PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Survival introduction les 1, klas 1

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Archer
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Error. Name not found.
Posts : 143
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire & Earth
Klas:
Partner: You've got me on my knees, baby

BerichtOnderwerp: Survival introduction les 1, klas 1   zo 4 sep 2016 - 14:44

Survival. Je zou denken dat zoiets buiten zou gaan afspelen. En toch bevond de eerste les binnen plaats. De man die zich in het lokaal bevond keek de kille ruimte eens door. Er gebeurde vrij weinig op de muren. Ze waren kaal. Saai wit geverfd. Hier en daar wat viezigheid, of beklad met teksten door verveelde leerlingen. Archer had er bewust voor gekozen. Niet voor zo'n geestdodende ruimte waar niks te zien viel, maar wel voor het feit dat de eerste les binnen zou gebeuren. Survival was in geen geval gemakkelijk. Hij verwachtte een hoop uitvallers. Opgevers. Want zijn lessen zouden -hoopte hij- meer dan enkel en alleen een paar uurtjes uitblazen zijn. Er zou gewerkt worden. Althans, dat was het doel. Echter moest Archer daardoor erachter zien te komen met wat voor soort leerlingen hij te maken kreeg. Hoe staken ze in elkaar? Wat waren hun doelen? Hoe ver ging hun motivatie? Kleine dingen die er wel degelijk toe deden. Van te voren moest hij weten hoe hij het allemaal ging aanpakken en daar begon hij rustig mee.
Een zachte zucht kwam over zijn lippen zetten, vlak nadat hij z'n zwart gekleurde blouse recht streek. Achter hem klonk het getik van een klok. Tik tak. Tik tak. Binnen enkele minuten zouden de eersten een stap over de drempel zetten. Lichte nieuwsgierigheid kwam naar boven borrelen. Misschien wel wat enthousiasme. Voor nu had hij er behoorlijk zin in. Enthousiasme die hij verborg met een masker van serieusheid. Voorlopig.
Twee minuten voor de bel. Om iets uitnodigend over te komen had Archer besloten de deur alvast te openen, waarna hij zijn achterwerk plantte op het bureau dat vooraan in de klas stond, strak in het midden geplaatst. Hij vouwde zijn armen over elkaar heen, voor zijn brede borstkas langs. Intussen vingen zijn oren de echo van voetstappen op. Aangezien dit lokaal zich best afgelegen van de rest bevond kon het haast niet anders. Die was mooi op tijd. Een zuinige glimlach verscheen op zijn gezicht. 20 meter... 19... 18... In gedachten telde hij de afstand. Bij de laatste meter richtte Archer diens blik op de deuropening. 'Welkom,' sprak hij. 'Neemt u plaats.'


Celia, Theneras, Sorey & Leon
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Celia
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ayelinn
Posts : 538
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur en Duister
Klas: Master Geralt
Partner: The world is full of lovers, we don't need any more

BerichtOnderwerp: Re: Survival introduction les 1, klas 1   za 17 sep 2016 - 11:22

Het was alweer een tijdje geleden geweest dat Celia zich vrijwillig voor een les had opgegeven. Meestal had ze een strak rooster waar ze zich aan moest houden omdat ze teveel lessen links had laten liggen voor...andere zaken. Ze moest haar opleiding serieuzer nemen had Augustus gezegd. Zelf vroeg ze zich af wat ze nu nog bij zou kunnen leren waar ze in haar latere leven, hoe dat er ook uit zou gaan zien, profijt van zou hebben. Maar aangezien er al een tijdje geen echte klachten meer over haar waren geweest hadden ze geprobeerd haar meer vrijheid te geven in de vorm van inspraak op haar lesrooster. Ze had ze lijst met lessen afgekeken en had het eigenlijk allemaal niet zo aantrekkelijk gevonden. Muziek? Wat moest ze ermee. Ze was zo muzikaal als een natte dweil. Voor waarzeggerij had ze al helemaal geen talent. Celia was van een directe aanpak. Speculeren over iets dat misschien maar één van de vele toekomstbeelden was had geen zin als men meteen in actie moest komen. Toen waren haar ogen gevallen op dat ene woord dat daar zo onbeduidend ergens onderaan de lijst gehangen had. Survival. Ze wist de basis van het overleven. Maar dit was iemand die erin gespecialiseerd was. Misschien was deze les nog niet zo'n heel gek idee.
Daarom was het dat ze nu naar het lokaal liep waar de introductie les gegeven zou worden. Raar eigenlijk, om een les als survival in een lokaal te geven. Maar de docent zou er wel een reden voor hebben. De deur van het lokaal stond al open. Als een uitnodigend gebaar op deze afgelegen plek. Meteen zodra ze haar voet in de ruimte zetten werd ze welkom geheten door een nog onbekende mannenstem. Haar giffgroene ogen keken op naar de man die hoogstwaarschijnlijk de docent was. Ze knikte hem begroetend toe. 'Celia Cartagos, meneer,' sprak ze helder en bijna als een gediciplineerd militair. Daarna zocht ze een tafel uit om achter te gaan zitten.

