PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ~:Levina Soleil:~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Levina
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon
Posts : 27
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Darkmagic and woodmagic
Klas: My own rules~
Partner: My onw hat baby.

BerichtOnderwerp: ~:Levina Soleil:~   di sep 27 2016, 14:24

The wicked one
Levina Soleil
TAGS HERE
WORD COUNT
WHATEVER U WANT

General

Faceclaim: Mad Moxxi

Naam: Levina Soleil
Naam betekenis: 
Levina is een Latijnse meisjesnaam. De betekenis van de naam is `flits of bliksem`.
Docent: kunst
Magie: Dark and nature magic
In circus: Clownsact (schattigheid factor) 

Geslacht: Vrouw
Sexual: Bi
Sterrenbeeld: Tweeling
Komt van: Shadra
leeftijd: 28
Lengte: 1.80
gewicht: 65 kg
Animal form: Grey lion.Familie


Vader: Mad hatter/clown (Grenaans)
Stefford Soleil
Stef was een zachtaardige en lieve vader, maar had niet altijd alles op een rijtje. Hij werd vaker gek of raar genoemd, doordat hij de meest bizarre kleding aan had van al het circus volk. Niet alleen in het circus met de voorstellingen maar ook overdag. Later nadat ze op straat komen neemt hij de zorg van het gezin op zich, maar is nooit meer de oude. 


moeder: hoer en acrobaat (Shadraans)
Enigma Lantern
Een echte moeder die goed voor haar kinderen zorgde. 
Enigma Maakte ook de kleding voor in het circus. 
Overlijd bij het vuur


Oudere broer: Berenvechter (5 jaar ouder)
Maurits
Heeft de berenact in het circus en is vreselijk sterk. Toch is hij een leuke broer waar Levina altijd op kan rekenen. 
Overlijd bij het vuur


Oudere zus: Acrobaat (3 jaar ouder)
Nanda
Een bitch die vooral nadenkt over hoe anderen haar vinden. Altijd bezig met haar uiterlijk en wil het liefste als het lievelingetje van het gezin worden gezien. Levine en Nanda konden nooit zo goed met elkaar over weg. 


zusje: Speelde met hondjes (4 jaar jonger)
Solice
Een schattig meisje, maar iedereen heeft altijd het idee gehad dat er iets niet aan haar klopte. Ze heeft net als Levina stemmen in haar hoofd, maar laat dit niet merken. Ze doet in haar eentje de honden act in het circus met 5 verschillende honden. Haar banden met dieren zijn vreselijk sterk. Ze is Levina haar favoriete zusje. 

Innerlijk

Levina is geen alledaags persoon. Ze kan erg oppervlakkig overkomen, maar je voelt aan haar dat er iets niet klopt. Een intense blik met gekke streken sieren haar verhalen. Ze zegt en doet de gekke dingen die je niet verwacht. Haar brein is door de jaren beschadigd door drugs en alcohol gebruik, maar ze heeft wel nog altijd haar creativiteit. Vaak is ze gek genoemd, alsof ze een kink in de kabel heeft, ze lacht om de raarste dingen en ze doet je erg denken aan een clown. Dit weet ze van haar zelf dus ze schminkt zich ook zo voor de grap zo. 

uiterlijk

Levina heeft een opvallende en nogal excentriek uiterlijk. Het heeft veel kleuren en je ziet dat het erg circus gerelateerd is. Dit heeft ze uit haar verleden overgehouden. Het is ook bestel wat je noemt ‘sletterig’ maar zelf is ze dat nu niet meer zo erg. Ze vind de kleding zelf gewoon erg leuk. Ze heeft ook een opvallend grote voorgevel, dit vind ze zelf alleen eerder vervelend dan dat ze er blij mee is. Ze heeft ook de schmink op van een clown. 

Likes: Goede en sterke verhalen, schrijven, tekenen, schilderen, geld,  sex, telefoneren, water, de natuur, gek doen, mensen verbazen, zichzelf in gekke kleding of kostuums hijsen.

Dislikes: Kikkers, blauwe maandagen, oliedoppers

notes

- Geboren in circus familie
- zelf ook hoer geweest
- heeft in de gevangenis gezeten
- heeft een winkel in circus spullen gehad
- Drugs gebruik voor kunst
- Angst voor vuur
- Liteken op haar buik


Past

Levina is geboren in een circus familie op Shadra. Ze is daar tot haar 10de ook in opgegroeid, het circus reisde ook veel. Dit gold voor Shadra zelf maar ook voor andere planeten. 
Het leven in het circus was bijzonder en heel mooi maar ook erg zwaar. Met de jaren ging het ook steeds slechter met het circus omdat dit steeds minder populair werd onder de burgers. De circus baas was een onaardige man die uiteindelijk door alle zorgen alleen nog maar aan geld dacht. Haar moeder en andere vrouwen van het circus werden al jaren gebruikt voor prostitutie, om de rekeningen onder andere te kunnen betalen. Gelukkig was Levina hier niet het slachtoffer van. 
Op een dag ging er een vuur act mis door het teveel gebruik aan vuur magie. Dit werd gedaan omdat de acts steeds meer mensen moesten trekken. Het doek van de tent vatte vlam. Dieren en mensen gilde om de tent uit te komen. Sommige mensen kwamen om, zo ook haar moeder en broer. Van dit ongeluk heeft ze een litteken op haar buik zitten.Ze bleef achter met haar twee zussen en vader, en moesten opzoek naar een nieuw thuis aangezien het circus zich geen nieuwe tent konden veroorloven. Ze werden op straat gezet. 

