PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Calm, concentration and endurance

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Calm, concentration and endurance   za jan 16 2016, 20:17

Lekker weekend! Na bergen van huiswerk na gekeken te hebben kon hij zich eindelijk eens op de boek richten wat hij samen met Theneras had gevonden in dat verlaten en bouwvallige huis. Iro besloot om het mee te nemen naar de grote zaal en zich daar in een hoekje te gaan zitten om het eens goed na te lezen. Maar het begon al goed! Nadat hij de eerste gang door gelopen was renden al verschillende leerlingen langs hem heen. Iro voelde hoe een van hen hoewel per ongeluk het boek uit zijn handen tikte, maar hij moest moeite doen om dat boek weer veilig op te vangen. 'Grrr! Ga buiten klooien! De gangen zijn niet om door heen te rennen!' bulderde hij het viertal na. Ze schrokken even op, maar maakte zich weer snel al rennend uit de voeten. Een zucht verliet zijn lippen. Ach wie hield hij voor de gek? Met rustige passen liep hij de trappen af waar het gelukkig een stuk rustiger ging. Leerlingen liepen wel heen en weer, maar dat ging tot daar aan toe. De meeste hadden hun ontbijt toch al op en bijna niemand wilde graag naar buiten in deze kou. Begrijpelijk, maar dat gaf nog niemand het recht om hem te storen. In de grote hal moest Iro een stap opzij zetten om een rond tollende jongen dame te ontwijken. Een geërgerde zucht volgde al snel tot Iro de grote hal in wilde lopen. Door een harde botsing vloog het boek nu echt goed uit zijn handen en moest Iro een paar stappen achteruit zetten om te blijven staan. Zijn handen waren leeg en gelijk zag hij het boek vliegen over de hoofden van de leerlingen te ver buiten zijn bereik om het tussen zijn vingers te klemmen. 'Reaper, Vangen!' riep Iro ineens en uit een schaduw schoot een zwart schimmig figuur dat het boek op ving en terug naar hem bracht. Reaper bleef even voor zijn meester hangen zodat deze het boek weer kon aan nemen. De leerlingen die op geschrokken waren door zijn roep keken nu meer naar de reusachtige raaf dan naar de docent Dark Magic. zijn ijzige blik ging naar de jongen man die hem zo veel last had bezorgd. 'Zo en nu jij! Kijk voortaan uit waar jij je schoeisel neerzet! Ik kom tenminste niet zo vlak een hoek om gelopen!' Iro was heel erg boos, maar je kon het enkel aan zijn stem horen.

(Lavi)

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   ma jan 18 2016, 14:35

Calm, concentration and endurance
we stopped checking for monsters
under our bed when we
realized they were
inside us
Een dag waar alles en iedereen zo druk leek met wat hun deden. “He- Oi!” Daar ging de leerling het lokaal uit… Toch wat geïrriteerd keek hij naar de deur. “Sjees… hoe doet hij dit precies?” een les overpakken.. is leuk! Kan je voor de klas staan en weet je wat het echt is om leraar te worden… Ja… daar trok hij nu ergens toch wel zijn twijfels over…
Met een zucht ging hij op de stoel zitten en gooide zn hoofd achterover, voeten over elkaar op de tafel.. even niets. [ hoe kan ik het volgende keer beter doen?]   dacht hij na terwijl hij zn oog rustig opende. ‘ ja… laat ik maar wat gaan doen.’ Klonk hij tegen zichzelf en als een nieuwsreporter deed hij zijn papieren recht en in zijn rugtas. Met een laatste blik keek hij door het lokaal.. Ja, hij liet het zo wel netjes achter vond hijzelf. Goed, de bezem stond nog ongebruikt in de hoek, prullenbakje had een paar dingetjes erin.. Geen grote bende in zijn eigen ogen. “Let’s go~! “ Klonk de jongen vrolijk en ging al snel de gang op.

Met handen achter zijn hoofd liep hij na te denken, tot zijn gedachtes verstoord werden door een botsing met iets of iemand. Het ging voor hem net te snel en kon zich niet op vangen waardoor hij achterover viel en de brul van de man nog net hoorde. Daar zat hij nu, op zijn achterste waar hij toch even op flinchde. ‘a-t-t.’ klonk hij en wreef met een hand over zijn onderrug. “hea..? wacht.. wat? Ik?” Klonk hij toch wat verstrooid. Met een groot oog keek hij naar de persoon voor hem staand, maar ook zo het gigantische dier dat zo leek te vliegen. ‘Uhm… r..right..” Klonk hij toch iets té casual. “Ik liep niet zo gehaast door..?” Hij mocht dan wel snel de hoek om komen, maar dit was niet allemaal zijn fout toch? “Spijt me… maar wie bent u?” Hij kon wel zien dat deze persoon ouder was, een dark magican… maar toch. Hij kende deze persoon niet via naam of functie, de blames van nieuw op school zijn dacht hij maar.
words: 363 | tag: thread, Master Iro | notes: Sorry, duurde even!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   ma jan 18 2016, 15:38

