PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 For all i'm worth || closed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyr
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Squid
Posts : 43
Points : 904
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: For all i'm worth || closed   za maa 05 2016, 17:44

De neiging om ‘you shall not pass’ te roepen en de weg te versperren van zodra hij een leerling door de gangen zag hollen naar het lokaal waar die persoon waarschijnlijk les had, was erg groot. De man moest altijd op zijn lip bijten en zijn blik afwenden, anders had hij het waarschijnlijk allang gedaan. Hij had al erg veel gehoord dat een man van zijn leeftijd zich zo niet moest gedragen en dan wisten de meeste mensen zijn echte leeftijd nog niet eens. Hij zag eruit als iemand van vijfentwintig en dat was blijkbaar oud genoeg om je niet meer als een ‘kind’ te mogen gedragen. Zelf had Tyr geen idee wat kinderachtig was aan het quoteren van personage’s uit boeken die hij al gelezen had, maar hij had na twintig keer gehoord te hebben dat hij zich als een volwassenen moest gedragen, maar besloten om zich in te houden. Zijn mondhoeken krulden lichtjes naar boven terwijl hij gewoon knikte naar de voorbijkomende leerling en gewoon verder liep. Hij had de quote van The terminator gebruikt toen hij vertrok uit de eerste vergadering en hij had zo’n gevoel gehad dat ze het niet echt hadden kunnen appreciëren. Er was maar een persoon die lichtjes had kunnen glimlachen bij zijn “I’ll be back” quote, dus had hij besloten om het volgende keer maar achterwege te laten. Bij het warmhouden van de stoel voor Hyōka kwam veel meer verantwoordelijkheid bij kijken dan hij in eerste instantie gedacht had en het feit dat alle belangrijke mensen uit Cassia allemaal stijve heren waren, hielp ook niet direct. De man mocht in zijn vroege leven dan wel een handelaar geweest zijn en hij mocht nu wel de leiding hebben over een hele planeet, dat wilde niet zeggen dat hij zich altijd even stijf en volwassen moest gedragen. Hij was vroeger veel te snel moeten opgroeien en dit was wat er dan gebeurde.

De glimlach die al een tijdje op zijn gezicht gestaan had, gleed langzaam van zijn lippen af toen hij merkte dat hij verdwaalt was. Hij herkende wel een paar aspecten, maar de gangen van de school leken zo hard op elkaar dat hij niet meer kon zeggen waar hij juist was. Natuurlijk zou je kunnen zeggen dat hij gewoon in zijn schreden terug moest gaan, maar het probleem was dat hij tijdens het lopen helemaal niet had opgelet. Hij was zo hard opgegaan in zijn gemijrer over de stijve pieten van Cassia en de quotes die hij altijd gebruikte, dat hij gewoonweg niet op zijn omgeving had gelet. Onzeker gleden zijn hazelnootkleurige ogen over de muren en de deuren heen terwijl hij langzaam rond zijn eigen as draaide. Hij voelde zich net als iemand die net het labyrint van Deadalus was ingelopen en geen idee had hoe hij er juist uit moest komen. Ja, hij kende de Griekse legenden, nee hij geloofde niet in de Griekse goden. Tyr was altijd al iemand geweest die in de Noordse mythologie geloofde, maar dat wilde niet zeggen dat hij zich niet mocht verdiepen in andere godsdiensten. Hij vond het uiterst interessant om te leren hoe andere mensen leefden en waarin zij juist geloofden.

Zijn blik viel op een persoon aan het einde van de gang en met zijn handen achter zijn rug begon hij die persoon tegemoet te lopen. ”Sorry dat ik stoor, maar zou u me misschien de weg naar…” Hij stopte even met praten en hield zijn kin een stukje omhoog terwijl hij nadacht. Waar zou hij naartoe kunnen gaan? Hij was juist beginnen rond te dwalen omdat hij niet op zijn kamer wilde blijven, dus daar hoefde hij niet naar toe. ”Naar buiten. Zou u mij de weg naar buiten kunnen wijzen?” Hij haakte zijn vingers verder in elkaar achter zijn rug terwijl hij de persoon met de meest onschuldige uitdrukking die hij bezat aankeek.

