PortalIndexLizzy  HpD5UwnLizzy  2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Lizzy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lizzy
.
.
Lizzy

Lizzy  UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Lizzy
Posts : 18
Lizzy  UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht
Klas: Miss Abigail
Partner: Not yet

Lizzy  Empty
BerichtOnderwerp: Lizzy    Lizzy  Icon_minitimezo jun 12 2016, 19:06

Naam: Lizzy Bailey
Nicknaam: Lizz of Liz
Bouw: Ze is best slank, maar niet heel dun. Ze is best sportief gebouwd
Leeftijd: 12
Lengte: 1,70
Huidskleur: Licht getinte huid
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Donker paars
Tatoeages: Ja, eentje op haar sleutelbeen, een kleine zwarte draak
Planeet van herkomst: Nova
Houd van: Sporten, lezen, vrienden, samenwerken, zingen
Heeft een hekel aan: Alleen zijn, Leugens
Familie: Moeder Beau, vader Simon, zusje Joy (6), broertje Diego (8 )
Karakter: Verlegen, eigenwijs, nieuwsgierig. Ze is snel in dingen begrijpen, ook kan ze goed met andermans gevoelens omgaan. Ze is actief en achter haar masker van het lieve meisje schuilt een persoon met goede vechtkunsten (Zwaard, pijl en boog en werpmessen). Ze kan ook heel erg bot zijn als je haar kent.
Dierlijke vorm: Slechtvalk
Huisdier: Draak (Braveheart), Witte herder (Nico)

Braveheart: Hij is een blauwe draak en kan heel druk zijn.
Nico: Is rustig, trouw aan Lizzy en zal niet snel iemand pijn doen

Geschiedenis:
Lizzy werd geboren in een normaal gezin. Toen ze werd geboren had ze blauw haar dat naarmate ze ouder werd steeds paarser werd.
Ze was dol blij da ze op haar vierde een broertje kreeg. Ze speelde bijna elke dag met hem. Al wou ze wel een zusje. Haar vader kreeg een betere baan en ze verhuisde naar een groter huis. Dit gebeurde toen ze 6 jaar oud was. Op haar achtste kreeg ze een zusje wat ze altijd al wilde. Ze was heel close met haar broertje. Zeker toen haar moeder ook een betere baan kreeg. Haar ouders waren nauwelijks thuis en haar zusje ging vaak naar een oppas. Lizzy kon al koken op haar tiende omdat ze vaak het eten moest klaar maken voor haar broertje en heel soms ook haar zusje. Ergens rond haar tiende kwam ze een drakenei tegen de moederdraak was negens te bekennen. Ze voedde de draak zelf op. Ze hield het geheim voor haar ouders dat ze een draak had, want haar vader was als de dood voor draken. Ze moest naar school toe van haar ouders, maar eigenlijk wou ze dat niet. Braveheart haar draak had haar nodig. Ze moest noodgedwongen vertellen aan haar ouders dat ze een draak had. Haar moeder was verrast dat ze hem zo goed had kunnen verbergen. Alleen haar vader reageerde er wat anders op dan haar moeder. Hij schreeuwde naar haar en sloeg haar bijna, Beau haar moeder wist dat nog te voorkomen. Haar vader was bang voor draken omdat zijn oudere broer gedood was door een draak. Lizzy vertelde haar vader dat deze draak opgevoed was door haar zelf en dat hij niet zomaar iemand zal aanvallen. Haar vader accepteerde eindelijk naar een week dat Braveheart de draak was van Lizzy. Lizzy verzorgde altijd voor haar draak, ze kwam er ook achter dat hij niet kon vuurspugen, maar kokend heet water. Diego vond de draak niet eng, Joy nog wel. Toen ze voor school dingen gingen halen, kocht haar vader voor haar een 3 jarige witte herder. De hond heette Nico. Zodat ze toch een beetje haar vader bij zich had. Lizzy is van zichzelf niet verlegen, maar toen ze het grote schoolgebouw zag werd ze steeds verlegen. Hoe moest ze van al deze mensen vrienden krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lizzy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-