Het was dan ook behoorlijk druk en was het ontwijken van andere niet zo gemakkelijk tenzij je zonder problemen tussen de meeste leerlingen door zou kunnen laferen. Echter was Iro daar wel toe in staat, maar tot de missie goed gekeurt was beperkte hij zich liever tot het gebruik van shadow trip. Door de botsing was de andere meer jongere knul dan hijzelf op zijn achterwerk gevallen. Hoewel deze zijn exusses aan bood veranderde zijn masker niet en bleef het kil en afstandelijk staan. Hm, dit gezicht was nieuw voor hem. De meeste leerlingen had Iro wel eens voorbij zien lopen, maar dezw jongen had hij nog niet gezien. Aan zijn magische energie te merkem was hij al hoger dan de gemiddelde leerling op de Academy. Vermoedelijk een leerkracht in training. Waarom had die knul zo'n haast gehad om niet goed uit te kijken en.gewoon kort door de bocht te gaan. Reaper draaide zijn kop schuin en bekeek de een ogige jongen voor hen. 'Exusses aanvaard. Ik hoop dat u de volgende keer zich beter consentreerd waar u loopt. er zouden gewonden kunnen vallen.' zei hij minder boos en streng. Iro was de kwaadste niet, maar hij hield er niet van zo verrast te worden wanneer hij ergens naar op weg was.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   wo jan 27 2016, 11:34

Hij stond weer langzaam op en klopte de stof van zijn broek af. Zijn ene oog keek op naar de raaf die hem ook een schuin hoofdje had gegeven. “huh.. leuk dier… “ Klonk hij kort, niet geïntimideerd of iets. Nog niet althans. Na de woorden van de leraar keek hij hem aan, sloeg zijn handen achter zijn hoofd en leunde op het ene been terwijl de ander voor zijn been haaks zetten. “Concentreren is nog een moeizaam iets..” Klonk hij met een zucht. “Zelfde voor beheersing.” Mompelde hij er erachter achteraan, een gedachten die hij hardop had uitgesproken. “Zal mijn best doen meneer. Hij keek hem nog een keer aan, rode haren… Rood gekleurde ogen… Hij zag er nog wat nors uit, niet dat hij dat een blame vond. Hij had immers tegen hem aan gelopen in alle haast. “Lavi, mijn naam is Lavi, stagiair vuur magie. “ Een kennismaking, of in ieder geval een naam uitwisselen leek hem gepast.

occ;; sorry klein en prut.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   wo jan 27 2016, 16:06

De jonge man stond op en klopte het stof van zijn kleding. De woorden over Reaper maakte dat de raaf zich beledigt voelde en luid in protest kraste. 'Dit niet zo maar een dier. Het is een schaduw wezen.' zei Iro iets minder geirriteerd. Reaper brieste in gedachten en Iro hoorde dat. Ja beledigingen werden zelden zo kalm aan genomen zonder dat de ander daar heel huids vanaf kwam. dus Lavi vond consentratie moeilijk? Hoe dacht hij ooit een vaste baan met zo een instelling te kunnen krijgen? Plus dat de jonge man beheersing ook lastig vond. Hm, goed misschien dat hij hem een spoed currus kon geven? 'Breng dit maar weer even naar mijn.vertrekken.' zei Iro en hij hield het boek op. Reaper wilde een protest maken, maar bij het zien van de killer blik die even een rode gloed in zijn ogen legde pakte het schaduw wezen het boek aan en verdween in de eerstede beste schaduw. De jongen stelde zich voor als Lavi stagiair vuur magie. Iro knikte licht.'Aangenaam lavi. Ik ben Master Iro Dark magic docent. Ik zou je wel een klein lesje consentratie en.beheersing kunnen geven. Dat heb je dringend nodig zo te merken.'! hoewel zijn.stem kalm en rustig klonk, bleef de kille afstandelijke toon erin liggen. Hij merkte dat de jonge vuurmagier ook Dark magic in zich droeg, maar bijna nooit gebruikt werd.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   do feb 25 2016, 14:00

Calm, concentration and endurance
"I can concentrate perfe-- Fly!"

