PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Les Barriére I

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Les Barriére I   wo jan 27 2016, 11:33

Barriére I
Enkel voor de volgende leerlingen:
Drake
Zean
Melina
AdrianHet was te vroeg voor hem… Het feest van gister was geen briljant idee geweest, zeker niet met de hoofdpijn die hij eraan had over gehouden.
Met handen voor zijn ogen en vingertoppen in het haar leunde hij met zijn elle bogen op het bureau… Wat een nacht had hij gehad, zijn lichaam protesteerde soms gewoon met de bewegingen die hij maakte. Langzaam liet hij zijn adem ontsnappen en ging achterover in zijn of eerder Savador’s stoel leunen. Ook al was het een aparte man, hij kon niet zeggen dat hij geen smaak had. De stoel zat heerlijk. Even dacht hij weer na over zijn les en keek naar de lijst die hij voor zich had gekregen. 4 leerlingen… Ze zouden hier als eerst verzamelen voordat hij ze mee zou nemen naar een wat… magie bestendigere plaats… Hij wist maar al te goed hoe zijn eerste keer was gegaan. Ja… Hij blies er bijna een muur uit doordat hij de verhoudingen niet goed had… en in plaats van de spreuk van zijn tegenstander afweerde opnam wat met zijn magie een botsing had gegeven.
Hij rekte zich uit en besloot maar even zittend te wachten terwijl hij de namen doornam van de leerlingen die kwamen, het uitspreken van sommige… Kon hij niet geheel goed ook met het dialect wat de jongen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne.
Posts : 3041
Points : 28
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en Vuur
Klas: Mr. Savasnor ( ಠ෴ಠ )
Partner: Neen.

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   wo jan 27 2016, 15:28

De laatste nachten was het Adrian toch gelukt om nog de slaap te vatten na alles wat er was gebeurd in de tussentijd met hem en Taars. Het was onmogelijk haar te vergeten en daar had hij zich ondertussen bij neergelegd en het omarmd als een oude vriend. Het was nu ondertussen vroeg in de ochtend en de zon was nog nergens te bespeuren sinds het winter was. De zon zou maar pas tegen acht uur zichzelf vertonen maar dat weerhield zijn wekker er niet van om af te gaan. Langzaam opende de jongeman zijn ogen door de wekker die luidkeels verkondigde dat het tijd was om op te staan. Een luide geeuw verliet zijn mond terwijl hij slaapdronken zichzelf rechtzette in zijn bed, wrijvend in zijn ogen. Adrian had over het algemeen altijd wel last om wakker te worden, ochtenden waren echt niet voor hem weggelegd. De blondharige jongen draaide zich, stak zijn voeten in zijn sloffen en zo schuifelde hij naar de wasruimte. De weg die hij er naar aflegde duurde zeker dubbel zo lang omdat hij alles behalve wakker was. Eenmaal daar waste hij zich en poetste hij zijn tanden grondig. Dat was voor hem al genoeg om langzamerhand wakker te worden en zich aan te kleden. Nog een geeuw terwijl hij zijn schoenen aan deed om dan weer naar zijn kamer te gaan voor een pen mocht het nodig zijn en een sigaret die hij opstak. Hij keek op zijn klok en wist nu dat hij nog genoeg tijd had om zijn peuk op te roken en dan te vertrekken richting het vuurmagielokaal waar ze hadden afgesproken. Tevreden rookte hij zijn peuk op en opende hij de raam van zijn kamer om dan te vertrekken naar het vuurmagie lokaal. Tijdens de weg raakte hij soms misschien iets te veel afgeleid door de infrastructuur van het kasteel ook al volgde hij hier al jaren les. Het bleef hem aantrekken omdat het zo mooi in elkaar zat. Zijn blauwe oog ging naar de deur van het vuurmagielokaal en hij opende de deur om de stagair vuurmagie in Savadors bureaustoel te zien zitten. Adrians blik werd lastig omdat hij wist hoe de man was en als hij dit wist zou de stagair sowieso vliegen. Al snel toverde Adrian een glimlach op zijn gezicht en wandelde hij naar de stagair toe: "Goedemorgend, Adrian Nessuno is aanwezig." Hierna ging hij een beetje afzijdig tegen een muur staan, wachtend op de rest van de meute.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melina
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 222
Points : 6
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (main) Vuur (Sub)
Klas: Mr. Savador
Partner: If I just lay here, Would you lie with me, And just forget the world

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   wo jan 27 2016, 23:46

Op het moment dat Melina weer haar kamer in kwam met nog licht vochtig haar, sprong Fen vrolijk overeind en keek haar hoopvol aan. Haar haren zaten in een losse knot. Een paar plukken bruin haar vielen langs haar gezicht. Haar groene ogen landde even op haar wolf terwijl ze haar hoofd schudde. 'Nee jongen. Straks mag je weer naar buiten. Voor nu blijf je hier even.' Ze had het jonge hyperactieve dier voordat ze onder de douche stapte al even naar buiten laten gaan. Als kleding had ze een licht groen shirtje aan met driekwart mouwen, een zwarte skinny jeans en witte lekker zittende sneakers. Ze pakte haar tas en hing deze over haar schouder voordat ze haar donkergrijze wolf kort over zijn kop aaide. Met een glimlach op haar lippen liep ze vrolijk door de gangen.
Het was al gouw dat ze aankwam bij het fire magic lokaal en ze klopte een paar keer op de deur voordat ze hem opende. Ze keek het lokaal even rond en glimlachte toen ze Adrian zag. Haar groene ogen gleden daarna naar hun leraar van vandaag. De stagiair fire magic waarvan ze de naam niet helemaal wist. Levi? Mentaal haalde ze haar schouders op. Ze zou het zo wel horen. 'Goedemorgen. Melina Shereen is aanwezig.' Ze had getwijfeld op ze hem meneer moest noemen en het was bijna tussen haar kaken door geglipt maar op het laatste moment slikte ze de woorden in. Als ze hem zo moest noemen, zou dat wel gezegd worden, toch? Ze keek weer even naar de blond harige jongen die ze zo aardig vond. 'Goedemorgen Adrian' groette ze hem vrolijk. Haar ogen bleven even op hem hangen voordat ze zich weer richtte op de stagiair die in Savador zijn stoel zat. Met een kort knikje naar hem nam ze plaats op een van de stoelen om te wachten op haar les genoten.

