PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Bij les Call of the Death { Aiden}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Bij les Call of the Death { Aiden}   vr sep 02 2016, 22:07

De dag was net begonnen, maar iro wilde eigenlijk liever blijven liggen. Het voelde nog steeds vreemd aan om zonder een bepaalde druk op zijn lichaam wakker te worden. Niet dat Iro lui was geworden helemaal niet zelfs. hij was fitter dan ooit en dat was zijn magische energie juist ten goede gekomen. Door die zware last had Iro meer magische vermogen getraind dan dat hij zich nu lichter voelde. Met een onwillende kreun schopte hij zijn dekens van zich af. Hoewel het bed lekker lag moest hij toch op staan. Reaper was even niet aanwezig, maar dat maakte zijn humeur er niet slechter op. na een snelle douche , af gedroogd en zich aan gekleed te hebben liep Iro zijn vertrekken uit en richting de grote zaal. Hij had zijn eetlust ook weer terug gekregen nu Aurora het zuiverings-ritueel bij hem had uit gevoerd. Normaal zou hij zo veel mogelijk het eten gemeden hebben, maar nu besefte Iro dat de duisternis hem enkel genoeg had willen verzwakken zodat hij ten prooi zou vallen aan de duisternis diep in hem. Gelukkig was het nooit echt zo ver gekomen, maar nu moest hij een nieuwe manier zien te vinden om een zware training uit te denken. Nu pakte hij twee belegde broodjes van een schaal en een flesje water waarna Iro weer naar buiten liep en richting het gras veld toe ging. Hij had twee nieuwe botjes in zijn zak zitten en was benieuwd hoe Aiden die uit elkaar zou gaan houden... Misschien was hij wel net zo goed als Theneras en wist hij het antwoord of was de jongen sneller? De vorige keren was Aiden ook sneller geweest. Na de laatste stappen stond hij midden in het grasveld en wachten op zijn leerling. Het huis liet Iro voor wat het was. Mocht hij daar ooit nog heen willen dan zou hij pas gaan wanneer ze daar schoon schip zouden gaan maken en alle schaduw wezens daar uit bannen!

{Aiden}

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   za sep 03 2016, 02:47

Aiden had een slechte nacht achter de rug, hij had veel nachtmerries gehad over het moment waar hij zijn ouders was verloren. De villa van zijn ouders zou nogsteeds aan de rand van het bos waar de demonische poort stond staan. Hij zag telkens de moord weer opnieuw. Na een tijdje vroeg hij Akuma om het gewoon even onmogelijk te maken voor Aiden om te dromen. Dream Absorbtion was een van de spreuken die Akuma over de jaren geleerd had aan zichzelf. Ze had Aiden door die spreuk vaker kunnen laten slapen zonder de nachtmerries. Toen Aiden 's ochtends wakker werd voelde hij zich niet op en top maar hij was ook niet helemaal uitgeput. Akuma was in haar menselijkere vorm veranderd en was begonnen om het ontbijt voor Aiden te maken. Akuma kende wat recepten om Aiden zijn energie wat te versterken en ze had een klein beetje Shadraanse bessen sap door het brood laten weken zodat ze het recept makkelijk kon toepassen. Na het ontbijt voelde Aiden zich helemaal klaar om te beginnen. Akuma ging zoals gebruikelijk weer met hem mee. Ze moest Iro tenslotte nog bedanken voor zijn hulp. In plaats van lopen hadden Aiden en Akuma besloten om via hell gates te reizen aangezien Iro nu toch Akuma en Aiden hun ware aard had leren kennen. Een kleine 10 minuten voor dat de les begon opende er een kleine hell gate waar Aiden en Akuma uitstapte. Voor het ongetrainde oog leek het alsof ze uit de schaduwen stapte, echter kon een docent daar waarschijnlijk makkelijk doorheen kijken. Aiden keek even om zich heen en zag Master iro al klaarstaan op het veld. Samen met Akuma liep Aiden naar hem toe. Akuma keek om zich heen en toen ze zag dat er niemand, op Iro na, op het veld was besloot ze in haar menselijke vorm te veranderen. "Goedemorgen Heer Iro, Ik merk een verandering in uw energie. Het staat u goed. Graag wou ik u nog even persoonlijk bedanken voor uw hulp bij het kasteel. Hopelijk zullen er deze keer bij Aiden zijn les geen vervelende opstandelingen lopen te zieken." zei Akuma. Aiden maakte zijn gebruikelijke buiginkje naar Iro en zei toen: "Goede Ochtend Master Iro. Gaat alles goed met u? Voor dat de les begint zou ik u graag iets in alle vertrouwe willen vragen, is daar momenteel de gelegenheid voor?". Vervolgens keek Aiden naar zijn docent en daarna even naar beneden. Hij kon de nachtmerries maar niet uit zijn hoofd krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   za sep 03 2016, 21:10