“Schaduw wezen?” Herhaalde Lavi de woorden, dit keer keek hij wat verbaasd naar de vogel. “Eh-… “ Toch verder kwam hij niet doordat hij kort schrok van Iro’s bewegingen. Het boek dat hij immers omhoog had gegooid leek door de raaf weer opgepakt. “H-hea?!” hij kon zijn ogen niet geloven, het dier met boek en al, verdween gewoon in de schaduwen. “W-what?” mompelde de jonge man in zijn thuistaal. Altijd nog verbaasd keek hij naar de schaduwen en ging er zelfs in staan. “wut…?” Tsja… dit soort magie had deze stagaïr nog niet eerder gezien. “Dat… is gaaf zeg..” Zei hij en keek met toch een licht vergroot oogje naar Iro. “Dat verklaard wel wat ja… E-eh… oi!  Zo hard heb ik het ook weer niet nodig!” Hij werd… ergens wat rood in zijn toet, hij wilde niet toegeven. “Ik bedoel… het lukt wel.. .soms… misschien… een enkele keer..” Zo stelde hij zijn zin uit tot het punt dat hij ‘fine’ zei. Met een zucht keek hij hem aan. “ Deal… Jij leert het mij dan.” Zei hij en keek even de andere kant.
Toch bleef hij in zijn gedachten na gaan wat hij verkeerd had kunnen doen, aangezien de man niet al te vrolijk leek te reageren…

words: 208 | tag: les, Thread | notes: sorry voor de lange wacht ;-;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   za maa 12 2016, 03:31

De verbaasdheid van de jonge magier maakte bekent dat hij zulke magie nog nooit gezien had. Iro keek hem licht verveeld aan. Tegenstribelen deed hij wel eerst, maar Iro voelde dat hij onvast bezig was. Toch was het altijd een mooi gezicht hoe sommige spartelde om ergens onderuit te komen. Maar De stagiaire stemde er toch mee in. Concentratie, kalmte en doorzettings vermogen dat waren dingen waar deze knaap dus over duidelijk in faalde. 'Les 1! Staar nooit naar iets nieuws met open mond!' zei Iro voor hij kort knikte. 'Laten we eerst je maag vullen voor je door de honger van je plek straks nog valt. Dan zullen we daarna met je concentratie probleem beginnen.' zijn kille kalmte verspreiden zich rond de leerlingen toen zijn blik over hen gleed. Lavi had heel wat bekijks getrokken door zijn verraste uitsprak. Niet dat Iro zich daar veel van aan trok. Met rustige tred liep hij richting de grote zaal, voor zijn middag eten. Als Lavi zou volgen was dat alleen maar beter voor hemzelf.

XD hoezo koele kikker XD

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   ma maa 28 2016, 12:18

Hij had verbaasd toe staan kijken naar hoe de ander de magie uitoefende op de schaduwen. Ergens was hij flink verbaasd en wiilde er meer over weten. Toch… was de ander in een niet al te beste humeur, iets wat hem… niet zo heel verbaasd was.
Les 1! Staar nooit naar iets nieuws met open mond!' daar sloot de jongeman zijn mond al snel en keek kort even weg. Hij had het wel geleerd, maar toch in dit soort momenten kon je er simpelweg niets aan doen. “Juist…” Had hij enkel erop geantwoord.. het was les 1… een les die iedereen wist maar sommige nooit toepaste.
'Laten we eerst je maag vullen voor je door de honger van je plek straks nog valt. Dan zullen we daarna met je concentratie probleem beginnen.' Even bleef Lavi staan na die woorden en keek hem na. Hij was even zachtjes aan het mompelen voordat hij wel doorliep naar de tafel toe. Kort had hij zijn maag wel gehoord, zoals altijd had hij ontbijt geskipped. “Zo erg is het ook weer niet denk ik..” Klonk hij simpel toen hij naast Iro ging zitten en bekeek hem kort. “Je ziet eruit als een Vuur magican maar bent een Shadow een… “ mompelde hij verder en zou een klein broodje in zn mond proppen en eten. Zijn tas? Die had hij op de grond gezet terwijl hij wat papierwerk uit had en doorkeek. “Hoe doen jullie dat met papierwerk..? Hebben jullie ooit vrijetijd ernaast..?” Hij sprak op ten minste met een lege mond! Het was een verbetering… al hoopte hij het, maar keek hem wel aan met z’n smaragd groene oog.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   ma maa 28 2016, 23:12

