PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Catching up || Roxanne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Riley
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Squid
Posts : 37
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht 'nd woud
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Catching up || Roxanne   wo jun 22 2016, 23:15

Vermoeid vraag de man over zijn gezicht voordat hij zich fatsoenlijk zette en voor de tiende keer de leerstof probeerde uit te leggen aan de jongedame die tegenover hem zat. Opzich had hij er helemaal geen probleem mee om studenten bijles te geven, maar zelfs hij kon zijn geduld wel eens verliezen. Daarbij ging het ook nog eens over theorie die zijn voorganger gegeven had waardoor hij niet eens wist hoe de ander alles had uitgelegd. Hij wist niet hoe de man juist les had gegeven waardoor het moeilijk was om alles uit te leggen. Het feit dat het eigenlijk weekend was, kwam er ook nog eens bij en zorgde ervoor dat hij sneller geïrriteerd raakte dan anders. Weekend betekende rust in zijn ogen en toch zat hij hier bijles te geven. Riley had gewoon geen nee kunnen zeggen toen ze hem na de les van gisteren met die grote ogen had aangekeken en had gevraagd om bijles. Het probleem was dat ze die avond niet meer kon en voordat hij het wist, had hij gezegd dat ze vandaag naar het lokaal mocht komen en dat hij daar zal zijn om te helpen. Het was nu toch zeker drie uur geleden dat ze beide aan het lokaal aan waren gekomen en zich aan een tafel hadden gezet en op dit moment kon zelfs Riley zich gewoon niet meer concentreerde. Het duurde dan ook niet lang voordat hij de melding had gemaakt dat ze maandag wel verder gingen en dat ze moest genieten van haar weekend. Het zou haar ooit wel lukken om de leerstof te beheersen, vandaag was gewoon niet de dag dat het ging lukken.

Riley glimlachte nog naar haar toen ze vertrok. Vanaf het moment dat de deur achter haar dichtgevallen was, verdween de glimlach echter al snel en met een zucht liet hij zijn hoofd op zijn armen zakken. Mensen hadden hem gewaarschuwd dat leraar zijn wel eens knap vermoeiend kon zijn en nu moest hij schoorvoetend toegeven dat ze gelijk hadden. Na hij een tweetal minuutjes met zijn hoofd op de bank was blijven liggen, duwde hij zichzelf toch weer overeind en stond op. Het was duidelijk dat de man niet ontspannen was en vroeger had hij altijd een remedie gehad om de stress tegen te gaan.

Het duurde niet erg lang voordat hij de weg naar zijn kamer had gevonden, een oude picknickmand en een deken uit zijn kast had gevist en naar de grote zaal was getrokken. Stiekem had hij geweten dat hij ooit ontspanning nodig zou hebben, ookal had hij de baan nog maar een aantal dagen, dus had hij de oude picknickmand die ze vroeger altijd gebruikt hadden ook meegenomen van thuis. Roxanne en hij waren vroeger vaak samen gaan picknicken ter ontspanning, voordat ze begonnen was met naar andere planeten te reizen en hij het druk begon te krijgen met dingen als school en zijn ex. De gedachte aan zijn ex zorgde ervoor dat hij even slikte, maar hij zette de gedachte al snel van zich af. Hij moest nu niet sentimenteel gaan doen.

Een glimlach verscheen om zijn lippen toen hij halt hield voor Roxanne’s deur en zachtjes met zijn knokkels op het hout klopte. Hij wist dat Richard daarbinnen waarschijnlijk in bed lag en hij wilde de man niet storen door hard op de deur te gaan staan bonken. De pretlichtjes dansten op en neer in zijn blauwe ogen toen zijn tweelingzus opendeed en met een grijns hield hij de picknickmand een stukje omhoog zodat ze hem zeker niet kon missen. ”Ik heb echt wat ontspanning nodig en ik dacht meteen aan de picknickuitjes die we vroeger altijd hadden. Wat zeg je ervan? Zin om mee te gaan naar het grasveld en even alles te vergeten?” Riley hield het volume van zijn stem extra zacht. ”Er is een hoop waar we nog moeten over praten. Je hebt veel gemist toen je op andere planeten zat, sis.” Zoals het feit dat hij zijn vriendin was kwijtgeraakt door haar vader. De tweeling had elkaar misschien geschreven, maar dat was heel anders dan een persoonlijk gesprek hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Roxanne
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Avocado Plofkip <3
Posts : 1055
Points : 86
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Catching up || Roxanne   zo jun 26 2016, 03:59

