PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 VvF || Introduction Group B

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Roxanne
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Avocado Plofkip <3
Posts : 1055
Points : 86
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: VvF || Introduction Group B   vr maa 11 2016, 18:48

Met haar rug leunend tegen de deurpost van de stallen, haar ene voet ook steunend tegen de muur met haar knie uitgestoken, stond Roxanne te wachten op haar leerlingen. Het was een uurtje of 2 en de grote pauze was net geweest, dus ze verwachte wel dat sommige misschien wat langzamer op gang zouden komen. Zo was ze zelf ook altijd geweest. Als de bel dan ging duurde het zeker nog een minuut of wat voor ze daadwerkelijk in gang kwam en met haar vrienden al kletsend naar het lokaal liepen. Bij die herinnering kwam er een glimlach tevoorschijn. Good old times. En nu stond ze zelf voor de klas. Nooit gedacht dat haar leven zo’n wending zou nemen.

Er kwam een bruine border collie naar haar toe gerend met een tennisbal in z’n bek die hij voor haar voeten legde en op twee meter afstand op de grond ging liggen wachten tot ze de bal weer weg slingerde. Roxanne zetten zich af van de muur en gaf de bal een gigantische trap die het grasveld op schoot, met Gyp er racend achteraan. Uit de zijtas, die naast haar op de grond stond, haalde ze een blocnote en een potlood. Op de lijst stond een rijtje namen en haar lesplanning voor die les. Gewoon weer een introductie les. Een rondje voorstellen, een rondje door de stallen en wat basic informatie. En natuurlijk vragen beantwoorden als die er waren. Dit keer was de groep iets kleiner, maar dat was voor Roxanne geen probleem. Ze keek nog een keer op haar horloge. Ze konden nu wel elk moment aankomen lopen, gezien ze ook nog naar de stallen moesten komen vanaf het kasteel. Ze keerde terug in de leunende houding van daarvoor, met haar voet steunend tegen de houten wand van de stallen en een uitgestoken knie. Krabbelend op het blocnote. Wachtend tot de eerste leerling zou verschijnen.


[>What she's wearing<]

Kiana, Theneras, Serhat, Zack & Seth a.u.b.


Laatst aangepast door Miss Roxanne op do maa 24 2016, 00:17; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Serhat Y
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Serhat
Posts : 17
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: Miss Roxanne
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: VvF || Introduction Group B   vr maa 11 2016, 21:26

Serhat had zijn tas gepakt en deed de rits open van zijn tas en legde zijn tas op de bed neer en liep de toen naar zijn bureau om zijn boeken te pakken uit de laden. Maar Serhat werd afgeleid door zijn gele parkiet genaamd sari die heel de tijd ging kwetteren. "Sorry Sari, deze keer kan ik je niet meenemen, dit is mijn eerste les vvf en trouwens ik denk niet dat je veilig bent in de stallen. Volgende keer neem ik je wel mee. Dat beloof ik" zei Serhat en toen ging Sari de parkiet kwetterend naar zijn voerbakje en begon te eten. Serhat begon te lachen en zei "eetsmakelijk" en begon richting zijn laden te lopen en deed de eerste la open van zijn bureau en haalde een ongebruikte perkament en pakte een blauwe inktpot en deed dat in zijn tas. Toen liep Serhat naar zijn parkiet Sari die aan het eten was en vroeg of de parkiet Sari een veer kon geven om te kunnen schrijven tijdens zijn les. Parkiet sari haalde met zijn snavel een veer uit zijn vleugel en vloog de naar de tas en deed de erin en vloog weer naar zijn voerbakje en begon weer te eten. Serhat bedankte lachend naar zijn Parkiet Sari en liep de naar zijn tas en deed de rits dicht en liep de weer toen naar de la om het dicht te doen en nadat die dicht had gedaan liep de hij naar zijn tas en deed het om zijn rug en zei gedag tegen zijn parkiet Sari en deed de deur open en liep naar buiten richting naar de stallen.

Nadat Serhat de stallen zag, zag ze een vrouw die een trui en een spijkerbroek aan had en Serhat lach de en zag dat ze ook een bodywarmer aan had. Toen keek de Serhat naar de gezicht van de vrouw en zag dat ze best wel mooi was en begon na te denken wat hem bezielt. Waarom denk ik op eens dat ze mooi is, het is een maar een vrouw en toen Serhat vlak bij haar was bleef hij wel langer aanstaren en zag dat ze blauwe ogen had en toen kreeg Serhat een gevoel van binnen dat hij nooit zo een gevoel gehad had. Serhat zei tegen zichzelf, wat gebeurt er en merkte dat hij lang naar haar keek en toen zei Serhat "Hallo" en stak zijn hand uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theneras
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Simone
Posts : 988
Points : 43
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: Remember how to put back the light in my eyes

