PortalIndexMiss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher HpD5UwnMiss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen



 

Deel
 

 Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Jackson
...
...
Miss Jackson

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Sergeant Pepper Puppycat
Posts : 1161
Points : 86
Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner: A woman is like and open book that doesn't want to be read... until she does...

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Empty
BerichtOnderwerp: Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher   Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Icon_minitimeza feb 06 2016, 16:37

Naam: Roxanne Gloria Sarah Jackson
Roepnaam: Roxanne, Rox, Roxy, Miss Heart, Miss Jackson, zelfs haar doopnamen. Ze vindt alles in principe goed, als het maar met een beetje respect is. Dus geen Rox ’n Roll of Gloria the Whoria of iets dergelijks.
Leeftijd: 28 jaar
DOB 20 Juni
Sterrenbeeld Gemini
Afkomst: Roxanne is geboren in Sunbeam-city, een grote toeristische stad op West Nova, als het 4e en ena laatste kind. 10 minuten later kwam haar tweeling broer namelijk ter wereld.   
Magie: Roxanne is een Light magician. Haar vader is ook van Grennaanse afkomst en daardoor heeft ze ook wat druppels Wood magic in haar aderen stromen. Ze heeft een lichte beheersing over wood magic, maar had hier nooit heel lang interesse in gehouden. Haar light magic is nog steeds het sterkst en een combi van die twee magie soort past perfect bij haar beroeps keuze, heeft ze zelf al gemerkt uit de praktijk.  
Lengte: Precies 1 meter 75
Gewicht: Op het moment weegt ze 62 kg.
Bouw: Curvy maar slank.  
Haarkleur: Pikzwart. Dat mooie ravenzwarte haar. Ze is, samen met Riley, de enige in haar hele familie en is er erg trots op. Al werd er vroeger nog weleens gespeculeerd hoe dat blonde gezin toch aan die donkere tweeling kwam. Misschien dat de melkboer iets te familiair was geweest?
Haarstijl: Het is lang en reikt tot haar middel. Het is niet heel dik, maar vooral heel veel. Er zit slag in maar is wel aan de stijlen kant. Ze kan er gelukkig een hoop mee en draagt het vaak op verschillende manieren. Tijdens haar werk draagt ze het altijd wel opgestoken.
Kleur ogen: Lichtblauw. Ze heeft de ogen van haar vader en daarom weet zij zelf ook zeker dat zij en Riley, niét van de melkboer zijn.
Extra: Roxanne is lichtelijk bijziend en draagt daarom lenzen en heel zelden kom je haar tegen met een bril op haar neus. Verder heeft ze een klein schoonheidsvlekje onder haar linker mondhoek.
Geaardheid: Hetero
Partner: Roxanne is een aantal jaar getrouwd geweest. En die relatie is eigenlijk voor gevloeid uit een schandalige affaire. Haar man, Richard Heart, was 21 jaar ouder dan zij. Hij was haar geschiedenis leraar op Willow Creek University, waar ze leerde voor fabula faunist (fabel Zoöloog). Zij toen 19 en hij 41, getrouwd en 2 kinderen. Hij werd betoverd door haar leergierige wilskracht in zo’n fairy achtige jonge vrouwenlichaam. Zij was op slag verloren aan zijn volwassen uitstraling vol kennis, humor en zelfbewustheid. En beide tegen beter weten in vonden ze elkaar. Nu 8 jaar later heeft Roxanne moeite met het herinneren van haar gevoelens van toen. Haar leven met Richard is niets geworden waar ze van gedroomd had en daar heeft ze lang mee moeten vechten. Dat gevecht is nu voorbij. Richard is een aantal maanden geleden overleden aan een onverwachte hartaanval. Roxanne had net ontdekt dat Richard haar bedroog met een ander en wilde van hem scheiden, maar zijn dood had daar een stokje voor gestoken. Inmiddels heeft ze zich terug kunnen vinden na een donkere zware periode voor Roxanne. Op dit moment is ze single, waar ze best tevreden mee is. Ze is in iedergeval nog niemand tegen gekomen die haar van gedachte heeft doen veranderen... so... challange? Anyone?
Faceclaim: Yennefer of Vengerberg - The Witcher  
Afbeelding:
Roxanne:Click~
Gyp:Click~
River:Click~
Dierlijke vorm I:Click~
Dierlijke vorm II: Click~
Voice: https://www.youtube.com/watch?v=9MTBAvwFZN4&feature=youtu.be

