezicht stond op stand gelukkig. Zijn hand werd extra gegrepen door Yang. Hij zag hoe nieuwsgierig ze was toen ze de dansvloer op liepen. De vraag was onverwacht, maar Drake vond het leuk dat ze het vroeg. ‘Kan Drake Burned wel dansen?’ Hij liet het even stil en keek in haar mooie ogen. ''Dat kan hij. Geleerd van...'' Hij streek over haar wang, maar was niet van plan het standaard dansen uit te voeren zoals je in de sprookjeswerelden zag. Misschien wel iets mooiers. Ondertussen speelde het perfect liedje hiervoor ook. Hij liep voorzichtig om haar heen en legde zacht zijn hand net boven haar hart, daarna fluisterde hij zacht. ''Mijn aller eerste grote liefde die ik ooit heb gehad.'' Daarna legde hij zijn hand op haar voorhoofd. ''Haar naam is Hayden.'' Hij gaf aan dat ze hem mocht volgen. ''Ze heeft hier op school gezeten, maar toen zij weg ging was jij hier net.'' Bij het woord weg bewoog hij zijn arm omhoog alsof hij vleugels had. Hierna bewoog hij rustig zijn hand rond haar middel en pakte haar op. ''Maar zij is nu niet het meisje waar ik me op wil concentreren.'' Hij voelde hoe ze zich naar hem toe draaide. Terwijl hun neuzen vlak bij elkaar kwamen keek hij haar met warme en vurige ogen aan. ''Weet je zeker, dat je me beter wilt leren kennen?'' Hij glimlachte na de fluisterende woorden, maar voordat ze kon antwoorden liet hij haar met haar rug naar achteren vallen. De rest van de dans, spraken ze niet. Het was meer het laten zien en opgaan in hoe zij twee met elkaar omgingen. Het zachte en toch ruige. Hoe Yang graag dichterbij wilde komen, maar Drake haar soms ontweek. Hoe hij zelfs met zijn rug naar haar toe ging staan. Toch tilde hij haar ook soms weer op, omdat ze zo licht als een veertje was. Een moment dat Drake haar vasthield tot de grond waarbij je even dacht dat ze gingen zoenen, maar dat was het leuek. Ze waren daar eerder geweest. Het was als hun vechten, zo goed konden ze dansen. Door de vele trainingen die ze ondertussen samen waren gewend, vertrouwde ze zo op elkaars lichaam dat het dansen bijna moeiteloos leek. Hij wist dat er mensen keken, hij wist dat zelfs sommige naar anderen seinde. Toch was Drake daar echt niet mee bezig, omdat hij helemaal op ging in het prachtige moment. Zelfs dat Yang tegen Drake opsprong en daarmee haar benen om hem heen sloeg (Als je het hier mee eens bent Rubs) Hij keek haar aan liet haar zakken, liet weer los, ze wentelde om elkaar heen en de muziek leek hen te dragen. Na de prachtige bewegingen kwamen ze uiteindelijk tot stilstand. Ze stonden tegenover elkaar met hun handen in elkaars net. Ze zoende niet, maar keken elkaar gewoon aan. Alles wat van hen afstraalde was plezier en vertrouwen, terwijl ze niet eens alles van elkaar wisten. Drake grinnikte even, slikte. Hij had nooit verwacht dat de dans zo intens zou worden.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Esther-Anne
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Beau
Posts : 193
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud
Klas: Miss Aurora
Partner: Positie is beschikbaar

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   wo nov 02 2016, 19:51

Esther-Anne was al een lange tijd in de bibliotheek gebleven. Ze was best zenuwachtig voor het bal maar ze schaamde zich om aan haar zusje te laten zien dat ze zenuwachtig was. Ze had zich ook daarom in de bibliotheek gebleven. Het was voor haar een plekje van rust. Er waren ook wel tijden dat het erg druk was in de bibliotheek, dan was Esther-Anne weg. Ze vond het heerlijk om in een stille bibliotheek te zitten. Ze luisterde dan vaak naar de geluiden en keek om zich heen in de bibliotheek. Je kon nu wel een speld horen vallen. Het was ook doodstil. Esther-Anne keek op haar horloge. Ze moest nu wel naar haar kamertje gaan om zich om te kleden. Anders kwam Esther-Anne aan wanneer de dansvloer al was geopend. Esther-Anne wilde voor die tijd al in de grote zaal zijn waar immers het bal werd gegeven. Esther-Anne stond op en liep naar de deuren van de bibliotheek. Het was doodstil op de gangen.