_________________
Theneras||Melina||Olivier||Miss Abigail
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zean
Miss Psychopath
Miss Psychopath
avatar

PROFILERecruit
Real Name : x
Posts : 279
Points : 9
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   vr jan 29 2016, 21:35

Lessen. Vroeg opstaan. Wekkers die te hard af gingen en ook nog eens een kutgeluid maakte. Waarom bestonden dit soort dingen? Waarom moest het leven hem zo irritant tegen zitten dat hij gewoon al chagrijnig was voordat hij opstond. Normaal was Zean degene die niet uit zijn bed kon kruipen en het liefste ook gewoon bleef liggen en de lessen skipte, maar vandaag waren de rollen omgedraaid. Hij had zijn wekker met een harde klap uitgezet en kon net over de dekens zien dat Drake ook gewoon nog in zijn nest lag. Het zou eens wat zijn als Zean voor het eerst sinds de tijd dat hij hier op school zat eerder uit zijn bed was dan zijn broer. Het was ongemakkelijk tussen de twee. Zean was nog steeds even chagrijnig als hij altijd was geweest, nog voordat Oriël hem onder handen had genomen, maar deze keer had hij geen gevoel om Drake zijn nek om te draaien omdat het nu eenmaal in zijn brein in geprogrammeerd zat. Nee, dat was weg. En maakte alles een stuk rustiger.
Zean was zijn bed stil uitgekropen, had zo stil mogelijk een douche genomen, zo goed als het kon met zijn hoofd nog vol slaap, en had zich aangekleed. Al die tijd had hij zijn broer gewoon genegeerd. Ze waren geen vrienden die elkaar spastisch zouden wakker maken door op elkaars bed te springen. Dat was voor brugklassers. Mensen die energie hadden in de ochtend. Iets wat Zean zijn hele leven al mistte. Zonder nog een woord te zeggen verliet hij de kamer en ging hij op weg naar het grasveld waar een of andere stagaire hen les zou geven. Hoezee. Mensen die totaal niet klaar waren om les te geven kregen de touwtjes in handen. Niet de beste uitkomst. Onderweg haalde hij nog wat brood uit de grote zaal wat hij in stukken brak en onderweg op at. Niet veel bijzonders aan. Droog. Dat was het enige waar hij het mee kon beschrijven. Het was duidelijk waar ze moesten verzamelen. Er stonden al drie mensen waarvan een de stagaire moest zijn. God, was het nodig geweest om in de winter buiten les te krijgen? Was het vuur magie lokaal niet meer vuur bestendig of zo? 'Zean Burned aanwezig.' Bromde hij in de richting van de roodharige, waarvan hij gokte dat het de invallende leraar/stagair moest zijn. Ondertussen stonden er nog twee blonde mensen te wachten. Die elkaar duidelijk kenden. Zean onderdrukte een geërgerde zucht en schoof wat op en neer met zijn handen in zijn zakken. Als ze gingen leren om een kampvuur te maken was dat meer dan welkom.

_________________
[Theme]Awards:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   vr feb 12 2016, 09:07

Als alle eerst kwam er een blonde binnen, Adrian. Het eerste wat hem opviel was ook dergelijk de wenkbrouw. Het had een sierlijke krul erin, kort keek hij hier nog even verbaasd naar. Hij grinnikte lichtjes. “Goeiemorgen! “ Zei hij vrolijk, ja… niets laten weten over de koppijn die hij had. Even wegstoppen. Al snel bleek er een volgende binnen te komen en wat hem opviel dat deze heel rustig leek naar zijn idee… Iets was anders aan haar, ze leek een tweede magie bron te hebben, niet alleen Vuur, maar zo zat hij ook met de jongeman. “Goeiemorgen!” klonk Lavi weer net zo vrolijk.
Ook deze twee kende elkaar even grinnikte hij, schooljaren… wat waren dat geweldige jaren. Nu hij eraan terug dacht… miste hij het eigenlijk helemaal niet! Al die dingen waar hij ooit voor op zijn kop had gekregen… heheh… ja…
De ene laatste kwam binnen, weer een blond harige. [‘I must be a rare one with red hair as a Razian..’]  klonk hij in zijn gedachten terwijl hij ook deze jongen welkom heette. “Er moet nog een per—Leerling komen.” Personen, iets wat hij nog steeds vaak zei in plaats van leerlingen. “Drake… hebben jullie hier van vernomen?” vroeg hij aan hun, in zijn tijd has het vaak al zo speel aan elkaar door om te laten weten dat iemand later was. “Naja… één enkele aantekening voor Drake… Hij is immers telaat..” Zo klonk hij terwijl hij rustig even aankeek. “So..” klonk hij rustig en rekte zich rustig uit. “Ik zal even een stukje uitleggen. “ Hij keek ze even een voor een aan terwijl hij opgestaan was om op z’n minst iets op ooghoogte te zijn. “De reden waarom we hier verzamelen is omdat de spell die ik jullie leer wat… explosief kan zijn als je het verkeerd doet, met een kleine ruimte heb je sneller de kans dat er wat zal gebeuren dan in de open… Daardoor neem ik jullie mee naar het grasveld. Voor drake zal ik het op het bord zetten zodat hij ons kan vinden, daar zal ik uitleggen hoe je de barrière kan casten. Jullie zijn pas geslaagd zodra jullie een aanval van mij kunnen tegenhouden!  “ Een grote grijns kwam op het gezicht van hem. “Let’s go!” Sprak hij Raziaans, een of andere reden kreeg hij heerlijk veel energy op moment.