_________________
Ronodan || Miss Oriël || Aloiysius || Celia || Mordecai || Hunter

From Shadows, we'll Descend upon the world. Take Back what you Stole.
From Shadows, we'll Reclaim our destiny. Set our future Free. And we'll Rise.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theneras
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Simone
Posts : 988
Points : 43
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: Remember how to put back the light in my eyes

BerichtOnderwerp: Re: Survival introduction les 1, klas 1   di 27 sep 2016 - 12:44

Zijn blauwe ogen keken naar het blaadje papier wat zijn lesrooster was. Survival, stond er voor vandaag. Voor zo meteen, beter gezegd. Overleven, Tja, dat kon hij wel. Zijn leven had hem dat wel geleerd. Maar het leek hem een leuk vak, zoals hij alle vakken leuk vond, en wie weet leerde hij weer wat nieuws. En zo niet, kon het opfrissen van nooit kwaad. Maar ja, hij had zin in de les survival. Nogmaals keek hij ernaar, om te checken of hij de locatie goed had. Ja, hij moest echt in het lokaal zijn. Voor een les survival vond hij dat wat apart maar het was slechts een introductie, dus snappen deed hij het op zich wel. Het document deed hij voorzichtig terug in zijn tas, tussen zijn agenda, zo kreukelde het niet en zou hij het ook niet kwijt raken. De tas ritste hij dicht waarna hij de niet al te zware, donker bruine tas over zijn schouder hing. De boeken die hij vandaag niet meer nodig zou hebben, had hij eerder weg gelegd in zijn kamer. Dat scheelde weer een hoop gewicht. Het boek wat nog op het tafeltje lag, zette hij terug in de boekenkast van de bibliotheek. Zijn blauwe ogen waren op de tijd gevallen en hij wilde het liefste niet te laat zijn.

In een normaal tempo liep hij hierna door de gangen. Te laat zou hij zeker niet komen. De gangen waren redelijk vol en af en toe moest de blonde Shadraan wat zigzaggend door de gang lopen, doordat er groepjes bij elkaar gekliekt stonden, die dus echt niet aan de kant zouden gaan, doordat ze druk bezig waren met het bespreken over van alles en nog wat. Erg vond hij het niet, slechts een observatie. De deur van het lokaal kwam hierna al vrij snel in zicht en hij stapte er naar binnen. De leraar, Master Archer, begroette hij met een eerbiedig knikje. 'Goedemorgen Meneer. Theneras is de naam' begroette hij hem hierna luidop, om dan zijn tas naast een tafeltje te zetten en daaraan dan ook plaats te nemen. Zijn ogen vielen hierna op Celia en kort stak hij zijn hand op als een vorm van een stille hallo. Nu was het wachten op de rest en op wat deze les te bieden had. Daar was hij wel benieuwd naar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Survival introduction les 1, klas 1   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Survival introduction les 1, klas 1

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Survival lesson 1: Introduction and a nifty light in the dark
» [LET OP!] Tweede gymles!
» Even pauze.
» De nieuweling
» ► Survival Les 1: Voelen van Energieën

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-