PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Ziva - A late night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Ziva - A late night   zo jan 10 2016, 16:52

Een lange dag, dat was het ondertussen al geweest. Hij had een proefles in elkaar gestoken en bij de leraar gegeven of hij een goeie opzet had voor zijn lessen. Hij was hier immers ook om verder te leren naar eventueel een leraar.
Met kleine vermoeide oogjes zat Lavi aan een van de tafels in de grote hallen waar de verlichting schermerig was. De knotsen aan de muur waren niet zo helder meer en sommige waren uit gegaan. Het zorgde ervoor dat Lavi in zijn handpalm een bolletje magie hield. ‘Het is echt al zo laat..?’ Klonk hij in zijn gedachten terwijl hij even tegen de muur stond, kijken naar zijn eigen vlam. Het leek al jaren geleden te zijn, zo trots op de magie dat hij kon gebruiken…

’mama! Mama! Kijk wat ik kan!’ De moeder had zich bijgedraaid en lavi liet zien wat hij had geleerd, echter had hij de magie erachter niet onder controle en het vuur brak uit. De handen van de vrouw raakte verbrand wat ze voor haar uit had gestoken als een soort bescherming. Lavi, de eerst vrolijke jongen was toch ineens heel bang geworden. Wat nou als…

Hij schudde een keer met zijn hoofd, nee dit was geen tijd om te gaan dagdromen. “Moet maar eens doorlopen..” klonk de jongeman maar in plaats van dat hij naar voren ging draaide hij zich om en besloot een andere kant in te gaan lopen. “Hmm..” Klonk hij en rekte zich een keertje uit voordat hij weer ergens aan begon. “Laat…. “ Mompelde hij waarna een grote geeuw volgde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: Ziva - A late night   zo jan 10 2016, 18:57

Om ervoor te zorgen dat ze zich fatsoenlijk kon concentreren op haar schoolwerk, had ze zich na de avonduren in de grote hal neergezet. Na het diner waren er immers niet veel leerlingen meer die hierheen kwamen en daarom was het ook vrij rustig. De ruimte was vrij donker, doordat enkele lampen ofwel uit waren gedaan ofwel kapot waren. Overdag merkte je daar weinig van, door het grote aantal licht dat door de ramen heen kwam, maar zo het 's avonds was het wel overduidelijk dat de ruimte niet goed belicht was. De brunette probeerde zich alsnog goed te concentreren op het boek dat voor haar lag. Ze bladerde door de bladzijdes, las de woorden, maar die leken niet echt of gewoon helemaal niet tot haar door te dringen. Haar gedachten waren op een andere plek, niet bij het boek zoals ze eigenlijk had gehoopt. Haar helderblauwe ogen gleden even afwezig omhoog toen ze geluid hoorde aan de andere kant van de zaal. Het was een roodharige man die daar ook al een tijdje had gezeten, hij had vrij weinig gezegd, op een paar dingen na zoals dat het al vrij laat was. Toch waren de woorden alles behalve op haar gericht, dus had ze er ook weinig aandacht aan gegeven. Pas totdat de man was opgestaan en langs haar doorliep kreeg ze een betere kans hem eens te bekijken. Hij was ouder dan de meeste studenten hier en dat wekte haar aandacht. Een nieuwe leraar? Nee, daar was hij te jong voor.
Een lichte zucht rolde over haar lippen en ze besloot zich dan maar weer op haar werk te richten. Ze moest namelijk nog een paar pagina's lezen van haarzelf voordat ze het goed genoeg vond voor vandaag - zelfs al was het geen huiswerk voor een of ander vak, ze wilde haar magie uitbreiden en had het gevoel dat ze daar beter zelf wat aan kon doen dan dat maar aan haar leraren over te laten. De man trok haar aandacht pas weer toen hij na een tijd stil te hebben gestaan, zich had omgedraaid en de andere kant op was gelopen. Hij had zichzelf weer herhaald dat het laat was, zachtjes glimlachte ze. "Het is inderdaad laat," sprak ze, de stilte in de hal weer onderbrekend. Toen ze haar woorden had uitgesproken, had ze onbewust haar ogen over de man heen laten glijden om hem eens beter te kunnen bekijken. Aan zijn uiterlijk te zien schatte ze hem tussen de 20 en 23 jaar, in ieder geval enkele jaren ouder dan de oudste studenten hier op school. Hij was vast geen leerling meer en omdat ze zelf een vuurmagiër was kon ze zijn vrij goed aanwezige vuurmagie ook aanvoelen. Hij kwam ook van Razen en dat luchtte haar op, tenminste geen Shadraan. Kalmpjes leunde ze naar achteren tegen de leuning van haar stoel, afwachtend om een reactie van de man waar ze op het moment zeer nieuwsgierig naar was. Wie was hij en wat kwam hij hier doen? Ze kon het niet laten even naar zijn ooglapje te staren, het was iets ongewoons dat je niet vaak zag op deze school.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Ziva - A late night   ma jan 11 2016, 21:21

