PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Elveria Lorena Abbott [ 2.0]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elveria
God of Mischief
God of Mischief
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Just kill me
Posts : 1573
Points : 8
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x Fire
Klas:
Partner: I'm waiting for the afterlife.

BerichtOnderwerp: Elveria Lorena Abbott [ 2.0]   vr apr 01 2016, 00:50

I'm waiting for the afterlife


ALGEMEEN
Naam: Elveria Lorena Abbott
Betekenis: Elveria - verbasterning van het Latijn Elvira wat geluk betekend. Lorena - Overwinning
Bijnaam/alias: Elf, El
Betekenis: voor de hand liggende afkortingen
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 18
Verjaardag: 27 Juni - Kreeft
Afkomst: Shadra
Dierlijke vorm: een wit hert & een zwarte Wolf
Geaardheid: pansexueel
Brigg myers type: Campaigner (ENFP-T)
Huisdieren: Een zwarte kitten, Leya
Extra: //

Magie
Magie: Dark & Fire
Magie profiel: Zwarte magie & Offensief
Sterke kanten: Elveria is erg bekwaam in haar duistere magie, aangezien ze met die magie is opgegroeid in haar omgeving en dit is ook haar primaire magie. Ze is vooral bekwaam in het creëren van illusies en erg sterk in aanvallen, terwijl haar defensieve kant eigenlijk onderontwikkeld is en ze zich hier ook niet helemaal in interesseert.
Haar Vuurmagie is iets wat ze eigenlijk nog niet goed heeft ontdekt. Ze weet dat ze het heeft maar ze weet niet hoe ze het moet opwekken of creëren. Tijdens woede-uitbarstingen drukt ze haar duistere magie naar achteren en komt haar vuur magie naar voren, maar dat is de enige kans die ze heeft om de magie onder controle te krijgen, al lukt dit nooit.
Magie zwaktes: Ze kan zich nooit goed defensief opstellen en als ze dit wel doet is de bescherming zwak. Ze heeft veel zwakke plekken en weet zich bij defensieve zetten ook nooit goed neer te zetten.


FAMILIE
Moeder: Evelyn Jones-Down ✝
Vader: Erick Down ✝
Broer(s): Cecil Down
Zus(sen): Sella Down
Partner: I'm waiting for the afterlife.
Former Partner: Lorenzo
Extra: De rest van haar familie is erg vaag en heeft ze nooit contact mee. Na het incident met haar ouders is ze ook het contact met haar broer en zus verloren en is ze verstoten van de familie.

UITERLIJK
Lengte: 1.74 cm
Gewicht: 58 kg
Bouw: Met een gemiddelde lengte en een gemiddeld gewicht heeft Elveria dan ook een normale bouw. Haar shouders staan wat naar binnen en haar benen staan een beetje in x-vorm maar voor de rest is haar rug recht en zit er op haar armen aardig wat spierballen. Dit is echter niet goed te zien. Ze heeft een vrij onschuldig gezicht wat wordt gekenmerkt door haar licht Aziatische ogen en smalle neus.
Oogkleur: rood - maar met contactlenzen donker-blauw
Haarkleur: Zwart
Haarstijl: Ze heeft een pony die tot net boven haar wenkbrauwen reikt en haar haren komen tot net boven haar borsten. Het is stijl en recht, met duidelijke symmetrie.
Kledingstijl: Zwart is de primaire kleur die ze draagt. Ze kenmerkt zich vooral met haar zwarte skinny jeans en haar combat boots, die wel altijd netjes gestrikt zijn. Meestal draagt ze bandshirts of andere shirts in donkere of rode kleuren met wat lugubere of ludieke afbeeldingen er op. Leren jasjes zijn bij haar ook erg in trek. Daarnaast heeft ze altijd lange mouwen of iets met laagjes aan, die haar armen en benen bedekken.
Speciaal: Iets wat niet meteen opvalt, maar haar lichaam is compleet bezaait met littekens. Ze zijn voornamelijk op haar bovenarmen, benen en rug te vinden. Ook op haar onderarmen zijn littekens te vinden, maar haar huid is hier zo licht dat het weefsel niet erg opmerkbaar is. Het enige litteken wat echt zichtbaar is, is een lichte houw op haar rechterwang.