Met rustige passen liep hij naar het grasveld en ging iets van de andere magicans vandaan. “Dus… om te beginnen moet je jouw magie buiten je lichaam zien te krijgen, dit doe je door middel van een bol. “ ondertussen deed hij het voor, een rode bol zat voor hem. Het had een lava achtige structuur met daarin de vlam. “Dit krijg je door te focussen. Zodra het zoals dit eruit ziet kan je het vergroten. “ Zo gezegd zo gedaan. Hij maakte de bal groter tot het over hem heen was gegaan. “Zoals het nu is verdedigd het jullie tegen magische aanvallen, maar niet echt niet tegen water. Water breekt het af en raakt je. Ook gaan gewone vuist aanvallen er altijd nog dwars doorheen. “ Langzaam liet hij de magie weer oplossen wat ook als een vlam weg ging. “Zijn er verder nog vragen?” Klonk hij en glimlachte rustig.

Note: Drake is nu telaat in de les. Je kan nog bijspringen, dan ontmoet je ze onderweg naar de grasveld toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne.
Posts : 3041
Points : 28
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en Vuur
Klas: Mr. Savasnor ( ಠ෴ಠ )
Partner: Neen.

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   vr feb 12 2016, 17:10

Van zodra hij binnen kwam, was het Adrian meteen opgevallen hoe de stagair in Savadors stoel zat, lekker comfortabel alsof de kerel geen enkel benul had van het feit wie zijn stagementor was. Zijn blauwe oog bekeek de roodharige gast die sowieso ten dode was opgeschreven van zodra Savador er zou achterkomen dat er iemand op zijn stoel had gezeten. Hij wenste de stagair al veel succes met dat in zijn gedachten. De kerel grinnikte en Adrian wist al meteen waarom, godverdomme, hij had het moeten weten dat zijn afwijking aan zijn wenkbrauwen hem dit zou bezorgen. Verder echt veel aandacht schenkend aan het gegrinnik deed hij niet buiten een diepe frons aan Lavi schenkend was dat alles wat hij deed. Het was ongepast om mensen uit te lachen om hun ‘minderheden’. Hij begroette Lavi die hem op zijn beurt ook een begroeting gaf, verder schonk hij de man geen extra geluid meer uit zijn keel deels omdat er nog iemand was binnengekomen. Iemand die hij kende. Zijn lippen krulden zich om tot een glimlach toen Melina hem begroette. “Goedemorgend Melina,” hij probeerde zo formeel mogelijk te blijven, ook al was het lastig om zijn ogen niet te laten afdwalen, dus hij dwong zichzelf naar de andere kant te kijken, naar de laatste student die binnen kwam voor de bel ging. Zean Burned, een van de drie Burneds als hij het niet mis had. “Er moet nog een per—Leerling komen.” Zijn blauwe oog ging met een vrij emotieloze blik naar Lavi die kennelijk nog niet gewend was met het hele leerlingengebeuren, zou vast snel wel wennen, zeker als je de ‘macht’ proeft. “Drake… hebben jullie hier van vernomen?”
Bij deze vraag haalde Adrian gewoon droogjes zijn schouders op, Zean zou er wel van weten, ze waren immers related als hij het niet verkeerd had. Adrian had alleen nog maar geluisterd van zodra de kerel met zijn uitleg was besloten te beginnen. “De reden waarom we hier verzamelen is omdat de spell die ik jullie leer wat… explosief kan zijn als je het verkeerd doet, met een kleine ruimte heb je sneller de kans dat er wat zal gebeuren dan in de open… Daardoor neem ik jullie mee naar het grasveld. Voor drake zal ik het op het bord zetten zodat hij ons kan vinden, daar zal ik uitleggen hoe je de barrière kan casten. Jullie zijn pas geslaagd zodra jullie een aanval van mij kunnen tegenhouden! “ Een grote grijns kwam op het gezicht van hem. “Let’s go!” Leek simpel. Adrian stak zijn handen nonchalant in zijn zakken terwijl hij de stagair volgde naar de plek van bestemming, hij had nu al zin in een peuk.

