PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 GoM Sudden Death match || Master Iro - Miss Tysha [Afgelast]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: GoM Sudden Death match || Master Iro - Miss Tysha [Afgelast]   vr maa 25 2016, 16:32

Welkom bij de Games of Magic: Sudden Death gevechten. De deelnemers aan dit gevecht zijn:

Master Iro
Vs.
Miss Tysha

Een kleine uitleg vooraf over wat er straks gaat gebeuren:


Dit symboliseert je levensbalk. Je levensbalk is afhankelijk van je status, rang, ect. groter of kleiner. Als een aanval succesvol is zie je je levensbalk kleiner worden. Is hij weg, dan wordt het niet geadviseerd om nog langer deel te nemen en wordt je verzocht je zo spoedig mogelijk op de ziekenzaal te melden. Er zijn magische voorwerpen, drankjes en spreuken waardoor je je levensbalk een boost kan geven en het wordt geadviseerd om deze dingen te gebruiken in geval van nood.


Dit is je stamina icoon. Het verteld je hoeveel energie je nog over hebt. Sommige spreuken en vaardigheden kosten meer energie dan anderen. Als je stamina balk leeg is kun je wel nog verder vechten, maar je krachten zijn op hun minimum. Net als bij je levensbalk kun je voorwerpen en spreuken gebruiken om je stamina te boosten.


Wanneer je dit ziet verschijnen in een post betekend dat dat er een random roll aankomt. De random roll is een astrologisch verschijnsel wat planeten en sterren in een gunstige, of ongunstige baan zet. Het kan je karakter sterker of zwakker maken en komt in vele vormen voor. Van extra levenspunten tot een stamina boost.


Ten slotte hebben we nog deze munten. Hij verschijnt aan het begin van elk gevecht en verteld je welk element de arena gaat aannemen. Er zijn zes verschillende munten. Erd en Gren hebben dezelfde uiterlijke munt maar er zal altijd aangegeven worden welk van de twee het wordt.

Dit is alle praktische informatie. Succes deelnemers.

________________________________________________________________

Master Iro:
Levensbalk:
Stamina Balk:Miss Tysha:
Levensbalk:
Stamina Balk:


Het element is Duister


Situatie:
De arena trilt en schudt als de deelnemers haar betreden. De aarde scheurt open en grote donkere muren schieten omhoog. Een doolhof verschijnt met muren zo hoog en dik dat er geen enkel licht doorheen dringt. Kou en duisternis heerst in deze arena. Deelnemers! Vind elkaar en start het gevecht!

Praktische informatie:
- De arena heeft als element Duister. Master Iro is in het voordeel. Hij krijgt twee extra stamina punten.
- Je kunt geen spreuken uitvoeren die je niet hebt opgegeven.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 


Laatst aangepast door Ronodan op vr mei 27 2016, 16:35; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Iro
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1294
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and Wood
Klas: Dark Magic
Partner: Like a ring exists from one piece so my love exists for you. Ronodan I love your till the end of days.

BerichtOnderwerp: Re: GoM Sudden Death match || Master Iro - Miss Tysha [Afgelast]   vr maa 25 2016, 20:37

De nacht voor deze dag had Iro nog extra slaap thee genomen om zichzelf er van te verzekeren dat hij genoeg uit geslapen zou zijn. De laatste tijd had Iro steeds meer last gehad van zijn kwaaltje, maar niet zijn verliefde gevoelens voor Ronodan. Nee dit was erger en ondanks dat hij zich vandaag mocht laten gaan was hij er wel op voorbereid zich niet te buiten te gaan. Iro verliet zijn vertrekken met zijn zwaard op zijn heup. Normaal liet hij het veilig en wel in een duistere hoekje van zijn kamer staan. De Arena was nu zijn ontmoetingsplek voor het gevecht voor de GOM's. Iro was lichtjes nerveus, want hij wist niet wat er gebeuren ging. Dat werd geheim gehouden, maar zodra de duistere muren zich uit de grond op wierpen gleed die lichte nerveuziteit van hem af en kreeg Iro het vertrouwde gevoel dat de duisternis hem gaf. Met rustige passen liep Iro zonder aarzelen verder en probeerde zich op de ander zijn magische energie te concentreren. Ze was nog ver weg en de magie van het doolhof maakte het er ook niet gemakkelijker op. Magische energie was zonder een spreuk nog wel op te sporen, maar sommige vonden het nodig om daar een spreuk voor te gebruiken. Iro wilde niets overhaasten en controleerde nog even zijn binnenzak en voelde daar het zakje met 4 energie rijke koekjes zitten die hij ook voor zijn leerlingen gebruikte. Iro had niet de hele zak mee genomen, want nu kon hij er al een paar verliezen zo niet allemaal en hij zou spaarzaam met zijn magische energie om gaan zo hield hij het ook langer uit zonder de koekjes. Iro stopte bij een splitsing en snoof even diep in en blies zijn adem weer uit. Links kon hij gaan, maar ook rechts... Zijn gevoel trok meer naar rechts dus ging Iro ook naar rechts. De duisternis gaf hem rust en een welkome gevoel. Voor de meeste die geen Shadraans bloed in zich hadden vonden het duister maar eng en dat kon Iro in zijn voordeel gebruiken. Schaduwen genoeg dus hoefde Iro eigenlijk niet echt rustig aan te doen, maar hij had Shadow trip niet op gegeven dus kon hij ook niet zo op die manier sneller voor uit. Met zijn hand op het heft van zijn zwaard liep Iro door tot hij de behoefde voelde om hem te trekken en hield het zwaard zo vast dat hij een op komende aanval af zou kunnen weren.

