PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Hey, little girl.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luna
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Rilana
Posts : 406
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth, Aarde
Klas: /
Partner: If you can take it, dont break it

BerichtOnderwerp: Hey, little girl.   vr mei 27 2016, 22:01

Het was al weer een tijdje geleden dat ze hier gekomen was. Luna kwam niet zo vaak in Oak's field. De laatste keer had ze samen gefeest met ene miss Abigail. Het was leuk geweest en Luna had zeker genoten. Ze was nu dringend opzoek naar nieuwe kleding voor Anna, haar adoptief dochtertje. Ze had haar zo lief en het ging elke dag beter met haar. Ze stapte door de Main street en genoot van elke winkel waar ze voorbij het raam liep. Ze keek dan naar binnen en bekeek alles even van wat ze in de etalages hadden staan. Ze kende de kleding maat van haar dochtertje en kende ook een beetje haar smaak dus dat zat wel goed. Gelukkig konden ze in de zaak waar Luna naar toe liep de kleding ruilen mocht het te klein zijn of niet de kleding die Anna wilde. Ze stapte naar binnen en gelijk kwam de winkel bediende naar haar toe met de vraag wat ze graag wilde. Haar gezicht was overal wel zo'n beetje bekend en ze glimlachte vriendelijk en vertelde wat ze hier doen kwam. De winkel bediende verdween tussen de rekken en ze kwam met verschillende kleding stukken aan zetten. Luna bekeek alles en koos voor een luchtige broek, jurkje en shirt in de kleuren gebloemd blauw, geel en rood/roze. Ze betaalde al wilde de winkel bediende dat eerst afslaan. Maar Luna was koppig genoeg om niet zonder te betalen weg te gaan. Ze wilde ook niet perse bij iemand een schuld hebben staan en dat gebeurde op die manier wel als je niet netjes alles gewoon betalen zou. Ze knikte nog even glimlachend naar de jonge vrouw en stapte daarna met een jutte tas naar buiten waar de kleding voor Anna in zaten. Ze stapte rustig verder tot ze iets opmerkte. Er waren natuurlijk veel mensen onderweg, maar eentje sprong er wel uit...

(Yleah)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yleah
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Julya
Posts : 60
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud x lucht
Klas: Miss Roxanne
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Hey, little girl.   za mei 28 2016, 19:41

Koekjes. Ze kwam hier alleen voor koekjes. En toch stond ze nu in de winkelstraat met al 3 tassen, met een inhoud die alles behalve koekjes bevatte. Kleding, onderandere. En lege schriften, waar ze in kon schrijven. Ook had ze nieuwe schrijfgerei gekocht, wat lekkernijen voor haar huisdier, die verdiende dat ook wel weer.
Koekjes. Dat moest ze dus nog steeds hebben. En, daarbij kwam dat ze nu dus ook nog maar weinig geld over had voor haar lievelings koekjes. Tuurlijk, technisch gezien had ze al koekjes voor haar Pegasus, maar goed. Ze wilde ook nog koekjes voor haarzelf.
Dus Yleah liep weer door de winkelstraat, links en rechts kijkend naar een bakkers zaak. Er waren er hier verschillende, maar ze had ze nog niet allemaal bezocht. In de 5 jaar dat ze al op de academie zat.
Yleah liep uiteindelijk een bakkerij in aan het einde van de straat. Ze werd vriendelijk begroet, en keek de winkel rond. Meteen zag ze haar lievelings koekjes, nam die mee naar de kassa en betaalde. De caissière zei met een knipoog dat ze Yleah de academie korting zou geven, die Yleah dankbaar aannam. Ze hield eigenlijk niet van korting aannemen, maar ze kon het goed gebruiken. Ze bedankte het meisje achter de kassa en liep de winkel uit.
Ze keek even links en rechts over de straat. Goed, en nu?
Nou, daar hoefde ze niet lang over na te denken. Fletcher was haar dus toch gevolgd. De zwarte Pegasus had een beetje een hekel aan mensen, eigenlijk. Dus dit was geen goede plek voor hem. Hoewel Yleah al ver was met het 'trainingsproces' met zijn vertrouwen. Hoe dan ook, Fletcher was geland midden in de groep mensen, schrok daar nu van en begon nu met zijn oren in zijn nek naar mensen die te dichtbij stonden te happen. Yleah liet zonder na te denken haar tassen vallen, gritste de zak met koekjes voor haar dier eruit en rende naar Fletcher toe.
"Hey, hooo maar jongen, kijk eens!" zei ze met rustige stem, en ze schudde wat met de snoepjes voor hem. De Pegasus werd inderdaad afgeleid, en keek nu belangstellend naar de snacks. Opgelucht dat het nu goed ging haalde Yleah er eentje uit en gaf die aan hem.
"Hey! Dat beest is hardstikkel gevaarlijk joh!" Yleah keek geschrokken om naar een man naast haar, die haar boos aankeek en naar Fletcher wees. Zo kwamen er nog meer mensen bij. Yleah keek wat benauwd om haar heen, pakte het hoofd van Flechter vast om zichzelf en het paard te kalmeren.
Angstig keek ze om haar heen of iemand haar kon helpen.