Aiden was weer netjes op tijd, maar dat verwonderde hem ook niet. Iro Had ook wel in de gaten dat beide geen Shadow trip gebruikte, maar een hele andere vorm van transport. Niet dat het ontoepasselijk voor hen was. Aan gezien Akuma zeker niet net als haar familie van uit een hele andere wereld kwamen. Ze merkte beiden de verandering in zijn energie op. Akuma bedankte hem nog even voor zijn hulp bij het kasteel. 'Ondanks dat ze de les verstoord hadden, vond ik het niet eens erg. Mijn handen jeukte al een tijdje om weer eens een stevig gevecht te hebben.' zei Iro en hij boog ook lichtjes naar haar. Iro snapte best nu hij achteraf keek dat hij best onbeschoft was geweest toen. 'Mijn exusses nog voor mijn onveroorloofde gedrag toen vrouwe Akuma. Ik was toen niet helemaal mezelf.' maakte Iro nog even snel zijn excuus. Ze zou vast willen weten hoezo, maar dat ging iro niet direct vertellen. Hoewel hij Akuma en Aiden vertrouwde lag het nogal gevoelig bij Iro. Al was dat probleem wel verholpen dankzij Aurora. Zijn leerling vroeg nog hoe het met hem ging al vorens hij vroeg of hij zijn docent wat mocht vragen. Iro was er best nieuwschierig geworden door die woorden en knikte naar Aiden. 'Jij ook een goede morgen Aiden en ik voel me beter dan een tijdje geleden, maar vraag gerust. We hebben nog genoeg tijd.' zei iro en hij keek rustig in afwachten toe naar wat zijn leerling te vertellen zou hebben?

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   za sep 03 2016, 21:55

Iro gaf aan dat hij ondanks dat de opstandelingen de les verstoord hadden het niet erg had gevonden aangezien hij al een tijdje weer eens een stevig gevecht wou hebben. Daarna bood Iro zijn excuses aan voor zijn manieren bij het kasteel. Akuma knikte en zei: "Excuses aanvaard. De verandering in uw energie verteld mij genoeg over dat u niet u zelf was.". Vervolgens veranderde Akuma terug in haar draken vorm. Dan hoefde ze niet zo op haar hoede te zijn. Aiden keek vragend naar Akuma en Iro maar besloot Akuma later wel te vragen wat ze bedoeld had. Daarna gaf hij aan dat hij graag nog iets zou vragen aan Iro. Iro stemde hier mee in en toen keek Aiden even naar Akuma. Het leek erop alsof de twee aan het overleggen waren. Daarna legde Akuma haar staart zachtjes tegen Iro aan terwijl Aiden zijn hand op haar snoet legde. "Graag zou ik U de context van mijn vraag eerst uitleggen." zei Aiden waarna Iro en Aiden een flashback in gingen.

Aiden en Iro stonden samen plotseling in een huiskamer. Aan tafel zaten 4 mensen. 2 Ouders en 2 zoons. Een van de zoons was de jongere Aiden. Het gezin was bezig met het diner te eten toen er plotseling op de deur werd geklopt. De vader liep naar de voordeur en deed open. Toen ging in eens alles heel vlug. Aiden kreeg twee zwaarden naar zich toe gegooit en een stem zei: "Hou deze bij en ren!". Daarna was te zien hoe Aiden zijn ouders vermoord werden en hoe zijn broer ten nauwe nood aan de dood wist te ontsnappen. Ook was te zien dat de jonge Aiden de dood van zijn ouders nog had gezien waarna hij weg vluchte uit het huis. De moordenaars rende nog een tijdje achter hem aan, maar het lukte Aiden te ontkomen.

