PortalIndexearly moring {drake} HpD5Uwnearly moring {drake} 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 early moring {drake}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jayla
.
.
Jayla

early moring {drake} UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ~
Posts : 64
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Iro
Partner: Nope

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitimedi okt 25 2016, 15:48

Jayla werd langzaam wakker. Ze wierp een snelle blik op haar wekker. Het was veel te vroeg, maar Jayla wist van haar zelf al dat ze niet meer in slaap kon vallen. Ze stond dus maar gewoon op. Meteen keek ze in de spiegel haar haar zag er niet uit. Ach, dat kon ze dadelijk ook wel fixen. Jayla liep naar haar kledingkast toe en haalde er een setje kleding uit, een wat lange licht grijze trui en een spijkerbroek met gaten erin. Jayla deed ook hogere laarzen aan.
Outfit:
 
Ze haalde snel een borstel door haar haren. Het zat nog steeds niet mooi, maar het was beter dan toen ze uit bed stapte. Eigenlijk vond Jayla het wel leuk als je haar een beetje een mess was. Jayla liep rustig naar buiten. Er was niemand echt op de gangen. De gangen was stil en toen Jayla buiten kwam kwam de zon net pas op. Het was helemaal stil op een paar, waarschijnlijk, dierengeluiden na. Het was een stilte waar Jayla van hield. Op een rustig tempo liep ze naar de Old Ruins toe. Er was helemaal niemand. Logisch wie zou er nu om 5:00 zijn. Jayla ging rustig zitten op een steen en keek wat voor zich uit. Ze kwam langzaam tot rust. Ze hoorde een geluid. Even keek ze op en toen ze zag dat het Sahra was ontspande ze zich weer. Wat deed haar wolf hier. Ze had haar helemaal niet geroepen. De witte wolf kwam naast haar zitten. Jayla gaf haar een snelle aai over haar hoofd. Sahra keek op. Jayla moest glimlachen. Ze ging weer in har rust stand zitten. Net toen Jayla weer tot rust was gekomen hoorde ze weer een geluid. "Wie is het dit keer." Mompelde Jayla in zich zelf. Rustig stond ze op en keek om zich heen.

-Drake

_________________
early moring {drake} 2ef00er
Voice theme


Laatst aangepast door Jayla op za okt 29 2016, 13:17; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake
.
.
Drake

early moring {drake} UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Moon
Posts : 1638
Points : 123
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: Re: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitimedi okt 25 2016, 17:17


Zijn stappen klonken in zacht gekraak van gedroogde bladeren, onder zijn zwarte schoenen. De wind blies de bijna gewichtloze natuur elementen weg. Het zou nog wel even duren voordat de zon echt haar gezicht zou laten zien, dit was ook niet erg. Het hout van de bomen sloeg donker tegen de diep oranje gloed. Spoedig zou de nacht zijn keer maken. Het geluid van de ruisende bladeren konden je verwelkomen en met de harde wind viel elk naar beneden. Herfst, het kon een prachtig seizoen zijn. Vooral zo in dit warme licht van de opkomende zon, wist hij weer waarom hij soms kon genieten van een ochtend. Niet veel zouden denken dat hij nog kon genieten, want hij had toch een hart van steen? In zijn hand de zwarte rugzak, er zat niet meer in dan wat eet resten en een leeg flesje water. Na een heftige nachtmerrie een halve nacht wakker liggen had hij besloten toch maar uit bed te kruipen. Zijn zwarte haar had de weerspiegeling van de zon, net als zijn ogen die dezelfde kleur als deze zon leken te hebben. Diep oranje en brandend als vuur. Soms warm, soms kill. Hij liep tussen de hoge bomen door, liet soms zijn kin stijgen bij het kijken van een weg vliegende vogel. Hoe droeg zijn herkenbare zwart witte jas en de rest was zwart wat hij droeg. Rond zijn nek glinsterde de vlamketting, het bewoog mee met elke stap. De jongen was midden in de nacht naar buiten gegaan, zodat hij de woedde in zijn lichaam kon uiten met een eigen training. Dit had hij in het duistere woud kunnen doen, dus niemand had er last van gehad. Via zijn pad wist Drake dat hij langs de Old Ruins zou komen, dit was een plek met gemengde gevoelens. Hij had er positieve en negatieve situaties gekend. Het viel hem op dat er zich een silhouet bevond op een van de rotsen met een ander naast haar. Door het licht van de zon kon hij dit ook niet goed zien. Pas toen Drake dichterbij kwam kon hij het figuur als meisje omschrijven en zag hij het dier naast haar zitten. Drake glimlachte, altijd leuk zo'n onverwachte verassing. Hij trok de rugtas wat beter op zijn schouder en liep op haar af. "Wie is het dit keer." Drake draaide even met een kleine grijns zijn ogen. ''Nou niet iets of iemand waar je graag op zit te wachten.'' Drake liep om de rots heen zodat hij nu in haar voorzijde kwam te staan. Hij wierp even een blik naar de wolf, maar toonde verder geen aandacht naar het dier. Drake wist uit ervaring dat je vooral bij wolven je aandacht niet moest opdringen. ''Of geniet je van de zonsopkomst madam?''