Esther-Anne opende de deuren van haar kamertje. Ze kleedde zich om. Ze klopte op de deur van het kamertje van haar zus. Na 3x kloppen had niemand de deur open gedaan. Anne-Fleur is al naar de grote zaal. Dan ga ik maar alleen. Esther-Anne zuchtte een keer en liep enthousiast naar de grote zaal. Er stond een grote meneer voor de deur van de grote zaal. Esther-Anne maakte een buiging voor hem. Ze wilde beleefd zijn en blijven. De meneer knikte met zijn hoofd en gaf een teken met zijn hand dat ze door mocht lopen. Esther-Anne zag haar zusje zitten op een bankje dichtbij de deur van de grote zaal. Esther-Anne liep naar haar zusje toe en ging naast haar zitten. "Hé, hoe gaat het?" Vroeg Esther-Anne aan haar zusje. Anne-Fleur leek gespannen maar Ester-Anne trok daar zich niks van aan.

Tag Anne-Fleur

Jurkje Esther-Anne:
 

_________________

Esther-Anne|| Anne-Fleur
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
God of Mischief
God of Mischief
avatar

PROFILENovice
Real Name : ᕕ( ᐛ )ᕗ
Posts : 966
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Dark
Klas: x
Partner: Hello darkness, have we met? Last I saw you I was tangled in my head.

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   wo nov 02 2016, 20:20

Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan dat hij de naam van die gast weer eens verkeerd moest uitspreken. Vanuit zijn ooghoeken gezien leek de blauwharige jongen er wel om te kunnen lachen, aangezien het sap weer terug het glas in gleed. Niet het fraaiste om te zien, al helemaal niet uit je ooghoeken, maar het zorgde ervoor dat er bij Oliver ook wel een klein grijnsje af kon en hij snel van zijn glas nipte om het te verbergen. De punch was niet slecht, had een mooi kleurtje, maar de jongen had liever gezien dat er iets meer smaak aan zat. Een bepaalde smaak. Maar voor de rest moest hij niet klagen want het zorgde ervoor dat hij ergens mee bezig was en niet een of ander diep gaand gesprek moest houden met zijn verre vriend die naast hem stond. Toch besloot hij dat een stilte te ongemakkelijk was in deze situatie dus vroeg hij maar naar het weer, zichzelf meteen weer vervloekend want hij haatte dit soort gesprekken. Maar Kailee leek het op te pakken, dus liet Oliver zijn schouders wat zakken en besloot er in mee te gaan. Hoe erg kon het worden? De jongen knikte instemmend met Kai's antwoord. Het was inderdaad ook geen mooi weer. Herfst was gewoonweg kut. Net toen Oliver zijn mond open wilde trekken en hem gelijk wilde geven, moest Kai weer met een rot opmerking komen die Olivers nek lichtjes rood liet kleuren. Snel nam hij nog een slok van de drank voordat hij even naar zijn schoenen keek en vervolgens weer naar Kai toen die zich afvroeg wat Oliver hier deed. Die haalde zijn schouders op. 'Er was gratis drank dus daar was ik wel voor te porren.' Bromde Oliver maar, nog een slok nemend om zijn woorden kracht bij te zetten. 'De therapeut vind dat ik meer contacten moet leggen om niet in de oude shit te vervallen en een normaal leven op te bouwen.' De jongen keerde zich weer naar de dansvloer. 'But then again, ze zei ook dat ik niet meer mocht drinken en roken en look where we at.' Met een grijns schudde Oliver zijn hoofd, waarom moest hij dit soort situaties nu zelf ongemakkelijk maken?