“Dus… om te beginnen moet je jouw magie buiten je lichaam zien te krijgen, dit doe je door middel van een bol. “ De roodharige kerel deed het voor, een bol zweefde voor hem met daarin een vlammetje. “Dit krijg je door te focussen. Zodra het zoals dit eruit ziet kan je het vergroten. “ De bol ging over Lavi heen en het leek allemaal iets te makkelijk, eens zien hoe het ging gaan als Adrian het zelf besloot te doen. Het viel allemaal alleen maar af te wachten. “Zoals het nu is verdedigd het jullie tegen magische aanvallen, maar niet echt niet tegen water. Water breekt het af en raakt je. Ook gaan gewone vuist aanvallen er altijd nog dwars doorheen. “ Langzaam liet Lavi de magie weer oplossen wat ook als een vlam weg ging. “Zijn er verder nog vragen?”
“Als je je vuist door die barriëre ramt, is het dan niet dat je je vuist verbrandt? Lijkt me vrij logisch maar ook weer niet,” sprak Adrian op een droge toon terwijl hij zijn handen uit zijn broekzakken haalde en zichzelf al begon op te warmen voor de les.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   ma feb 15 2016, 11:53


Zijn dunne toch sterke vingers streken door het roodbruine zachte haar. Hij had de dekens nog over zich heen liggen maar keek naar haar achterhoofd. Er stond een tevreden grijns op zijn gezicht toen hij zich op zijn rug draaide. Hij keek naar de wakker en het viel hem op dat het later was dan hij had gedacht. Er kwam een zucht uit zijn mond vandaan en draaide met zijn slaperige ogen. Toen Drake uit het bed wilde stappen voelde hij opeens een hand om zijn pols heen sluiten, warme zachte vingers en hij glimlachte. Hij hoorde haar fluisteren, de jongen slaakte een zucht. ''Ik moet wel, anders dan is het de moeite niet meer.'' zijn stem lief en zwoel. Hij kwam naar oren om haar nog een kusje te geven, tot hij uiteindelijk naakt door haar kamer liep en onder de douche stapte. Hij had zoals gewoonlijk een aantal kussens onder zijn deken neer gegooid zodat Zean zou denken dat hij in zijn eigen kamer sliep. Na het douchen kleedde hij zich rustig aan, aaide de meid over haar bol die bleef slapen. Op zijn afgetrapte sneakers liep hij casual door de gang heen en, er liepen wat leerlingen langs die hij niet kende. Dit was een andere etage dan hij gewend was, dus hij kende er minder mensen. Toen Drake bij het lokaal aankwam zag hij al dat er niemand was. Hij schopte de deur open en liep naar binnen, zag op het bord de verwijzing staan en haalde met een zucht zijn schouders op. Zijn humeur was nog best goed aangezien zijn fijne wakker worden dus zonder irritatie liep hij het lokaal weer uit onderweg naar het grasveld toe.

Uiteindelijk liep de jongen op een rustig tempo met zijn handen in zijn zakken het bordes af en het pad op. Zijn schoenen maakte geluid onder de druk die hij uitoefende tegen het grind. Op een afstand zag hij ze al staan. Hij haalde een hand door het nacht zwarte haar en zijn oranje ogen fonkelde toen hij de grote vuurbal zag. Hij liep op ze af tot de jongen bij het groepje stond. Tot zijn grote plezier *kuch* stond zijn broer ook in het gezelschap. Wat dolletjes dit. Drake keek hem even aan maar wende daarna zijn blik naar zijn 'docent' De stagaire die hij niet kende had rood haar, net zoals Dayé had gehad. Een van zijn beste vrienden die was gestopt. Of Drake deze gast mocht viel nog te bezien. Verder stond Adrian er bij, met wie hij wel eens eerder in een les had gezeten maar niet goed kende. Het meisje was hem onbekend, Drake keek haar aan met een bijna 'keurende' blik plus nieuwsgierigheid. Ze was best schattig. “Zijn er verder nog vragen?” kon de jongen nog horen. Drake stak zijn hand op met een bijna gespeelde leergierigheid. ''Well..What Exactly is the Function of a Rubber Duck?''

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melina
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 222
Points : 6
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (main) Vuur (Sub)
Klas: Mr. Savador
Partner: If I just lay here, Would you lie with me, And just forget the world