Toen hield de flashback op. "Sinds die dag heb ik nooit meer voet gezet in mijn ouderlijk huis. Echter heb ik de laatste tijd nachtmerries over die gebeurtenis, en het lijkt mij goed om toch een keer terug te gaan naar die plek. Echter voel ik mij er niet prettig bij om alleen of met Akuma te gaan aangezien ik vanuit mijn plicht om Akuma te beschermen dan niet de emoties een plek zal kunnen geven. Daarom zou ik aan u willen vragen of u misschien een keer tijd heeft om met mij naar mijn ouderlijk huis te gaan, zodat ik het achter mij kan laten. Ik heb een eigen shuttle en neem alle kosten op mij, ik heb gewoon iemand nodig waar ik op kan vertrouwen, en ik denk dat wij beide weten dat er maar weinig docenten hier op SSA zijn die mijn situatie momenteel net zo goed kennen als U." zei Aiden met een lichte trilling in zijn stem. Het was te merken dat dit een lastig iets voor Aiden was. Aiden zuchte diep en hield even de handvaten van zijn zwaarden vast. Dit was alvast een grote stap, en aangezien Iro zijn mentor was durfde hij deze vraag ook te stellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   za sep 03 2016, 22:28

Het leek even dat Akuma niet had verteld wat er tussen hem een de prinses voor gevallen was in de demonen wereld. Ach zo erg was het niet een Akuma merkte ook dat het aan zijn energie lag. Ze kende de helft er nog niet van, maar dat kwam ooit nog wel eens. Na de vraag van Aiden een de terug verandering van Akuma leken de twee in gesprek voor Akuma haar straat zachtjes tegen hem aan een er beginnen beelden zich voor zijn geestes oog af te spelen. Hij kon even niets zeggen. Twee van de vier hadden het overleefd. Een van de moordenaars kende Iro. Die had hij voor een jaar oud of twee geleden vermoord. De vraag van zijn leerling was gesteldt had moest Iro toch even na denken. Maar hij kon niet bedenken wat dat nou tegen spreken zou. 'Als je wil kunnen we dit weekend daar je oudere huis te gaan.' stelde hij voor een frunkte aan een los draadje aan zijn gewaad hing. Al hield Iro Aiden wel in de gaten voor een reactie.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   za sep 03 2016, 22:51

Iro leek even na te denken over Aiden zijn vraag maar zei vervolgens: "Als je wil kunnen we dit weekend naar je oudere huis toe gaan.". Aiden knikte en zei toen: "Als mijn berekeningen goed zijn duurt het ongeveer 3 uur om vanaf hier op Shadra te komen. Er zit een lanceerplatform bij mijn ouderlijk huis, al zou het me niks verbazen als dat inmiddels door de natuur is terug geclaimt. Hoe laat zou het U uitkomen om hier te vertrekken?". Je kon aan Aiden zien dat hij was opgelucht dat Iro had ingestemt om mee te gaan. Wat Aiden niet had verteld was dat Akuma buiten de demonen wereld ongeveer even sterk was als Aiden zelf, en dat Aiden het daarom niet wou wagen om met Akuma naar zijn ouderlijk huis te gaan. Aiden wachtte rustig op het antwoord van zijn docent. Zodra dit geregeld was konden ze beginnen aan de les, Aiden had naar deze les uitgekeken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 04 2016, 22:41

Aiden was opgelucht en dat deed hem toch meer goed dan Iro kon vermoeden. Hij was om de jongen gaan geven, meer dan dat elke leerkracht zou doen voor zijn of haar leerling, maar toch kon Iro het niet helpen en luisterde aandachtig. 'Hm, wat zou je zeggen van zaterdag negen uur?' Eigenlijk had hij toch niets te doen en misschien zou hij weer wat tegen een paar demontjes kunnen vechten? Maar dit was op de zaken vooruit lopen. 'Als we klaar zijn kunnen we nu dan beginnen? Ik wilde je wat leren niet met je kletsten al is dat natuurlijk ook wel leuk, maar de les is toch belangrijker?' vroeg hij en hield zijn hoofd lichtjes schuin. Akuma zou het vast met hem eens zijn, maar Iro bleef hier in toch een strenge docent.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 04 2016, 23:02

"Wat zou je zeggen van zaterdag negen uur?" vroeg Iro. Aiden knikte en zei: "klinkt goed." vervolgens scheef Aiden het met heel dun dark matter in de lucht waarna hij het weg blies. Zo zou het in zijn agenda thuis komen te staan. "Als we klaar zijn kunnen we nu dan beginnen? Ik wilde je wat leren, niet met je kletsen al is dat natuurlijk ook wel leuk, maar de les is toch belangrijker." zei Iro. Aiden lachte en zei: "Maar natuurlijk, nu zit het niet meer in mijn hoofd dus ik ben een en al oor voor uw les.". Akuma zei telepathisch tegen Iro: "Bedankt dat je dit voor Aiden wil doen." terwijl Aiden rustig wachtte tot zijn docent begon te vertellen wat er moest gaan gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 04 2016, 23:58