Tag: Kailee

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autumn
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Linima
Posts : 143
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht magie. Enkele trucjes water magie
Klas: -
Partner: You're so easy to read. But the book is boring me

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   wo nov 02 2016, 20:27

Autumns hakken lieten veel stellen die ontspannen pratend door de gangen op weg naar het bal waren geschrokken uiteen wijken als ze het geluid over de stenen hoorde gaan. Ze droeg een nauwsluitende, zwarte jurk. Hij was traditioneel zwart van kleur en liep recht naar beneden om net onder haar knieën te eindigen. Haar voeten waren in fluwelen zwarte hakken gestoken die afgrond was bij de tenen en een zwarte strik op haar voorvoet had. Haar lange blonde lokken waren samengevlochten en opgestoken waarna er weer enkele plukjes uitgetrokken waren om het een beetje een "messy look" te geven. Ze droeg verder geen sieraden. Dat zou de klassieke stijl van de jurk alleen maar verpesten. Verder had ze een klein beetje zwart bij haar ogen en een diepe donkerrode kleur op haar lippen.
De grote zaal begon aardig vol te raken. Veel leerlingen hingen een beetje rond bij de tafels. Enkele stonden op de dansvloer. Autumn kon zelfs een aantal volwassenen ontdekken. Tussen de dansende koppels zag ze ook Drake staan. Autumn's ogen gleden opzij naar de persoon waar hij mee gekomen was. Ze herkende de besproette roodharige als Yang. Ze had het meisje nog nooit gesproken maar ze vond haar luid, hyperactief en hoofdpijn verwekkend. Niet echt het type mens waar de gereserveerde Autumn uit zichzelf mee om zou gaan. Maar in gedachten haalde ze haar schouders op. Hij moest zelf weten met wie hij kwam. Autumn was wel gevraagd maar had met opzet elke uitnodiging afgewezen. Ze had later die avond nog een feest op Puffoon bij haar ouders thuis. Ze wilde dan niet vastzitten aan iemand anders wanneer ze het hier zat was. Ze maakte voor een kort moment oogcontact met Drake. Een minieme glimlach stond op haar gelaat. Een die alleen voor hem bestemd was. Daarna liep ze door naar een van de tafels om voor zichzelf iets te dringen in te scheken.

(Jurk, Schoenen, Hair)

_________________


''On cold wings, she's coming. You better keep moving.
For warmth, you'll be longing,'

Miss Eres || Jareth || Autumn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
iiiiiii
-
-


PROFILERecruit
Real Name : ii
Posts : 145
Points : 15
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   do nov 03 2016, 01:09

Love me, if you dare

Een jongen, ravenzwart haar, stapt met een gezicht als sneeuw en glanzende ogen van ijs om exact 20:10 uit de shuttle van 17:00 vanaf Puffoon Centraal. Drie korte uurtjes had het Erdse stukje technologie er over gedaan om vanaf Puffoon naar Starshine Centraal te vliegen, waar hij nu met beide voeten veilig was geland. Advies van zijn moeder had hem verteld dat hij er verstandig aan deed om te slapen tijdens de reis aangezien er 'veel op hem af zou komen de eerste dagen'. De overbezorgde 'grijze' had hem bijna verstikt tijdens het afscheid vanmorgen in een omhelzing. Het liefste had ze haar kroost voor eeuwig dicht bij haar boezem gehouden maar... kleine kindjes worden groot, hoewel die vlieger voor een enigskind nooit op lijkt te gaan. Naast de smorende liefde van zijn moeder was er nog zijn vader die hem een klap op zijn schouder had gegeven: ''Gedraag je Julian en probeer wat vrienden te maken in plaats van de hele dag met je neus in de boeken te zitten.'' Ja en amen had Julian geknikt waarna hij besloot om de tranen in de ooghoeken van zijn vader gewoon te negeren. Voor Julian zelf was het afscheid nauwelijks emotioneel geweest, hij had er zelfs misschien een beetje naar uit gekeken; weg onder het allesziende oog van zijn moeder; meer tijd voor zichzelf.