INNERLIJK
Likes: Feestjes - afleiding - Koffie - Thee - dekentjes - Regenachtige dagen - Verlichte kamers - Omringd worden door mensen - Geroezemoes - De grote zaal - Knuffelen met Leya - Vroege ochtenden met mist - Work-out - Rock/Punrock
Dislikes: Kleine ruimtes - Dominante persoonlijkheid - Donkere kamers - Natte honden - Modder - Genegeerd worden - Wekkers die te vroeg af gaan - IJdele mensen - Ei - Mensen die zeiken maar niets doen - Gelach - Rap
Beschrijving van het innerlijk:
Elveria is complex. Aan de ene kant houd ze erg van socialiseren, uitgaan, drama veroorzaken en heeft ze echt wel wat brutaliteit in zich. Maar aan de andere kant is ze erg gesloten en heeft ze veel moeite haar gedachtes op orde te krijgen en ze stil te houden. Ze piekert veel en maakt zich veel zorgen over hoe ze eruit ziet en hoe ze zich gedraagt. Ze is snel bang om mensen teleur te stellen en ze heeft ook vrij snel het gevoel dat veel mensen haar aanstaren en achter haar rug om praten. Om die onzekerheid te verbergen gaat ze soms roekeloze dingen doen of probeert ze stoer te doen, wat resulteert op meer onzekerheid. Ze weet ook niet of ze alles zelf moet oplossen of dat ze hulp moet zoeken. Hierdoor is ze ook vaak radeloos en weet ze nooit goede beslissingen te nemen.