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   za feb 20 2016, 14:30

Ze glimlachte naar Adrian toen hij haar terug een goede morgen wenste waarna ze zichzelf voorstelde en present meldde bij de stagiair vuur. De roodharige man die voor deze les hun leraar zou zijn wenste haar op een vrolijke manier een goedemorgen. Vlak daarna kwam er nog een jongen binnen, iemand die ze nog niet kende. De blonde jongen stelde zichzelf voor als Zean Burned, hoorde ze. Ze glimlachte kort naar hem en draaide zich daarna weer naar de vrolijke stagiair vuur. “Er moet nog een per—Leerling komen.” klonk de stem van de jongeman die op Savador zijn stoel zat. “Drake… hebben jullie hier van vernomen?” Hierop zag ze dat Adrian zijn schouders ophaalde en zijzelf schudde haar hoofd. Ze wist niet eens wie die Drake was. “Naja… één enkele aantekening voor Drake… Hij is immers te laat..” Melina reageerde er niet op, het leek namelijk niet op haar of op Adrian of Zean gericht. Het leek eerder iets wat de roodharige gewoon hardop had gezegd. Zo kwam het op Melina over in ieder geval. “So..” Klonk zijn stem weer. “Ik zal even een stukje uitleggen. “ Hierbij keek het meisje hem nieuwsgierig aan. De invallende leraar was opgestaan terwijl hij dit had gezegd. “De reden waarom we hier verzamelen is omdat de spell die ik jullie leer wat… explosief kan zijn als je het verkeerd doet, met een kleine ruimte heb je sneller de kans dat er wat zal gebeuren dan in de open… Daardoor neem ik jullie mee naar het grasveld. Voor Drake zal ik het op het bord zetten zodat hij ons kan vinden, daar zal ik uitleggen hoe je de barrière kan casten. Jullie zijn pas geslaagd zodra jullie een aanval van mij kunnen tegenhouden!“ Het meisje met de licht bruine haren en de groene ogen had aandachtig naar zijn uitleg geluisterd en keek hem met een kleine glimlach aan toen hij breed begon te grijnzen. Hij was er tenminste enthousiast voor. “Let’s go!” klonk hij en ze volgde hem, samen met andere twee, naar het grasveld. Er ontstond nu een kleine afstand tussen Adrian, Zean, haarzelf en de enthousiaste stagiair. . “Dus… om te beginnen moet je jouw magie buiten je lichaam zien te krijgen, dit doe je door middel van een bol. “ Hij deed het voor en Melina bekeek de rode bol. Het leek op Lava en ze dacht middenin een kleine vlam te kunnen zien. “Dit krijg je door te focussen. Zodra het zoals dit eruit ziet kun je het vergroten.“ En dit deed hij. De bol werd groter en kwam nu over hem heen. Huh, nice. Het was een handige spreuk om te hebben dacht ze zo. “Zoals het nu is verdedigd het jullie tegen magische aanvallen, maar niet echt tegen water. Water breekt het af en raakt je. Ook gaan gewone vuist aanvallen er altijd nog dwars doorheen.“ ging hij verder met zijn uitleg en het meisje knikte een paar keer. Ja dit was zeker een handige spreuk om te kennen. De bol loste op en verdween. “Zijn er verder nog vragen?” Melina dacht even na en luisterde ondertussen naar de vraag die Adrian hem stelde. “Als je je vuist door die barrière ramt, is het dan niet dat je je vuist verbrandt? Lijkt me vrij logisch maar ook weer niet,” klonk zijn stem en Melina glimlachte even naar de blonde jongen voor ze kort knikte, ja hij had eigenlijk wel gelijk. Haar ogen liet ze over Adrian heen gaan voordat ze haar groene ogen weer neerkomen op de stagiar vuur. 'Well, het is niet precies hierover maar umh. Wat is uw naam?' vroeg ze met een schaapachtige grijns aan de persoon waarvan ze nog niet wist dat hij Lavi heette. 'Ik bedoel u weet de onze, maar ik weet die van u niet meneer....?' ging ze daarna even door. Haar aandacht werd getrokken door een stem ''Well..What Exactly is the Function of a Rubber Duck?'' en ze keek om, en zah dat er nu ook een jongen was met zwart haar. Dat moest dus die Drake zijn. Ze bekeek hem even en knikte kort met een glimlach als begroeting. Een antwoord op de vraag van Drake lag op haar tong maar ze slikte deze in eer ze zich weer richtte op Lavi.

flutpost is flut

_________________
Theneras||Melina||Olivier||Miss Abigail
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zean
Miss Psychopath
Miss Psychopath
avatar

PROFILERecruit
Real Name : x
Posts : 279
Points : 9
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   di maa 01 2016, 20:21

Aangezien niemand echt aandacht aan hem besteedde, deed Zean hetzelfde en stak hij zijn handen in zijn zakken om met een ietwat chagrijnige blik naar de leraar slash stagiaire te kijken. Hoe interessant ging het vandaag weer worden? Zou hij het eindelijk op kunnen brengen en gewoon iets kunnen leren? Want eigenlijk jeukten zijn handen wel om die jaren van achterstand in te halen en iets te kunnen. Al maakte het niet veel indruk, hij kon iets. En dat was voor Zean al genoeg. De roodharige stagaire, Zean had hem maar omgedoopt tot stagiaire want ergens was hem komen dagen dat Savador leraar Fire Magic was, vroeg zich af waar Drake was. Zean haalde zijn schouders op en hield zijn mond dicht. Drake lag in zijn bed. Zover was Zean ook wel gekomen. Maar hij ging nou niet voor zijn broertje opkomen en een of ander vaag smoesje verzinnen. Vroeg of laat kwam die gast toch wel tevoorschijn en voor je het wist had hij weer een heel lulverhaal opgehangen wat niet klopte met wat Zean allemaal had lopen vertellen. Daarbij kwam het wel vaker voor dat Drake zich niet interesseerde in lessen, dus interesseerde Zean zich er ook niet in om het hachje van zijn broer te redden. In stilte volgde hij dus maar de stagiaire. Op het grasveld begon die heel het verhaal te doen over hoe je de barrière kon creëren en deed het ook nog eens voor. Nog steeds had hij zich niet voorgesteld, maar Zean hield wijs zijn mond en zei niets. Eenmaal aan het einde gekomen konden mensen vragen stellen. De blonde jongen met de meest rare wenkbrauwen die Zean ooit had gezien vroeg zich af of je vuist niet zou verbrandden als deze door de koepel heen ging. Een logische vraag vond Zean op zich. Ondertussen was hij erachter gekomen dat Drake zich ook bij het gezelschap had gevoegd. Hij keek hem alleen maar een korte tijd chagrijnig aan, knikte naar hem en nadat Drake zijn prachtige, informatieve vraag had gesteld draaide Zean met zijn ogen en keek weer terug naar de roodharige stagiaire. Ergens voelde hij een steek van medeleven voor hem, dat hij met Drake opgescheept zat. Maar nog steeds zei Zean niets en liet hij het gewoon over zich heen gaan. Het meisje vroeg naar de naam van de stagiaire, wat ook weer een slimme zet was. Zean zelf had niets toe te voegen. Geen vragen, geen commentaar. Het maakte hem ook niets meer uit wat ze gingen doen. Als ze maar iets gingen doen.