De wandeling van het lanceringsplatform naar de school duurt een kleine twintig minuten; iets wat korter had gekund ware het niet zo dat het groepje meisjes dat hij 'volgde' voor de route niet op hoge hakken liepen. Zodra het intimiderende kasteel echter in zicht komt stormloopt hij de gala geklede meiden voorbij en schiet hij de entree binnen. Julian staart naar de drukte in de zaal enkele meters van hem vandaan. Een feestje wellicht, deduceert hij na een korte observatie te hebben gemaakt van het gedrag van de studenten. Julian's kalme blik glijd naar een poster aan de muur waar in grote krullerige letters een bal staat aangekondigd. Datum? Vandaag. Julian zucht en stapt kalm de wenteltrap omhoog, hij had letterlijk nul interesse in die jungle van mensen.

In zijn, met één andere student, gedeelde slaapkamer aangekomen ploft Julian neer op, naar wat hij vermoed, zijn bed is. Zijn rechterhand reikt naar zijn nachtkastje, die hij vind, maar waarop zijn farmacologie boek echter nog ontbreekt. Juist, zijn koffers kwamen morgen pas wegens een technische fout in het systeem aldus de shuttledienst. Tof. Rommel rommel, grom. Julian legt verontrust zijn hand op zijn buik. Honger? Uitgerekend nu? Julian denkt krampachtig terug aan de mensenmassa in de grote zaal en komt met tegenzin overeind. Waar rook is is vuur en waar mensen zijn is eten en drinken bedenkt hij zich. Julian rekt zichzelf en baant zich vervolgens weer een weg terug naar beneden. Aan uiterlijk had hij geen moeite besteed, hij zag er prima uit; hij kwam tenslotte niet voor het feestje maar voor het eten.

Julian sloft zijn 1.81m lange lichaam tussen de massa door, zijn sneakers alle dansende voeten proberend te ontwijken. Vermoeid, uitgehongerd en lichtelijk geërgerd veegt hij zijn ravenzwarte haren uit zijn gezicht, zijn ijsblauwe ogen speurend naar de hapjes tafel. Voordat hij echter bij de hapjestafel beland lukt het hem toch om tegen een schouder aan te knallen. ''Excuses...'' mompelt hij in zijn leder omklede schorre stem. Hij wilde alles behalve iemand zijn 'perfecte nacht' verpesten.

[Tag: O P E N]
Suit&hair??
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   do nov 03 2016, 11:10

Kai sprak over een paar dingen. Over hoe het weer niet goed was, dat het stom herfstweer was - want dat was het nu eenmaal toch ook echt wel. Hij had een hekel aan bladeren op de grond, regen uit de lucht, hij had een hekel aan nat haar, want dan ging het krullen, en al helemaal haatte hij de variatie aan kleuren van de bladeren die daar zo dood op de grond lagen. Hij maakte een opmerking over de Koi en grinnikte kort toen hij Oli zag doen. Kai zei ook dat het hem verbaasde om Oliver hier te zien. Het was ook echt wel een verrassing geweest, hij had de jongen hier niet verwacht. Hij zag dat er schouders opgehaald werden. 'Er was gratis drank dus daar was ik wel voor te porren.' Alsof de zin nog niet duidelijk genoeg was, nam Oliver een slok, en Kai deed hetzelfde terwijl hij zacht knikte. Dat was een goede reden. 'De therapeut vind dat ik meer contacten moet leggen om niet in de oude shit te vervallen en een normaal leven op te bouwen.' De jongen met het blauwe haar haalde geamuseerd een wenkbrauw op. Wat voor therapeut had Oliver wel niet gehad. Zelf zou hij niet luisteren naar iemand die hem oplegt om meer contact te leggen. 'But then again, ze zei ook dat ik niet meer mocht drinken en roken en look where we at.' Kailee lachte kort en maakte een 'tja'-beweging. "Dat kunnen ze toch nooit van ons afnemen", zei hij. Hij had even geprobeerd te stoppen met roken, maar met een Carmen op zijn kamer die zowat alles rookte dat hij kon vinden, had hij opgegeven. Tegenwoordig kreeg hij zelfs al zin in een peuk als iemand er over sprak. Hij zou later die avond wel via een raam uit de zaal gaan roken, of zo. Of misschien wel gewoon in het midden van de zaal. Allemaal gezellig. Hij vulde zijn punch bij en stak die uit richting Oliver voor een toast. "Op een leven zonder die idiote therapeut van jou." Hij wou Oliver niet weer naar het beginpunt sleuren, maar hij wist wel dat hij gezellige tijden gehad had, met Oliver onder de drugs. En natuurlijk wou hij niet dat Oliver alles opgaf en zo weer werd... maar wat gebeurde, gebeurde, toch?