BerichtOnderwerp: Re: VvF || Introduction Group B   zo maa 13 2016, 13:52

Het mocht in de krant. Hij was een keer voor zijn wakker wakker en had ook een keer geen nachtmerrie gehad. Het tegenovergestelde zelfs, hij had best wel plezant gedroomd. De lichtblonde jongen knipperde een paar keer met zijn ogen en rekte zich een enkele keer goed uit. Zijn wekker zette hij met een zachte klik uit. Een gaap kon hij niet onderdrukken terwijl hij uit zijn bed stapte. Hij kleedde zich om en propte zijn pyjama onder zijn kussen en legde het dekbed recht. Zijn hoed pakte hij van de kapstok en zette deze op, hij had weer eens zin om het op te zetten. Kort wierp hij een blik over zijn schouder, hoe was het weer buiten? Het was droog maar nog wel winter.. Theneras besloot om een zwarte jas aan te doen, deze was minder dik dan zijn winterjas maar nog wel lekker warm. Mooi, zijn kleding was gereed nu.. Waar had hij zijn tas neergezet. Snel keek hij zijn kamer rond en zag zijn tas al gauw staan. Hij griste de blauw grijze schoudertas van naast zijn bureau en gooide hem over zijn schouder voordat hij Revas een zacht schouderklopje gaf. Zijn boeken had hij de vorige avond al klaar gepakt en in zijn tas gestopt dus die hoefde hij niet meer te pakken dat scheelde weer. Of hij ze echt nodig had dat wist de jongen niet, maar het kon nooit kwaad om ze mee te nemen. Met rustige passen liep hij naar de grote zaal en nam plaats aan een tafeltje. Het was nog rustig en daar was de jongen eigenlijk wel dankbaar voor. Hij had het niet zo op grote groepen en drukte. Uit een mandje pakte hij twee krentenbollen en sneed deze open voordat hij ze besmeerde met een beetje boter. De twee krentenbollen at hij rustig op, hij was nog dik op tijd en kon rustig aan doen. Een kleine frons kwam op zijn gelaat toen hij nadacht of hij een sandwich zou klaarmaken als lunch en besloot toen om één broodje te maken, voor het geval dat. Deze stopte hij in een zakje en ging veilig in zijn tas. Zo dat was ook klaar. Met dat ook klaar stond hij op en liep hij richting de stallen.

Het weer werd al langzaam aan minder ijzig en de zon liet steeds vaker haar warme (maar soms bloed vervelende) stralen zien. De stallen, en alles wat erbij hoorde, kwam inzicht en een kleine glimlach kwam op zijn gelaat. Hij voelde zich op zijn gemak bij en rond dieren. Een paard keek nieuwsgierig om de nieuwkomer met die karakteristieke hoed waarop de jongen voorzichtig zijn hand uitreikte. Het dier brieste kort en, met beide oortjes naar voren gericht, drukte het dier zijn neus tegen Theneras zijn hand. Zachtjes aaide de jongen het dier even voordat hij zijn hand terug trok en richting de twee mensen liep. Hij bekeek ze even en gaf ze beide een kort knikje ter begroeting. 'Theneras is present, miss' sprak hij tegen haar waarna hij iets tegen een muurtje leunde en de resterende dieren rond en in de stallen bekeek.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: VvF || Introduction Group B   do maa 17 2016, 15:00

Verwoed veegde de zwartharige jongen het opgewelde bloed weg en staarde hij naar de diepe wondes die hij op zijn arm had gecreërd met het mes waar Rhine ooit zichzelf mee om het leven had gebracht. Hij was moe en dit verhielp de dagelijkse mentale pijn die hij moest doorstaan. Het leek zo lang geleden, ondertussen was het al drie jaar geleden. Het graf bezoeken kon hij niet meer want dan zou hij het bijna levenloze lichaam van Raaf er zien en terugdenken aan hoe ook zij zichzelf van het leven had willen beroven. Met een ruwe beweging gooide hij het mes naar de muur, waar het ook mooi in werd geboord. Zack haalde een aantal keren diep adem voor hij zijn arm verbond met het beetje verband dat hij had mee kunnen grijpen van de ziekenzaal nadat hij zijn nieuwe lading medicatie voor Doffy was gaan halen. De jongen stond op en haalde het mes uit de muur waar al een mooie reeks gaten zaten waar het mes al was tegen gegooid. Het was nu ochtend en hij had geen zin in de les die hij moest gaan volgen. Zijn vingers gleden over zijn lippen terwijl hij terugdacht aan de zachte lippen van Raaf die nooit teruggekust hadden. Zachtjes begon hij op zijn lip te bijten terwijl hij een vest over zijn shirt aandeed zodat het niet zou opvallen dat hij zichzelf had verminkt met het mes van Rhine. Het mes verdween in de lade van zijn nachtkastje. De jongen wreef vermoeid in zijn ogen en haalde een paar keer diep adem voor hij Al een geruststellende aai gaf. Een kleine glimlach verscheen op zijn lippen terwijl hij de hond gewoon omhelste. Al was de enige die hem leek te begrijpen hier op de school en was ook een van de enigen waarbij hij echt de troost kon vinden die hij nodig had. Maar nu moest hij echt gaan, hij had een VVF les. Zack gaf Al nog zijn laatste brokjes en wat extra water terwijl hij de woorden prevelden: “Ich werde wiederkommen.”

