PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Meeting the Big (Bad) Boss || Master Savador~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sepulcrus
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Sepulcrus
Posts : 131
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aardmagie met een drupje water
Klas: Miss Roxanne
Partner: Let me be your knight in stone armour

BerichtOnderwerp: Meeting the Big (Bad) Boss || Master Savador~   zo maa 20 2016, 21:45

Eindelijk begaf ik mij naar het kantoor van het schoolhoofd. Iets wat ik eigenlijk enkele dagen geleden had moeten doen. Maar ja, ik had me toen overslapen en hoewel ik in de namiddag ook best  wel tijd gehad had om mijn overstap van school officieel te maken, had ik daar helemaal geen zin in gehad. Maar vandaag was de dag, en voordat ik tijd had gehad om me te bedenken had ik mijn spullen bijeen geraapt, de sleutel van mijn kamer in de herberg teruggegeven aan de herbergierster, en had ik mijn benen het bevel te geven om naar de Starshine Academy te wandelen.

Ik liet mijn blik de architectuur van de school rustig verkennen terwijl ik wandelde door de grootse gangen. Het was heel wat anders dan mijn vorige school. Niet beter, ook niet slechter. Gewoon, anders. Wat me wel opviel was de magie die ik in de lucht kon voelen: het was sterker dan dat ik ooit had meegemaakt. Het hing dik in de lucht, een beetje als een soort stroop. Ik had echter geen idee waarom dit zo was, of waar de bron van deze sterke magiestroom zich bevond, maar op dat moment maakte het me niet uit. De magie was hier sterk, en dus zou het misschien wat makkelijker zijn om die te gebruiken. Misschien kon ik eindelijk mijn watermagie deftig gebruiken! Misschien zou ik met dat element een redelijk niveau kunnen halen in plaats van ergens onderaan de lijst van “Talent met watermagie” te bengelen! Ik werd er zowaar wat opgewekter door.

Dit was een goede beslissing geweest, besloot ik.

Het duurde wel eventjes eer dat ik het kantoor van het schoolhoofd gevonden had. Zoals wel te verwachten was had ik nog geen idee van de layout van de school, en elke gang die ik betrad kon even goed naar een andere dimensie leiden. (Het was misschien maar best dat dit niet het geval was). Drie keer vroeg ik maar liefst de weg aan iemand die toevallig passeerde, en drie keer kreeg ik een medelijdende blik van die persoon. Bijna alsof ik een arm lammetje was die naar de slachtbank werd gebracht. Rillingen rolden over mijn ruggengraat; dit beloofde niet veel goeds...

Misschien was het schoolhoofd wel een of ander bloeddorstig monster! Of een demon uit de voorgenoemde andere dimensie! Of misschien wel het meest aanhankelijke en overvriendelijke omaatje dat bestond. Zo het type dat je volpropte met koekjes en taart en niet kon zwijgen over wat een leuke knul je toch wel weer was. Ik huiverde. Nee, dan nog liever een zielen-vretende  demon opgeroepen door een of andere geschifte Shadraan. Of iemand anders die dat kon. Het hoefde niet per se een Shadraan te zijn, ik had niets tegen Shadranen.

En toen stond ik plots voor de zware deuren, de enige barriere tussen mijzelf en het schoolhoofd die   -als de blikken van de studenten die mij de weg hadden uitgelegd een indicator waren die ik serieus kon nemen- best wel uit mijn ergste nachtmerries gestapt zou kunnen zijn. Ik nam even diep adem, opende mijn valies voorzichtig en wierp een blik op Nagisa die opgekruld op mijn kleren lag te dutten. Mijn vingers streelden de schubben van de Hoornadder lichtjes, en toen sloot ik de reistas opnieuw, een kleine opening latend zodat ze geen lucht tekort zou komen.

Toen rechtte ik mijn schouders, spande mijn bloedrode das wat meer aan en controleerde nog eens of de kraag van mijn blazer wel mooi plat lag. Nogmaals nam ik diep adem en verzamelde al mijn moed en klopte aan.