//closed

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Abigail
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Simmie
Posts : 354
Points : 80
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Wood
Klas: Luchtmagie
Partner: I'm protecting the organ in my chest 'Cause the blood, sweat, and tears they can make quite a mess

BerichtOnderwerp: Re: For all i'm worth || closed   zo maa 06 2016, 11:24

Een kleine zucht gleed over haar lippen toen ze keek naar de stapel huiswerk die ze zou moeten nakijken. Ze zou het papierwerk meenemen naar haar vertrek en het daar op haar gemakje nakijken. Op het moment zat Abigail nog in haar klaslokaal waar ze net nog een lesje had gegeven. Met een simpele hand beweging liet ze de appel (die ze in haar tas had zitten) naar haar toe zweven en nam een hap. Al kauwend duwde ze zich van haar bureau af en liep met rustige passen haar lokaal uit. Ze leunde tegen het muurtje vlak naast de deur en keek de gangen rond. Een jonge leerlinge keek haar even aan en begroette haar met een hoog stemmetje. Abby glimlacht kort naar haar om daarna weer een hap van haar appel te nemen. Het jonge meisje liep giechelend weg met haar vriendinnetjes en de gangen waren vrijwel meteen een stuk stiller, leger en rustiger. Ze leunde haar hoofd terug tegen de muur en veegde een plukje haar weg voor haar oog. Het rechter oog, waar dus altijd een pluk voorhing, daar zag ze een stuk minder scherp door dan door haar linker. Ook was het een tikkeltje waziger maar als je het niet wist, zou je het ook niet zien. Ze zag kleuren en vage vormen met het rechteroog en het was de rede dat ze er altijd een pluk haar voor had hangen. Een dag zonder die pluk voor haar oog en ze lag zeker met een migraine op bed die avond. Haar blik gleed weer door de gang en haar aandacht werd getrokken door een jonge man. Ze bekeek hem van top tot teen. De man met het lichtblauwe (of was het wit?) Haar was geen student. Hij was zo rond haar leeftijd, schatte ze. Zijn handen zaten achter zijn rug, in elkaar geslagen als ze moest gokken. ”Sorry dat ik stoor, maar zou u me misschien de weg naar…” De nog onbekende man hield zijn kin iets omhoog terwijl hij blijkbaar nadacht. ”Naar buiten. Zou u mij de weg naar buiten kunnen wijzen?” Abigail keek hem even aan voordat ze knikte 'Ja. Ja natuurlijk.' zei ze tegen hem en ze richtte zich even op het nog openstaande lokaal. Ze maakte een liaan en griste haar tas uit het lokaal voordat ze deze over haar schouder zwaaide. 'Volgt u mij maar' sprak ze de jonge heer toe met een glimlach. De deur tikte ze met haar voet dicht en ze keek naar de jonge man voordat ze rustig aan begon te wandelen. 'U bent geen leerling or leraar..' murmelde ze hardop. 'Mag ik vragen wie u bent?' vroeg ze hem vriendelijke en beleefd. Zelf dacht ze dat hij  een ouder was van één van de leerlingen. Verder kon ze zich alleen bedenken dat het misschien een nieuwe stagiair was die ze nog niet had gezien?

// zo kort ;.; Hoop dat je er wat mee kan. Anders hoor ik het graag

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyr
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Squid
Posts : 43
Points : 904
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: For all i'm worth || closed   zo maa 20 2016, 22:06

Hij had nooit gedacht dat hij ooit de weg zou moeten vragen om uit een gebouw te komen. Hij was tenslotte een van de machtigste magiërs van Cassia en als hij vroeger naar de verhalen van zijn moeder luisterde, zou hij nooit gedacht hebben dat zo iemand ooit de weg zou moeten vragen. Die mensen waren toch machtig genoeg om zelf overal uit te komen? Wel, niet dus. Met moeite had hij een glimlach op zijn gezicht weten te toveren van zodra hij de vrouw had zijn staan. Hij moest zich maar over zijn trots heen zetten en gewoon de weg vragen, anders zou hij hier nooit uitkomen. Hoe dichter hij bij de vrouw in de buurt kwam, hoe meer hij zich probeerde te ontspannen. Ze zag er wel vriendelijk uit, niet het soort vrouw dat hem direct een slag in zijn gezicht zou geven en toch bleef hij iets of wat op zijn hoede. De laatste vrouw met wie hij op Cassia destijds wat onschuldig geflirt had, had er ook niet uitgezien alsof ze hem zou slaan. Als hij er zo aan terugdacht had ze hem niet echt geslagen. Ze was meer met haar hak op zijn tenen gaan staan en had er daarna nog een knietje achteraan gegooid. De gedachte alleen al zorgde ervoor dat de glimlach voor een kort moment in een grimas veranderde. De pijn die dat knietje hem gegeven had, had hij nog lang mogen voelen en op momenten als deze leek de pijn zelfs weer terug te komen. Sindsdien had hij geen poging meer gedaan tot flirten en ontliep hij vrouwen het liefst zoveel mogelijk. Op dit moment had hij echter geen keus. Als hij nu de weg niet zou vragen, zou hij hier waarschijnlijk nog lang mogen ronddartelen.