GESCHIEDENIS
Elveria werd als jongste van het gezin Down geboren in een conservatieve familie op Shadra. Ze groeide op in een relatief grote stad waar meestal wel wat te doen was en het was groot genoeg voor mensen om je net niet te kennen.
In haar eerste jaren dat ze opgroeide was het duidelijk voor haar dat ze niet een gewenst kind was geweest. Haar broer en zus hadden meer privileges zoals zakgeld en afspreken bij vriendjes en vriendinnetjes, terwijl Elveria zelf haar geld moest verdienen door klusjes te doen en daardoor nauwelijks tijd had om vrienden te maken. Haar broer en zus werd ook aangeleerd dat zij beter waren dan Elveria en dit resulteerde vaak in ruzie tussen de drie en dat zowel Sella als Cecil op hun jongere zusje neer keken en haar kleineerde. Hierdoor ging Elveria dwars gedrag vertonen om te laten zien dat ze het wel waard was. Ze nam vaak domme uitdaging van haar broer en zus aan en kwam hierdoor vaak in de problemen, waardoor de twee weer goed konden lachen.
In eerste instantie waren haar ouders ook niet van plan om haar naar school te laten gaan. Ze was immers een, ongewenst, meisje wat niet veel te bieden had voor de familie. Daar moest je dan ook niet veel geld aan uitgeven. Maar het was verplicht om elk kind vanaf zes naar school te laten gaan. Op school ging, doordat Sella en Cecil al een paar klassen hoger zaten, al snel de ronde wat Elveria voor kind was en hierdoor werd ze snel buitengesloten en gezien als een raar meisje. Hierdoor kreeg ze nooit de motivatie mee om naar school te gaan en te leren en hierdoor leerde ze pas vrij laat lezen (8e jaar) en schrijven (9e jaar). Ze vocht vaak met andere kinderen in de klas die haar uitscholden en kleineerde. Elveria kon heel slecht tegen kritiek en was daardoor een moeilijk kind. Ze maakte haar lagere school carrière met moeite en veel gezeik en gezeur af en op haar twaalfde zat ze weer thuis. Haar broer en zus zaten nu in de tweede van de middelbaar, maar Elveria's ouders hadden andere plannen voor haar. Zij waren ondertussen het over eens gekomen dat Elveria niet veel zou uitvoeren voor de familie en dat daar iets aan gedaan moest worden. Haar vader was erg conservatief en zag de vrouw slechts achter een fornuis staan en als baby-fabriek. Dat zag hij ook in Elveria. Echter was er iemand nodig die dat van haar zou maken.
Hierdoor kwamen haar ouders op het idee om haar uit te huwelijken en zo van haar af te zijn en er met een bruidsschat vandoor te gaan. Zij vonden ook een rijke familie die bereid was om dit te doen, onder een voorwaarde. De vrouw moest gehoorzaam en intelligent zijn. Iets wat Elveria op beide vlakken niet echt was.
De volgende stap werd gezet en Elveria werd naar Starshine gestuurd, daar moest zij haar middelbare school afmaken om vervolgens naar Shadra terug te keren en te trouwen met de rijke kerel die ter beschikking stond. Dit stond Elveria natuurlijk niet aan, en nu haar ouders geen controle over haar hadden, ontspoorde ze. Ze werd in de eerste drie jaar een kettingrookster, ging vaker uit dan haar lief was en school was absoluut niet haar eerste prioriteit. Dit zorgde voor vele boze brieven en kwade gesprekken, waar Elveria zich nauwelijks iets van aan trok.
Op een zeer eigenaardige avond, of eigenlijk nacht nadat Elveria klaar was met feesten en weer terug liep naar het kasteel om naar bed te gaan, werd ze benaderd door een vreemd figuur. Deze vertelde haar dat ze onder de uithuwelijking uit zou kunnen komen, als ze een bepaald iemand zou uitschakelen die zich bezig hield met de voorbereidingen. Elveria, niet helemaal helder meer, accepteerde dit en kreeg een katana cadeau. Dit was haar wapen en hiermee moest ze het doelwit doden. Ze had genoeg tijd gekregen, maar in haar vage en niet-heldere bui deed ze het dezelfde avond, zich niet realiserend wat dit betekende.
De dood van de man kwam nauwelijks bij haar aan en ze beschouwde dit de volgende dag als een vreemde droom. Al begreep ze niet hoe de katana in de kamer lag. Een week later benaderde de man haar weer en zonder dat Elveria er veel tegen in kon brengen, trok hij haar mee in het duistere leven van de Suasama en werd ze gerekruteerd als een Assassin en voerde ze van tijd tot tijd opdrachten uit. Maar hoe meer ze in contact kwam met de organisatie, hoe sneller haar brein weigerde om de opdracht uit te voeren en er tegen in te gaan. Na een periode van een jaar besloot ze dan ook niet meer op de opdrachten te reageren en zich te focussen op school, aangezien ze al een keer was blijven zitten, kon ze dit niet nogmaals doen. Haar focus op school werd echter snel weer afgeleid door haar ouders die maar aan haar bleven trekken en zeuren en de komst van Master Swain, de Dark Magic teacher. Het was hij die haar terug trok in het huurmoordenaarsgilde en haar verboden technieken leerde.
Een paar weken later kreeg ze een brief waarin stond beschreven dat ze werd verzocht om terug te komen naar huis om daar de plannen voor het huwelijk te bespreken, aangezien ze bijna haar school had afgerond. Met tegenzin ging ze er naar toe, haar katana met zich meenemend omdat ze hier te gehecht aan was geworden. De meeting tussen haar en haar ouders liep compleet verkeerd af.
Tijdens het gesprek kwam alle frustratie en woede in Elveria bij elkaar en vormde ze de bron voor haar woede-uitbarstingen en hier kwam ze er ook achter dat ze vuurmagie bezat. Met de woede kreeg ze een black-out en werd pas veel later wakker in het huis van Swain, die haar had opgevangen. Hij vertelde haar dat het huis in vlammen was opgegaan en dat er geen overlevenden waren. Daarnaast vond hij ook nog bloed op haar wapen.
Teruggekomen op Starshine verdween Swain van de aardbodem en werd Elveria aan haar lot over gelaten. Wat compleet verkeerd ging. Ze werd depressief omdat ze niet kon bevatten wat ze had gedaan en voelde zich onzeker over alles. Daarom stuurde de schoolpsycholoog haar naar een kliniek op Shadra om haar daar te laten behandelen. Echter was dit kliniek niet het kliniek waar Elveria werd opgevangen. Halverwege haar reis werd ze onderschept en weggevoerd naar een onbekende, ondergrondse plaats, waar ze werd gemarteld. Dit was het werk de Suasama, omdat ze niet alleen verboden technieken had geleerd, maar zich ook kenbaar had gemaakt met het incident met haar ouders. Hierdoor erft Elveria al de littekens op haar lichaam.
Na twee maanden werd ze zonder pardon en enige reden weer los gelaten en keerde ze terug naar Starshine. Ze probeert haar leven weer iets op te pakken, maar dit gaat moeilijk en Elveria heeft ook geen idee of ze hulp moet zoeken of het zelf moet oplossen. Sinds ze nu 18 is, heeft ze meteen haar achternaam en middelste naam veranderd, om zo niet langer voor een deel achtervolgt te worden door haar verleden.
Oh, how I will never be just like them.
Elveria


_________________
[ Character ] - [ Theme ]
I don't need your sympathy. I need a fucking miracle.


awards:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicforest.forumotion.com/
 

Elveria Lorena Abbott [ 2.0]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Dark Magicians-