Het lachen van Aiden liet hem iets warmer voelen, maar op een vriendschappelijkere manier. Iro knikte bij de woorden van zijn leerling, maar Keek even richting Akuma die hem bedankte. 'Ik had die dag toch niets te doen. Dus iemand helpen voor een goed doel is beter dan in bed blijven, toch?' antwoorden iro haar via zijn gedachten en keek weer naar Aiden en haalde twee botjes uit zijn zak en reikte dezen over naar zijn leerling. 'Vertel me eens of je deze twee botjes uit elkaar kunt houden?' vroeg iro aan zijn leerling. Dat zou hij vast wel kunnen, aangezien de een van een dier was en de andere van een mens. Iro glimlachte kort voor hij zijn strenge blik weer op zetten. Iets wat niet lang bleef hangen wanneer hij in de buurt van Aiden was.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   ma sep 05 2016, 00:32

Akuma knikte op de opmerking van Iro, ze voelde aan dat er meer achter zat dan gewoon iemand helpen. Misschien was het wel dat Iro stiekem graag mensen zou helpen als ze het respectvol vroegen? Akuma wist het niet zeker over en had ook niet echt zin om daarover te gaan nadenken.
'Vertel me eens of je deze twee botjes uit elkaar kunt houden?' vroeg Iro die inmiddels twee botjes uit zijn zak haalde en aan Aiden gaf. Aiden keek even naar de botjes en zei: "Simpel de linker is een vleugelbotje van een Novaanse licht draak en die rechts is een voetbotje van een mensen. De twee zien er erg gelijk uit alleen je kan het verschil voelen, ook zie je bij het voet botje meer beschadigingen.". Aiden keek naar Iro en vroeg: "Ook lijkt het erop dat er geprobeerd is om een chimaera te maken van het mens en de draak, kan dat kloppen?". Daarna keek hij nieuwsgierig naar zijn docent. Het maken van een chimaera was iets waar veel mensen geen verstand van hadden aangezien het een gevaarlijke praktijk was met veel bloed. Maar wanneer het slaagde had je wel een bijzonder sterke companion.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   di sep 06 2016, 00:01

Aiden was echt goed. Deze twee botjes had hij in het boek gevonden dat Iro samen met Theneras uit het spookhuis had gehaald. De beschrijvingen die daarbij gestaan hadden dateerde werkelijk dat de dokter toen een Chimaera had geprobeerd te maken. De kinderen van toen hadden vreselijk geleden onder het bewind van die man net als de gevangen gezetten schaduw wezens. 'Dat heb je goed. Deze twee botjes heb ik in een boek gevonden die uit de onbewoonde villa kunnen halen. Zijn schrijven is soms moeilijk te ontcijferen, maar hij beschreef erin dat de man echt bezig was om een Chimaera had geprobeerd in elkaar te zetten. Enkel was de man zo bezeten op zijn werk dat hij andere die hij in zijn huis liet verblijven zo danig verminkte en verwaarloosde dat ze zich uit eindelijk tegen hem hebben gekeerd.' legde Iro uit en hij hield zijn hand weer op om de botjes weer in ontvangst te nemen. Ondertussen had hij een ander dierlijk botje uit dezelfde zak gehaald, maar deze was duidelijk anders. 'Neem zit bot en concentreer je erop. Voel het aan en probeer het bij je te roepen. Ik begin bij elke leerling met een dier dus ook bij jouw Aiden, al weet ik dat je al meer aan kunt.' grinnikte hij zachtjes op het einde. Nee Aiden was niet iemand om tegen je te hebben en Akuma zeker niet!!!

XD

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   di sep 06 2016, 01:20

Iro zei dat Aiden het goed had, en gaf vervolgens wat achtergrond informatie over de botjes. Het klonk alsof een gruwlijk persoon had geprobeerd de chimaera te maken. "I wish his soul will never find rest. Curse his soul." zei Aiden waarna Akuma bliksem snel wegschoot. Aiden keek even vastberaden naar Iro waarna zijn blik weer veranderde in iets onschuldigs. Aiden overhandigde Iro de botjes weer waarna Iro een ander botje aan hem gaf. Iro vertelde dat Aiden zich op het bot moest focussen. Aiden knikte om aan te geven dat hij het begreep. Vervolgens hoorde hij Iro zeggen dat Iro altijd met dieren begon voor leerlingen ook al wist hij dat Aiden meer aan kon. Aiden knikte op nieuw en zei: "Ik zoek liever mijn grenzen rustig aan op, dan dat ik er meteen overheen ga. Ik heb er dan ook geen erg in.". Aiden wist dat hij sterk kon zijn waar nodig maar het mocht ook blijken dat hij liever niet zou vechten. Rustig aan begon Aiden met de opdracht.
Hij concentreerde zich op het bot waarna het bot begon te trillen. Aiden voelde dat het bot van een raziaanse neushoorn af kwam. Toen hij zich het beest kon visualiseren zei hij met een authoritative stem: "Rise from hell, fall from heaven.". Daarna kwam er een raziaanse neushoorn uit de grond. Aiden hield focus op de neushoorn terwijl hij wachtte op de volgende instructie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   za sep 10 2016, 22:19