”Again! Again! Again!” Het zweet droop in straaltjes van haar voorhoofd tussen haar geconcentreerde frons af, plakte in de groef van haar rug tegen haar leotard, schuurde onder haar tights bij elke a la second turn. ”Straighten your knee! Point your feet! Correct yourself!” Spotting elke keer haar eigen blauwe ogen, die bij elke snap wanhopig terug staarde in de spiegel. ”Correct yourself! Correct yourself! Correct yourself!”.

Ze was alleen geweest in de gymzaal, maar in haar hoofd werd ze toegeblaft door de enige persoon in haar leven die haar zo klein als een vlo kon laten voelen. Miss Violet. De strengste dans lerares in heel Kovomaka. De vrouw was tegenwoordig allang met pensioen. Maar 10 jaar geleden, toen Roxanne nog haar dansopleiding volgde, was die vrouw de nachtmerrie van elke leerling op Art in Motion Acadamy. In fact zelfs de reden waarom Roxanne gestopt was met de opleiding. Ze was met recht de beste danslerares geweest. Ze had de beste dansers van de afgelopen decennia gemaakt tot wat ze waren. Roxanne was in haar ogen altijd de volgende geweest. Maar het meisje had toen andere plannen. Ze kon het onmogelijke karakter van Miss Violet niet meer aan en ontvluchte de vrouw en haar toekomst plannen. Maar for some reason kon ze nooit de rouwe stem van haar meest gehate lerares uit haar hoofd zetten. Vooral niet als ze tegenslag in haar leven had. De meeste mensen zochten dan de comfort van vrienden en familie voor steun. Roxanne was anders daarin. Zelfs al had ze de perfecte familie om dat te doen. Nee, zei strafte zichzelf op de enige manier die zij kende. Miss Violet die in haar hoofd schreeuwde over haar danstechniek.

Het was vermoeiend en eigenlijk niet gezond. Dat wist ze dondersgoed, maar het had wel effect. Zo pushde ze zichzelf tot het uiterste. Alleen dit keer zat ze er werkelijk goed doorheen. Ze stapte uit de stoom gevulde douchecabine en wikkelde een handdoek om haar natte zwarte lokken. Het zag er steeds slechter uit met Richard maar niemand leek een antwoord te hebben. She just couldn’t wrap her head around it. Het was gek makend, vooral als ze ernaast nog gewoon fulltime moest werken. Ze was toe aan wat rust en ontspanning. Afleiding. En er kwam eigenlijk maar één oplossing in haar op. Good ol’ twin-picknicks. Terwijl de tanden van haar borstel de klitten uit haar lange zwarte haar trokken verscheen er een warme glimlach op haar mond. Ze hield van die uitjes. Alleen zij en haar zielsverwant. Ze hadden elkaar al veel te lang niet gezien of echt gesproken. Leven had in de weg gezeten. En ze had hem altijd gemist. Dat was iets wat altijd zou blijven met Riley. Waarschijnlijk gewoon een tweeling ding. Nu was hij haar collega en werkte en woonde hij tientallen meters bij haar vandaan. Het zou haar niks verbazen als Riley een dezer dagen voor haar neus zou staan, klaar voor wat twintime. Misschien zat het tussen haar oren, maar ze leek aan te voelen dat zij niet de enige Jackson was wie even klaar was met alles.

Een half uur later klonk er een zachte klop op de deur, die ze bijna niet had gehoord, als Gyp niet zacht piepend en kwispelend voor de deur was gaan zitten. Ze riep de hond naar z’n mand en opende de deur en werd begroet door de bekende en heel erg welkome glimlach van haar kleine tweelingbroertje. Ze glimlachte hem met een brede witte grijns terug, die nog breder werd toen ze de picknickmand zag. Ze kon hem wel om z’n hals vliegen. ”Ik wist dat je zou komen! Je hebt echt perfecte timing lil’ brother.” Direct daarna keek ze hem verbaast aan. ”Waarom praat je zo zacht?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 

Catching up || Roxanne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field-