_________________
[Theme]Awards:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   wo maa 02 2016, 09:42

Een geweldige uitleg… al zei hij het zelf, sinds hij toch ergens nerveus was om zo spontaan voor de kleine club te staan. Hij maakte zijn uitleg af en keek iedereen rond, een vraag of iemand anders nog vragen had. Hier kreeg hij gelukkig wel eentje naar hem.
“Als je je vuist door die barrière ramt, is het dan niet dat je je vuist verbrandt? Lijkt me vrij logisch maar ook weer niet,” zei de blonde jongen op een droge toon. Lavi keek even naar hem en glimlachte vrolijk. “Deze versie van barrière heeft het niet, deze blocked alleen de magie, als je deze les afrond kan de geadvenseerde versie leren, deze zal ook directe aanvallen met de hand.” Sprak Lavi rustig en keek naar de rest, maar vooral naar Adrian of hij zijn uitleg snapte. Eerder zijn antwoord op zijn vraag.
Even liep hij een paar passen heen en weer en zag een zwart harige persoon dichterbij komen. Als hij echt hierbij zou gaan voegen zou hij al snel doorhebben wie het was. ''Well..What Exactly is the Function of a Rubber Duck?'' kwam deze person binnen met het meest… geweldigste… woorden. Een zucht kwam van Lavi af terwijl hij toch maar een peuk op deed. “It’s function? It is to protect idiots from you ofcourse… “ Tsja… dit deed zijn humeur niet al te best. “You are late.” Sprak hij ergens wat kil en keek hem ook niet vrolijk aan. “After class you go to the headmaster, explain why you are late to him, not mine. “ Zei hij enkel en zou het ook niet uitleggen wat hij straks moest gaan doen, je kon immers niet mensen blijven babysitten. “Ask your classmates what you are supposed to do. “ Daarna hoorde hij al snel een andere stem, even keek hij naar haar en gaf toch ergens een kleine glimlach, hij nam nog een haal voordat hij rustig zou gaan spreken. “Lavi Bookman Mayer. Ik ben stagaïr in het vak Vuur magie. “
Hij zou daarna nog een klein deel uitleggen. “Ik zou zeggen. Jullie weten wat jullie moeten doen, voor diegene die wél op tijd zijn.” Rustig tikte hij z’n sigaret af en deed het terug in zijn mond. “Geen zorgen… ik zal jullie beschermen mocht het fout gaan… “ Ergens… trok hij een grimmas… Waar herkende hij die van… ohja, van vroeger toen hij het zelf wist te verkloten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   vr maa 04 2016, 15:46


Zo te zien was zijn broer absoluut niet van plan om te gaan reageren op Drake. Ach wat was het toch een ontzettende aardige gozer die Zean. Drake negeerde zijn genegeer. Hij keek daarom naar de nieuwe stagiare waarvan hij de naam niet wist en luisterde naar wat de redhead te zeggen had. Drake had zijn vreemde vraag gesteld die totaal niet relevant was aan het onderwerp wat hij zojuist had besproken. Eerst beantwoorde hij de vraag van weird wenkbrauw Adrian, Drake had hem wel vaker gezien. Iets over je hand die vlam vatte als je er doorheen sloeg? Nu kwam het antwoord op Drake's vraag, die met een plagerige blik naar de jongen keek die voor hem stond en deze les begeleide. “It’s function? It is to protect idiots from you ofcourse… “ Drake wreef over zijn kin en deed even net alsof hij heel intelligent leek. ''Hm.. ja dat kan ook natuurlijk. Weer wat geleerd vandaag.'' sprak de jongen toegefelijk. Op de een of andere manier vond Drake het wel prima en pikte hij het van deze gast, hoewel Drake zijn oordeel nog niet klaar had over hem. Daar ging hij deze les achter komen. “You are late.” Drake rolde zijn ogen. Yes I am mister obvious. “After class you go to the headmaster, explain why you are late to him, not mine. “ Drake grinnikte. ''Hm, ik weet niet wie er nu te nadelen heeft dat je 'mij, naar hem toe stuurt. Ik weet zeker dat hij ontzettend verheugd zal zijn om me te zien. Jij veel plezier met je tirade van hem dat jij hem met mij hebt lastig gevallen.'' Drake grinnikte geheimzinnig, zijn ogen fonkelde. Naar Savador toe voor nakomwerk? Dagelijkse bezigheid. “Ask your classmates what you are supposed to do.“ Drake haalde zijn schouders op. ''Sure.'' De vraag naar zijn naam hoorde Drake ook van het meisje wat er bij stond. Drake liet zijn blik iets langer op haar hangen. Drake stopte zijn handen in zijn zwart witte jas en liep Adrain en Zean voorbij recht op het meisje af. De jongen ging naast haar staan en glimlachte vriendelijk. ''Hey there beauty. Kun jij me misschien helpen met wat Lavje net heeft uitgelegd?'' hij gaf haar een knipoog en grijnsde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melina
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 222
Points : 6
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (main) Vuur (Sub)
Klas: Mr. Savador
Partner: If I just lay here, Would you lie with me, And just forget the world