“Me and my Shadow,”
Roxanne heeft een eigen hond. Een border collie van 1 jaar genaamd Gyp. Ze heeft hem van haar broer Samual gekregen voor haar verjaardag, tot lichtelijke ergernis van Richard, maar ze was opslag verliefd op de bruine witte pup. Het diertje volgd haar overal, ze neemt hem overal mee naartoe en is nooit zonder haar te zien. Gyp heeft helemaal niks met vreemde mensen, is alleen gefocust op Roxanne of, als zij er niet is, op Richard. Door zijn ras is het een vrij moeilijke hond, maar Roxanne heeft hem perfect onder de duim. Gelukkig, anders kon ze hem nooit mee kunnen nemen.

Karakter
Past zich makkelijk aan, openhartig, gevat, leergierig, flexibel, jeugdig, levendig, vriendelijk, welsprekend en intellectueel, veranderlijk, aantrekkelijk, gul, charmant, scherpzinnig, energiek en efficiënt

Maar ook…

Oppervlakkig, te nieuwsgierig, sluw, complex, tegenstrijdig, wispelturig, rusteloos, egocentrisch, kan een kort lontje hebben, tegendraads, onzeker, slechte concentratie en moeilijk te definiëren.

Roxanne is een beetje dubbel qua persoonlijkheid. Ze is oprecht heel gul, vriendelijk en openhartig. Dat maakt haar een aantrekkelijke en charmante jonge vrouw die haar woorden weet te gebruiken. Ze is speels en jeugdig in gedrag, kan zich makkelijk aanpassen aan haar omgeving en situaties en leert graag. Vooral als ze in een goeie periode van haar leven zit. Door haar wispelturigheid en de moeite die ze heeft om lang op één ding geconcentreerd te blijven lijkt ze wat rusteloos. En daardoor soms ook wat tegenstrijdig. De ene keer wilt ze dit, de andere keer wilt ze dat. En als alles niet gaat zoals zij dat graag zou willen is ze eerder geneigd om de handdoek in de ring te gooien dan dat ze doorzet. De continue drang naar nieuwe avonturen, frisse wendingen en nieuwe stimulansen in haar leven maakt het er niet makkelijker op. Dan wordt ze erg onzeker, pessimistisch en prikkelbaar. Haar lontje wordt dan opeens aanzienlijk kort en heeft ze geregeld last van een woedeaanval. Die haar arme man, Richard dan vaak moet verduren, want dat is iets wat ze niet zo snel aan de buiten wereld laat zien. De helft van de tijd snapt ze zichzelf ook niet, maar gezien ze met zichzelf moet leven neemt ze het maar zoals het is. Roxanne is zeker een harde werker, heeft veel interesses en is een verfrissend persoon om in je buurt te hebben.

Als Lerares:
Roxanne is een hele chille lerares. Ze vindt snel dingen goed, is flexibel in haar lessen en neemt graag onverwachte maar leuke uitstapjes in de les. Ze geeft veel uit handen waardoor er in haar les altijd veel te doen is. Verzorging van Fabeldieren is natuurlijk heel praktijkgericht en ze werkt dan ook graag met praktijkgerichte lessen. Ze gaat er wel vanuit dat alle leerlingen hun theorie gewoon zelf leren. En als er hulp nodig is met de theoretische kant of de praktische kant for that mather, dan draait ze haar hand voor een extra lesje niet om.
Wie geen respect toont kan ook geen respect terugverwachten, daar is ze heel kordaat in. Ze is goed bij de tijd en weet wat er zo al omgaat in die jonge puber hoofdjes. Dat ze zo chill en aardig is betekend nog niet dat ze makkelijk over zich heen laat lopen.