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nardo
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rainbow
Posts : 167
Points : 3
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire & Wood
Klas:
Partner: Lulu does what Lulu wants and she wants me all for free!

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   vr nov 04 2016, 00:33

“Yeaaah.. niceeee..” Nardo was on fleek. Al zei hij het zelf. Hoe hij daar in zijn rood zwarte pak voor de spiegel stond te draaien. Zijn eigen hot buns bewonderen. Hoe de lijnen van zijn donker rode colbert perfect zijn brede mannen schouders accentueerde. Plukkend aan de zomen van zijn mouwen, zwoele blikken trekken in de spiegel naar zijn eigen hot ass. “Hmm hmm! Looking fine my boy. Looking damn fine.” Knikte de jongeman met een tevreden grijns. Zijn donkerbruine lokken, die normaal gesproken warrig rond z’n gezicht hingen, had hij in een sexy man-bun op gestoken. Een paar losse lokken die zijn gezicht nog omlijsten. Zijn sikje en de haren langs zijn kaaklijn strak getrimd. Gewoon hot as f*ck. Met een laatste adjusting van z’n witte bow tie vond ie het wel mooi. Some unlucky basterd was going to lose his date tonight. So keep your girls on a leash guys. Bernardo is coming to Fright night ball.

Laat was hij niet, maar het feestje was al aardig op gang gekomen. Al waren de meeste mensen nog niet verder dan de eerste awkward danspasjes op de dansvloer. De on fleek flierefluiter liet zijn goudbruine ogen door de zaal gaan. Het thema zat er goed in dit jaar. En zo te zien zou het niet lang meer duren voor de eerste sugar rush rage zou komen met al die langzaam leeglopende snoepketels. Maar dat waren niet de snoepjes waar Nardo voor gekomen was. Met een verheerlijkt blik van een kind in de snoep winkel vonden zijn blik alle mooie meisjes in de menigte. Blondines, brunettes, ravenzwart en roodharige dames. De een met het prachtigste figuur. De ander met de meest sprankelende ogen. Maar niks leek echt zijn aandacht te trekken. Tot zijn blik viel op iemand met het mooiste figuur en de meest glinsterende ogen van allemaal. Ze stond niet ver van de dansvloer en hij zag haar kijken naar iemand op de dansvloer. Een brede grijns verscheen want hij had haar al herkend. De pretty lady te paard. Net toen hij haar kant op wilde stappen botste er een meisje tegen hem op, hij greep haar schouders in een reflex vast. Het meisje, een beetje een grijsmuis type keek hem verschrikt aan en begon te blozen. “You ok?” vroeg hij vriendelijk waarna ze vlug naar hem knikte en een awkward smile opzetten. “Goedzo. Oppassen hoor. Het zou zonde zijn als dat knappe snoetje van je beschadigd.” Hij knipoogde naar haar en liep toen door. Het meisje even perplex achter latend. Ze had zeker een snoezig snoetje gehad, maar dat domme kind had er wel voor gezorgd dat hij the fairest of them all uit het oog verloren was. En Nardo was nou ook weer niet zo lang dat hij boven iedereen uit kon kijken. Een beetje teleurgesteld besloot hij maar om wat drinken in te gaan schenken. Wie weet kwam hij haar nog wel tegen vanavond.