Hij glimlachte liefjes toen de blondine duidelijk maakte dat ze hem de weg naar buiten wel wilde wijzen. Dat ging al volgens plan en tot nu toe had ze zelfs geen poging gedaan om hem op welke manier dan ook te laten weten dat hij uit haar buurt moest blijven. Zijn amberkleurige ogen fonkelden lichtjes terwijl hij naast haar ging lopen nadat ze met behulp van woudmagie haar tas uit het lokaal had gehaald. Een efficiënte manier je magie gebruiken, dat kon hij ergens wel waarderen. Het was altijd fijn om te zien dat mensen hun magie niet alleen gebruikten om zich uit te sloven, iets dat hij in het lange leven dat hij al geleid had genoeg had mogen aanschouwen. Mensen die dachten dat ze alles konden met hun magie, maar waarbij een simpele polsbeweging genoeg was om hen uit te schakelen. Het stemgeluid van de vrouw naast hem, zorgde ervoor dat hij opschrok uit zijn overpeinzingen en zijn blik voor een kort moment op haar liet rusten voordat hij terug voor zich keek zodat hij nergens kon tegenaan knallen. ”U hebt goed opgemerkt dat ik geen leerling of leraar ben.” Na die woorden twijfelde hij even. Was het wel zo’n goed idee om haar te vertellen wie hij precies was? Opzich kon het geen kwaad, toch? De meeste mensen die in het schoolgebouw rondliepen wisten dat er zich legendarische magicians binnen de schoolmuren bevonden, dus waarom zou hij niet gewoon de waarheid vertellen? ”Mijn naam is Tyr en ik ben de huidige heer van het water, aangenam.” Natuurlijk nam hij ieder moment aan om zijn ego een boost te geven. Hij mocht dan een nerd zijn die van comics en boeken hield, maar dat wilde niet zeggen dat zijn ego zo nu en dan niet opgekrikt moest worden. Iedere man had zoiets van tijd tot tijd nodig.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Abigail
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Simmie
Posts : 354
Points : 80
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Wood
Klas: Luchtmagie
Partner: I'm protecting the organ in my chest 'Cause the blood, sweat, and tears they can make quite a mess

BerichtOnderwerp: Re: For all i'm worth || closed   di maa 29 2016, 13:19

Ze had de man, die zo rond haar leeftijd leek te zijn, vriendelijk aangekeken en hem verteld dat ze hem wel de weg naar buiten wilde wijzen en dat ze ook wel met hem mee liep. Met haar tas over haar schouder en de appel in haar andere hand, had ze het lokaal met haar voet dicht gedaan. Ze wandelde op een rustig tempo en ze keek de jonge heer kort aan voordat ze luidop mompelde dat hij haar geen leerling of leerkracht leek. Hierna had ze hem vriendelijk en op beleefde toon gevraagd of ze hem mocht vragen wie hij precies was, als ze eerlijk was dacht ze zelf aan een ouder of aan een stagiaire die ze nog niet ontmoet had. ”U hebt goed opgemerkt dat ik geen leerling of leraar ben.” antwoordde hij haar en het was even stil en de licht harige man leek even te twijfelen. Abigail maakte gebruik van de korte stilte en nam nog een hap van haar appel terwijl ze hem eens kort en vriendelijke glimlach schonk voor ze weer recht voor zich uit keek. ”Mijn naam is Tyr en ik ben de huidige heer van het water, aangenaam.” Heer van het water? Abigail groef even in haar geheugen en meende hierover wel eens wat opgevangen en gelezen te hebben. Elk element en bijbehorende planeet had zo hun eigen bescherm heer of vrouw, toch? Ze slikte het stukje appel door en keek hem daarna weer vriendelijk aan. 'Aangenaam Tyr. Mijn naam is Abigail, ik ben de nieuwe lerares Air' stelde ze zichzelf voor. Ze glimlachte naar hem, nam nog een hap van haar appel en gooide het klokhuis weg toen ze langs een prullenbak liepen. Ze keek even waar ze nu waren. 'mh, we moeten nu nog deze paar trappen af, dan naar rechts want zo komen we langs de grote zaal en dan door de dubbele deuren. Dan bent u buiten.' Met haar hand gebaarde in de richting dat ze moesten lopen. 'Hoe bevalt Starshine u tot nu toe?' vroeg ze hem nieuwsgierig terwijl ze de trappen rustig aan af liep. Zelf had ze het tot nu toe reuze naar de zin. De meeste leerlingen deden goed mee, op een paar na maar dat had je altijd, de school zelf was mooi en de omgeving ook. Ze kon het ook wel goed vinden met haar medemensen en haar vertrek was een prettig appartement. Haar hand had ze op de trapleuning liggen en deze gleed mee met haar stappen naar beneden. Echt vasthouden deed ze niet, nooit eigenlijk als ze eerlijk was. Het was niet nodig, de trappen waren breed en groot en mocht ze struikelen én vallen had ze haar magie plus haar vleugels nog als redding.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyr
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Squid
Posts : 43
Points : 904
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: For all i'm worth || closed   do apr 28 2016, 22:48