Het was laat en hij was meer dan brak. In gedachten was hij er ook niet meer bij, want de jongen liep te mompelen terwijl hij weer een rondje liep. Hij hield niets in de gaten en hij liep weer een keer heen en weer. “laat..” Had hij gemompeld en langzaam aan kwam er een grote gaap die hij begon te verbergen door een hand voor zijn mond aan het doen.
Wat met een sloffende pas liep hij weer langs en hoorde iemand vanuit de andere kant van de zaal. Met een klein oogje keek hij naar waar de geluiden vandaan kwamen. Een stem, wat geluiden van verplaatsing en natuurlijk zijn eigen pas die stopte. “Huh..?” hij sprak het uit in de vorm wat… watte..? Hij volgde het haast niet en je zou hem zo in slaap krijgen als je hem een slaapkussen gaf. “ah… “ Klonk hij en kwam toch dichterbij, probeerde al snel wat meer wakker te lijken dan dat hij werkelijk was. “Hello… Razian am I right?” Sprak hij Raziaans. Hij had haar magie ook gemakkelijk aangevoeld, maar met de mensen die hier rondliepen kon je maar beter wat voorzichtig zijn. Shadranen waren, of leken, volgens naturen al gemene mensen.
Even keek hij weg maar bedacht zich dat het beter was om toch maar bij haar aan de tafel te schuiven en ging omgekeerd op de stoel zitten, de rugleuning tegen zn borst. “Dus… Huiswerk of gewoon leren?” Hij vroeg het alsof het doodnormaal was, maar weer moest hij gapen. “Sorry..” Hij verontschuldigde zich altijd voor dat soort dingen. Nu liet hij echter zijn blik over haar heen gaan, bruine haren en helderblauwe ogen. Begin de 18, dacht hij zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: Ziva - A late night   za jan 23 2016, 14:24

