PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 GoM Sudden Death match || Master Iro - Jules

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: GoM Sudden Death match || Master Iro - Jules   vr mei 27 2016, 16:56

Welkom bij de Games of Magic: Sudden Death gevechten. De deelnemers aan dit gevecht zijn:

Master Iro
Vs.
Jules

Een kleine uitleg vooraf over wat er straks gaat gebeuren:


Dit symboliseert je levensbalk. Je levensbalk is afhankelijk van je status, rang, ect. groter of kleiner. Als een aanval succesvol is zie je je levensbalk kleiner worden. Is hij weg, dan wordt het niet geadviseerd om nog langer deel te nemen en wordt je verzocht je zo spoedig mogelijk op de ziekenzaal te melden. Er zijn magische voorwerpen, drankjes en spreuken waardoor je je levensbalk een boost kan geven en het wordt geadviseerd om deze dingen te gebruiken in geval van nood.


Dit is je stamina icoon. Het verteld je hoeveel energie je nog over hebt. Sommige spreuken en vaardigheden kosten meer energie dan anderen. Als je stamina balk leeg is kun je wel nog verder vechten, maar je krachten zijn op hun minimum. Net als bij je levensbalk kun je voorwerpen en spreuken gebruiken om je stamina te boosten.


Wanneer je dit ziet verschijnen in een post betekend dat dat er een random roll aankomt. De random roll is een astrologisch verschijnsel wat planeten en sterren in een gunstige, of ongunstige baan zet. Het kan je karakter sterker of zwakker maken en komt in vele vormen voor. Van extra levenspunten tot een stamina boost.


Ten slotte hebben we nog deze munten. Hij verschijnt aan het begin van elk gevecht en verteld je welk element de arena gaat aannemen. Er zijn zes verschillende munten. Erd en Gren hebben dezelfde uiterlijke munt maar er zal altijd aangegeven worden welk van de twee het wordt.

Dit is alle praktische informatie. Succes deelnemers.

________________________________________________________________

Master Iro:
Levensbalk:
Stamina Balk:


Jules:
Levensbalk:
Stamina Balk:


Het element is Lucht


Situatie:
Bij het betreden van de arena staan er voor beide deelnemers gigantische Puffoonse haviken klaar. Hun bepantsering maakt duidelijk wat voor een soort gevecht er verwacht wordt van de deelnemers. Hoog boven hen in de lucht zweven allerlei obstakels en rotsblokken om achter te kunnen verschuilen. De vogels schrapen een beetje los zand onder hen weg, ze staan klaar om te beginnen. Het doel van dit gevecht: probeer de ander neer te halen.

Praktische informatie:
- De arena heeft als element Lucht. Niemand is in het voordeel.
- Het is overdag, geen van de deelnemers is in het voordeel.
- Je kunt geen spreuken uitvoeren die je niet hebt opgegeven.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Iro
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1294
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and Wood
Klas: Dark Magic
Partner: Like a ring exists from one piece so my love exists for you. Ronodan I love your till the end of days.

BerichtOnderwerp: Re: GoM Sudden Death match || Master Iro - Jules   vr mei 27 2016, 21:47

De ochtend brak aan en Iro was druk bezig om alles klaar te maken voor het duel van vandaag. Het vreemde was dat Iro zich helemaal niet gespannen nog zenuwachtig voelde. Ondanks dat hij het tegen een LM op zou gaan nemen. Hij had al eens met een andere LM gespard dus die spanning was al een beetje gezonken, maar toch zou hij zijn tegenstander niet onderschatten natuurlijk. Een LM was nog altijd sterker dan hem. Toch had Iro voor alle zekerheid twee koekjes in zijn binnenzak gestopt. Je wist maar nooit of hij het gebruiken moest, maar Iro zou het uitstellen tot hij het echt nodig hebben zou. Zijn zwaard nam hij wel mee en bevestigde die aan de riem en liet het zwaard op zijn linkerheup hangen. Reaper zou wel komen toe kijken, maar niet mee vechten. Toen Iro start klaar was had hij een half losse broek aangetrokken en een mouwloos shirt dat strak om zijn boven lijf plakte en elke spier liet door schijnen. Veel zorgen maakte Iro zich niet en met een vrolijke glimlach liep hij door de gangen richting de Arena.