Met zijn handen achter zijn rug gevouwen, volgde de man de jonge vrouw door de gangen heen. Het was maar goed dat hij een niet al te verlegen persoon was en iets minder koppig dan zijn vader. Als hij die eigenschap van zijn vader geërfd zou hebben, zou hij hier waarschijnlijk nog erg lang hebben rondgedwaald omdat hij de weg naar buiten per se alleen wilde vinden. Zijn vader was altijd al het soort persoon geweest dat nooit hulp vroeg en het negen kansen van de tien ook nog eens weigerde als het werd aangeboden. ”Abigail.” Hij probeerde de naam op de juiste manier uit te spreken. De reden dat hij haar herhaalde was om een poging te doen om de accenten juist te leggen, al klonk zijn accent er nog altijd best hard in door. Oh well, zolang hij het ongeveer goed had, zou het wel god zijn. Het was dat leerlingen van de verschillende planeten naar de school kwamen met allemaal hun eigen accenten. Het accent en dialect dat hij bezat, hoorde je misschien niet zo erg vaak meer, maar hij was er zeker van dat hij zich wel in de menigte zou kunnen mengen. Hij had een aantal woorden overgenomen van de ‘jongere’ generatie Cassianen, al was het niet altijd even gemakkelijk om van je eigen gewoontes af te wijken. Tyr knikte toen er gezegd werd dat ze nog een paar trappen af moesten en dat de deur naar buiten zich voorbij de grote zaal bevond. ”Tot nu toe bevalt het me wel. Ik ben hier natuurlijk nog niet zo lang en ik ken eigenlijk nog geen van mijn collega’s, maar ik vertrouw erop dat het wel goed komt.” Hij hoopte toch dat het goed kwam en dat hij het hier kon uithouden totdat zijn voorganger terugkwam om zijn plaats terug in te nemen. Eerlijk gezegd wist de man niet of dit echt zijn ding was. Touché hij was een zakenman en hij wist hoe je juist met mensen moest omgaan, maar dat wilde niet zeggen dat hij in staat was om een hele planeet draaide te houden. Daarbij irriteerde hij zich mateloos aan al de politiekers, maar die mensen had je eenmaal nodig dus probeerde hij ze maar te tolereren. ”U zei dat we nog langs de grote zaal kwamen. Ik neem aan dat daar ook iets te eten valt? Ik zou het een eer vinden moest u me gezelschap kunnen houden terwijl ik iets ga halen aangezien ik toch al een tijdje niets meer gegeten heb vandaag.” Je kon vanalles over hem zeggen, maar Tyr was een rasechte charmeur. Hij wist hoe hij de vrouwen het best kon behandelen, als het hem uitkwam natuurlijk. De laatste paar keer waren zijn relaties allemaal stuk gelopen omdat hij zich begon te vervelen en dat had er toch voor gezorgd dat hij een aantal slagen in zijn gezicht had gekregen. Dat was de reden dat hij vrouwen wegduwde vanaf het moment dat dingen net iets te intiem werden, maar iemand een soort van mee uit eten vragen was nooit een probleem geweest.

