PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Better safe than sorry {Yvaine}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Better safe than sorry {Yvaine}   wo aug 31 2016, 15:17

Aiden had gisteren na het etentje met Saphira besloten dat hij zich wou laten testen op ziektes die overgedragen konden worden door intiem contact met een ander. Aiden had niet echt zorgen, wel voelde zijn urineleider wat schraal aan, maar dat kon ook goed komen door andere dingen. Toch had hij een afspraak gemaakt bij de school arts. Aiden slikte even aan die gedachten, hij vond het geen prettig idee om zo open met iemand anders dan zijn geliefde te gaan zijn over intiem contact. Saphira en Aiden hadden samen al op een hotel kamer geslapen, maar ze hadden geen intiem contact gehad. Daar was Aiden wel blij mee want hij wou toch echt eerst weten of hij geen besmettelijke ziektes bij zich droeg. Direct nadat hij Saphira bij haar slaapvertrekken had afgezet was hij doorgegaan naar de ziekenboeg en had hij een afspraak gepland voor vandaag, om 11 uur. De tijd voelde zo snel gegaan te zijn. Eergisteren leerde hij Saphira kennen, had hij haar mee uitgevraagd en die zelfde avond hadden ze besloten om een hotelletje te pakken. Gisteren waren ze terug gekomen, en vandaag stond Aiden al bij de schoolarts. Rustig liep Aiden naar de ziekenboeg. Hij was benieuwd naar docter Yvaine, hij had veel verschillende dingen gehoord over haar, maar probeerde om zonder vooroordelen het gesprek in te gaan. Eenmaal bij de ziekenboeg zag hij dat hij 10 minuten te vroeg was, dus nam hij plaats in de wachtkamer. Hij zag dat er meer leerlingen om hem heen zaten, Yvaine leek het druk te hebben. Geduldig wachtte Aiden tot hij geroepen zou worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Yvaine
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Strowberry
Posts : 300
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Water & Light
Klas: -
Partner: If there's a prize for rotten judgment I guess I've already won that No man is worth the aggravation That's ancient history, been there, done that

BerichtOnderwerp: Re: Better safe than sorry {Yvaine}   do sep 01 2016, 00:29

"Ik wil je over 4 dagen terug zien Nathan. Probeer je arm droog te houden, maar gebruik hem wel. Anders krijg je last van stijfheid en wordt het moeilijker om hem weer te gebruiken." De jongen voor haar bureau zat stil zwijgend te knikken met z'n rechter arm in het verband terwijl de blonde Shadraanse een notitie voor Master Kalkstein maakte. "En ik geef je een verlofbriefje mee. Je mag de komende 2 weken geen praktijk Water magie lessen bij wonen." Het stukje perkament werd overhandigd en Yvaine stond op een klembord in de hand. Nathan volgde een beetje schuchter haar voorbeeld. "Tot over 4 dagen Nathan." knikte ze hem beleefd toe toen ze de deur van haar kantoor opende en de jongen de ziekenzaal weer in liet.
Ze wende zich naar de wachtende patiënten en keek met haar strenge ijzige blik over de tiener gezichten heen. Drukke dag vandaag..

"Oliver... Oliver Creed?" Haar koele stem galmde lichtelijk in de zaal maar hij bleef eenzaam. Oliver was niet aanwezig. Dit was de derde afspraak die hij had gemist en Yvaine begon zich zorgen te maken. Helaas kon ze er nu niks aan doen. Wellicht kon ze later die dag het kantoor van Miss Eres bezoeken voor wat opheldering over haar drugs verslaafde patiënt. Haar ijsblauwe blik ging van de wachtende leerlingen terug naar haar klembord om te zien wie haar volgende afspraak was. Aiden Youkai. Zijn afspraak was kort dag geweest. Het was niet haar eigen handschrift en Graham had de dag daarvoor avond dienst. Waarschijnlijk had hij hem ertussen gepropt. Aiden had geluk dat hij na de opkomen dagen Oliver moest. "Aiden Youkai?" ze keek met haar vertrouwde strenge frons omhoog, wachtend op een reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Better safe than sorry {Yvaine}   do sep 01 2016, 01:38