Bij binnenkomst zag hij de grote haviken staan die op hem en zijn tegenstander wachten. Zulke dieren had hij nog nooit gezien, maar Iro liet zich niet door dingen afschrikken dus liep hij richting de vogels en bekeek zijn vliegdier. Het was een giga groot dier voor zijn doen. Vogels waren in zijn ogen niet veel groter dan Reaper was? Toch klom hij op de havik en toen hij net zat spreiden de vogel zijn vleugels en zetten zich af. Iro voelde zich even niet goed worden door de druk die het met zich meebracht, maar eenmaal in de lucht nam die af en werd zijn maag ook weer wat rustiger. Zijn blik ging over het veld dat zich door de lucht verspreiden. Hm, Even checken kon geen kwaad toch? Maar Iro was wel op zijn hoede en voelde elke spier in het vogel lijf onder hem die Iro rond vloog.

_________________


Theme
voice

My most Favorite Undeath!
Spells Summary

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jules
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Cid.
Posts : 111
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/ Earth
Klas: -
Partner: Now watch your whole world get drowned in darkness

BerichtOnderwerp: Re: GoM Sudden Death match || Master Iro - Jules   ma mei 30 2016, 14:49

Bruine ogen gleden over het ontbijt dat voor de gedaante gepresenteerd stond, een simple ontbijt weliswaar. Eentje dat bestond uit twee eieren en twee knapperig gebakken repen spek die Jules’ maag zouden vullen tot zeker de late middag. Zijn gewoonte, altijd een stevig ontbijt, de middag bestond vooral uit een bakje koffie of thee met een koekje erbij gepresenteerd maar meer was het ook niet. De roodharige man zat aan zijn bureau, zich goed beseffende dat hij vandaag een Games of Magic toernooi op het programma had staan. Het was normaal niet zo zijn ding om aan zo’n festijnen mee te doen maar toch had hij zich opgegeven. Misschien gaf het toch het beetje plezier dat hij deze afgelopen dagen had moeten missen. Jules schraapte zijn keel terwijl hij opstond, waarbij hij een serenade aan vloekwoorden kreeg van Spritz die haast van zijn snurkstokje was gesukkeld door het geschraap van de stoel dankzij de wrijving met de houten vloer. De man kon het niet laten even kort te lachen om de vogel die zich met luid gekras weer herpositioneerde op zijn snurkstok. Een serieuze expressie verscheen op de man zijn gelaat terwijl hij zijn kamer de rug toekeerde en zichzelf naar de arena begaf.

Echt vertrouwd met het gebied was hij nog niet, dus het had de roodharige man even gekost voor hij aan de arena was geraakt. Zijn bruine gleden over de grote deuren die de ingang moesten voorstellen. Hierdoor wist hij goed genoeg dat hij hier moest zijn en niet ergens anders. De man snoof, uit gewoonte en maakte zijn weg naar binnen, waar een enorme havik op hem stond te wachten. Klaarblijkelijk ging het een gevecht in de lucht zijn. Zijn magie was niet geweldig in de lucht, op gravito na, dat hem het voordeel misschien zou geven op de zwevende rotsen, maar ook dat betwijfelde hij ten zeerste. Zijn tegenstander, de leerkracht duistere magie, zou hij niet onderschatten. Jules liet zijn hand glijden over het zachte vederdek op de kop van de havik en fluisterde het dier zachte woorden toe om de band tussen hen te ‘versterken.’ Het was van essentie dat de band tussen rijdier en rijder sterk was. De roodharige man zette zichzelf op de rug van de vogel en ze vlogen de lucht in. Jules was van zijn ene spreuk gewend om regelmatig zichzelf in de lucht te bevinden, maar hij moest even zijn ogen sluiten bij de drug en de kracht waarbij de havik de lucht in schoot. Hij zou zijn balans moeten leren vinden want met maar één hand ging alles een stuk lastiger. Een kleine frons gleed over zijn strakke gelaat terwijl hij zijn hand van het vederdek haalde en met een beetje gewiebel op de vogel zijn goede balans vond. Het was nu maar een kwestie van tijd voor het gevecht zou beginnen en hij zijn tegenstander zou vinden of de andere hem.

Spreuken (5):
 

_________________
Voice|| Theme 1-2
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: GoM Sudden Death match || Master Iro - Jules   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

GoM Sudden Death match || Master Iro - Jules

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Alvast Gefeliciteerd Master Rude/Mikey!
» [Master] Norwood Rosa Vermella Vavendyor
» Death is unstoppable. One must face it as a fact of life ✝
» [LET OP!] Tweede gymles!
» [Halloween Evenement] Bostocht Groep Norwood

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Arena-