Look:
 

_________________
early moring {drake} Lz4o9
Terug naar boven Ga naar beneden
Jayla
.
.
Jayla

early moring {drake} UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ~
Posts : 64
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Iro
Partner: Nope

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: Re: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitimewo okt 26 2016, 11:22

''Nou niet iets of iemand waar je graag op zit te wachten.'' Hoorde Jayla een stem zeggen. Even fronste ze. Een persoon liep om de rots heen en kwam voor Jayla staan. Een jongen, waarschijnlijk. Jayla zag dat hij in haar ooghoek een snelle blik op Sahra wierp. ''Of geniet je van de zonsopkomst madam?'' Moest ze werkelijk hier antwoord opgeven. Jayla vond hem een beetje arrogant overkomen. "En jij bent?" Vroeg Jayla. "Ik genoot van mijn rust, totdat jij hier kwam." Antwoordde Jayla een beetje bot. Wilde ze rust kwam hij opeens hier. Het maakte Jayla niet uit wie het was. Zelfs haar vrienden, als ze die zou hebben, zouden op moeten hoepelen. Jayla bekeek de jongen eens goed. Hij had zwart haar en rode ogen. 'Sahra ken jij hem?' Vroeg ze de wolf in haar gedachte. De witte wolf richtte zijn aandacht op de jongen en schudde haar hoofd. 'Nope, maar ik kom bijna nooit daar binnen.' Jayla wist precies wat Sahra bedoelde. Jayla liet Sahra nooit echt in de school. Sahra was groot en soms waren kinderen bang voor zulke grote beesten. Jayla glimlachte bij die gedachte. Soms dacht ze toch wel aan andere mensen, niet vaak.

_________________
early moring {drake} 2ef00er
Voice theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake
.
.
Drake

early moring {drake} UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Moon
Posts : 1638
Points : 123
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: Re: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitimema okt 31 2016, 20:51


Hij voelde hoe de wind langs zijn gezicht streek. Zijn vingers voelde hoe het al koud was buiten, de herfst had het kasteel ondertussen al in zijn greep. Toen Drake om de steen heen liep, zag hij wie er zat. Hij kende dit meisje nog niet, zou haar misschien eens hebben zien lopen. Haar blonde golvende haar viel in sierlijke lokken naar beneden. Heldere ogen en een slank figuur. Haar rond gezichtje zou je bijna lief kunnen noemen, de houding die ze aannam was echter minder open. In eerste instantie was Drake voor zijn doen erg vriendelijk tegen haar. Ook viel haar wolf hem op, maar daar was hij niet voor gekomen. "En jij bent?" Een millimeter trok zijn hoofd schuin. De toon stond hem niet aan, maar dit kon wel leuk worden. Hij haalde een hand door het zwarte haar dat soms voor zijn ogen viel. Expres liet hij zijn antwoord stil, hij was niet verplicht dit te beantwoorden als hij dat niet wilde. "Ik genoot van mijn rust, totdat jij hier kwam." Er verscheen een gek grijnsje op het gezicht van Drake. Wat lief dit zeg, ze probeerde hem te beledigen. Drake draaide dus zoals ze hem inschatte arrogant met zijn ogen. Hierna keek hij haar een moment ijzig aan met de oranje ogen. ''Hm, tutut.. en ik was nogwel zo vriendelijk, madam.'' Hij keek naar haar wolf. Drake wist al te goed dat als hij ook maar de gedachte zou hebben om haar iets te doen, dat het dier ook actie zou ondernemen.  Het grappige hieraan was alleen dat Drake verreweg van bang was voor wolven. ''Ik dacht van ver, je bent best schattig. Maar nu ik dichterbij ben, blijk je toch een rotte appel aan de mooie appelboom te zijn. Jammer.'' sprak hij met een trage toon, het woord 'jammer' een kleine toon hoger. Alsof hij het zich pas op het laatst bedacht. Er verscheen een gemene grijns op zijn gezicht. ''Ik hoop toch voor je, dat je zo bent door je onzekerheid en niet echt een kreng bent.'' zijn blik was bijna uitdagend.

