PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Saphira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Saphira
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Lizzy
Posts : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: vuur
Klas: Master Iro
Partner:

BerichtOnderwerp: Saphira    vr jul 01 2016, 22:36

Naam: Saphira Borstad/Orloska
Bijnamen: Saf, Ira
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15
Karakter: Hard en gemeen, teruggetrokken, snel geïrriteerd, zoek geen mensen op, maar onder al dit verschuilt een lief, kwetsbaar meisje
Planeet van Herkomst: Razen
Thuistaal: Duits, Pools
Rang: Leerling

Haarkleur: Zwart, of donker bruin
Oogkleur: Donker bruin
Lengte: 1,70
Tatoeages: Ja, achter haar oor
raaf:
 
Dierlijkevorm: Amerikaanse Zeearend

Handschrift: Saphira

Hobby's: Lezen,
Familie: Vader, moeder dood. Haar tante en oom verzorgen haar, een nichtje Sabrina
Geschiedenis:
1 tot 3
Je werd geboren en haar ouders waren verschrikkelijk blij en gelukkig. Haar vader was smid en haar moeder hielp hem daar bij. Ze waren niet echt heel rijk. Ze waren arm, maar ze konden er wel van leven. Saphira leefde gelukkig en speelde vaak met haar moeder buiten in de zon. Omdat ze veel buiten speelde zag ze een keer een raaf met een gebroken vleugel. Ze nam hem mee naar huis en mocht hem houden.
4 tot 9
Haar moeder werd ziek op haar vijfde en alle huishoudelijke klussen moesten gedaan worden door Saphira, maar ze had het er wel voor over. Ook kwamen elke week drie keer haar tante en nichtje, die een jaar jonger was, en hielpen Saphira met het werk. Meestal deed haar tante het werk terwijl Saphira en Sabrina samen speelde. Langzaam ging het beter met haar moeder. Haar tante en nichtje kwamen steeds minder vaak nu haar moeder beter was. Ze had van haar vijfde tot haar zevende alle huishoudelijke taken gedaan met hulp van haar tante en nichtje. Toen ze acht werd deed haar moeder een beetje raar. Ze begon over alles negatief te denken. Saphira wist niet wat er met haar aan de hand was, maar wat ze wel wist is da je uit de buurt moest blijven. Op haar negende vermoorde haar moeder haar vader. Ook probeerde ze Saphira te doden wat niet lukte waardoor ze zich zelf vermoorde. Meteen stuurde ze een brief met haar raaf naar haar tante dat ze er zo snel mogelijk aan moesten komen.
9 tot 15
Nu woont ze bij haar tante en haar nichtje, van wie ze houd als een klein zusje. Ze veranderde enorm van het lieve vrolijke meisjes werd ze hard gemeen trok zich terug, maar bleef houden van haar nichtje. Haar tante en oom betaalde haar schoolgeld om een afleiding een beetje te vinden en gewoon omdat je dan een betere opleiding kon doen.

Huisdier: Raaf, Ash
Ash is rustig, luistert alleen naar Saphira en een beetje naar haar tante.

_________________

Saphira / Zyna / Azazel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Saphira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Saphira = Joya

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-