-Zo, dat springt er wel uit, toch? Hehe)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luna
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Rilana
Posts : 406
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth, Aarde
Klas: /
Partner: If you can take it, dont break it

BerichtOnderwerp: Re: Hey, little girl.   ma mei 30 2016, 00:15

Opeens ontstond er commotie toen een pegasus landen op straat tussen de mensen. Een meisje rende naar het dier toe en begon het gevleugelde paard te kalmeren. Luna keek met een lichte glimlach toe door dat te zien, maar de menigte was er kennelijk niet mee eens en begonnen boze woorden naar het meisje toe te werpen. Luna zuchten, waarom konden mensen soms toch zo moeilijk zijn? Ze schraapte haar keel, maar het was kennelijk te zacht geweest en Luna liet een luide toch door haar gebruikelijke zachtheid in haar stem klonk het vriendelijk. 'Ahum!' Ze perse zich tussen de menigte door en wie haar van gezicht kende, maakte snel plaatst. 'Mensen een beetje ruimte graag zien jullie niet dat het dier bang is?!' zei ze lichtjes streng en iedereen viel bijna gelijk stil. 'Het was vast niet haar bedoeling dat haar huisdier haar volgen zou of wel soms?' vroeg ze aan de mensen om haar heen. 'Dan moet ze de stal goed afsluiten!' riep een oudere dame, maar Luna schudden haar hoofd. 'Kan zijn, maar een magische wezen kent zo zijn of haar trucjes wel om een stal deur open te krijgen. Vooral als ze hun zinnen ergens op gezet hebben.' sprak Luna de oudere vrouw tegen, maar merkte dat zich nog iemand aan deed. De grond naast zich begon te bewegen en zich op te bouwen tot een grote bruine beer. Zijn blik gleed alle gezichten af. 'Zoals ik al zei, ze vinden altijd wel een weg. Gaat u nu maar verder met waar u mee bezig was dan zorg ik voor deze studente en haar vliegdier.' zei Luna en ze wuifde de mensen weg. Eerst wilde ze niet tot Bruintje beer begon te brommen. Luna kon het niet helpen een flauwe krul op haar lippen te hebben. De Sand spirit beer was vaak wel handig om te hebben en ze draaide zich naar het kind en haar huisdier toe. 'Zo, gaat het met jullie?' vroeg Luna en ze legde even in een rustgevend gebaar haar hand op de schouder van het jonge meisje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yleah
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Julya
Posts : 60
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud x lucht
Klas: Miss Roxanne
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Hey, little girl.   do jun 02 2016, 19:46