_________________

(Bedankt voor het Setje, Nickname)
Posts - Sepulcrus
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Meeting the Big (Bad) Boss || Master Savador~   do apr 21 2016, 01:46


Er hing zo'n rust in het kantoor dat de ijsberende hakken van de zwarte herenschoenen galmden over de vloer, smetteloos en blinkend alsof hij er extra schoonmaakstertjes in vuile apron voor liet komen, van die tere zieltjes uit armere wijken die uren achtereen op hun knieën in woeste bewegingen de vloer boenden, alles in een poging om de zoveelste hardnekkige vlek te verwijderen en uiteindelijk twee - of drie, als het ze mee zat - munten op hun handpalm gedrukt te krijgen. Alsjeblieft en bedankt, je verdienste voor deze maand. Goed voor één week boodschappen. Hij hield ervan om op de armeren neer te kijken, letterlijk. Dat was als een hels contrast met zijn honorarium, een streling van zijn grenzeloze ego. Een vod versus een maatpak van een goed merk, dat nog rook naar kleding zoals ze aan de rekken in de herenmodewinkels hingen. Een doen en laten dat schreeuwde: V.I.P. and only me. In de wereld daarbuiten trachtte hij toch graag de illusie van een goed imago te behouden en pingelde hier en daar wat dukaten in een bedelmutsje. Vals geld, weliswaar. Plastic muntjes die menig zwerver op zijn gele, door cariës verrotte tanden verboog. Net zo vals als de hoop die hij ze gaf. Het ging om het imago, nietwaar? Het ging immers altijd om het imago.
Rachmaninoff schalde zacht op de achtergrond uit de goudgelakte hoorn van zijn ouderwetse grammofoonplaat; pianoklanken zo delicaat als sereen kletterend water, in perfect samenspel met een viool. Het klonk uiteindelijk bijna rigoureus. Toch was er geen expressie van voldaanheid van het strakke gelaat van de man af te lezen. Hij keek altijd streng en kil uit zijn goudgele ogen, met de typerende, permanente frons tussen zijn wenkbrauwen, en een hartelijk glimlachje kon er vrijwel ook nooit van af. Dat gezegd te hebben waren er ook maar weinig die de échte genegenheid bij hem mee hadden gemaakt: het was haast alsof hij er juist zorgvuldig voor probeerde te zorgen dat dat er zo weinig mogelijk bleven. Vrome toewijding kon vroeg of laat transformeren in liefde. Liefde was zwakte. Zwakte was niet acceptabel in zijn leven. Het Shadraanse inzicht van het leven en dat was dat.
In zijn driedelige maatpak, en de lange zwarte mantel die hij daarover droeg, liet hij zich in zijn fauteuil vallen, legde ontspannen zijn benen op de rand van zijn bureau en streek met een duim over een dof plekje op het leer (écht leer, maar god, het glansde niet. Waarom glansde het niet?) van één van zijn herenschoenen, als de snobistische narcist die hij was. De migraine was als een zure vloed opgekomen en had zijn hersenen overspoeld. Hij wilde het liefst slapen, bij voorkeur met een vrouw in zijn armen. Probleem was dat hij een einzelgänger was, met zekere charmes, maar ook met zekere schaduwzijdes. Een schrikbewind stelde zich al gauw in werking als hij statig door de gangen van de school beende, of tussen de tafels manoeuvrerend door van een club, waar alleen een klein select groepje elite zich kon veroorloven om een tequila achterover te slaan, zich te mengen tussen knappe brunettes in rode lange jurken. All the same. Hij joeg meer weg dan dat hij aan zijn haak ving, met zijn koude, loerende ogen van goud, als die van een roofdier tussen het struikgewas - zelfs als hij het niet probeerde. Ja, dat was geen van tevoren geplaveid paadje dat je in een huppelpas en met een bolderkar vol bloemen en slingers achter je aan kon bewandelen. Met een zuur gezicht krulde de Hoofdmeester en docent Vuurmagie zijn smalle lippen om een glas en nipte rode wijn naar binnen, zijn bondgenoot tijdens eenzame uurtjes. Lang eenzaam bleef hij niet, toen er zich met een zacht geklop onverwachts (en ongewenst, tien op tien) gezelschap aan kondigde. 'Ik ben te arbeidzaam bezig hier!' sneerde de zwartharige man tegen de chique, zonovergoten kamer, tegen de stoffige, bochtige massa van de boekenslang in de kasten tegen de wand, en de onaangeroerde stapels aan na te kijken proefwerken. Maar hij kwam niet overeind om zijn belager weg te jagen. Hij liet het glas wijn losjes tussen zijn vingers rondwalsen en staarde grimmig naar de deur, waarachter weer een of andere malloot in weifeling stond of hij binnen durfde te komen of niet. Zijn vingers klauwden in de stof van zijn armleuning toen hij zich uiteindelijk met tegenzin overeind werkte en in een ruk de deur open zwaaide. Een Erdse jongen stond voor zijn kantoor te slungelen in zijn beste pak, hoogstwaarschijnlijk met alle goede intenties hopend dat hij naast een goed portie afschuw ook een goede indruk opwekte. Bruin haar, ongeschoren. Reiskoffertje zelfs nog naast hem op de vloer. Typisch. In een soepele, geleidelijke beweging liet Savador een slanke hand onder de strakke zwarte gilet over zijn overhemd glijden, sloeg zijn kille blik langzaam naar de jongeman op en liet een zilver zakhorloge uit zijn hand zakken waardoor het leek alsof deze viel, tot de ketting waar het aan bevestigd was zich strak spande.
'Ziet u dit?' vroeg hij op een zachte, maar alles behalve hartelijke toon. Het zakhorloge slingerde licht aan de ketting heen en weer. 'Tegenwoordig geeft zoiets de tijd aan. Daar heb ik er helaas niet zoveel van. Derhalve heel handig om afspraken op een gedienstig tijdstip te plannen. Punctueel. Stipt.'
Zijn tong voleindigde de laatste lettergreep op een strenge, scherpzinnige klank, haast een hees gesis. 'Enig idee hoe mijn agenda oogt? Ik denk namelijk wel een idee te hebben hoe kortzichtig uw idee toelijkt. Maar daar hebt u ongetwijfeld geen idee van.' De schampere spot was van het gelaat van de zwartharige lange man te lezen toen hij vervolgens hooghartig zijn kin iets oprichtte. De jongeman kon zich maar beter naar de gewenste perfectie gedragen die hij trachtte te willen zien, want veel lager kon zijn humeur - zoals gebruikelijk - al niet meer zinken.
_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Sepulcrus
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Sepulcrus
Posts : 131
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aardmagie met een drupje water
Klas: Miss Roxanne
Partner: Let me be your knight in stone armour