Zack nam zijn tas en was zijn kamer uitgelopen, de deur op slot doende en makend dat hij op tijd bij de stallen was waar ze hadden afgesproken. Hij zou er op tijd zijn en de zwartharige jongen probeerde een glimlach op zijn gelaat te zetten, maar dat wilde maar niet lukken, dus hij gaf het gewoonweg op. Eenmaal bij de stallen aangekomen zette hij zijn tas nonchalant naast zich op de grond en richtte hij zijn ijsblauwe ogen op de vrouw die ongetwijfeld Miss Roxanne moest zijn. “Goedemorgend Miss, Zack Acciaio meldt zich,” sprak hij op een beleefde manier terwijl hij de andere twee leerlingen die er al waren toeknikte. Hij zag er uit alsof hij al drie weken niet had geslapen maar er echt om geven deed hij niet, zolang het verband maar niet zichtbaar werd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seth
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : _(´д` 」 ∠)_
Posts : 44
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood + Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: VvF || Introduction Group B   di maa 29 2016, 20:44

Het was eigenlijk best gek. Ze zat nu sinds enkele weken op deze school, waarvan de eerste twee weken aanpassingsweken waren. Ze kwam van een primitief, afgezonderd dorpje en bevond zich nu in een modern, technologisch ontwikkeld kasteel; Ze had enige tijd nodig alles in zich op te nemen en te begrijpen. Dat was nu echter ook alweer een week of drie geleden, maar ze had nog nooit een les Verzorg voor Fabeldieren gevold. Best gek, voor iemand die een magneet was voor dieren...

Toen ze het briefje voor een introductieles van het beesten vak zag, had ze zich dus gelijk aangemeld. Dat was makkelijk goede cijfers halen, in haar ogen. Ze had het gevoel dat ze het nodig ging hebben als compensatie voor eventuele lage cijfers. Daarnaast was het ook gewoon lekker om ergens goed in te zijn. Ze hoopte maar dat haar jagersinstinct haar niet zou belemmeren; Haar hele leven had ze op wild gejaagd in plaats van het verzorgd... Het houden van vee was de taak van de vrouwen geweest en tot een paar maanden geleden, telde Seth als een man.

De bel zou over ongeveer vijf minuten gaan, dus had Seth nog snel een bezoekje aan de toilet gebracht. Verloren in haar eigen spiegelbeeld stond ze haar handen te wassen. Ze was nog steeds niet helemaal gewend aan het gewei, het groene haar en de felblauwe ogen. De onnatuurlijke haarkleur paste niet bij haar, vond ze. Haar huid had er niet de juiste kleur voor, vond ze. Met de ogen kon ze nog wel leven, ze had van zichzelf toch al blauwe ogen, maar het haar... En dan nog niet te beginnen over het indrukwekkende, donkergroene gewei bovenop haar hoofd. Plantengroei had zich rondom het gewei gevormd, met korte, liaan-achtige plantengroei tussen de twee stukken hangend. Ze zuchtte, schudde haar hoofd om weer uit haar trans te komen en draaide de kraan dicht.

De route van het kasteel naar de stallen kende ze zo onderhand uit haar hoofd. Ze kwam hier graag; het deed haar denken aan haar dorp. Deze plek zat niet onder de technologie en er kwamen ook vrij weinig studenten. Seth had geen probleem met haar medeleerlingen, maar de blikken die ze haar—of specifieker, haar gewei— wierpen waren nogal vermoeiend. Vandaag kwam ze hier echter niet om de rust op te zoeken. Ze kwam hier om te leren van een pro. Hopelijk. Toen de stallen in zicht kwamen, zag Seth dat ze niet de eerste was. Enkele andere leerlingen en de docente waren al aanwezig. Mooi zo. Dan hoefde ze niet lang meer te wachten. "Seth Tamoh," meldde ze toen ze bij de docente aangekomen was. Ze glimlachte vriendelijk en bleef in de buurt staan wachten tot de les zou beginnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
iiiiiiiiiiiiiiii
-
-