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   vr maa 11 2016, 19:25

Ze luisterde naar de antwoorden die de stagiaire hun gaf. Ah, hij heette dus Lavi? Dat was handig om te weten. Een zwartharige jongen kwam vlak hierna het veld op met de woorden ''Well..What Exactly is the Function of a Rubber Duck?'' Melina keek kort om en zag hem naar haar kijken. Ze begroette hem met een korte knik en een kleine glimlach, voordat ze zich weer op Lavi richtte. Het meisje met de bruine haren en de groene ogen hoorde hoe de roodharige stagiaire de jongen streng toe sprak om hem daarna te vertellen dat hij het maar aan een van zijn klasgenoten moest vragen, wat er net allemaal was uitgelegd en wat er gedaan moest worden. En natuurlijk moest Drake (want dat was de enige die nog miste, dus moest het die Drake wel zijn) naar haar toe komen.''Hey there beauty. Kun jij me misschien helpen met wat Lavje net heeft uitgelegd?'' klonk zijn stem terwijl hij naar haar grijnsde en haar een knipoog gaf. Melina trok lichtjes haar wenkbrauw op (om zijn comment en zijn gedrag) waarna ze lichtjes naar hem glimlachte, vooral uit beleefdheid. 'We hebben nu de eerste barrière les en..' Ze dacht even na over de uitleg die Lavi hun had gegeven. 'Als eerste moet je jouw magie buiten je lichaam zien te krijgen, via een bol. Dit verdedigd je tegen de meeste magische aanvallen maar water en vuisten gaan er dwars doorheen.' vertelde ze Drake. Ondertussen probeerde ze de bol zelf te maken, een klein bolletje ontstond voor haar en was groot genoeg om haar hoofd te beschermen. 'Nou zo dus, ongeveer. Maar dan groter.' sprak ze hem met een kleine schaapachtige grijns en een zacht lachje toe, voordat ze het verder probeerde te doen. De bol werd iets groter, en het kostte haar vrij veel moeite om het te doen, en spatte daarna uiteen in een uiting van hitte en vuur voor het oploste in het niets. Ze ademde lichtjes geïrriteerd uit. Dit omdat het haar niet gelukt was die bol gelijk zo groot te krijgen. Goed, ze had ook niet anders verwacht want écht goed in haar vuurmagie was ze nog niet. Wel vond ze het leuker dan haar lichtmagie en ze was ook wel blij dat ze een klein bolletje had kunnen maken. Maar tevreden? Nee, Tevreden was ze zeker niet.

(beetje flut want Mels heeft geen zin ;.; )

_________________
Theneras||Melina||Olivier||Miss Abigail
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne.
Posts : 3041
Points : 28
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en Vuur
Klas: Mr. Savasnor ( ಠ෴ಠ )
Partner: Neen.

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   za maa 19 2016, 20:20

Adrians blik werd monotoom en leek verveeld toen een of andere Drake besloot te vragen wat de functie was van een rubberen eendje. De blondharige jongen keek stug voor zich uit als een of andere robot. Hij kruiste zijn armen en hield zich verder koest terwijl hij luisterde naar wat Melina nog te zeggen om dan de stagiair te horen spreken; “Deze versie van barrière heeft het niet, deze blocked alleen de magie, als je deze les afrond kan de geavanceerde versie leren, deze zal ook directe aanvallen met de hand blokkeren.” Adrian knikte op de uitleg van de kerel en besloot zichzelf verder uit het gesprek te houden, luisterend naar wat de roodharige kerel verder nog zei in een andere taal: “It’s function? It is to protect idiots from you ofcourse…” Burn voor deheer Burned. “After class you go to the headmaster, explain why you are late to him, not to me.” Verder sprak de kerel zijn naam nog uit en zeiden ze dat ze konden beginnen. Van zodra hij zag hoe Lavi een peuk opstak, trok Adrian een wenkbrauw op om dan zelf een peuk in zijn bek te steken en deze aan te steken met een vuurtje dat uit zijn vinger gekomen was. Dan besloot meneer rubberen eendje voorbij te lopen en met Melina te gaan flirten, goed, nu moest hij zich focussen. Zijn blauwe oog keek voor zich uit en hij hield de brandende peuk tussen zijn lippen geklemd terwijl hij zijn vuurmagie uit zich haalde in de vorm van een lava-achtige boltextuur met daarin zijn vlam. Hij bewoog de peuk naar de andere hoek van zijn mond en hij trok de barriëre door tot over zichzelf. Hij nam de peuk uit zijn mond, blies de rook uit en tikte het as ervan af om het dan weer mooi in zijn mond te steken, zich concentrerend om de barriëre om zich te houden. “Zoals dit Lavi?” sprak hij terwijl hij er stond, met een barriëre om zich heen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zean
Miss Psychopath
Miss Psychopath
avatar

PROFILERecruit
Real Name : x
Posts : 279
Points : 9
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   wo maa 23 2016, 16:30

