PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Today i choose joy || Drake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melina
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 222
Points : 6
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (main) Vuur (Sub)
Klas: Mr. Savador
Partner: If I just lay here, Would you lie with me, And just forget the world

BerichtOnderwerp: Today i choose joy || Drake   vr maa 04 2016, 14:20

Kauwend op een puddingbroodje tuurde Melina de grote zaal door. Waren er nog mensen die ze kende? Zo een, twee, drie kon ze het niet zien. De laatste hap van het broodje stopte ze in haar mond en ze keek even snel onder de tafel naar de wolf die momenteel op haar voeten lag. Het dier voelde dat hij werd aangekeken en tilde zijn kop op om daarna zachtjes begon te kwispelen. Een zacht gegrinnik kon het meisje niet onderdrukken en met een snelle aai over Fen zijn kop stond ze op en veegde snel een los plukje bruin haar uit haar ogen. Fen zijn riem had ze rond haar pols geslagen waarna ze het in haar hand geklemd had. Ze griste nog snel een plakje cake van de tafel en wachtte totdat haar wolf zich uitgerekt had en naast haar plaats nam. Ze hadden net weer hun ochtendrondje gelopen, waar Melina dus altijd honger van kreeg en wat ervoor zorgde dat de wolf voldaan was en vermoeid. Voor even want het jonge dier zou binnen een uur wel weer rond stuiteren van de energie. Ze at het plakje cake op en veegde haar vingers nog snel af aan een servetje. Nogmaals tuurde ze de grote zaal af naar bekende, maar door de drukte door iedereen die een ontbijtje wilde was het lastig om te zien. Met een kleine schouderophaal begon ze te lopen. Dan maar niet, ze zou ze later wel zien. Half in gedachten verzonken liep ze naar de deuren van de grote zaal en schrok zich een ongeluk toen ze bijna omver werd getrokken door haar metgezel. Ze gaf een klein gefrustreerd geluidje en keek naar hetgeen wat Fen zo enthousiast had gemaakt. Het dier was hevig aan het kwispelen en wilde zo te zien iemand begroeten. Iets wat Melina zelf liever niet had, want als het aan Fen lag, begroette hij Savador net zo enthousiast als iedereen. Ze keek op naar een jongen, die ze herkende als Drake. Ze had hem een keer gezien in de les vuurmagie toen ze de barrière gingen leren. Ze sprak Fen streng toe en liet hem aan voet zitten waarna ze haar groene ogen weer naar de jongen liet gaan. 'Hey, umh, Drake was het toch?' begon ze tegen de zwartharige jongen te spreken. 'Sorry voor deze hyperactieve puber, hij is nogal een mensen fan' eindigde ze met een kleine grijns terwijl ze Fen een korte aai over zijn kop gaf. Goed, niet alleen haar wolf was een mensen fan. Melina zelf vond het ook leuk om met iedereen kennis te maken. En een klein praatje te maken vond ze zeker ook niet verkeerd. Al was ze in dat alles minder opdringerig dan haar huisdier, het was ook nog iets wat moeilijk uit het dier te krijgen was. Maar goed, hij was pas twee en het zou nog kunnen komen al had het novaanse meisje er een hard hoofd in.

_________________
Theneras||Melina||Olivier||Miss Abigail


Laatst aangepast door Melina op zo jun 19 2016, 09:54; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Today i choose joy || Drake   vr maa 04 2016, 14:48