BerichtOnderwerp: Re: Meeting the Big (Bad) Boss || Master Savador~   zo apr 24 2016, 21:11

“Ik ben te arbeidzaam bezig hier!” klonk het vanuit de kamer, nogal nors en nijdig. Dat beloofde al niet vel goeds, maar het goede aan de snauw was dat ik ten minste één soort nachtmerrie van mijn lijstje mogelijke creaturen die het schoolhoofd zou kunnen zijn kon schrappen. Aan de andere kant had ik nu werkelijk geen idee of dat betekende dat ik kon binnenkomen of niet. Mijn ouders hadden me beleefdheid en etiquette bijgebracht –noodzakelijk ook, voor iemand uit een familie als de mijne- en binnen walsen zonder toestemming was not done. Het maakte niet uit of ik nu al aangeklopt had of niet, zonder een “kom maar binnen” zou mijn acties nogal boers en onbeschoft overkomen.

Dus wachtte ik maar, er me jammerlijk van bewust dat het schoolhoofd me gewoon zou negeren en ik hier zou mogen blijven wachten tot in de eeuwigheid. Als er niets gebeurde na een minuutje of zo dan zou ik mijn knokkels nog maar eens over het hout laten gaan, besloot ik. Het was echter niet nodig; de deur zwaaide met een ruk open en ik werd geconfronteerd met een man in een driedelig pak net zoals mezelf. Hij zag er enorm pissig uit en zijn blik was kil genoeg om een shuttle die naar Razen reisde koel te houden. Dat… was niet al te best.