Na wat Iro zijn leerling vertelde schoot Akuma ineens pijl snel weg en Aiden begon te spreken, maar de reactie zorgde voor een lichte rilling. Wat was dit nu weer? Iro snapte er niets van, maar hij ging er niet op door en Aiden pakte het botje aan voor hij er mee bezig ging. Na de oproep aan de Lich rees een raziaanse neushoorn uit de grond op. Iro had het beest wel eens gezien in een boek, maar zijn skelet bouw was fabuleus en prachtig om te zien. 'Prachtig, Nu laat deze dierlijke Lich maar eens rond lopen en laat het alles doen wat binnen de mogelijk heden ligt ervan.' zei iro en hij zei expres dat Aiden alle mogelijkheden van dit skelet te doen laten uit voeren. Dat kon van alles zijn, maar natuurlijk niet op zijn achterpoten rond lopen of op zijn voorpoten. Dan zou de Lich uit balans komen en was de kans groot dat het uit een klapte en dat koste weer magische energie.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 11 2016, 01:35

Iro gaf aan dat hij de uitvoering van de magie prachtig vond en vroeg Aiden toen om het beest alles te laten doen wat binnen zijn mogelijkheden valt. Aiden knikte naar Iro en keek even goed naar het beest waarna hij zich voorstelde dat het beest begon te lopen. Kort daarna begon het beest langzaam te lopen. Aiden liet het beest langzaam sneller gaan, tot hij voelde dat hij de grens bereikt had. Op dat moment keek hij naar een boom en liet hij de neushoorn op volle snelheid de boom aanvallen. De jonge boom splitste in tweeën en Aiden grinnikte. Vervolgens liet hij het beest steigeren en bokken. Dat lukte half, het beest was te zwaar om echt te bokken. Steigeren lukte wel, het viel Aiden op dit bij het neer komen na het steigeren het beest flink wat gewicht kon gebruiken om de aarde een beetje te laten schudden. Dat was goed om te weten. Toen het beest alles waar Aiden aan kon denken het gedaan liet Aiden rustig naar hem toelopen, keek hij het beest in de ogen aan en legde zijn hand op de hoorn van het beest. Voor het ongetrainde oog wat het niet te zien maar Aiden synchonizeerde zijn ademhaling met deze van de Lich. Toen de twee in sync waren keken ze samen naar Iro en wachten ze rustig op de volgende opdracht. Aiden was erg moe geworden van deze opdracht aangezien het wat moeizaam begon, Liches waren niet als normale dieren en Aiden had een andere manier moeten vinden om de neushoorn te laten gehoorzamen. "Zo iets? of ben ik nog wat vergeten?" vroeg Aiden beleefd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 11 2016, 18:13

Aiden liet de lich alles wat in het mogelijke was doen. Zelfs een jonge boom was geen partij voor het ondode dier. Toen Aiden klaar was vroeg hij of Aiden nog iets vergeten was. Iro glimlachte. 'Je hebt alles goed gedaan. Deze Lich is nu van jouw en komt elke keer wanneer je hem oproept.' zei Iro en hij keek even naar beide. Het zag er goed uit dat Aiden een zijn Lich zo goed zink waren. 'Laat je lich maar weer verdwijnen en dan gaan we zo dadelijk verder.' zei Iro een hij wachten geduldig.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 11 2016, 18:27

"Je hebt alles goed gedaan. Deze Lich is nu van jouw en komt elke keer wanneer je hem oproept." zei Iro. Aiden knikte en Aiden de Lich even, zodra je er goed mee omging konden ze kennelijk best leuk zijn. "Laat je lich maar weer verdwijnen en dan gaan we zo dadelijk verder." zei Iro. Aiden knikte en zei: "Rest until we meet next.". Daarna maakte zijn lich een buiginkje en verdween weer terug de grond in. "Zeg Master Iro, heeft u iets bij om mijn energie aan te vullen? Nu Akuma weg is heb ik geen snel vullende voorraad meer." merkte Aiden op. Verder wachtte Aiden af tot de volgende opdracht gegeven zou worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 11 2016, 19:03