Rustig genoot Drake van zijn kaasbroodje. Het was misschien niet het gezondste ontbijt, maar dat boeide hem niks. Aankomen deed hij toch niet. Als het aan hem lag werd hij alleen maar dunner voor zijn gevoel. Hij vond het geen nadeel, want meiden vonden dunne gespierde kerels alleen maar super nice. Hij at dus mooi door en slokte het weg met een ijskoffie, heerlijke combi ook. Tevreden en een grijns op zijn gezicht keek hij door de zaal heen. Hier en daar zaten wat mensen die hij kende, andere mensen kende hem van naam en uiterlijk, maar er zaten ook mensen die hij niet eens wilde kennen. Hij had een brede kennissen kring, maar hij was niet met iedereen even blij zegmaar. Er liep een drietal vriendinnen langs die naar hem giechelde, Drake glimlachte naar ze. Toen hij het daar blijven zitten wel zat was stond de jongen om en rekte zijn rug even. Voordat hij weg ging griste hij nog een reep chocola van de tafel waarvan hij al gelijk een hap nam. Hij liep naar de deur en zag een meisje met een grote hond lopen, of was het een wolf? Drake rook, wolf. Hij grijnsde wat maar voordat hij het doorhad was het dier opeens onverwacht op hem afgekomen. Een enthousiaste begroeting plus het baasje stond hem te wachten. Drake keek haar aan en hoe ze naar zijn naam giste. ''Klopt, Drake Burned om precies te zijn. En jij was.. Melina dacht ik?'' Drake boog zich even om over de kop van de wolf te aaien. 'Sorry voor deze hyperactieve puber, hij is nogal een mensen fan' Drake grinnikte even. ''Hm, dan zou ik maar oppassen dat hij je niet naar de verkeerde mensen trekt.''  zei de jongen, nog steeds kijkend naar de wolf waarna zijn blik naar het meisje gleed. Haar bruine lokken en heldere groene ogen stonden haar goed. Drake kende haar og van de laatste vuur magie les, eentje die ze hadden gehad van de stagiaire. Drake had het leuker gevonden dan de normale lessen, alles beter dan Saffie. Hij nam nogmaals een hap van de chocola. ''Was je ergens naar onderweg?''

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melina
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 222
Points : 6
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (main) Vuur (Sub)
Klas: Mr. Savador
Partner: If I just lay here, Would you lie with me, And just forget the world

BerichtOnderwerp: Re: Today i choose joy || Drake   vr maa 11 2016, 19:59

Ze keek verrast op toen Fen haar richting iemand trok en hevig begon te kwispelen. Ze was al blij zat dat het beestje niet tegen hem opsprong. Ze herkende de jongen van de vuurmagie les en giste naar zijn naam, waarvan ze dacht dat het Drake was. ''Klopt, Drake Burned om precies te zijn. En jij was.. Melina dacht ik?'' Antwoordde hij haar voordat hij zich naar Fen toe boog en hem kort over zijn kop aaide. Melina glimlachte naar hem en knikte terwijl haar wolf nog heviger begon te kwispelen. 'Yep. Melina Shereen als we dan toch bezig zijn met achternamen uitwisselen.' zei ze tegen hem, half grappend. Ze verontschuldigde zich hierna voor het gedrag van haar trouwe viervoeter. Het jonge dier was alles behalve mensen schuw, wat duidelijk te merken was. ''Hm, dan zou ik maar oppassen dat hij je niet naar de verkeerde mensen trekt.'' Kort keek ze hem aan en knikte daarna 'Ja dat is ook de hoofdreden dat ik hem niet loslaat in de school, en buiten alleen los laat als het rustig is. Deze knul zou nog net zo vrolijk op Savador afrennen als op ieder ander persoon hier in de school' Kort keek ze naar de grijze wolf voordat haar attentie weer naar Drake werd getrokken. ''Was je ergens naar onderweg?'' Met een kort lachje schudde ze haar hoofd 'Niet echt. Ik zag niet echt iemand die ik kende enzo' kort haalde ze haar schouders op 'Dus besloot om meneer hier..' even wees ze naar de puberale wolf 'naar mijn kamer te brengen of iets. We hebben net nog een heel eind gewandeld namelijk en hij was wel uitgeput en voldaan.. Was ja..' even grinnikte ze kort En daarna zou ik het wel zien. Misschien naar de bieb of gewoon op mijn kamer iets lezen...' Weer haalde ze haar schouders op. Een simpeler en korter antwoord had "Nee, niet echt" geweest, maar Melina praatte graag dus echt korte antwoorden zaten er bij haar niet in. 'En jij? Was jij ergens naar onderweg?' Kaatste ze de vraag naar hem terug.

_________________
Theneras||Melina||Olivier||Miss Abigail
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Today i choose joy || Drake   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Today i choose joy || Drake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Please help me! {Drake storyline 1} [Zean]
» (Missie) The Warmth Within - Kriss & Drake
» what a perfect day, but not today [Claude Faustus| Ciel]
» ¤Drake Burned¤
» And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-