Mijn ogen gleden weg van zijn blik, die zeer succesvol was in me ongemakkelijk te doen voelen, onder het excuus om zijn kledingsmaak te keuren. Gelukkig had ik zoiets als een poker face. Hielp me vaak in dit soort situaties. Ik moest wel zeggen dat het Schoolhoofd een excellente smaak had qua herenmode. Strak pak, vast op maat gemaakt, zoals het hoorde. Het mijne was ook speciaal voor mij vervaardigd geweest, maar was bij lange niet zo chique als het zijne. Misschien moest ik een van mijn duurste en beste pakken hebben aangedaan voor de gelegenheid? Beter niet, dacht ik, waarschijnlijk zou de man zijn humeur nog een pak slechter geworden zijn.

Het schoolhoofd toverde een zakhorloge tevoorschijn, een mooi zilver exemplaar, en begon retorische vragen te stellen. Ik had nu echt helemaal geen idee meer hoe ik moest reageren? Bleef ik daar gewoon staan met mijn gezicht in de plooi? Stroopte ik de linker manchet van mijn mouw op om op mijn glimmend polshorloge te kijken? Moest ik iets terugzeggen? De verleiding was sterk. Heel sterk. Ik haatte retorische vragen. Maar als ik iets zou zeggen als “Ja hoor, op Erd vervaardigen we die dingetjes. Goh, ik denk zelfs dat mijn familie een zusterbedrijf heeft die ze produceert op grote schaal. Ze verkopen als zoete broodjes, die dingen. Time is money, weet je wel?” dan zou ik hoogst waarschijnlijk mogen fluiten naar mijn inschrijving. Acteren dus, meespelen. Verdomme.

“Het spijt me verschrikkelijk, maar zonder uw contactgegevens is het nogal moeilijk om een afspraak te maken. Ik ben me er echter van bewust dat u een druk bezet man bent, vandaar ook de reden van mijn komst vandaag. Ik wou u niet lastigvallen tijdens het weekend wanneer u eindelijk een momentje welverdiende rust heeft, ziet u.” Waar ik die onzin vandaan haalde weet ik niet, maar het klonk best wel goed, vond ik, ook al was het zo ver mogelijk van de waarheid als het maar kon zijn. Dat maakte echter helemaal niets uit, zolang het maar werkte. Of hielp. “Maar goed, u heeft ongetwijfeld al door waarom ik hier nu momenteel sta, nietwaar? Ik zou mijn inschrijving graag willen bezegelen, als dat kan.”

_________________

(Bedankt voor het Setje, Nickname)
Posts - Sepulcrus
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Meeting the Big (Bad) Boss || Master Savador~   vr mei 13 2016, 16:01