Aiden knikte en liet zijn lich weer terug de grond in verdwijnen. Het waren handige wezens maar je moest altijd een oogje op ze houden. Toen Aiden klaar was een vroeg of zijn docent en snel energie aanvullend middel had knie hij even. 'Dat heb ik wel. Hier neem er maar een paar,mocht je ooit weer eens zonder Akuma komen te zitten heb je altijd nog iets achter de hand. ' zei Iro een hij pakte het zakje uit zijn binnenzak waar hij de koekjes in bewaarde en hield die zijn leerling voor.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 11 2016, 21:18

Iro gaf knikte en gaf Aiden een zakje koekjes waar hij bij zei dat Aiden ze wel mocht houden. Aiden knikte en zei: "Bedankt, normaliter heb ik zelf nog wat bessen bij die mijn energie bijvullen, misschien had ik Akuma toch maar niet moeten wegsturen om die magician te vervloeken...". Vervolgens eet Aiden een koekje en een paar seconden later beginnen zijn ogen te gloeien en zijn huid ook. "Uhm Ik ben bang dat dat koekje energie in mijn bloed stopte... en daar zit nog titanen bloed... uhm, kunnen we misschien een zeer zware spreuk doen? Dan kan ik de energie overload even weg werken. Als Vrouwe Shyvana hier was kon ze me gewoon bijten, dan was het ook weg." merkte Aiden droog op waarna hij wachtte op Iro zijn reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   zo sep 11 2016, 22:12

De woorden van Aiden lieten Iro even verontrust kijken. Het Titanen bloed was hij helemaal vergeten. Er was wel een spreuk die veel eisend was maar of dat genoeg was? 'Huh,wat?' was zijn eerste reactie op het einde van zijn Leerlings zijn. Maar daar ging hij later wel op terug komen. 'Sluit je ogen en concentreer je. Wat ik je nu ga uit leggen is in worden gemakkelijk, maar in het uit voeren best moeilijk.' vertelde hij een ontrok ieders zicht door hemzelf en Aiden in een grote koepel vormig schild om heen hem te trekken. 'Probeer het verleden aan te voelen van die hier ooit geleefd hebben. Concentreer je op hen en probeer ze na Milky Way te hebben geroepen maar voren te brengen. Jij zult alles voor je geestes oog zien. Maar je zult ook buiten jezelf en beeld creeren. Het beeld buiten jouw en misschien ook voor je geestes oog zal zich af spelen tussen de sterren. ' graag Iro nog als opdracht mee en hij wist dat er wel geluid zou zijn, maar niemand kon geen zien nog horen. Het was een veel eisende energie spreuk en eigenlijk ook verboden, maar het was momenteel het beste wat hij nu kon bedenken.

(Kermis gehad ik kon enkel op dit topic reageren) Whoepho! XD

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   ma sep 12 2016, 02:31

"Sluit je ogen en concentreer je. Wat ik je nu ga uitleggen is in woorden gemakkelijk, maar in het uitvoeren best moeilijk.". Aiden knikte en en zag dat Iro een koepel om hun heen maakte. De lucht om Aiden heen begon instabiel te worden door de grote hoeveelheid energie in terwijl Iro begon met de opdracht vertellen. Aiden knikte na de opdracht en begon direct.
Aiden sloot zijn ogen en voelde de energiën in de grond. Wat hij niet door had was dat hij door op de aarde te focussen weggleed in een duistere vlek. Aiden voelde alle energiën in een behoorlijk gebied maar voelden plotseling ook wat nieuws. Het leek alsof de kern van de planeet van SSA niet gesmolten was, maar also de kern een planten zaadje was. Aangezien Aiden het erg interessant vond zei hij alvast "Milky Way!" waarna het ook voor Iro te zien was. Aiden merkte niet dat het onderzoeken van dit zaadje gecombineerd met de Milky Way spreuk erg zwaar was. In een zeer rap tempo begon hij door zijn magische energie heen te vreten. Toen hij bijna bij de oorsprong van het zaadje was stopte de spreuk en werd die uit de duistere vlek geschoten, tegen de boven kant van Iro zijn koepel aan. Door de kracht verloor Aiden zijn bewust zijn tijdelijk, een minuutje later werd hij weer wakker en voelde hij dat zijn energie voorraad vol was, maar dat hij niet langer overliep. Hij had nog even moeite met dingen te zien en probeerde te focussen op Iro zijn energie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   ma sep 12 2016, 23:32