Het eten was goed verzorgd en als Nardo geen ander doel voor ogen had gehad, was hij zeker gaan schranzen. Just for the heck of it. Dat eten zag er om op te vreten uit. Perfect dus. Hij viste wel een gummy worm tussen de snoepjes vandaan, die half uit zijn mondhoek stak. Met een grote lepel schepte hij afwezig wat punch in een red solo cup. Nog half sabbelend en half kauwend op de lange wine gum achtige snoepworm ging z’n blik voor een moment opzij. Hij slurpte de hele wurm direct op toen hij haar zag staan. Vlug lepelde hij nog wat van de mierzoete drank in een andere cup en liep met een zelfverzekerde pas op de blondine af. “Nou ben ik eigenlijk wel heel benieuwd welke imbeciel zo’n schoonheid nou in de steek laat op een griezel feest als dit.” Met een mondhoek op getrokken in een begroetende glimlach hield hij de cup met punch voor haar op. “Cuz you are absolutely gorgeous.”


Tag: Autumn If thats oki XD

Le suit
Le man-bun
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyna
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Very Anonymous, much hidden.
Posts : 194
Points : 22
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Air
Klas: Ms. Abigail
Partner: I just wanna tell you that you're really pretty girl

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   vr nov 04 2016, 13:15

Met een glimlach pakte ze nog een snoepje, niemand die het zag toch? Zou het überhaupt uitmaken als ze veel snoepjes at? Ze werd misschien wat druk maar dat was ze al van zichzelf dus veel verschild zou het niet uitmaken. Ze keek even rond naar de dansende mensen. Toch knap hoeveel controle andere over hun lichaam hadden Ze zou zichzelf misschien 2 minuten geven voor ze zou vallen.

Ze speelde met wat krullerige lokken die over haar schouders lagen terwijl andere delen van haar haar gevlochten en opgestoken waren. Ze keek op met een paar grote blauwe ogen. Ze had niemand verwacht bij haar in de buurt buiten de snoepketel. ’Heey, Ik ben Kyn, jou ken ik nog niet, hoe heet je? Wil je ook een snoepje of ben je niet zo een snoeperd? Ik dacht dat iedereen danste moet jij niet dansen?’ Zei ze maar door ratelend zonder een duidelijke adem teug te nemen. Ze glimlachte en stak haar hand uit naar haar.

Tag: Jayla, open
Outfit: Click

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyr
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Squid
Posts : 43
Points : 904
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   vr nov 04 2016, 14:47

Hij was doodop om het op z'n zachts te zeggen. Hij had de school een aantal weken geleden verlaten omdat er problemen waren geweest op Cassia. Een aantal extremisten hadden zich tegen het bestuur gekeerd en waren begonnen met het vernielen van belangrijke gebouwen en eigendommen van bepaalde politici. Op den duur hadden ze gewoon moeten toegeven dat ze de situatie helemaal niet meer in de hand hadden en hadden ze Tyr erbij geroepen in een wanhopig poging om de boel te sussen. Natuurlijk was de man niet blij geweest dat het bestuur van de planeet zoiets kleins niet zelf kon oplossen, maar hij had de tijd niet gehad om daar geïrriteerd over te zijn. De situatie was veel meer uit de hand gelopen dan hij had verwacht een zelfs hij had op een gegeven moment gedacht dat het niet meer opgelost zou kunnen raken (niet dat hij dat ooit vrijwillig zou toegeven). Na weken waren ze er toch in geslaagd om de boel grotendeels te sussen en hadden ze voorgesteld dat hij misschien best terug naar de school zou kunnen gaan. De man was gisteren terug aangekomen en ondanks dat hij wel wat had kunnen slapen, was het nog duidelijk te zien dat hij er een paar vermoeiende weken had opzitten.