And at one time or another

IT BECAME CLEAR THAT WE ALL TOOK A BITE FROM THE APPLE


De jonge magiër bleef roerloos op zijn plek staan toen de deur werd opengezwaaid en zijn leraar vuurmagie zich in de deuropening manifesteerde in het meest lugubere zwart. Kwaliteitsstof en een slanke maatforcé deden blijk aan de waarheid dat het wel een stuk upper class-kleding van de Shadraanse markt moest zijn, en geen andere. Zoals de snode man die nu nijdig op de jongen neerkeek het ook graag had. Het was voor de pas aangekomen leerling op de school als een ongeschreven traditie om allereerst een bezoekje te brengen aan het Schoolhoofd, en achteraf een wrange zonde die ieder het gevoel gaf alsof ze van een trap hobbelden en een trede oversloegen bij het ophalen van die gedachte. Master Savador was, zoals zijn prestige rond de school aandeed, streng, cryptisch, oneerlijk en kon moeiteloos orde houden. Het was tevens niet ongewoon om het gerucht te horen vallen dat hij Shadranen voortrok en voor alles wel een reden vond om menig leerling die niet onder dat kadertje viel uit te foeteren. Eerstejaars, en zelfs late instromers die zich in de eerste week op de school settelden, werden door klassenoudsten van andere mentorklassen, eerst gemaakte vrienden of gewoon roddelgrage leerlingen vaak geïnformeerd met een beknopte beschrijving van iedere leraar die toevallig voorbij kwam gelopen of waar hun oog op viel. Die van de docent vuurmagie luidde meestal iets in de richting van; 'Oeh, Savador. Daar zou ik maar beter bij uit de buurt blijven. Zijn moeder was een verbannen feeks die een relatie aanging met een vampier, en ze zeggen dat hij nooit glimlacht omdat hij twee rijen puntige tanden heeft waar hij kinderen mee verslind in het nabijgelegen bos. In de lessen bekogelt hij je met vragen over de stof van de zevendejaars, een extreem hoog en moeilijk niveau, en geeft je dan een week strafwerk als je het antwoord niet weet. Op hoop van goede zegen dat je onder de hoede komt van Eres of Iro, of iets dergelijks. Bij iedere leraar is eigenlijk beter - tenzij je een Shadraan bent, natuurlijk, dan maak je wellicht kans om het niet bij hem te verbruien.' Een groot gedeelte van die praatjes waren waar, maar deden vanzelfsprekend de reputatie van de toch al niet zeer genegen lijkende man niet ten goede. Hij durfde er al zijn trouwe slangen om te verwedden dat ook dit joch op de been was geholpen door smoezelende hogerejaars die zich graag als een soort tourgidsen door de school opstelden. Etters.
Ook nu was het het geval dat de nieuwe leerling zijn blik neersloeg en de priemende goudgele ogen ontweek, alsof hij bang was in steen te veranderen bij direct oogcontact. Vast al geïndoctrineerd en wel door alle geruchten. Toen hij het fonkelende zilveren zakhorloge tevoorschijn haalde dat tussen zijn slanke vingers voor de neus van de Erdse bungelde, werd hij getrakteerd op de gebruikelijke poespas die ervoor diende te zorgen dat de leerling in een goed blaadje bij hem kwam te staan. Etiquette en normen en waarden er dik bovenop smeren en je kwam er vast wel goed vanaf, toch? Dat was blijkbaar de gedachte die ieder zichzelf voornam wanneer ze voor de grote mahoniezwarte deur van het kantoor stonden.    
'Wat toeschietelijk,' lispelde de lange zwartharige man schamper. Zijn stem was zacht als fluweel; diep en lauw als een Erdse hot stone massage en op hetzelfde moment zo kil als een Noord-Cassiaanse winternacht. Een geluid dat rillingen bezorgde, waarvan je zou denken dat het zoveel duisternis omarmde dat het niet aan menselijke stembanden kon toebehoren. Hij fluisterde bijna, maar toch was ieder woord verstaanbaar. 'Ziet mijn hoofd er uitnodigend genoeg uit om u de indruk te wekken dat ik wel nu gestoord wil worden? Is u ondanks het steengruis in uw Erdse harde schedel het vermogen meegegeven om de bedoelingen achter expressies en indrukken te kunnen begrijpen, of zal ik meteen maar een flegmatieke zwerfkei imiteren om het u makkelijk te maken?' Dat alles gleed soepeltjes van zijn tong alsof de woorden al uren achter in zijn huig hadden gelegen, wachtend om over zijn smalle lippen te glijden als een explosie van rondspattend spot. De jongen vertelde hem dat hij 'zijn inschrijving wilde bezegelen'. De zwartharige man, die wel iets weghad van een vleermuis met het donkere gewaad over zijn maatpak, trok honend een wenkbrauw op. 'Dat zal dan wel moeten, nietwaar.' Het was niet eens in vraagvorm; eerder een kille terugslag waarin de tegenzin duidelijk te horen viel. Terwijl hij dat zei, duwde hij met een hand in een langzame beweging de deur open als wijze van uitnodigend gebaar, zonder zijn giftige blik daarbij van de jongen af te scheuren. Hij had niet graag leerlingen op zijn kantoor: ze waren onbehoord, dropen van de acne-pus, barstten spontaan in een sneeuwbui aan huidschilfertjes los en lieten om de seconde een arme hersencel bij hem afsterven met hun onnozele vragen. Eigenlijk had hij in principe niemand graag op zijn kantoor, behalve een goed glas wijn, zijn slangen en een goed onder oude lappen verborgen optisch instrument dat hij gebruikte om door het grote raam naar Miss Roxanne te spieden, bij wie hij het heimelijk erg warm kreeg.