Aiden deed wat Iro van hem vroeg en concentreerde zich maar er gebeurde iets wat hij helemaal niet verwacht had. Aiden schoot de grond in en Iro schrok zich een hoedje. Dit had hij nog nooit meegemaakt?! Wat had de jongen gedaan? Of was dit een nieuwe demonen aanval? Maar nog voor Iro iets kon ondernemen kwam zijn leerling met een rot gang terug omhoog uit dat gat en knalde tegen de koepel van Dark Matter aan waarna hij op de grond viel. Iro liep geschokt naar Aiden toe, maar zag al dat hij snel weer bij kwam. 'Wat voor de...! Heb je twee spreuken per ongeluk gecombineerd?' vroeg hij nog half geschrokken. Iro schudden zijn hoofd en knielde bij hem neer en trok Aiden recht zodat zijn leerling recht kon gaan zitten.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   di sep 13 2016, 01:56

Aiden was nog wat draaierig toen Master Iro hem vroeg of die perongeluk twee spreuken combineerde ofzo. Aiden haalde onverschillig zijn schouders op. "Ik zag een zaadje in het midden van deze planeet, echter toen ik erop focusde en het wou laten zien ging er iets fout waardoor ik gigantisch veel energie gebruikte en toen verloor ik mijn concentratie. Het volgende wat ik weet is dat ik hier wakker werd.". Rustig stond Aiden op, hij was klaar om verder te gaan met de les en had ook geen zin om verder over dit ongeval te spreken. Het was al vervelend zat dat er iets fout ging. Een glimlach verscheen op Aiden zijn gezicht toen hij xag dat Akuma weer terug kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   di sep 13 2016, 14:59

In zijn bezorgdheid had Iro de Dark matter koepel los gelaten en richting Aiden gelopen. Hoewel haastig, maar ver was het niet geweest. Toen zijn leerling bij was gekomen en op zijn vraag reageerde met een antwoord knikte Iro even, maar vroeg zich af wat het zakje daar dan deed? Zin blik viel op Akuma die weer terug was gekomen,maar ze zouden zo verder gaan met de les. 'Nou,' zuchten hij lichtelijk opgelucht. 'Je moet je in ieder geval niet op planten richten, maar op menselijke of dierlijke dingen. Ik zal het erna voor doen. ' zei Iro een hij maakte een nieuwe Dark matter koepel voor hij zich concentreerde. Iro spreiden zijn armen en vond al snel de herinnering van een paard en zijn baas je. 'Milky Way. ' zei Iro in een neutrale toon. Sterren begonnen zich te verspreiden over de koepel en verlichten zo de binnen kant in een spookachtig groenzing licht. Heel even wassen enkel de hoeven te horen samen met het gelach van een meisje. In de verte tussen de sterren kon je hen zien rijden. Ze kwamen al snel dichterbij. Toen het paard schrok stopte Iro de spreuk. 'Probeer nu deze herinnering uit het verleden op te zoeken en het tot het einde af te spelen. Zij kunnen ons niet zien nog horen of voelen. Milky way laat enkel zien wat er ver voor ons bestaan of nog niet zo lang geleden gebeurd is.' zei Iro een hij glimlachte even naar Aiden. Ondertussen was het weet pike donker geworden in de koepel.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   wo sep 14 2016, 00:46