_________________


Theme
voice

My most Favorite Undeath!
Spells Summary

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Tysha
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : A.
Posts : 34
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water en zelf aangeleerde airmagic
Klas: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: GoM Sudden Death match || Master Iro - Miss Tysha [Afgelast]   vr maa 25 2016, 22:52

Tysha had opzich redelijk goed geslapen. Ze rekte zich uit terwijl ze al gapend uit haar bed kroop. Haar routine bestond uit haar haren kammen, Scrooge zijn voedsel geven, losse kleding aandoend nadat ze zichzelf had opgefrist. Het hoorde allemaal bij de dagelijkse routine van onze leerkracht watermagie die ondertussen haar natte haren in een staart bond. Vandaag had ze een Game of Magic toernooi. Een zekere Sudden Death waarin je maar vijf spreuken mocht gebruiken. Ze tikte met haar vinger nadenkend op haar kin om dan haar vestje aan te doen, deze dicht te doen en de capuchon over haar hoofd te trekken. Nu moest ze naar de arena.
Met haar handen in de zakken van haar hoodie en haar sneakers die vochtig waren van het dauwvocht dat van het gras. Haar bruine ogen waren stug gericht op de omgeving voor haar terwijl ze echt wel wilde weten wat er aan de hand was met dit tournament. Er was haar werkelijk niets verteld buiten dat ze maar vijf spreuken had mogen opgeven. Het maakte haar lichtelijk nerveus en hier stond ze dan, voor de arena. Het was donker en het liet haar fronsen. Het stond haar niet aan maar toch besloot ze de arena te betreden zodra de poorten voor haar waren open gegaan. Haar bruine ogen gleden naar de kanten die ze uitkon. Links en rechts. Ze besloot voor links te gaan en ze haalde haar tengere handen uit de zakken van haar vest om dan op haar hoede verder te wandelen. Haar handen waren gebald tot vuisten terwijl ze verder wandelde, nog geen enkel persoon of monster was in haar vizier verschenen dus het viel maar af te wachten wie of wat ze tegen haar kreeg. Een kleine zachte zucht verliet haar lippen terwijl ze verder wandelde. Het was donker, dus ze had al moeite met serieus voor zich uit te kijken, maar het ging wel. Ze was alleszins niet bang van het donker.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: GoM Sudden Death match || Master Iro - Miss Tysha [Afgelast]   vr maa 25 2016, 23:22

Situatie:
De keuze van Master Iro om naar rechts te gaan slaat hem terug in zijn gezicht. Het doolhof sluit haar muur achter hem en opent een andere links van hem. Het is duidelijk dat het doolhof leeft.
Het geluid dat klinkt wanneer er een zwaard uit een schede wordt getrokken weerkaatst door de holle gangen van het doolhof en kan een goede indicatie geven waar de eigenaar zich bevind.

De keuze van Miss Tysha om links te gaan was een goede. De linkergang lijdt naar een middenplein met acht nieuwe keuzes. Een mooie plek om nieuwe geluiden op te vangen...

Praktische informatie:
- De status van Master Iro en Miss Tysha blijven onveranderd.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Iro
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1294
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and Wood
Klas: Dark Magic
Partner: Like a ring exists from one piece so my love exists for you. Ronodan I love your till the end of days.

BerichtOnderwerp: Re: GoM Sudden Death match || Master Iro - Miss Tysha [Afgelast]   za maa 26 2016, 20:44

Het gefluister van een schuivende muur achter zich liet Iro wel heel even om kijken, maar veel kon hij er niet aan doen nog ging Iro proberen om hem open te krijgen. Hij moest Tysha uit schakelen en hoe zacht hij zijn zwaard ook uit de schede trok weer galmde het toch door het gangenstelsel. Zijn ogen waren beter aan de duisternis gewend net als elke Dark magician dat was. Licht maakte hen slechter ziende dan welke magician dan ook, maar dat werkte hem momenteel alleen maar in zijn voordeel. De linker muur die weg schoof trok zijn aandacht, maar hij twijfelde in een halve seconde of hij toch niet beter recht door kon gaan? Maar de kans om naar links te gaan leek hem te verleidelijk en Iro kwam wel rustig, maar toch stapte hij er door heen. Controlerend of er geen wezen zat of dat er een val zat... Het scheen niet zo te zijn, maar toch was het duidelijk dat er altijd wel een verrassing op de loer kon liggen. Met haast sluipende passen die geluidloos over de grond gingen kwam Iro toch aardig snel vooruit. Zijn ogen verkleurde licht, maar dat was niet om doden op te roepen. Die lijken had hij thuis gelaten. Opeens vertrouwde Iro een stuk gang voor zich niet en sloot voor een kort moment zijn ogen om uit de schaduwen een perfecte kopie van zichzelf te maken en stuurde die vooruit. Zelf bleef Iro alert stil staan om toe te kijken. Zich op zijn omgeving ge concentreert.

_________________


Theme
voice

My most Favorite Undeath!
Spells Summary

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: GoM Sudden Death match || Master Iro - Miss Tysha [Afgelast]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

GoM Sudden Death match || Master Iro - Miss Tysha [Afgelast]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Alvast Gefeliciteerd Master Rude/Mikey!
» [Master] Norwood Rosa Vermella Vavendyor
» Death is unstoppable. One must face it as a fact of life ✝
» [LET OP!] Tweede gymles!
» Freestyle longeren met Miss Rebel

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Arena-