{ Excuses voor mijn late antwoord }

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Sepulcrus
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Sepulcrus
Posts : 131
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aardmagie met een drupje water
Klas: Miss Roxanne
Partner: Let me be your knight in stone armour

BerichtOnderwerp: Re: Meeting the Big (Bad) Boss || Master Savador~   vr jun 17 2016, 17:01

De stem van het schoolhoofd was nauwelijks luider dan een fluistering, maar de toon alleen was al genoeg om me de koude rillingen te bezorgen. De dikke laag sarcasme ontglipte me niet en ik begon te beseffen waarom iedereen me zo vol medelijden had aangestaard. Uitnodigend was hij zeker niet, integendeel, he wekte schrik op en boezemde angst in. Hij had dan wel nog niets gedaan behalve een vloeiende retoriek gesponnen, maar dat was op zich al erg genoeg. Blaffende honden bijten niet, luidde het spreekwoord. De man voor mij blafte zeer zeker niet. Hij was een welsprekende, intimiderende schurk uit een of ander roman, dat leek me wel een goede vergelijking.

Echter, ik kon maar beter niet laten zien dat hij me van mijn stuk bracht. Zelfvertrouwen, dat moest ik uitstralen! Of toch op zijn minst onverschilligheid. Faal me niet, pokerface!
”Beter nu tijdens werkuren dan tijdens het weekend, zou ik denken,” zei ik met rechte rug en rustige stem, trachtend onaangedaan te lijken. Het schoolhoofd was een stuk minder subtiel met zijn woordkeuze nu dan daarstraks, maar dat kwam ongetwijfeld doordat hij me echt weg wilde werken. Als hij nu eens slim was, stopte met zagen en gewoon snel deed wat gedaan moest worden, dan kon hij direct weer verder doen met zijn belangrijke activiteiten waar hij niet bij gestoord wilde worden. Ik had een donkerbruin vermoeden dat die bezigheden niet veel meer inhielden dan relaxen.

Ik voegde nog toe dat ik me wilde inschrijven en eindelijk gaf de man toe en duwde hij de deur met nodige minachting en tegenzin open. Zijn woorden bestonden volledig uit die twee emoties, leek het wel. Dat en sarcasme en superioriteit. Een zeer warm persoon dus. Ik had nu al zin om hem te gaan ontwijken voor de rest van mijn tijd aan de academie. Niet dat ik geloofde dat dat mogelijk was. Van tijd tot tijd zouden we toch weer oog in oog staan, zij het voor formaliteiten of door puur toeval, of beter gezegd,  slecht karma.

Met verholen tegenzin stapte ik langs het schoolhoofd het prachtig decor van de kamer binnen, me niet op mijn gemak voelend met mijn rug naar hem gekeerd. Er was nu niets aan te doen en ik weerhield mezelf van mijn hoofd naar hem te draaien zodat ik kon zien wat hij deed. In plaats daarvan bestudeerde ik de kamer die een vloer had die net iets te schoon was om natuurlijk te zijn. Het was bijna een spiegel. Hoe vaak werd die wel niet geboend? Ik was verbaasd dat het nog niet zo geërodeerd was dat ijs minder spekglad was dan deze ondergrond. Klassieke klanken zweefden zacht door de ruimte, verspreid door een ouderwets stukje technologie dat me nogal duur leek. Zeg al je wilt over Savador’s karakter, maar hij had wel smaak.

Eenmaal dat ik voor het bureau stond nam ik een aktentas en haalde er een officieel uitziend bundeltje documenten uit dat ik aan het schoolhoofd overhandigde. De nodige papierwinkel die al van op voorhand in orde gebracht was door mijn ouders. Zo was onze kant van de inschrijving toch al helemaal voorbereid en zou die wat sneller kunnen verlopen. Ook had ik een beurs mee die voldoende zou moeten zijn om de kosten te dekken. Er was echt eigenlijk niet zo veel meer te doen, dacht ik. Savador maakte er gewoon een drama van en dat kostte tijd natuurlijk. Als het aan mij had gelegen was ik echter in twee minuten binnen en buiten geweest.  

Sorry voor de late post. Had het wat druk met examens.

_________________

(Bedankt voor het Setje, Nickname)
Posts - Sepulcrus
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Meeting the Big (Bad) Boss || Master Savador~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Meeting the Big (Bad) Boss || Master Savador~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Classes and Teachers, ow great.. (+Master Savador)
» Alvast Gefeliciteerd Master Rude/Mikey!
» [Master] Norwood Rosa Vermella Vavendyor
» [LET OP!] Tweede gymles!
» Meeting for the medicine cat gathering

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office-