Een blik in de spiegel zorgde ervoor dat er een lichte frons in zijn voorhoofd verscheen. De donkere kringen rond zijn ogen waren toch beter te zien dan hij in eerste instantie verwacht had. Misschien moest hij het idee om naar het bal dat vanavond georganiseerd werd maar laten varen. Hij kon toch onmogelijk onder de mensen komen als hij er zo uitzag? Mensen hadden al eerder de opmerking gemaakt dat hij misschien eens een poging moest doen om zich misschien een beetje minder ijdel te gedragen, maar hij had die opmerkingen in het verleden altijd weggewoven. Hij zou bewijzen dat hij niet zo ijdel was als mensen dachten.
Met moeite scheurde hij zijn goudkleurige ogen los van zijn spiegelbeeld (en de donkere kringen rond zijn ogen). Zijn lange vingers begonnen de knopjes van zijn witte hemd een voor een dicht te knopen voordat hij de zwarte das van het bed haalde en deze om zijn nek knoopte. Hij moest wat minder ijdel zijn, maar dat wilde niet zeggen dat hij er niet keurig uit mocht zien. De gelakte herenschoenen werden aan zijn voeten geschoven en als laatste haalde hij het donkerblauwe jasje met gouden accenten van de kapstok bij de deur om ook deze over zijn schouders te slaan en dicht te knopen. Tyr beet zachtjes op zijn lip en zijn ogen gleden langzaam naar de spiegel, maar voordat hij echt een blik op zichzelf kon werpen, schudde hij zijn hoofd en snel liep hij de deur uit voordat hij tot de verleiding kwam om aan zijn ijdelheid toe te geven.

Zoals verwacht waren er al een groot aantal studenten en zelf een paar volwassenen aanwezig. Zijn gouden kijkers gleden over de mensenmassa heen en bleven even hangen op een grote man die hij herkende als een van zijn collega's. Hij had nog geen van hen persoonlijk ontmoet, iets waar hij misschien toch eens werk van moest maken. Tyr wilde net naar de tafel met de drankjes lopen toen hij voelde hij iemand tegen hem aanliep en met een geïrriteerde uitdrukking op zijn gezicht keek hij om en een stukje naar boven. Hij was de eerste paar dagen dat hij hier was al tot de conclusie gekomen dat de meeste studenten een stuk groter waren dan hem. Vroeger was hij best groot geweest met z'n 1.63m, maar nu leek hij bij de kleinsten te horen. "De jeugd van tegenwoordig lijkt ook niet meer om etiquette te geven. In mijn tijd zorgde iedereen ervoor dat hij of zij er keurig uitzag als men werd uitgenodigd voor een feest." Tyr was zich ervan bewust dat hij er zelf waarschijnlijk niet ouder uitzag dan vijfentwintig en dat hij ook nog bij die jeugd van tegenwoordig zou horen moest die leeftijd ook zijn werkelijke leeftijd geweest zijn. Hij wist ook dat hij klonk als zo'n oud persoon die constant overal over aan het klagen was, maar dat kon hem eerlijk gezegd vrij weinig schelen. "Laat me raden, je hebt alleen maar oog voor het gratis eten."

Aangezien iedereen het doet => klik
tag Julian

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayla
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : ~
Posts : 64
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Iro
Partner: Nope

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   vr nov 04 2016, 15:11

’Heey, Ik ben Kyn, jou ken ik nog niet, hoe heet je? Wil je ook een snoepje of ben je niet zo een snoeperd? Ik dacht dat iedereen danste moet jij niet dansen?’ Jayla glimlachte en schudde haar hoofd langzaam. "Ik ben Jayla, ik heb geen danspartner en ik vind zelf dat ik niet kan dansen." Jayla merkte zelf dat ze meer praatte dan normaal, maar het was een bal dus dan kon het toch wel. De meeste mensen kende haar als stil en kalm."Maar wil jij niet dansen? Of kom je alleen voor het snoep" Vroeg Jayla rustig. "Ik kwam niet echt voor het snoep, maar nu ik hier toch ben." Snel pakte Jayla een snoepje en stopte die in haar mond. Jayla hield niet zo super veel van snoep, maar ze vond het niet vies. Ze hield meer van chocolade. Jayla keek nog een keer in de zaal. Er waren nu meer mensen.