Dierenvorm: Canis lupus albus witte wolf. Ze is erg tevreden met haar dierenvorm en vind eentje ook meer dan genoeg. Sommige mensen trainen vaak voor meer, maar omdat ze al zoveel met dieren, en dan voornamelijk de fabelachtige, werkt is ze blij met haar ene dierenvormpje. Het is best wel grappig en toevallig, want de dierenvorm van haar man is ook een wolf. De Canis lupus lupus [strike]Europese[/stike] Kovomakaanse wolf. Roxanne plaagt hem altijd met het feit daar haar wolvenvorm groter is dan de zijne.

Aandoeningen: Roxanne heeft een geschiedenis van snel verkouden zijn. Dus in de wintermaanden loopt ze altijd te sniffen, snotteren, hoesten en te proesten. Dit houdt haar natuurlijk niet tegen om naar haar werk te gaan. Wat misschien niet zo heel slim is, want daarmee richt ze waarschijnlijk meer schade aan dan de bedoeling is als het gaat om besmettingsgevaar.

Likes/hobby’s:
Dieren (duh), fabeldieren (de grote en gevaarlijke fabeldieren in particular), ochtend & avond, tot laat een drankje doen bij een kampvuurtje, vrij dansen, art, pop en rockmuziek, honden (loving them!), avontuur, verre reizen naar onbekende plekken, nieuwe interessante mensen ontmoeten, modern ballet, Gyp en alles wat ze met die stuiterbal kan doen, hardlopen (met Gyp), fietsen (met Gyp), zwemmen (met Gyp).

Dislikes:
Eentonigheid, respectloosheid, conservatieve mensen, brutale apen, rokers, de sensatie van dark magicians.


Angst:
Dat ze gek is. Of voor gek wordt verklaard. Wat aan de andere kant ook wel een opluchting zou zijn omdat er dan een verklaring is voor de rare dingen die ze soms kan doen. Ze verliest liever niet de grip op haar leven.  En natuurlijk de usual stuff; angst voor het verliezen van Richard, Gyp(haar hond), haar familie, dat ze een rare ziekte krijgt. Al die dingen. En misschien heeft ze daar toch ook geen angst voor want wie weet wat voor nieuwe avonturen dat weer met zich mee brengt.

Relaties:
Vader Jackson Jackson // 66 // Gren x Nova// Wood & Light
Moeder Sheba Shelly Jackson – Fleury // 66 // Nova // Light & water
Broer Jackson Jr. Jackson // 38 // Nova // Light & Wood
Zus Melanie Catherine Leeing – Jackson // 36 // Nova // Light & Wood
Broer Samuel Sheldon Jackson // 33 // Nova // Light & Water
Tweelingbroer Riley Julian Bentley Jackson // 27 // Nova // Light & wood

ex-stiefzoon Ricky Heart // 17 // Cassia // Water
ex-stiefzoon Shane Heart // 12 // Cassia // Water & Light

In loving memory:
Man/Echtgenoot: Richard Keachan Heart // 48 // Cassia x Nova // Water x Light


Studie & Beroep
• OBS de Morianus te Sunbeam-city op Nova, van haar 4de tot haar 11de
• Dance Alley dance school for girls te Sunbeam-city op Nova, van haar 4de tot haar 15e
• McKinley High school te Sunbeam-city op Nova, van haar 11de tot haar 15de
• Art in Motion academy; opleiding Modern dance te Phraaq op Razen, van haar 15de tot haar 20ste.
• Grettelhof vrije universiteit; verkorte opleiding sterrenkunde te Høgland op Cassia, van haar 20ste tot haar 21ste. Ze heeft de opleiding niet afgemaakt.
• Willow Creek university; Gespecialiseerd fabel zoöloog (fabula Faunist) te Hutian op Gren, van haar 21ste tot haar 25ste, met vlag en wimpel geslaagd. Deeltijd opleiding fabelparavet van haar 24ste tot heden, geslaagd.  
• Cantherbury Lux university; leraren opleiding gespecialiseerd VvF te Cantherbury op Shadra, van haar 26ste tot 27ste.
• StarShine Academy; lerares Verzorging van Fabeldieren vanaf haar 27ste. Afgezien van een korte break van 3 maanden is ze tot heden nog steeds lerares op deze school.
• Ledian School of Animal & Creature care; Deeltijd opleiding EHBO dier en wezen. Van haar 27ste tot heden. Afgerond met een uitstekend en diploma.