De jongen man zei wel juist, maar Iro hoorde wel dat hij het wel geweten had, maar er waren maar weinig mensen die zich dan ook op zulke momenten beheersen konden. Toch zei hij er niets van en Iro knikte enkel voor hij de zaal in liep. De meeste leerlingen zaten al grappend te eten, maar Iro liet hen links liggen. Met de meeste had hij toch niets van doen. Toen de stem van Lavi weer in zijn ogen klonk keek Iro eventjes naast zich nadat hij was gaan zitten. Hm, zag hij er echt zo uit? Iro dacht meteen aan zijn rood geverfde haar en een kleine grinnik gleed over zijn lippen. 'Vanwege mijn haar zeker. Dat is gewoon geverfd.' zei hij met een iets minder kille stem toon en pakte een broodje voor hij hem open sneed en het belegde met kaas. De vraag over hoe zij met het huiswerk van de leerlingen om gingen en of ze dan ook nog vrije tijd hadden was ook zijn eerst gestelde vraag geweest toen Iro de leerlingen op de arme school van Shadra in zijn woonwijk les was gaan geven. 'Dat is iets waar je in moet komen, ik neem aan dat dit je eerste keer is? Zelf heb ik daar vroeger ook tegen op gekeken, maar na een paar keer merk je vanzelf dat je het huiswerk sneller na gekeken hebt dan een grot trol een drol draait.' legde Iro met een ingehouden glimlach.

XD

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   zo apr 03 2016, 09:10

Een simpele paar woorden wisten zich in vele gevallen al tot een gesprek te leiden. Zo was het ook in dit geval. Hij had uitgelegd aan Iro dat hij helemaal niet op een shadraan leek, maar al snel kreeg hij ook al te horen waarom dit het geval was. Dus deze man had zijn haren eerst gebleekt, als hij zwarte haren had van zichzelf, daarna pas een kleur over heen gedaan. Dit was even flink slecht voor zijn haren. Toch werd hijzelf ook nieuwsgierig in welke kleur het dan een volgende keer ging.
Om een gesprek gaande te houden tijdens het eten vroeg hij door naar het papierwerk. Master iro leek het ook lastig gevonden te hebben in het begin, toch… zijn manier van vergelijken viel hem meteen op en ook hij moest toch ook wel de grijns verbergen wat hij dus ook heel praktisch oploste door een hap eten te nemen en het beeld wat hij nu voor zich had uit zijn hoofd te zetten, al was dit laatste toch wel moeilijk. Hij at erdoor toch wel al snel met een grijns verder en schudde een keer zijn hoofd. “dat… is toch wel het eerste wat ik een docent hoor zeggen nu. Een trol… Hoe kom je erop?” Vroeg hij toch zich meer hardop af en deed even zijn hoofdband af en legde die naast zijn bord neer. Zijn broodje sandwich was wel lekker. Iets wat hij helaas wel jammer vond was het feit dat de kruiden miste.
“Hoelang geeft u al les, als ik het mag vragen natuurlijk. Ikzelf nu net een week of 2.” Vermelde hij rustig en nam een nieuwe hap nadat hij gesproken had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kraven
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Rilana
Posts : 1308
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   zo apr 03 2016, 14:15

Als er een van de dingen waren waar Iro zich aan ergeren kon dan was het wel gestoord worden tijdens het eten. Normaal at hij een paar boterhammen of broodjes op en ging daarna weer aan het werk zonder een heel gesprek te moeten voeren. Lavi had het geluk dat hij van het mannelijke geslacht was. Daar was Iro veel opener voor dan voor het andere geslacht. Wat het precies was wist Iro zelf ook niet, maar misschien was het wel dat vrouwen zich zo op konden dringen of juist dat ze hun mond vaak voorbij kwebelde? De woorden van lavi op zijn eerdere trollen opmerking lieten hem licht rond zijn mondhoeken glimlachen, maar toen deze hem weer wat vroeg schakelde hij automatisch weer over op zijn masker waar niemand door heen kon kijken tenzijje hem heel, heelgoed kende. 'Bijna meteen nadat ik van de Academy ging. Hier hadden ze toen geen plek voor mij als Staigaire zoals jij nu loopt. Mijn leertijd als docent heb ik op een schooltje gelopen op Shadra. Daar ben ik toen ook aangenomen geweest. Maar ik wilde hier graag lessen geven. Dus ben ik blijven soliciteren. Ik ben hier nu een maand of drie.' zei Iro en nam een laatste slok van zijn melk. Daarna stond hij op. 'Ik zal buiten op het grasveld op je wachten.' zei Iro en liep daarna ruatig naar buiten. Hij was geen grote etee, maar hij had zo zijn eigen manier om zijn energie op pijl te houden. Daar zou Lavi vast ook wel snel achter komen.

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Calm, concentration and endurance   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Calm, concentration and endurance

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Calm your-- //Yang

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-