_________________
early moring {drake} Lz4o9
Terug naar boven Ga naar beneden
Jayla
.
.
Jayla

early moring {drake} UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ~
Posts : 64
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Iro
Partner: Nope

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: Re: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitimedi nov 01 2016, 16:15

De jongen deed zijn hoofd een klein beetje schuin waarna hij zijn hand door zijn haar. Hij beantwoorde Jayla's vraag niet. "Ik genoot van mijn rust, totdat jij hier kwam." De jongen begon te grijnzen. Jayla verloor bijna haar geduld, maar ze was haar emoties de baas en bleef kalm. Ook keek hij Jayla ijzig aan. ''Hm, tutut.. en ik was nogwel zo vriendelijk, madam.'' Jayla besloot om er niet op te reageren. Hij deed dat immers ook niet bij haar. ''Ik dacht van ver, je bent best schattig. Maar nu ik dichterbij ben, blijk je toch een rotte appel aan de mooie appelboom te zijn. Jammer.'' Hij sprak traag, maar toen het jammer zei was dat iets hoger. ''Ik hoop toch voor je, dat je zo bent door je onzekerheid en niet echt een kreng bent.'' Nu ging hij toch iets te ver. Jayla beet even op haar lip. Ze moest nu niet meteen heel boos worden dat kon misschien voor haar verkeerd uitpakken. "Weetje, door een arrogante houding aan te nemen gaan mensen je niet leuker vinden en ben je zeker niet aardig aan het doen." Zei Jayla kalm. Ze wist dat ook gewoon niks kon zeggen, maar haar een kreng noemen ging te ver. Ze was ook niet onzeker ofzo. Sahra bleef rustig, maar ze keek wel de hele tijd naar Jayla. Even gromde ze. "Shh." Zei Jayla tegen haar hardop. Ze wilde niet dat Sahra er mee ging bemoeien, nog niet.

_________________
early moring {drake} 2ef00er
Voice theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake
.
.
Drake

early moring {drake} UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Moon
Posts : 1638
Points : 123
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: Re: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitimedi nov 01 2016, 17:49


Het blonde haar ving de zon op, weerkaatste en daardoor leek het bijna van goud te zijn. Ze was een mooi meisje en zou misschien ook wel heel lief kunnen zijn. Dat geloofde hij gelijk als iemand hem zou vertellen, de fout was alleen geweest dat ieder verkeerd op elkaar hadden ingespeeld. Zij was er niet blij mee, want Drake zag hoe ze hem ook niet echt rechtstreeks aankeek. Het maakte hem niet uit, dit waren voor hem hele normale gesprekken. Het meisje beet op haar lip, Drake hield haar nauwkeurig in de gaten en zag hoe er woedde werd ingehouden. Wat waren mensen toch wonderbaarlijke wezens, Drake genoot ervan om naar ze te kijken. Hoe ze de sociale rangorde volgde of juist tegenspeelde. Sommige mensen die brutaal en schreeuwers waren, terwijl de ander liever op de achtergrond bleef. Drake had het vaak zien gebeuren en daarom was hij nu ook niet verbaasd dat ze niet zoveel zei. Hij wist wel dat er uiteindelijk een antwoord zou komen, dus wachtte Drake rustig af. "Weetje, door een arrogante houding aan te nemen gaan mensen je niet leuker vinden en ben je zeker niet aardig aan het doen." Drake kon het niet laten om even heel spottend te lachen. About his life story. ''Hm, bedankt voor de tip, maar voor het geval je t nog niet door had juffie.. I don't give a fucking shit.'' sprak hij triomfantelijk. Drake keek naar de wolf, hoe ze gromde en hem een waarschuwing gaf, Drake gaf echter geen krimp. ''Hm, zoals je net hebt gezien, heeft aardig zijn mij nog nooit wat opgeleverd.'' Hij zag aan de hemel hoe er een kraai samen met zijn partner vloog. Hij was altijd alleen geweest, mensen kwamen in zijn leven als vlagen voorbij. Uiteindelijk gingen ze toch allemaal wel weer weg of dood, dus de jongen had geen behoefte aan hordes vrienden. Vooral niet als ze je enkel in de rug konden steken uiteindelijk. Uiteindelijk viel zijn blik weer op het meisje..

