PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Check-up }{ Abigail Ajror

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yvaine
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Strowberry
Posts : 300
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Water & Light
Klas: -
Partner: If there's a prize for rotten judgment I guess I've already won that No man is worth the aggravation That's ancient history, been there, done that

BerichtOnderwerp: Check-up }{ Abigail Ajror   di maa 22 2016, 01:16

Voor nu was het haar laatste patiënt. Miss Abigail. De nieuwe lerares air magic. Dat ze nieuw was, was nou juist net het punt. Yvaine had namelijk besloten dat alle nieuwe leraren een algeheel gezondheidsonderzoek kreeg. Zo stond én zij én het schoolhoofd niet voor verrassingen en kon hij niet bij haar aankomen kloppen omdat hij weer eens wat te zeiken had. Er was even een korte instroom van nieuwe leraren geweest, waaronder haar half nichtje, en nog twee andere dames. Alleen Miss Abigail moest nog langs komen.

Daarom zat Yvaine nu kalm achter haar bureau haar voorbereidingen te treffen op het gesprek. Een nieuwe archiefmap. Een nieuw formulier om in te vullen. Het was onderhand allemaal vrij bekend voor haar en veel werk had ze er nooit echt aan gehad. Haar speciale spierwitte schrijfveer krabbelde kort en krachtig over het perkament, waar ze met dat bekende hanenpoten handschrift de naam van Miss Abigail op schreef. Abigail Ajror. Ajror? Hmm aparte naam, bedacht de vrouw zich. Ze had weinig tot geen ervaring met puffonen. Het was gewoon één van de planeten die haar nooit echt had getrokken. Wat eigenlijk wel apart was gezien ze nog niet zo lang geleden had ontdekt dat haar eigen dochter, naast dark magic, ook air magic bezat. Het kwam niet van haar kant van de familie, dat wist ze in ieder geval zeker. Yvaine reeg haar vinger door het oor van haar theekopje om een sipje te nemen van het dampende goedje, toen ze opkeek bij het horen van een zachte klop. “Come in,” sprak ze helder en duidelijk genoeg om gehoord te worden door de klopper.

[Miss Abigail svp!]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Abigail
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Simmie
Posts : 354
Points : 80
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Wood
Klas: Luchtmagie
Partner: I'm protecting the organ in my chest 'Cause the blood, sweat, and tears they can make quite a mess

BerichtOnderwerp: Re: Check-up }{ Abigail Ajror   ma maa 28 2016, 16:12

Haar hand haalde ze door haar nog losse blonde lokken voordat ze deze in een losse staart deed. Als kleding had ze wat makkelijks en lekker zittend aan getrokken. Ze was minder net, en zoals sommige het vast zouden noemen, minder stijf gekleed. Een blauwe, niet te strakke, spijkerbroek en een lila T-shirt met driekwart mouwen die losjes om haar lichaam hing. Ze had zo meteen een check-up, omdat ze nieuw was op de school. Ze dacht ook al te hebben opgevangen dat het een jaarlijks iets was onder de leraren. Had ze er zin in? Niet bijster veel. Vond ze het een goed iets? Jazeker wel. Zo wist iedereen waar ze aan toe waren en mocht er toch iets, tja, mis zijn waarvan je het niet wist, hoorde je dat ook gelijk. Dus ze ging met hele lichte tegenzin heen want ja, het voelde toch apart om naar een dokter te gaan. Met haar vingers in de zakken van heer spijkerbroek liep ze rustig naar het afgesproken kamertje, kantoortje eerder. Ze klopte een keer zachtjes en wachtte. “Come in,” klonk de heldere stem duidelijk en rustig deed Abigail de deur open. Ze stapte het kantoor binnen en sloot de deur achter zich. 'Goedendag' en ze liep met een kleine glimlach naar de vrouw toe en stak haar hand uit. 'Ik ben Abigail Ajror, ik ben hier voor de check-up?' sprak ze tegen de vrouw waarvan ze verwachtte dat het de schooldokter was. De naam van de vrouw was dokter Alezais, dacht ze. Yvaine Alezais, als ze het goed gehoord en gelezen had.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Check-up }{ Abigail Ajror

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-