"Nou, je moet je in iedergeval niet op planten richten, maar op menselijke of dierlijke dingen. Ik zal het erna voor doen." zei Iro waarna hij de dark matter koepel opnieuw maakte en de spreuk voor deed. De koepel voelde zich met een spookachtig groen licht en sterren waren te zien die de koepel verlichten. Aiden zag een flashback van de huidige locatie dankzij Iro. Vervolgens stopte Iro de spreuk en zei hij dat Aiden moest proberen om de zelfde herinnering te vinden en af te spelen. Aiden knikte, sloot zijn ogen hield toen zijn rechter vuist tegen de hand palm van zijn linker palm, waardoor hij zijn energie circuits sloot zodat de energie kon stromen. Dit zorgde ervoor dat hij toegang kreeg tot Akuma haar energie. Toen Aiden de herinnering vond zei hij sereen: "Milky Way.". De sterren verspreide zich weer en de herinnering speelde zich weer af. Toen het paard schrok ging het er in volle galop van door. Het meisje zat er nogsteeds boven op. Het paard rende langs Aiden en Iro af waarna heet duidelijk werd waar het paard door was geschrokken. Uit de grond waar het paard schrok kwamen schaduw wezens uit de grond. De wezens leken erg vijandig en kort daarna was er een stem te horen die zei: "Rise my minions.". Aan de toon van de stem kon Aiden afleiden dat het waarschijnlijk om een necromancer ging. Deze magiërs waren vaak hongerig voor macht en hadden zich daarom aangeleerd om de doden te laten opstaan. Kort daarna was Dion de heer van het licht te zien die de necromancer eenvoudig tegen werkte en weg stuurde. Toen de necromancer gehoorzaamde gebeurde er niets meer en stopte Aiden de spreuk. Aiden glimlachte en zei: "Dat was... niet wat ik verwacht had te zien hier. Zou het kunnen dat de verlaten villa van die necromancer was? Misschien was die necromancer zelfs wel de persoon die de chimaera geprobeerd heeft te maken, dat verklaart wel hoe hij de verminkte slachtoffers, waarschijnlijk probeerde hij hun lichamen te gebruiken om een ondood monster te maken." constateerde Aiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   wo sep 14 2016, 01:15

Aiden liet de herinnering afspelen en toen ze zagen waardoor het paard geschrokken was vronsde Iro zijn wenkbrauwen. Dit had hij ook niet verwacht. Meestal schrokken paarden van honden of zo, maar dit was natuurlijk ook niet zo gek ook natuurlijk dat een dier hiervan schrikken zou. Iro sloeg het gevecht garde en toen de herinnering voorbij was begon Aiden te spreken. Maar Iro was niet over tuigt. 'Daar zal ik je helaas tegen moeten spreken Aiden. Die man was op zoek naar wegen om magie te verkrijgen. hij bezat zelf geen enkele of maar heel weinig. Genoeg om een bende schaduw wezens gevangen te kunnen zetten. Ook stond de school er toen nog niet. Het zijn hele zware jongens die daar rond hangen. Maar het kan zijn dat een jonge potente magiër met veel gezag daar ooit naar binnen is gegaan. De man van die ik toen in deze spreuk heb gezien was groter en meer gedrongen. Deze was wel lang, maar dunner en gespierder.' zei Iro en liet de koepel weer zakken. 'Milky way is eigenlijk een verboden spreuk. Het laat de gebruiker bloot voor aanvallen en je kunt je ook niet verdedigen.' vulde Iro aan. Hij wilde graag weten hoe dit af ging lopen, maar Iro wilde het huis met rust laten tot hij een knok ploeg had die groot en sterk genoeg was om die Schaduw wezens aan te kunnen. Hoewel hij zijn nieuwsgierigheid bijna niet de baas kon wilde nee moest hij stand bij voet houden! 'Die schaduw wezens zijn gevaarlijk en ze hebben een grote agressie naar de mensen toe. Ik hoop dat je snapt dat ik het je verbied om daar naar toe te gaan. Ik wil er zelf ook graag naar terug wegens de waarde die er in dat huis liggen. Mogelijk nog meer dagboeken van de oorspronkelijke bewonen die ik dan kan na pluizen. Maar in mijn eentje gaat dat nooit lukken en jouw wil ik er ook niet in betrekken al weet ik dat je door je stand en rang er grote kans hebt de schaduw wezens tot rust te brengen, maar dit zal legaal moeten gebeuren. Maar als jij zo door blijft gaan zal dat geen moeite kosten om je bij dat groepje mensen te krijgen. Maar tot die tijd blijf je weg bij dat oude huis begrepen?' Zijn woorden waren simpel, maar toch ook hard en streng genoeg om de ernst er door te laten schemeren. 'Maar we gaan door. Ik zal een van de menselijke lichen oproepen. die jij dan moet proberen onder controle te krijgen.' zei Iro en hij riep een van de drie Lichen op die hij tot zijn arsenaal beschikbaar had en wachten af. Eigenlijk liet Iro hem nu los en ook nu stapte de lich op zijn leerling af, net zoals bij Theneras gebeurde.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Bij les Call of the Death { Aiden}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Bij les Call of the Death { Aiden}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Can I call you a friend? My friend? [Spt - Aragon]
» Death is unstoppable. One must face it as a fact of life ✝
» »One call away [setjes shopje]
» Bloody! [Brokensong's death topic]
» Pain, Death [Mirror&Bone&Goldtail&Fightspirit]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field-