_________________

Voice theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anne-Fleur
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Beau
Posts : 36
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud
Klas: Master Kalkstein
Partner: nog geen

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   vr nov 04 2016, 15:17

Het duurde lang voordat Anne-Fleur haar zus zag. Was ze dan misschien niet gegaan? Of was ze dan al in de grote zaal? Anne-Fleur keek om haar heen. Het was moeilijk te zien. Er waren ook al veel mensen in de grote zaal. Anne-Fleur ging maar een rondje lopen in de grote zaal. Ze zag mensen lachen. En naar haar wijzen, Anne-Fleur liep dan gewoon door alsof ze het niet gezien had. Er was ook een jongen naar haar toegekomen die begon te flirten en haar proberen te kussen. Anne-Fleur draaide dan weg en liep door. Ze zag ook mensen die ook gewoon voor zich uitkeken, net als wat Anne-Fleur had gedaan voor dat zij een rondje ging lopen. Ik ben dus niet de enigste. Sommige mensen waren ook gewoon leuk aan het kletsen. Ze zag ook mensen die ook echt een date hadden. Sommige mensen is het dus wel gelukt om iemand te vragen. Grappig, dacht Anne-Fleur. Na dat ze even een ronde had gelopen, ging Anne-Fleur weer op haar plek zitten waar ze net ook zat. Ze keek even om zich heen en hoorde een bekende stem naast haar. Het was haar zus. Anne-Fleur omhelsde haar. "Met mij gaat het prima. Ik ben een beetje alleen maar als jij naar je vrienden wilt gaan, moet je vooral gaan," zei Anne-Fleur eerlijk. Esther-Anne was wel een beetje heel laat gekomen. Wat was er gebeurd. Het is nu niet het moment om nu het te gaan vragen. Misschien kwets ik haar.

Tag Esther-Anne

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
God of Mischief
God of Mischief
avatar

PROFILENovice
Real Name : ᕕ( ᐛ )ᕗ
Posts : 966
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Dark
Klas: x
Partner: Hello darkness, have we met? Last I saw you I was tangled in my head.

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   vr nov 04 2016, 16:16

De jongen hield zijn glas wat krampachtig in zijn handen. Hij voelde de ongemakkelijkheid langzaam in het gesprek sijpelen. Hij zou beter moeten weten wie de persoon naast hem was, wat die voor hem betekend had en wat ze allemaal wel niet samen hadden gedaan. Maar voor nu was het nog steeds vaag, bepaalde stukken waren duidelijk, maar hielpen hem niet op weg. Dus Oliver probeerde zo goed als het kon de oude relatie die de twee hadden op te pakken, ook al had hij geen idee hoe die in de eerste plaats tot stand was gekomen en hoe die nu daadwerkelijk in elkaar zat. Een onhoorbare zucht ontsnapte uit mijn mond terwijl hij nogmaals een slok van zijn drank nam en voor zich uit staarde. De zaal begon al voller te worden en daar was Oliver wel ergens dankbaar voor. Mocht dit hele gesprek op niets uitlopen, dan kon hij vast naar iemand toe gaan. Of er de brui aan geven en gewoon terug naar zijn kamer gaan en zich daar vervelen. Er was niet veel verschil. Oliver merkte de handelingen van zijn gesprekspartner naast zich op en draaide zich net op tijd om, om zijn glas te heffen en kort te glimlachen. 'Ik denk dat die meid zelf geschift was.' Zei hij na de toast, om vervolgens een slok te nemen van zijn punch en het ook bij te vullen. 'Meest gare gesprekken gehad, weet er echt niets meer van.' Met een zucht keek de jongen weer voor zich uit, af en toe een slok nemend van zijn drinken, zijn ogen glijdend over de zaal. 'Dus hoe was jou leven.' Nog meer small-talk, nog meer irritaties. Maar Oliver wilde niet dat het ongemakkelijk werd, dus bleef hij maar door praten, in de hoop eindelijk ergens op te landen wat er weer voor deed zorgen dat hij wat meer te weten kreeg over hem en Kailee. Eigenlijk smachtte hij er naar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Starshine's Salem - Fright Night   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Starshine's Salem - Fright Night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Starshine's Salem - Fright Night
» In the night, the stormy night away she'd fly...[&MinWoo]
» Amelie - Angel of Refuse
» Shibusen Academy [RPG]
» De Algemene Regels

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-