Geschiedenis
Op Nova ligt een bruisende stad vol cultuur, leven en licht; Sunbeam-city. Het is één van de grotere steden op het oosterlijke halfrond van de planneet van het licht en een enorme trek pleister voor reizigers, gelukzoekers en avonturiers. Ergens in het centrum van deze stad ligt een plein. Moonbeam square. Een groot rond plein met een prachtige fontein, waar weleens spectaculaire lichtshows geven worden. En rondom het plein allemaal cafés, restaurantjes, winkeltjes en tussen een theater en een minibibliotheek in; een hotel. In dit hotel, The Fleury, is Roxanne opgegroeid. Als de jongste, samen met haar tweelingbroertje Riley, van de hele groep. Haar broers en zussen scheelde qua leeftijd niet zoveel als zij & Riley dat deden met de rest, dus ze was, als het jongste meisje, altijd de kleinste lieveling. Maar dat was ook niet altijd leuk. Haar broers en zus bemoederde Roxanne veel. Iets wat de kleine rebelse dame niet zo goed kon hebben. Vader en moeder, die altijd heel hard moesten werken in het hotel, waren vaak veel te druk om goed voor hun kinderen te zorgen. (Waarom zoveel kinderen nemen vraag je je dan af..) Gelukkig hadden ze een grootmoeder waar alle kids altijd bij terecht konden, die samen met hen boven in het hotel woonde, in haar eigen kamertje. Als klein kind was Roxanne daar ook altijd vaak te vinden. Ondanks het drukke leven van haar ouders en de iet wat vreemde woonplaats om op te groeien was Roxanne een heel gelukkig kind. Ze beleefde altijd veel avontuur met haar broers en zus en de verschillende nieuwe en soms vreemde gasten. Maar soms, als ze even alleen wilde zijn, en vooral toen ze wat ouder werd, trok ze meer haar eigen plannen. Dan was ze vaak te vinden in het theater naast het hotel van haar ouders. De mensen daar werkte soms samen met het hotel dus iedereen kende de kleine Roxanne & haar broertje Riley daar al en ze mocht ook altijd zo naar binnen lopen. Soms mocht ze meehelpen met een theatershow. Soms mocht ze gratis meekijken in de coulisse. Het was altijd een leuke creatieve plek voor Roxanne om naar toe te gaan. Daar werd haar interesse in dansen gewekt en zelfs ook al een beetje de basis gelegd van haar danstalenten.