_________________


Laatst aangepast door Tyr op za jun 18 2016, 13:34; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Abigail
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Simmie
Posts : 354
Points : 80
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Wood
Klas: Luchtmagie
Partner: I'm protecting the organ in my chest 'Cause the blood, sweat, and tears they can make quite a mess

BerichtOnderwerp: Re: For all i'm worth || closed   zo mei 08 2016, 18:38

Met vrolijke passen liep de blondine door de gangen. Met Tyr die naast haar mee liep Had ze zichzelf voorgesteld nadat de man met de zilvergrijze haren dat gedaan Had.  Met een vriendelijke glimlach luisterde Abigail naar hoe hij haar naam herhaalde. Ze kon horen dat hij een accent Had,  vanuit welke taal kon ze niet precies zeggen maar hoogstwaarschijnlijk Was het et eentje die zijn oorsprong gevonden Had op Cassia. Het Was juist een leuk aspect van de taal en dialecten, de manier van uitspreken.  Ze liepen nog eventjes waarna ze hem vertelde waar ze nu precies waren en waar ze langs zouden komen eer ze buiten waren. hierna vroeg ze haar metgezel hoe starshine hem tot nu toe beviel.  De blondine luisterde naar zijn woorden en knikte begrijpend. ' ook ik ben pas vrij kort op school en heb mijn collega's dan wel kort gezien maar echt gesproken nog niet. Ik denk dat ik binnenkort een kenninsmakins feestje ga geven.' vertelde ze hem half bedenkelijk en lichtjes grinnikend.  Abby keek op bij zijn voorstel en vraag, eentje die haar kort maar vriendelijk liet lachen. Het was iets waar ze geheel achterstond. Abigail Had dan pas geleden nog iets gegeten maar een mandarijn of een andere fruitsoort ging er bij haar altijd wel in, en dan Had ze ook nog eens gezelschap. 'De eer Is aan mij, Tyr. Ik kan het heel goed begrijpen als u nu hongerig bent, als het al even terug was.' sprak ze hem vriendelijk toe terwijl ze haar weg vervoldge, via de grote trappen,  naar de grote zaal. De zaal en het eten was een welverdiende en lekkere tussen stop voordat ze naar buiten zouden gaan.

// Foonpost

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyr
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Squid
Posts : 43
Points : 904
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: For all i'm worth || closed   ma jun 20 2016, 22:48

Hij had zich voorgenomen om vriendelijk te zijn tegen iedereen in de school in een poging er het beste van te maken. Tyr wist zelf wel dat het niet altijd even makkelijk was om vriendelijk tegen hem te zijn sinds hij op momenten weleens wat kon overdrijven als hij vond dat mensen iets deden dat hem niet aanstond, maar hij ging zijn best doen om zijn mening zo lang mogelijk voor zich te houden. Hij had doorheen de jaren al genoeg vijanden gemaakt gewoon omdat hij zijn mond nooit leek te kunnen houden. Het was maar goed dat Abigail een vriendelijke vrouw was en zonder problemen had ingestemd om hem rond te leiden. Hij had dan ook geen moment getwijfeld om haar mee uit eten te vragen. Het was spijtig dat er geen normaal restaurant in de buurt was, dus moest hij het maar met de schoolkantine doen. Het was niet alsof hij de vrouw probeerde te versieren. Haar meevragen was meer een vorm van beleefdheid dan dat het een poging was tot versieren. Tyr was nu eenmaal goed opgevoed en nog in de tijd waarin beleefdheid erg belangrijk was.

Hij glimlachte warm toen ze zijn uitnodiging aannam en volgde haar naar de grote zaal terwijl hij zijn vingers achter zijn rug in elkaar haakte. De man likte even over zijn droge lippen vanaf het moment dat de grote zaal en dus ook de geuren dichterbij kwamen. De geuren zorgden ervoor dat hij lichtjes begon te watertanden en zijn lichte ogen gleden meteen naar de kant van de zaal waar het eten was toen ze de grote zaal eenmaal bereikt hadden. Toen hij nog op het schip van zijn vader woonde, zou hij waarschijnlijk direct naar het eten gelopen zijn zonder zich iets aan te trekken van zijn gezelschap. Later had hij echter geleerd dat dat niet altijd even hard gewaardeerd werd. Zijn moeder had hem geleerd hoe hij zich best kon gedragen in de buurt van een vrouw voordat ze gestorven was en die lessen kwamen nu mooi van past.

Tyr gebaarde naar een leeg tafeltje redelijk dicht bij de deur en keek Abigail met een vragende blik aan. Hij zou pas iets te eten gaan halen als ze zat, want zo hoorde het nu eenmaal. ”Wilt u ook nog iets hebben? Ik weet dat de middag al gepasseerd is, maar misschien had u nog zin in iets.” Hij wreef zijn blauwe haar uit zijn ogen terwijl hij haar vragend aankeek.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: For all i'm worth || closed   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

For all i'm worth || closed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Dreamed of para-para-paradise, everytime he closed his eyes.
» Dream with your eyes closed
» [Closed] Halloween Sprite Contest
» {CLOSED 2/2} Capture the Styler
» Closed - A 'few minutes' to late.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-