Alleen met haar twee zussen en vader bleven ze over om een nieuw thuis te zoeken. Ze vonden een klein huisje op Shadra voor het weinige geld dat ze nog over hadden. Ze verdiende de kost met straattoneel en acts in horeca. Op Levina’s 16de begon ze erg te puberen. Ze kon niet altijd naar school omdat hier niet genoeg geld voor was. De momenten dat ze wel op school was, werd ze altijd buitengesloten omdat ze raar was. Dit kwam ook omdat ze heel gek kon reageren en onverwachte dingen zei, velen verklaarde haar voor gek. Op een rebbelende manier bewoog ze zich door het leven en begon al vroeg aan drugs met verkeerde vrienden uit de krotten van de hoofdstad in Shadra. Haar overige familie was hier natuurlijk niet blij mee, maar dit boeide haar niet meer. Uiteindelijk kregen haar vader en haar zus een baan in een kleding fabriek. Levi deed hier in eerste instantie ook aan mee, maar later werd zij betrapt op het stelen van kleding die moest worden doorverkocht. Het leuke hier wel aan was dat ze de kleding thuis altijd een eigen draai gaf met haar creativiteit, vooral door wat ze van haar moeder had geleerd. Haar jongste zusje deed vooral het huishouden. Misschien klinkt het egoïstisch maar het liefste wilde Levina daar weg en nooit meer terug komen. Het was ook niet echt meer een liefdevol gezin. Deze tijd begon ze ook last te krijgen van de stemmen in haar hoofd die zeiden dat ze al die dingen moest doen. Op een nacht was ze er zo klaar mee, dat ze naar de fabriek rende, alles stal wat haar handen konden vinden samen met wat ze van thuis had mee genomen in een grote rugzak. Ze nam de stoomlocomotief naar een stad daar ver vandaan. Dit was niet lux, want onderweg zat ze in de dierenwagon zodat ze niet opgemerkt zou worden.

In het nieuwe kleinere stadje waar ze strandde vond ze een verlaten huis waar alleen wat krakers zaten. Ze mocht de zolder nemen als haar ruimte. In betaling zou ze haar acts, geleerd in het circus uitvoeren. Toen ze ouder werd, werden deze acts ook steeds exotischer.  Voor haar beleving was dit ook normaal en ze verdiende haar geld hier mee, haar moeder had het immers ook altijd gedaan? Ze was er nog populair mee ook. Naast die baan verkocht ze ook schilderijen, tekeningen, zelf gemaakte kleding en circus attributen in een klein winkeltje waar ze boven kwam te wonen voor 4 jaar. Ze stal nog altijd om ook te overleven en omdat dit altijd in haar had gezeten. Op een moment dat ze in een oude winkel een magische armband wilde stelen werd ze betrapt. Er kwamen politieagenten, maar Levina was niet van plan om mee te gaan. Ze wilde gewoon naar ‘huis’ dus raakte in gevecht. Haar duistere en plant magie had ze wel altijd geoefend omdat dit ook belangrijke onderdelen waren geweest in de acts van hun vroegere circus. Ze kon goed vechten. In dit gevecht verwondde ze haar tegenstanders tot er versterking werd opgeroepen. Op dat moment had het geen zin meer. Ze was 22 op het moment dat haar winkel werd gesloten en dat ze 2 jaar het gevang in ging, omdat dit niet het enige was wat ze had gedaan. Ze kwamen er achter wat ze al die tijd al stal tijdens een huiszoeking. In de gevangenis word haar mind alleen nog maar meer en meer twisted door alle afzondering en eenzaamheid. Ze kraamde dingen uit waardoor de bewakers de rillingen over hun ruggengraat hadden lopen. Ze kwam door alle gekke fratsen in een isoleercel te zitten. 

Op haar 24ste kwam Levina vrij en ontmoette ze Abigail op Gren, omdat Levina na haar gevangenschap was aan reizen. De twee raakte goed bevriend en deelde velen geheimen. Abigail had het over de opleiding die ze wilde doen om docente te worden, Levina zelf vind het leuk voor haar maar zou zelf niet willen les geven over magie. Wanneer Abigail het over de school heeft waar ze wil les geven, word Levi echter wel nieuwsgierig. Door deze nieuwsgierigheid besluit ze ook een docenten opleiding te gaan doen, maar dan voor kunst want dat is altijd een passie geweest voor haar. Het is daarbij ook zo dat ze niet terug wil naar haar oude leven, hoertje spelen is nu echt voorbij en met een strafblad mag ze toch nooit meer voor zichzelf beginnen. Gelukkig word ze met het hele verhaal en alle ervaringen op die leeftijd evengoed op het randje aangenomen op de academie. Dit komt mede door haar excentriciteit en dat bevalt het docentenkorps, ze heeft in die jaren veel lol en plezier. Ook houd ze contact met Abigail en schrijft haar wekelijks. Wanneer ze op haar 28ste slaagt is ze als een kind weer door het dolle heen. Op de school zelf word ze aangekomen door Miss Eres, Levina is haar dankbaar. 


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

~:Levina Soleil:~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Dark Magicians-