PortalIndexJuniper 'June' Marais HpD5UwnJuniper 'June' Marais 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Juniper 'June' Marais

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
iiiiiiii

avatar

Juniper 'June' Marais UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : i
Posts : 12
Juniper 'June' Marais UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

Juniper 'June' Marais Empty
BerichtOnderwerp: Juniper 'June' Marais   Juniper 'June' Marais Icon_minitimewo sep 07 2016, 23:21

海外
hello, sunshine
Naam: Juniper Marais
Roepnaam:  June
Leeftijd:20 jaar
Afkomst: Nova
Magie: Woud+Light

Lengte: 1.69m
Gewicht: 52kg
Bouw: June heeft een tenger lichaam. Ondanks haar smalle taille beschikt ze echter wel over rondingen rond haar borstkas en heupen. June is klein van stuk maar lijkt prima in proportie te zijn met de rest van haar lichaam. Ze heeft een klein v-vormig gezichtje, kleine gepiercete oren en een licht wipneusje. June heeft enkele zeer lichte zomer-sproetjes op haar  lichtblanke romige huid.
Haarkleur: Lichtroze neigend naar blond. Zalmkleurig als je het zo zou willen noemen.
Haarstijl: Haar haren reiken tot haar onderrug en zijn over het algemeen stijl. Ze heeft ze meestal gewoon los hangen maar draagt ze heel af en toe in een staart, bijvoorbeeld bij het sporten of zwemmen. June heeft een rechte uit de kluiten gegroeide pony die los over haar voorhoofd heen dwarrelt.
Kleur ogen: June beschikt over heterochrome ogen. Haar linker oog is roodgelig en haar rechteroog is een lichte groen. In sommig licht zie je het verschil niet zo duidelijk, in ander licht weer heel erg duidelijk.

Likes:Boeken over magie, boeken over de wereld, magieloze mensen, met haar blote voeten door zand lopen, viool spelen, mensen die anders zijn dan normaal, mensen die zichzelf durven zijn, leraren en haar kennis over brengen op anderen, haar doorzettingsvermogen betreft haar gewicht.
Dislikes: Macho's en aandachtstrekkers, spinnen,  haar lichte faalangst, haar onkunde wat betreft leiding nemen, haar lichte verlegenheid en onschuld, haar volledige naam, voor grote hoeveelheden volwassenen staan, alleen zijn, onweer, haar vroegere zelf, navigeren!
Angst: Falen in het les geven en op zoek moeten naar iets anders.

Geaardheid: Heteroseksueel
Partner:  Geen (en ook nooit echt een gehad!)
Extra: June helpt graag mensen, in wat voor situatie dan ook. Als iemand van de brug af is gesprongen dan springt ze die achter na, en als iemand emotioneel in de troep zit dan blijft ze net zo lang dat nodig is. Ze zorgt dus niet altijd even goed voor haar mentale en fysieke gezondheid waardoor ze soms best veel tijd op de ziekenboeg doorbrengt.

Karakter:
June is het type meisje die je niet kunt haten en toch haat je haar een beetje. Ze is niet zelfverzekerd, is een beetje een prutser en ziet eruit alsof ze overal hulp bij nodig heeft. Ze helpt anderen graag maar wordt zelf niet graag geholpen. Ze is een lichte nerd en zegt altijd de verkeerde dingen als ze bij jongens in de buurt is. Ze vind ze zichzelf het meest onaantrekkelijke wezen wat op de aarde rondloopt en houdt er niet van om in de spotlight te staan en toch heeft ze maar een wezelijke droom en dat is leraar worden.

June is in principe goed in socializeren met anderen echter voor een groot publiek staan zorgt soms voor een probleem. June valt dan stil, wordt rood en begint soms zelfs met stotteren. Met liefde is June een hoopje ellende. Ze snapt er niets van en geloofd het liefste in het prins op het witte paard. Hoe naïef June echter ook is, ze laat zich niet om iemands vinger winden en doet wat ze wil, zoals ze dat wil en wanneer ze dat wil. Denk je dat je haar in een hoekje hebt gedreven? Denk dan nog maar eens want het is waarschijnlijk niet het geval. June is met andere woorden zoals de wind, en die veranderd soms wel meerdere keren per dag van richting.