Voordat Yleah echt door had wat er gebeurde, drong er zich een ander meisje door de menigte en ging voor Yleah en Fletcher staan.
"Mensen een beetje ruimte graag, zien jullie niet dat dat dier bang is?!" Gelukkig, iemand die het wel doorhad. Yleah haalde opgelucht adem en streek Fletcher geruststellend over zijn hoofd. Toch bleven mensen hun mening ervan hebben. Het meisje nam daar echter geen genoegen mee, en vroeg de mensen verder te gaan met waarmee ze bezig waren. Toen ze daar nog geen reactie op kreeg verscheen er naast haar, uit de grond, een enorme beer, die begon te grommen. Toen deden de mensen wat hun gevraagd werd en lieten hen met rust.
Het meisje draaide zich om, en Yleah merkte nu pas dat ze met grote ogen naar de beer had staan staren. Ze keek nu naar het meisje en glimlachte eventjes kleintjes. Het meisje was dus een earth magican. Ze zag er ouder uit dan Yleah.
"Zo, gaat het met jullie?" vroeg het meisje aan Yleah. Het paarsharige meisje knikte snel en keek naar het dier naast haar. Nu hij weer ruimte had, was hij een pas opzij gegaan en schudde zijn vacht wat uit. Hij was weer compleet ontspannen. "Ja, het gaat geloof ik wel weer. Dank je wel. Fletcher is nog niet heel erg gewend aan mensen. Ik ben met hem aan het trainen, om zijn vertrouwen te vergroten. Maar hij was hier nog lang niet klaar voor. Dit was natuurlijk ook niet de bedoeling. Ik had zijn stal afgesloten, maar hij is me gevolgd." Yleah zuchtte. Ach, zo maakte je weer eens wat mee.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luna
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Rilana
Posts : 406
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth, Aarde
Klas: /
Partner: If you can take it, dont break it

BerichtOnderwerp: Re: Hey, little girl.   do jun 02 2016, 23:17

Het meisje had naar haar Sand spirit staan kijken, maar erg vond Luna het niet, want het was best grappig. Het dier was best grillig en liet zich vrijwel nooit zien, maar als het nodig was, was hij ook altijd aan haar zijde. 'Mooi, sommige mensen snappen ook niets van dieren. Zullen we even tussen de huizen uit gaan, dan zal Fletcher zich vast nog beter voelen?' vroeg Luna aan het einde met een flauwe glimlach. Ze wilde de schade zo min mogelijk beperken en sommige mensen bleven wel kijken en Luna wilde ze niet nog eens weg sturen. Zelf had ze haar tas nog vast, maar het kind had de hare achter moeten laten. Luna keek de pegasus even aan en ze had altijd al een zwak voor magische wezens gehad. Ze hield zich in om het dier niet te gaan aaien. Dat was een min puntje voor haar. De meeste dieren moest ze gewoon aaien of knuffelen en daar was Gyashin ook een slachtoffer van. Ze hield hem vaak genoeg vast als een knuffel beertje. Hij vond het wel stiekem lekker, maar hij deed altijd zo stoer om het niet te laten merken. Luna aaide daarom haar Spirit maar even en die bromde genietend voor hij haar vragend aan keek. Luna knikte en de beer verdween weer net zoals hij gekomen was korreltje voor korreltje viel het dier uit een en versmolt weer met het zand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yleah
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Julya
Posts : 60
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud x lucht
Klas: Miss Roxanne
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Hey, little girl.   do jun 09 2016, 14:13

"Graag. Hoewel hij nu al wel weer rustig is." Yleah keek naar het dier naast haar, die nog wel zenuwachtig op zijn benen stond te dansen, en zijn vleugels lichtjes van zijn lichaam gerezen had. "Voor zijn doen dan." zei ze erachter aan. Ze hoopte niet dat dit betekende dat het dier een klap in zijn vertrouwen voor haar gekregen had. Dat betekende dat ze weer een hoop werk erbij had. Naast haar schoolwerk. Maar, hier had ze zelf voor gekozen. Ze wist dat dit haar veel tijd en moeite zou gaan kosten. Maar ze wilde het wel. Snel pakte ze haar tassen die ze had laten vallen, en ze zag dat de vrouw knikte en de zand beer verdween weer zoals die gekomen was. Ze had haar ook naar Fletcher zien kijken.
"Je mag hem proberen te aaien hoor, wees alleen wel voorzichtig. Het zal goed voor hem zijn." zei Yleah met een glimlach. "Ik ben Yleah trouwens."

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Hey, little girl.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Hey, little girl.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field :: Main Street-