Oke, praktijk. Dat zou vast niet zo moeilijk zijn zoals Lavi net had gedemonstreerd had. Gewoon concentreren en een vuurbal maken, hoe moeilijk kon het zijn? Misschien lag het aan de concentratie want Zean begon zich met de minuut te ergeren aan de attitude van zijn broer. Die had zijn zinnen al op het enige meisje in de klas gezet. Typisch. Zean vroeg zich af hoe het kwam dat die gast nog steeds op school kon rond lopen met alles wat ie wel en niet deed. Hoe vaak ging die jongen eigenlijk nog naar lessen? Hoorde hij niet allang van school te zijn afgetrapt omdat zijn cijfers te laag waren en hij gewoonweg te dom was? Nee, want dan zou Zean net zo snel moeten volgen. Zijn motivatie was meestal ook ver te zoeken tijdens lessen en leren was al helemaal niet zijn ding. Hij kon niets onthouden van wat hij moest onthouden wat hem irriteerde en boos maakte en dat resulteerde weer op een laag cijfer en zo ging de cirkel steeds weer door. Maar nu konden ze eindelijk zelf iets gaan uitvoeren waardoor Zean meteen wat gemotiveerder werd.
Zean fronste en probeerde zich te concentreren op het creëren van de barrière. Zo moeilijk kon het niet zijn. De jongen bleef voor zich uit staren en beeldde het zich in hoe de magie uit zijn lichaam sijpelde en het zich als een bol voor hem vormde. Het verbaasde hem toen hij ook langzaam zag hoe een rood puntje bijna zo groot als dat van een tennisbal zich voor hem vormde en grote tot het formaat van een basketbal. Oke, nu het grote stuk, het moest om hem heen komen. Dit leek een stuk makkelijker te zijn dan het creëren van de basketbal. Toen hij het eenmaal had vergroot kon hij de barrière makkelijk om zich heen plaatsen. Echter voelde hij dat zodra hij iets van zijn concentratie verloor, de barrière meteen leek af te zwakken. Zean keek opzij naar de anderen. Het meisje leek moeite te hebben om de vuur magie uit haar te halen, de jongen met de rare wenkbrauwen was al arrogant bezig met een peuk te roken terwijl de bol zich om hem heen gevormd had. Desalniettemin was Zean trots op zichzelf dat het hem in een keer was gelukt.

_________________
[Theme]Awards:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   zo apr 03 2016, 08:38

Even had hij nagedacht.. dit was toch wel een goeie ochtend.. Alles verliep geheel volgens plan, op een jongeman genaamd Drake. Hij had zijn uitleg al gemist en kwam pas laat de les in. Natuurlijk ergerde Lavi zich op dit soort dingen, maar hij was wel realistisch genoeg om ook over na te denken dat “het maar tieners waren” en hij hetzelfde ook een paar keer had gedaan.
Hij had een opmerking gemaakt richting de leerling die zijn tijd had genomen om naar de les te komen. Hij kreeg natuurlijk een reactie en was ergens wel tevreden erover. “Nadelen mijn broek.. “ Sprak hij toch in een rust dankzij het sigaretje dat hij nu aan het oproken was. “Je meldt je bij hem en ik ga er niet over. “ Al snel gaf hij de opdracht en legde uit dat als het fout ging dat hij er was om hun te verdedigen en te zorgen dat hun niets overkwam.
De zwart harige ging een hit scoren op een dame waarvan hij een zucht gaf en het maar liet gaan, ze waren oud en wijs genoeg om van zichzelf af te bijten toch? Hij stond er rustig bij, een hand in zijn zak terwijl hij de rest toekeek. Iedereen leek het wel goed af te gaan. Bij Melina lukte het wel al beter merkte hij op, ze had een bol weten te creëren die zo groot was als haar hoofd. Lavi glimlachte en bekeek de andere nog voordat hij zijn rondes bij de mensen ging doen. Echter had hij zijn gedachte net wat te lang op de dame gehouden en hoorde een stem achter hem. “Zoals dit Lavi?” had de blond harige met ook een sigaret geklonken. “Ziet er goed uit.” Met een rustige pas liep hij naar hem toe en zou een hand erop leggen die er ook daadwerkelijk doorheen ging. “Probeer dit op te houden voor een halve minuut, dan loslaten en een sigaretje als rust, dan opnieuw. Als je het dan nog 30 seconden weet vast te houden ga ik je testen. Dus wees voorbereid en eerlijk mocht het je niet lukken.” Hij wou zeker weten dat het hem lukte en niet een beginners geluk was, daarna zou hij weer op de anderen focussen. Hij besloot een kijkje te gaan nemen bij Zean waar hij toch wel al vrolijk van werk. “Je gaat ook goed, probeer op je concentratie te concentreren, mocht je dit lukken mag je hetzelfde doen als bij Adrian, voordat ik je test wil ik graag dat je de barrière voor minimaal 30 seconden op kan houden, dan breek je het af, neemt een pauze en doet dit opnieuw. Daarna zal ik je pas testen of het jou lukt. “
Nu ging hij naar de laatste twee en keek eerst naar Melina. “Probeer je eerst op de begin stadium te focussen. Je had vanaf begin de verhouding niet geheel goed. Het maakt mij niet uit voor deze les hoelang je doet over het verzamelen van de juiste hoeveelheid magie, pas zodra je de juiste hoeveelheid hebt ga je het uitbreiden. “ Wel zou hij haar een tandje helpen als ze weer bij de basis begon om iets van zijn magie bij de bol te doen. “Probeer het nu maar.” Sprak hij erna en zou haar aankijken. “Nu zul je ook voelen welke hoeveelheid je ongeveer zal moeten hebben. “
Als laatste keek hij richting Drake die nog niet eens begonnen was en zou hem wel in de gaten gaan houden terwijl hij weer ‘voor in de klas ging staan’ en op iedereen begon te letten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Les Barriére I   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Les Barriére I

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field-