PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 【Iviemu Jordan】WIP

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iviemu
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : EeVee
Posts : 68
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark & fire
Klas: Miss Roxanne
Partner: Fuck me like you hate me

BerichtOnderwerp: 【Iviemu Jordan】WIP   wo maa 02 2016, 19:53

I am the dirt you created;

ALGEMEEN
Naam: Iviemu Hiver Ade Jordan
Betekenis: Iviemu - anderstalig woord voor winter
Bijnaam/alias: Iv, Ief
Betekenis: voor de hand liggende afkortingen
Geslacht: vrouw
Leeftijd: zeventien jaar jong
Verjaardag: één januari
Magie: dark & fire
Afkomst: Shadra
Dierlijke vorm: een donkere wolf
Geaardheid: heteroseksueel
Angsten: nog onbekend
Extra: //

FAMILIE
Moeder: Allison Harper
Vader: James Jordan
Grootouders: nooit gekend
Broeders: Remington, meestal Rem genoemd (achttien jaar) &  Ayaan (vijfentwintig jaar).
Partner: you love me for everything you hate me for
Crush: you thought I'd end up in the back of a car
Huisdieren: nee, geen dierenvriend
Extra: de karakteromschrijving van Iviemu's broeders;
& Remington: Hij is zijn heel leven aan het vergooien doordat hij niet beseft dat hij moeite moet doen om een mooie toekomst te hebben. Feesten en rondslapen vindt hij leuker, maar eigenlijk is hij gewoon een hele grote nerd en moet hij heel veel moeite doen om zijn "populariteit" te behouden.
& Ayaan: Een vriendelijke jongeman die heel erg veel moeite in zijn studie gestoken heeft - en steekt, want je hebt nooit genoeg geleerd - en daardoor een mooi leven heeft. Hij is altijd druk, heeft zelden tijd voor de rest voor zijn familie.

UITERLIJK
Lengte: 1, 60 cm
Gewicht: 49 kg
Bouw: Iviemu is een smal meisje. Ze is aan de lichte kant, maar heeft geen ondergewicht. Ze ziet er ook niet ongezond mager uit. Ze heeft mooie, vrouwelijke vormen al zijn haar heupen misschien wel aan de smalle kant. Die vormen worden wel geholpen met juist zittende BH's en met de nodige moeite. Ze is fijn gebouwd, heeft ook een mooie bouw en eigenlijk in het algemeen heeft ze een zeer mooi lichaam. Ze heeft magere vingers, smalle benen en galante enkels en polsen.
Oogkleur: rood
Haarkleur: paars (zonder verf: zwart)
Haarstijl: haar haar komt tot ongeveer aan haar borsten, haar pony/frou/froe hangt naar links maar hangt niet in haar ogen. Haar lokken zijn stluik en ze verft ze paars omdat ze dan een leuke kleur vindt. Op dagen dat het nat geworden is, krult het zeer licht aan de punten, maar dan de uitdrukking "er ligt een slag in" meer terrecht dan dat het echt gekruld genoemd kan worden
Huidskleur: redelijk bleek
Kledingsstijl: de beste stijl om haar te beschrijven, is pastelgoth. Lichte pastelkleurtjes en vele aparte kleren, hoge schoenen, kousen, kettingen, etc. horen allemaal bij de dingen die ze graag draagt. Tassen, accessoires en juwelen zijn ook heel belangrijk - ze heeft er nooit genoeg.
Speciaal: ze draagt (soms/regelmatig) een rode bril

INNERLIJK wip
Likes: jongens, kleren, meer jongens en meer kleren, schoenen, juwelen, shoppen, feesten, plezier maken, mensen, gezelligheid, dansen, muziek, feestjes, uitgenodigd worden op feestjes, gekend zijn, prullen met haar haar, kousen, jarretels, kousenbanden, leg/sock garter, mensen die op haar crushen, flirten, knappe (oudere) mannen, etc.
Dislikes: harddrugs, leren, lezen, examens, studeren, blijven zitten, school, zagende mensen, maandstonden, reglementen, mensen die niet helpen als meisjes zich bedreigd voelen, etc.
Beschrijving van het innerlijk:
Iviemu is een heel erg vriendelijk meisje. Kwaad worden doet ze echt zelden tot nooit, omdat ze alles weglacht en wegflirt. Ze is zo hetero als wat, maar toch vind ze het grappig om af en toe met meisjes te flirten, al is dat vooral als ze aangeschoten is of als ze voor één of andere dare moet experimenteren met iemand van hetzelfde geslacht. Iv is lief en sympathiek, medelevend en grappig. Ze heeft best een goed humeur voor humor, ze is ook goedlachs en bijna 24/7 vrolijk, zéker als ze nog eens naar een feestje kan of een fles drank in haar hand heeft. Ze heeft geen zin om zich te binden aan personen, want van de één naar de ander lopen vindt ze net zo leuk. Uiteindelijk verwacht ze toch niet om "de ware" te vinden, geen prins op het witte paard voor haar.

GESCHIEDENIS wip
ooit
▲▲▲

_________________
theme 1/2-【Iviemu Jordan】- voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

【Iviemu Jordan】WIP

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Dark Magicians-