Nadat ze een opmerking had gemaakt dat het inderdaad laat was, gleden haar ogen voorzichtig richting de klok die in de grote hal ophing. Het was inderdaad heel laat, veel te laat zelfs, ze had waarschijnlijk allang op haar kamer moeten zijn. De brunette haalde even kort een hand door haar haren, waarna ze haar helderblauwe ogen weer op de man richtte. Hij had haar vast net pas opgemerkt, of niet echt aandacht aan haar geschonken toen ze hier was komen zitten. Normaliter zou ze ook niks zeggen tegen een totale vreemdeling, maar deze man interesseerde haar omdat hij geen doodgewone leerling was. Nee, wie weet was hij wel een nieuwe leraar of iets in die trant en daar wilde ze ergens wel wat meer over weten. Ze vouwde haar handen in elkaar, waarna ze haar kin erop liet leunen en de man stilletjes bekeek. "Dat klopt," sprak ze, weliswaar in het Kovomakaans, waarna ze haar lippen lichtjes omhoog krulde in een glimlach. Ze achtte het daarnaast niet nodig om hetzelfde aan hem te vragen, dat was haar wel duidelijk geworden ondertussen. Zijn sterkste bron van magie was overduidelijk vuur, daarnaast had hij het typerende rode haar van een raziaan en zijn accent sprak boekdelen. Het verbaasde haar lichtelijk toen hij omgekeerd op zijn stoel ging zitten, met zijn borst tegen de rugleuning aan. Daar zou het schoolhoofd niet van gediend zijn, zou hij het hebben opgemerkt, maar feit was dat die man waarschijnlijk allang op zijn kantoor zat en de man het best kon doen. Ze haalde haar handen onder haar kin vandaan en keek even omlaag naar het boek, dat ding allang vergetend zijnde. "Oh.." kwam er wat verbaasd uit, waarna ze haar boek zachtjes dichtsloeg. "Niets bijzonders, wat inhaalwerk." Mompelde ze lichtjes, ze moest immers nog een heel trimester van vuurmagie inhalen. Niet dat hij dat per se hoefde te weten, dat ging hem geen bal aan.
Zelfverzekerd stak ze haar hand naar de man uit. "Ziva Thorne," stelde ze zichzelf voor, in de hoop dat haar naam nou niet bepaald zo'n slechte reputatie had dat zelfs de nieuwste personen op deze school haar al kenden. "Ik neem aan dat u geen doodnormale student bent hier?" Ze kon het niet laten om het toch aan de man te vragen, ze moest gewoon weten wie hij was en wat hij hier kwam doen. Ze wist bij god niet welke leraar nog geen stagiare had of welke posities op school nog open waren, de lessen die zij immers volgden hadden allemaal op het moment een docent.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Ziva - A late night   wo jan 27 2016, 18:23

Omgekeerd op een stoel zitten… Niet zoals de meeste leeraren, maar iedereen moest wat anders hebben. Althans zo was dat in zijn idee. Zijn vraag naar het werk van haar was gegaan over de boeken. “heaa… Als ik kan helpen moet je het zeggen.” Een glimlach kwam op zijn gezicht terwijl hij een hand door zn haren heen haalde.
“Lavi Bookman Mayer… Nice to meet you.” Sprak hij vrolijk, haar naam herkende hij ergens van. [zal wel niets zijn]  dacht hij bij zichzelf toen hij haar naam niet kon achterhalen. "Ik neem aan dat u geen doodnormale student bent hier?" klonk zij, hierop moest hij kort even kijken maar de grijns kwam ook even snel weer terug op zijn gezicht. “Ik ben de nieuwe stagaïr vuur, Lavi. “ een goeie intro voor dit soort dingen, een visite kaartje. Het was iets wat hij nog niet eens had. Hij was daar not té nieuw voor. “Dus… Kan ik je helpen toevallig? Of ga je mee een drankje halen? Je… bent toch ouder dan toch?” Hij had al geleerd dat het uiterlijk niet alles vertelde… Zo bleek een 15 jarige eruit te zien als haast 18… Dingen konden zo confusing zijn!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: Ziva - A late night   ma feb 08 2016, 15:55