Aan de andere kant van het hotel lag een minibibliotheek. Eigenlijk was het een boekenwinkel, maar voor Roxanne was het een bibliotheek omdat ze er nooit boeken kocht, maar altijd mocht lenen. Zoals haast iedere tiener mee maakt, had ook Roxanne een beetje een afgesloten periode. Dan zat ze vaak verstopt op de zolder van de boekenwinkel met haar neus diep in de boeken gestoken. Verloren in de prachtigste verhalen en grootste helden en heldinnen. De verhalen waar dieren, en dan fabeldieren in het specifiek, in voorkwamen waren toch een favoriet. Nieuwsgierig naar deze dieren, las ze er veel van. En toen de tijd kwam om naar een opleiding te gaan had Roxanne moeite met een keuze. Ze was verzot op dansen, ze was verzot op (fabel)dieren en ze was ontiegelijk nieuwsgierig naar het universum. Niet goed wetend wat ze wilde besloot ze om een versnelde opleiding sterrenkunde te volgen op een vrije universiteit op Cassia. De opleiding was maar 1 jaar. Als haar interesse bleef groeien kon ze altijd nog een vervolgopleiding doen. Maar hoe boeiende de stof en weetjes over de sterren ook waren? Het voelde niet goed genoeg om een living van te kunnen maken. Dus besloot ze om haar passie tot beroep te maken. Ze had genoeg talent om een goede danseres genoemd te worden. Ze werd aangenomen op één van de duurste en bekendste dans academies op Razen. Haar ouders waren dan ook niet heel blij toen ze er 5 jaar later met de pet naar gooide. De opleiding was zwaar en ze was nét niet getalenteerd genoeg om groot te worden. Settelen voor een dans lerares wilde ze niet. Lesgeven was wel het laatste waar ze toen aan dacht als toekomst. De enige optie voor haar, eentje die echt haar volle interesse had, was dus toen uiteindelijk toch maar fabeldieren zoöloog. En dat bleek de perfecte opleiding voor haar te zijn. Ze werkte veel met haar handen, kon haar praktische kant goed tot uiting laten komen en had zowaar een talent voor het handlen van de fabeldieren. Dit leerde ze allemaal op de Willow creek university op Gren en dit is ook waar ze, in haar eerste jaar, Richard Heart voor het eerst ontmoete. Wat was begonnen als een ontschuldige leraren crush groeide uit tot een compleet foute, verkeerde, schandalige, geheimzinnige affaire. Natuurlijk had ze dit nooit van zichzelf verwacht. Maar het .. het gebeurde gewoon.. En eigenlijk zat Richard natuurlijk, als de verantwoordelijke volwassenen, ook heel erg verkeerd. Maar wat kan je zeggen..? The heart wants what the heart wants. Letterlijk. Hun liefde groeide zelfs zo erg dat Richard uiteindelijk z’n vrouw voor haar verliet en zijn baan opzegde, nog voor ze erachter konden komen. Het was ze zowaar gelukt om het al die tijd geheim te houden. Hij vertrok met haar naar Shadra, toen ook zij toch besloot om lerares te worden. Als ze zag hoeveel plezier Richard er altijd van beleefde en hoe goed ze zich er eigenlijk bij voelde wanneer ze iemand iets nieuws leerde, was les geven misschien toch zo slecht nog niet. Hun tijd samen op Shadra had ze nog closer samen gebracht. Een Novaan en Cassiaan op die duistere planneet voelde toch niet zo prettig. Roxanne was dan ook heel blij toen ze haar opleiding af kon ronden en aan de slag kon gaan. En er was natuurlijk maar één plek waar ze dit prachtige vak wilde gaan geven. Starshine Academy.


Laatst aangepast door Miss Jackson op ma maa 25 2019, 14:01; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Miss Jackson
...
...
Miss Jackson

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Sergeant Pepper Puppycat
Posts : 1161
Points : 86
Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner: A woman is like and open book that doesn't want to be read... until she does...

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Empty
BerichtOnderwerp: Re: Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher   Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Icon_minitimewo jan 03 2018, 22:19

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher 8a77ac10

Update:

In maart heeft Roxanne haar man, Richard, verloren. Hier heeft ze een behoorlijke knauw van gehad. Ze kon het maar geen plekje geven en raakte steeds meer verstrikt in depressie, schuldgevoelens en verwarring. Dit kon ze natuurlijk niet zo laten. Na zeven maanden van slapeloze nachten, nachtmerries, paniekaanvallen, huilbuien en eenzaamheid, en natuurlijk heel veel conversaties met familie en vrienden, nam ze eindelijk het besluit. Het was tijd dat ze deze mentale wond moest sluiten. Dat ze een kans kon krijgen om er een litteken van te maken waar ze mee kon leven. Om te voorkomen dat het haar dood zou laten bloeden.
Zo kwam ze terecht bij een health center op Cassia. Een speciale instantie die je helpt met therapie, rust en zelfreflectie. Vanaf eind oktober tot het nieuwe jaar heeft de lerares hier gezeten en lukte het haar om zichzelf terug te vinden.
Met het nieuwe jaar begint ze dan ook haar hernieuwde leven. Ze is sinds kort weer terug gekeerd op Starshine academy, waar ze met veel plezier haar baan weer op zal pakken. Ze heeft echter wel afstand genomen van Richard's naam. Vanaf heden zal ze zich voorstellen als Roxanne Jackson.

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Master-otkau-dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Miss Jackson
...
...
Miss Jackson

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Sergeant Pepper Puppycat
Posts : 1161
Points : 86
Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner: A woman is like and open book that doesn't want to be read... until she does...