Aiden was in de wacht kamer met wat mensen aan het kletsen gegaan aangezien hij toch moest wachten. Na een paar minuten zag hij iemand naar buiten komen. Toen riep een vrouw, waar Aiden van uit ging dat het Yvaine was, een een of andere 'Oliver Creed'. "Shit ze loopt nog uit ook" dacht Aiden. Echter leek er niemand op te staan, misschien was Oliver er wel niet? Aiden keek aandachtig naar de vrouw die vervolgens zijn naam riep. Aiden stond op en liep rustig naar de vrouw toe, zag dat haar naamplaatje zei dat ze Yvaine de schooldokter was en maakte vervolgens een beleefde buiging terwijl hij zei: "Aiden Youkai, prettig om u te ontmoeten dokter Yvaine.".
Terug naar boven Ga naar beneden
Yvaine
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Strowberry
Posts : 300
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Water & Light
Klas: -
Partner: If there's a prize for rotten judgment I guess I've already won that No man is worth the aggravation That's ancient history, been there, done that

BerichtOnderwerp: Re: Better safe than sorry {Yvaine}   wo sep 07 2016, 22:41

Yvaine hoefde niet lang te wachten op die reactie. Er stond een jongeman op die ze volgde met haar ijsblauwe blik vanuit de deuropening van haar kantoor. Hij kwam voor haar staan en net toen ze haar uit wilde steken maakte de knul een buiging. Een van Yvaines judgemental omhooggeschoven wenkbrauwen schoven omhoog terwijl ze een tinkeltje ongemakkelijk haar uitgestoken hand weer terug trok. Ze bekeek hem met die opgetrokken wenkbrauw van top tot teen. ".. yes.." was het enige wat ze zei voor ze zich met rechte rug omdraaide en haar kantoor binnen liep. "Wil je de deur achter je dicht doen en plaats nemen asjeblieft?" vroeg ze stijfjes. Ze nam plaats op haar witte ergonomisch verantwoorde stoel achter het bureau en strengelde haar vingers op haar bureau in elkaar. "Dus.. Meneer Youkai. Waar mee kan ik je van dienst zijn?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Better safe than sorry {Yvaine}   do sep 08 2016, 00:53

Toen Aiden een beleefde buiging maakte zag hij Yvaine haar oordelende blik. Aiden glimlachte vriendelijk, zichtbaar on aangetast door de blik. "Doctor Yvaine zal wel van minder gezellige afkomst zijn." dacht Aiden in zichzelf met zijn glimlach om aan te geven dat het niet erg was dat ze het oordelen niet kon laten. Toen Yvaine Aiden mee naar binnen nam vroeg ze of Aiden de deur dicht wou doen. Dit was voor Aiden niet meer dan normaal dus Aiden was dat al van plan. "Maar natuurlijk." zei Aiden terwijl hij de deur zachtjes dicht deed. Geruisloos liep hij naar de stoel tegenover Yvaine waar hij plaats nam. "Dus.. Meneer Youkai. Waar mee kan ik je van dienst zijn?" vroeg Yvaine. Aiden dacht twee seconden na over hoe hij zijn vraag zou formuleren waarna hij zei: "Graag zou ik getest worden op aandoeningen die door intiem contact kunnen worden overgedragen. Ik heb sinds kort weer een vriendin waar ik mogelijk intiem mee wil worden dus neem ik liever het zekere voor het onzekere. Ook heb ik de laatste tijd een branderig gevoel na het urineren, echter vermoed ik zelf niet dat een overdraagbare aandoening daar de reden achter is.". Tijdens wat hij zei had Aiden Yvaine constant vriendelijk aangekeken. Hij dacht even terug aan de test die hij zelf had gedaan waaruit bleek dat zijn urine anders was, dat kon door heel veel dingen komen, en Aiden had niet veel intieme partners gehad, en was ook nog nooit positief getest op een aandoening, dus het leek hem sterk dat dit een aandoening was. Met rust in zijn ogen keek hij Yvaine weer aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Better safe than sorry {Yvaine}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Better safe than sorry {Yvaine}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-