De brunette leunde achteruit tegen de rugleuning van haar stoel, terwijl haar helderblauwe ogen de man even geïnteresseerd aanstaarden toen ze hem bijna subtiel vroeg of hij geen normale student hier was. Natuurlijk wist ze dat hij geen student was hier op Starshine Academy, daar zag hij er net iets te volwassen voor uit, al was hij vast niet veel ouder dan zijzelf was. Misschien maar een paar jaar, gezien ze hem ergens rond de twintig inschatte, hooguit enkele jaren ouder dan dat. Zijn aanbod om haar te helpen als het kon, wuifde ze rustig met haar hand weg. ”Dat hoeft niet, ik kom er zelf wel uit.” Glimlachte ze, veel vriendelijker dan ze normaliter was. Ze kon immers niet altijd tegen iedereen zo humeurig zijn, dat bracht haar alleen maar vijanden en misschien had ze zo hier en daar ook een betrouwbare bondgenoot nodig. Iemand die haar wel vertrouwde – al zou ze zelf nooit iemand kunnen vertrouwen, volgens de brunette was de enige die ze kon vertrouwen, immers haarzelf. Lavi Bookman Mayer, zo stelde de roodharige man zich voor. Een naam die ze moest onthouden, hij kon misschien ooit nog van belang zijn. Voor een paar seconden bleef het stil aan haar kant toen hij vermelde dat hij de nieuwe stagiair vuurmagie was. Dus hij was het nieuwe hulpje van Savador? Hmn, interesting. Dat betekende dat Kaira weg was, ze had niet eens geweten van het vertrek. De vrouw had haar ergens wel aangestaan, omdat het een persoon had geleken die niet bespeeld kon worden door een man zoals Savador. Hoe dat zat met deze man, daar moest ze later nog over oordelen, wat ze wel wist, was dat ze hem te vriend moest houden. Ze kon niet beiden vuurmagie ‘leraren’ haten, niet waar? Ze glimlachte naar hem. ”Succes,” was het enige wat ze hem te melden had over zijn nieuwe positie, oh well, dat ging hij misschien ook nodig hebben. Razianen waren niet de meest makkelijke mensen om mee om te gaan, vooral omdat ze leerlingen zoals Drake Burned in hun klas hadden zitten. En leerlingen zoals zijzelf, maar dat wist Lavi nog niet – of Savador had al over haar zitten praten, maar vast niet, hij leek niets negatiefs te hebben gekoppeld aan haar naam. Anders zou hij haar niet meevragen om iets te gaan drinken, niet waar? Ze grinnikte zachtjes en knikte. ”Oh, ik ben oud genoeg om te drinken hoor, waar wil je heen?” Sprak ze, zelfverzekerd. Dat ze pas in November zeventien was geworden, liet ze er even buiten. Er werd toch niet zo heel streng gecontroleerd bij de cafés in de buurt, bovendien, ze had meer weg van iemand die al achttien was dan iemand die nog maar net zeventien was geworden.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deactivated person
-
-


PROFILENovice
Real Name : Deactivated
Posts : 265
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Ziva - A late night   zo maa 06 2016, 11:28

“Dat hoeft niet, ik kom er zelf wel uit.” Hij knikte erop, liet het bij haar besluit en zou in alle rust even wat rond gaan kijken. Tot het punt dat ze inderdaad zouden gaan lopen voor een drankje. Hij was blij dat ze er om wist te grinniken en niet de hersens uit hem sloeg. Een grote glimlach kwam op zijn gezicht terwijl hij naar haar keek.
Een enkele plek kwam in zijn gedachten, iets waardoor hij groots moest grijnzen. “Wat dacht je van de Bokkenburcht?” Zei hij en zou daarna al snel gaan opstaan, de stoel terug duwen waar het stond voordat hij het had omgedraaid en gedaan. “Wat denk je daarvan? Ik betaal.” Tsja… Hij kon moeilijk iemand jonger dan hem voor hem laten betalen toch? Daarna zou hij samen met Ziva die richting in gaan lopen. “Hoelang zit je hier al op school?” Hij wist niet meer of hij het eerder gevraagd had of niet… iets wat hem ook niet echt heel veel boeide op het moment. “So…. Do you go out often or..?” het was wat awkward voor hem… Normaal ging hij niet uit met… jongere mensjes..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: Ziva - A late night   zo maa 27 2016, 23:39