PROFILERecruit
Real Name : i
Posts : 50
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: VvF || Introduction Group B   za apr 02 2016, 00:17

HOVER FOR NOTES
notes y'all
WE STARTED OFF INCREDIBLE ,
CONNECTION UNDENIABLE
TAG | NAME
 BLAUWE HEMEL, DE GEUR VAN BLOEMEN EN HET GEKWETTER VAN VOGELS DIE ELKAAR HET HOF PROBEREN TE MAKEN,allen symptomen die duiden op dat de lente zijn intrede heeft gedaan. Kiana, een jong fris en fruitig meisje, met haren de kleuren van de maan en ogen zo diep als de oceaan huppelt vrolijk het trappenhuis af. Kiana's melkwitte vingers strelen elegant langs de trapleuning, sporen achterlatend in het stof. Een brede glimlach staat zoals normaal op haar , nu,  door de zon verlichte gezicht. Ze had maanden, om precies te zijn 12 maanden, gewacht tot de lente weer kwam en nu hij er dan eindelijk was viel haar vreugde dan ook met geen pen te beschrijven. Wat is er dan zo speciaal aan de lente? Hoor ik je vragen? Nou, voor Kiana is de lente het seizoen van leven en liefde, maar ergens ook het seizoen van de herinneringen en de dood. Hiroki... waarom?? Met die gedachten struikelt Kiana bijna over de laatste traptrede, maar weet zich op het laatste moment nog op te vangen aan de trapleuning. Hiroki, Kiana's drie jaar oudere broer had vorig jaar zijn pijnlijke leven verlaten voor een pijnloze andere plek. Waar hij nu ook was, Kiana wist zeker dat hij een beter leven zou leiden dan dat hij dat ooit hier had gehad. Maar is het dan zo verkeerd om af en toe egoïstisch te zijn en te wensen dat je nog hier was?

Na Kiana's -bijna- valpartij schud ze de gedachten over haar broer uit haar hoofd, hoewel haar hart er mee in de weer blijft, en huppelt ze verder in de richting van de uitgang. Buiten, waar de zon schijnt en het zachte lentebriesje al haar gedachten meeneemt, verschijnt er weer een stralende glimlach op Kiana's roze lippen. Verlost van enige negativiteit in Kiana's pure zielletje, struint ze verder in haar lavendel gekleurde top en gebroken wit rokje met lichtgrijze kniekousen, waarvan de linker half afgezakt was. Ze had les, haar eerste officiële les! Spannend. Voor het eerst zou ze echt in aanraking komen met andere studenten van deze magische school. Vanaf een afstandje had ze al -smachtend- naar groepjes meisjes gekeken die samen hingen; een groepje waar Kiana ook graag deel van wilde zijn. Kiana was er 100% van overtuigt dat ze genoeg vrienden zou maken vroeg of laat, tot noch toe was dat haar namelijk altijd gelukt.

Verzorging van fabeldieren stond er op haar vers in gekleurde en bestickerde rooster. Het zou plaatsvinden bij de stallen die ze eerder al een keer kort bezocht had. Kiana was gek op diertje en had nu al zin in de les. Het was een introductie, maar ze gingen toch vast wel íets met beestjes doen? Kiana kon niet wachten om iets harigs te aaien, ze had er op zitten wachten, ze had er naar uit gekeken. Owee als haar smacht nu ineens verloren zou gaan. Kiana kan vanaf een afstand al een klein groepje mensen zien staan, vlak bij de ingang van de stallen. Zonder op zich te laten wachten huppelt Kiana naar het groepje toe, wangen met schaamrood en een glimlach op haar snoet. ,,Kiana aanwezig~'' misschien kwam het er te vrolijk uit, misschien ook niet; voor Kiana's gevoel was het prima. Kort observeert ze de anderen die in een halve cirkel om haar heen stonden. Tot haar, lichte teleurstelling, waren er drie jongens en slechts één meisje met wie ze mogelijk die befaamde girl-relaties mee kon hebben. Twee van de jongens hadden donker haar, en een van hen was zo wel twee of drie koppen groter dan Kiana. Een reus?? gaat er kort door haar heen terwijl ze hem met twee sprankelende nieuwsgierige ogen aankijkt. Als laatste blijven haar ogen hangen op het enige meisje naast haar. Tot Kiana's verbazing, en interesse, had het meisje grasgroene haren en ... een gewei. Kiana's hoofd kantelt een stukje terwijl ze haar bestudeerd vooraleer ze haar aandacht terug richt op de lerares. De les zou nu elk moment kunnen beginnen~!
BY RIMY ♥ OF BTN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: VvF || Introduction Group B   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

VvF || Introduction Group B

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field :: Stables-