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Empty
BerichtOnderwerp: Re: Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher   Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Icon_minitimeza nov 10 2018, 14:26

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Cad4bc10

River

River is een dier die Roxanne overal volgt. Je zult haar soort niet terug vinden in de duizenden boeken en encyclopedieën in de schoolbibliotheek. Je zult haar soort niet tegen komen op een van de magische planeten. River is one of a kind.  Letterlijk. River is namelijk een gemanifesteerde vorm van Roxanne's magie. River bestaat uit pure light magic en is ontstaan tijdens haar trip naar Cassia om weer beter te worden. Waarom River is ontstaan weet Roxanne niet precies. Ze vermoed dat het dier een beschermingsmechanisme is in magische vorm. Het dier is altijd aan haar zijde. Roxanne en River zijn in principe één en dezelfde, waardoor River de gedachte van Roxanne kan lezen. Niemand weet echter dat Roxanne en River hetzelfde zijn en dat wilt Roxanne graag ook zo houden. Als River gewond raakt of sterft kan dat ook drastische gevolgen hebben op Roxanne.

Richting andere mensen en dieren is River kalm, vriendelijk en een beetje afstandelijk. Ze zoekt geen contact met andere tenzij het nodig is voor Roxanne.
   

Grote van River ten opzichte van Roxanne:
 



ooc: Niemand kan weten wat River is dus a.u.b. niet gebruiken als topic reactie informatie. Bij voorbaat dank!


Laatst aangepast door Miss Jackson op vr feb 08 2019, 01:56; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Miss Jackson
...
...
Miss Jackson

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Sergeant Pepper Puppycat
Posts : 1161
Points : 86
Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner: A woman is like and open book that doesn't want to be read... until she does...

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Empty
BerichtOnderwerp: Re: Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher   Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Icon_minitimevr feb 01 2019, 14:44

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher 1350418517


Sinds de dood van haar man en na haar terugkeer naar SSA woont Roxanne niet meer in het kasteel zelf. Die woonvertrekken heeft ze om laten bouwen tot een animal care centre. Roxanne woont tegenwoordig in een cottage aan de rand van het bos, niet ver van Oaks field vandaan. Dus ben je opzoek naar Roxanne after hours? Klop dat niet aan bij de Butterfly Basement. Maar maak eerder gebruik van de deurklopper aan de deur van haar nieuwe huis!


Laatst aangepast door Miss Jackson op vr feb 15 2019, 15:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Miss Jackson
...
...
Miss Jackson

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Sergeant Pepper Puppycat
Posts : 1161
Points : 86
Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner: A woman is like and open book that doesn't want to be read... until she does...

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Empty
BerichtOnderwerp: Re: Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher   Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Icon_minitimewo feb 13 2019, 21:23

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher 9371dd10

It's not simple to say
That most days I don't recognize me
That these shoes and this apron
That place and its patrons
Have taken more than I gave them
It's not easy to know
I'm not anything like I used be, although it's true
I was never attention's sweet center
I still remember that girl

She's imperfect, but she tries
She is good, but she lies
She is hard on herself
She is broken and won't ask for help
She is messy, but she's kind
She is lonely most of the time
She is all of this mixed up and baked in a beautiful pie
She is gone, but she used to be mine

It's not what I asked for
Sometimes life just slips in through a back door
And carves out a person and makes you believe it's all true
And now I've got you
And you're not what I asked for
If I'm honest, I know I would give it all back
For a chance to start over and rewrite an ending or two
For the girl that I knew

Who'll be reckless, just enough
Who'll get hurt, but who learns how to toughen up
When she's bruised and gets used by a man who can't love
And then she'll get stuck
And be scared of the life that's inside her
Growing stronger each day 'til it finally reminds her
To fight just a little, to bring back the fire in her eyes
That's been gone, but used to be mine
Used to be mine

She is messy, but she's kind
She is lonely most of the time
She is all of this mixed up and baked in a beautiful pie
She is gone, but she used to be mine

:~ || ~:
 


Laatst aangepast door Miss Jackson op vr feb 15 2019, 15:49; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Miss Jackson
...
...
Miss Jackson

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Sergeant Pepper Puppycat
Posts : 1161
Points : 86
Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner: A woman is like and open book that doesn't want to be read... until she does...

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Empty
BerichtOnderwerp: Re: Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher   Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Icon_minitimevr feb 15 2019, 15:43

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud



Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA PROFILE
Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher UTL8oxA MAGICIAN

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Empty
BerichtOnderwerp: Re: Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher   Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Miss Roxanne Gloria Sarah Jackson // Vvf teacher

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-