Na te hebben gemeld dat ze zijn hulp niet nodig had bij de lesstof die voor haar lag, had ze het boek dichtgeslagen en het in haar tas gestopt. De grote letters die duidelijk ‘Fire Magic’ afbeelden zouden kunnen zorgen voor een mogelijke gespreksstof en eigenlijk had ze nou niet bepaald veel zin om daarover te spreken. In ieder geval, niet over haar eigen vuurmagie, waarvan je op het moment best kon zeggen dat deze ‘niet aanwezig’ was. Ze was dan ook blij dat hij er tot nu toe niet verder op in was gegaan en het hele gedoe gewoon had weggewuifd toen hij had gevraagd of ze zin had om wat te gaan drinken. Het was al vrij laat en voor haar was het vrij ongewoon om rond dit tijdstip nog iets te gaan doen, vooral omdat de man voor haar eigenlijk een wildvreemde voor haar was. Het was dan ook waar dat nooit iemand haar had meegevraagd om iets te gaan drinken. Ten eerste was ze daar eigenlijk nog te jong voor, met haar zeventien jaar en ten tweede was ze nou niet bepaald het soort persoon dat je normaal als ‘toegankelijk’ kon aanzien. De roodharige man stelde voor om naar de Bokkenburcht te gaan, niet bepaald een plaats waar ze zo alleen naartoe zou gaan, maar ach, als hij daarheen wilde dan zou ze best met hem mee gaan. Misschien was het wel eens leuk; het was in ieder geval eens iets anders. Ze glimlachte naar hem en knikte, waarna ze zijn bewegingen rustig volgde en ook opstond. Hij stelde voor om ook voor haar te betalen, waarbij ze rustig haar schouders ophaalde. Dat was niet perse noodzakelijk, ze had genoeg geld om haar eigen drankje te betalen natuurlijk, maar als hij dat graag wilde dan ging ze daar niet tegen in.
Veel sprak de brunette niet, ze liet haar ogen even door de zaal gaan waarna ze deze weer op de man liet vallen. Terwijl hij zijn stoel omdraaide en netjes terug op de plaats zette, zoals het hoorde, leunde ze rustig tegen de tafel aan, afwachtend totdat hij richting de bokkenburcht zou lopen. Voorzichtig duwde ze zich af aan de tafel toen ze merkte dat hij richting de grote deuren liep, nam kort een paar vlotte stappen zodat ze ook daadwerkelijk naast hem kon lopen. Het duurde niet lang voordat ze een antwoord klaar had op zijn vraag, want het was nou niet bepaald een lastige vraag om te beantwoorden. ”Al sinds mijn twaalfde, dus.. vijf jaar nu, denk ik.” Sprak ze, eerst niet realiserend dat ze een foutje had gemaakt in haar zogenaamde leeftijd. Voor zover hij wist zou ze achttien moeten zijn, want ze had gezegd oud genoeg te zijn om te kunnen drinken, dus dat zou betekenen dat ze als ze vanaf haar twaalfde op deze school had gezeten, ze dus zes jaar op school zat. En niet vijf. Dom, dom, dom, herhaalde ze in haar hoofd, maar vanbuiten glimlachte ze alsof er helemaal niks aan de hand was. Waarom zou ze namelijk helemaal in paniek raken, wie weet boeide het antwoord hem helemaal niet eens en wilde hij gewoon maar een gesprek aangaan met haar. Ze kon altijd nog een smoes verzinnen voor waarom ze maar vijf jaar op deze school had gezeten, een jaar weggeweest, een jaar overgeslagen; ze kon zich hier heel makkelijk uitpraten. Maar voor nu deed ze dat niet, dan zou ze het alleen maar moeilijker voor haarzelf maken om haar leugen niet te laten doorschemeren.
Ze draaide haar hoofd kort richting hem en keek hem even vragend aan, waarna ze vervolgens lichtjes in de lach schoot. “That sounds like the worst pick-up line ever.” Merkte ze nonchalant op, een glimlach sierde haar gezicht, want ze kon er niks aan doen. Zachtjes schudde ze vervolgens haar hoofd. “Niet vaak, bijna nooit eigenlijk.” Was haar eerlijke antwoord, daarbij niet de reden meldend. Ze vond het helemaal niet erg uit te gaan of iets leuks te gaan doen, maar het waren de mensen en haar omgeving die het meestal voor haar verpestten. Ze had geen vrienden om mee te gaan, of althans, geen vrienden die ze randomly mee kon vragen om ergens naartoe te gaan – en zeg nou zelf, ze was nou niet bepaald dat soort persoon die zomaar een random vreemdeling ging vragen of deze ‘zin had om iets te gaan drinken’. ”Jij?” Besloot ze vervolgens maar te vragen, gewoon om het gesprek gaande te houden. Ze had immers niet heel veel gezegd de reis richting de Bokkenburcht.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Ziva - A late night   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Ziva - A late night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Late night stuDYING
» In the night, the stormy night away she'd fly...[&MinWoo]
» Woud spreuken opzoeken.
» Black night, Shining stars
» {Verhaallijn} One Stormy Night

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-