_________________
early moring {drake} Lz4o9
Terug naar boven Ga naar beneden
Jayla
.
.
Jayla

early moring {drake} UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ~
Posts : 64
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Iro
Partner: Nope

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: Re: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitimevr nov 04 2016, 18:44

Jayla voelde zich ongemakkelijk. Ze hield er niet van als mensen haar in de gaten hielden. Zelf bleef ze liever op de achtergrond. Ze kon weglopen, maar ze had nog niet de naam van deze persoon en Jayla zou doorgaan totdat ze de naam had. Hoe moeilijk het ook werd. Van opgeven had ze niet gehoord. De jongen lachte spottend om de opmerking van Jayla. Jayla hield zich nog kalm, maar ze wist zelf hoe kalm ze probeerde te zijn er was ook een grens bij haar. En deze jongen wist de grens goed op te zoeken. ''Hm, bedankt voor de tip, maar voor het geval je t nog niet door had juffie.. I don't give a fucking shit.'' Zei hij triomfantelijk. "Nou mooi." Zei Jayla zacht, maar toch sarcastisch. Ze zei het niet zacht omdat ze zich onzeker voelde, maar iets van mompelen. ''Hm, zoals je net hebt gezien, heeft aardig zijn mij nog nooit wat opgeleverd.'' Even volgende Jayla zijn blik, maar keek snel weer naar hem. "Dan moet je beter je best doen." Zei Jayla tegen de jongen met het zwarte haar. Even dacht Jayla aan haar broers als zij nu hier zouden zijn, zouden ze Jayla meenemen en best boos worden. Jayla glimlachte bij de gedachte. Samuel zou misschien willen vechten en Ethan wilde het dan met woorden oplossen. Sahra keek snel naar Jayla, alsof ze bezorgd was.

_________________
early moring {drake} 2ef00er
Voice theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Drake
.
.
Drake

early moring {drake} UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Moon
Posts : 1638
Points : 123
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: Re: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitimevr nov 11 2016, 20:55


Het enige wat hij bij dit meisje kon doen op dit moment, was haar spottend en bijna uitdagend aankijken. Zijn hele houding bestond uit arrogantie, omdat ze het nu ook bij hem had uitgelokt. Ze had hem verteld dat hij aardiger moest zijn om bij mensen in de smaak te vallen. Toch was Drake van mening dat hij zelf wel bepaalde bij wie hij dan in de smaak vallen wilde. Het maakte hem niet zoveel uit als mensen een hekel aan hem hadden. Drake was bekend en berucht, door erg weinig geliefd maar hij had zijn mensen. Hij gaf aan bij haar dat het hem echt geen zier kon schelen wat anderen van hem zeiden, dachten of van hem vonden. Dit was juist de reputatie die hij had opgebouwd en vond het prima zo te houden. "Nou mooi." hoorde Drake haar sarcastisch zeggen. Drake rolde met zijn ogen waarna ze van haar af wendde. "Dan moet je beter je best doen." Drake lachte smalend, nam dit gesprek niet eens meer serieus. Hij stak zijn handen in zijn zakken en keek haar weer aan. Het zwarte haar waaide wat in de wind. ''And why the hell, would I do that. I'm just fine like this. The guy no one likes at this school, if we say it from your point of view.'' Hij zag de wolf even kijken naar haar baasje, Drake keek het dier even doordringend aan. ''Oh maak je maar geen zorgen hoor, ik zal je baasje niks aandoen. Krijg ik weer problemen van, dit keer geen zin in.''

_________________
early moring {drake} Lz4o9
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudearly moring {drake} UTL8oxA PROFILE
early moring {drake} UTL8oxA MAGICIAN

early moring {drake} Empty
BerichtOnderwerp: Re: early moring {drake}   early moring {drake} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

early moring {drake}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Old Ruins-