Boos zul je June echter niet snel zien worden. Ze is zeer vergevingsgezind en houd mensen niets kwalijk ook al hebben anderen haar pijn gedaan. Ze is namelijk zo bang om alleen te zijn dat ze liever iedereen te vriend houd dan dat ze mensen van haar af gaat duwen. June is een hardwerkend persoon met veel motivatie en een voorliefde om met haar neus in de boeken te zitten, echter real life ervaring heeft ze nog maar weinig.

Geschiedenis:
June is geboren op Nova midden in een van de grote steden in een klein gezin bestaande uit haar broer, haar moeder en vader. Als kind was June, of Juniper eigenlijk, nog heel normaal. Ze at normaal, ging normaal naar school en maakte normale vrienden. Haar relatie met haar ouders was tevens volledig normaal, eenvoudig, simpel, niet rijk maar ze was tevreden. Een ding wat wel naar voren sprong was dat June pas op late leeftijd beschikking kreeg over haar magie, waardoor ze in die zin een beetje achterliep op haar leeftijdsgenoten. Dit samen met haar ouders die in scheiding gingen gaf de doorslag voor June om gedragsproblemen te gaan vertonen. Niet in de zin van deliquentie, maar meer de andere kant op; verlegen; bang, depressief maar vooral verdrietig.

Haar klasgenootjes begonnen haar langzaam een vreemde vogel te vinden omdat ze ineens altijd met haar neus in de boeken zat en geen normale conversatie meer kon voeren. June vond geen troost bij haar broer die besloot het huis uit te gaan en kon niet naar haar ouders gaan met haar eenzaamheid, die hadden het al moeilijk genoeg. En dus, sloeg June door in het enige wat haar troost bood en dat was eten. Ze at vanalles, maar vooral veel zoetigheden en hartigheden. Ze hield van een kwarkgebak op z'n tijd en ook winegums gingen er in alsof het water was. Niet heel vreemd kwam Juniper hierdoor flink aan en na vijf jaar zat ze net op het randje van wel een geen overgewicht. Door haar klasgenoten was ze inmiddels al in de steek gelaten, ze was niet standaard, ze was anders en daarbij ook nog eens een keer een maat of twee te groot. Ze vonden haar een tonnetje waarmee je kon rollen, een varkentje; en met dat woord werd ze dan ook vaak gepest.
Juniper vond haarzelf lelijk, als ze in de spiegel keek zag ze alleen vetrollen en lelijke gezichtskenmerken. Op dit moment van haar leven (14) vond ze de wereld lelijk maar haarzelf nog veel lelijker. Juniper had het gevoel alsof niemand meer het mooie in haar kon vinden, slechts zeer oude vrienden probeerde het nog af en toe. Als klap op de vuurpijl begon het lelijke eendje met het dragen van een bril omdat dat veel makkelijker was dan die lenzen, wat het volledige plaatje afmaakte.

Juniper heeft eigenlijk haar hele tienerjaren zo geleefd tot twee jaar geleden, toen ze afgestudeerd was van Starshine en begon aan haar opleiding leraar lichtmagie; het enige waar ze een beetje zelfvertrouwen in had. Iets in die tijd gaf haar de moed en de drang om zichzelf te veranderen naar het beeld wat ze wel mooi vond. Ze wilde neit langer in de schaduw leven van wat haar ouders hadden bepaald en hoe eenzaam ze geweest was in al die jaren. Ze wilde in het licht treden, vrienden maken en over het algemeen een meer verzorgd en open uiterlijk voor zichzelf maken. Dus is Juniper gaan dieten en sporten als een maniak. Met de maanden vielen de kilo's van Juniper's lijf en groeide ze uit haar kokon tot een vlinder.
Nu, twee jaar verder is ze trots op haar lijf en heeft ze besloten om haar officiele naam Juniper weg te gooien en door het leven te gaan als June; wat in haar ogen veel opener klinkt dan Juniper wat haar doet denken aan een dichtgegroeid bos. Nu is het dan eindelijk zover dat ze stage mag gaan lopen en dus terug mag naar de school waar ze destijds zo'n hekel aan had. Ze is nerveus en bang dat mensen haar gaan herkennen als het biggetje, maar is tegelijkertijd bereid om de uitdaging aan te gaan. Leraren hebben Juniper altijd goed geholpen in de tijd dat ze het lastig was, waardoor ze uiteindelijk gekozen heeft voor haar baan als lerares.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Juniper 'June' Marais

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-