PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Late night // savador

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Late night // savador   vr feb 26 2016, 13:36

Late night
"I will never go d o w n  any other way!"

Kerst… nieuwjaar en Valentijn achter de rug.. Even weer op kosten besparen terwijl hij de suiker snoepjes allemaal achter elkaar aan het opeten was. Hij was bezig met wat nakijkwerk terwijl hij tussendoor wat water dronk. Zo nu en dan was hij bezig met zijn hand ontkrampend… Het viel nog niet mee, maar zo was hij ook bezig met zijn eigen werk te maken. Een stagiair mocht wel helpen, maar moest zelf ook verslagen maken over hoe hij de les vond gaan, verbeter punten en noemde maar op.
De minuten werden uren en zo ging de dag dus ook langzaam voorbij, hij had geen lessen vandaag waardoor de concentratie van de man wat laag lag…. Steeds weer opnieuw naar de klok kijken was niets voor hem. Toen het eindelijk wél tijd was, deed hij alles snel maar zorgvuldig in de juiste plaatsen en maakte dat hij de ruimte uitkwam… Ja… Soms nog wel een student, dat waren zijn gedachten. Studenten kwamen soms nog erg overheen met hemzelf, iets wat hem dan nog wel verbaasde.
Z’n stappen waren ook maal al te rustig toen hij naar Savador zijn kantoor ging, daar zou hij rustig kloppen voordat hij iets zou doen. Of er nu wel of geen gehoord was… hij zou binnen komen en de papieren geven. “Weet dat u een Shadraan bent… en wat te graag van drank houd… Hoe denkt u erover om een drankje samen te doen?” En hij zetten een fles neer op de tafel.

words: 249 | notes: Hier dan eindelijk de topic tussen de twee :']  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Late night // savador   za apr 23 2016, 03:02