PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Sean Gaedenwold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jake
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Melle
Posts : 1412
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: Love is an emotion..and emotions can be turned off..

BerichtOnderwerp: Sean Gaedenwold   za dec 26 2015, 18:22

Naam: Sean
Volledige naam: Sean Edwuard Gaedenwold
Geslacht: Man
Geaardheid: Hetero
Leeftijd; 19 jaar
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Shadra, in de luxere wijken van de hoofdstad.
Afkomst: Volbloeds Shadraan
Soort magie: Duister
Dierlijke vorm: Laplanduil


Lengte: 1.77
Gewicht: 65 kg
Postuur: Wat tengere jongen, maar qua postuur goed gebouwd.
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Paars


Innerlijk:

Likes: Shadra, regen, piano spelen,
Dislikes: Novanen, onwetendheid, mensen die armen helpen
Karakter:
Beleefd: Omdat Sean van adel komt, is het hem uiteraard gekeerd beleefd te zijn tegen je medemens. Hij laat dan ook graag zijn manieren zien tegenover leraren en meisjes.
Berekenend: Doordat Sean veel gelezen heeft, is hij niet bepaald dom, en kan hij situaties altijd wel goed inschatten. Ook schat hij vaak mensen die hij tegenover zich heeft in. Hierdoor kan hij een beetje vermoeden met wat voor persoon hij te maken heeft.
Arrogant: Al sinds zijn geboorte is het hem geleerd dat arme mensen niet meer dan vuil zijn, dat onder je voeten kapot gestampt mag worden. Dit heeft gemaakt dat hij altijd wel neerkijkt op mensen die hij tegenover zich heeft. Hij is immers van adel, en zij niet.
Loyaal: Ondanks dit alles schuilt er ook nog wel iets goed in hem. Als je hem te vriend hebt, kun je altijd op hem rekenen. Dit, omdat hij ook geleerd heeft dat bondgenoten erg handig kunnen zijn.

Geschiedenis:

0-8
Sean was geboren op 21 december in een adellijk gezin, die woonde in de luxere wijken van Shadra. Teven was dit ook de dag van de winterzonnewende, de kortste dag van het jaar. Hierdoor waren er al grote verwachtingen van hem als duistere magiër. Op zijn 8ste bleek dat Sean hoogbegaafd was, wat zijn ouders overtuigde om hem van een privéleraar Dark Magic te krijgen. De leraar zelf wist echter nog niet zeker of Sean er klaar voor was gezien zijn leeftijd. "Ook al kan die jongen Shakespeare op de woord na quoten, dat hoeft nog niets te zeggen. Magie is iets heel anders dan al die andere standaard schoolvakken." dit was het argument van de leraar. Echter weerhield dit zijn ouders, blind van het talent dat hun jongen had, ervan om hun kind op te geven bij hem. Uiteindelijk stemde de ouders ermee in om het 2 jaar te verzetten. In deze twee jaar werd Sean klaar gestoomd voor zijn magieopleiding.

10-19
Twee jaar later begon de training. De eerste maanden gingen goed. Kleine Sean had al vrij snel de basisvaardigheden door en geen moeite met de theorie. Echter merkte de leraar ook kleine veranderingen in het gedrag van Sean. Hij wordt steeds happiger naar informatie, en leek steeds roekelozer te worden als ze een bepaalde spreuk oefende. Het leek wel alsof de magie Sean veranderde. Sean zelf vond het allemaal prima. Hij voelde zich helemaal in zijn element iedere keer als hij magie gebruikte. Toch besloot de leraar de lessen op zijn 19de te stoppen, nadat hij bijna de leraar en zichzelf had verwond. Sean zelf vond het onzin. "Het was een ongelukje! Echt waar!" Ongelukje of niet, het moest zowel de veiligheid van de leraar als de leerling niet in gevaar brengen. In zijn woede liep Sean weg van het grote huis van zijn ouders. De wereld in. Hij wist nog niet waar naar toe, in ieder geval weg van de leraar. Terwijl hij rende door de straten van de hoofdstad, besefte hij dat dit eigenlijk zijn eerste keer was dat hij zonder zijn ouders zich buiten het huis bevond. Hij stopte even en keek om zich heen. Het was nacht, en de straten waren eigenlijk bijna verlaten. Ook de huizen waren nu in zeer slechte staat. Hij was zijn woede blijkbaar naar 1 van de buiten wijken gerend. Toen keek hij omhoog. De volle maan was te zien. Hierna keek hij weer voor zich, en zag dat twee mannen op hem af kwamen lopen. Er waren even vonken in zijn handen te zien. "Zooo, en wat moet een rijk mormeltje als jij hier?" hoorde hij 1 van de mannen zeggen. Hij wist al dat dit geen goed teken was. Hij besloot niets te zeggen en gewoon door te lopen. "Zeg eens, waar gaat dat naar toe? voel je je soms te goed om tegen ons te praten HUH?" Bij het laatste woord schoot er een grijze vonk langs hem heen. Wat er daarna gebeurde wist hij niet meer. Een black out. Toen hij weer bijkwam, zag hij beide mannen bewusteloos op de grond liggen. Wat..wat wat is gebeurd? Toen keek hij naar zijn handen. Er waren nog kleine vonkjes te zien. Echter waren deze nu licht grijs..haast alsof het lichtmagie was. Maar het voelde niet zo aan..helemaal niet zelfs. Niet lang had hij er niet om over na te denken, want de wacht, op de hoogte gebracht door zijn bezorgde ouders, vonden de jongen al snel, en brachten hem weer naar huis. "Zie je, ik wist wel dat dit zou gebeuren...We stoppen er linea recta met je lessen!" Dit zei zijn leraar toen Sean het voorval vertelde. Zijn ouders begrepen niet waar de leraar zich zo druk om maakte, en probeerde deze nog om te praten. Echter was dit nu niet meer haalbaar. Sean's ouders gingen dus opnieuw opzoek naar een geschikte magieopleiding voor Sean. Zo kwamen ze op Starshine terecht, en zonder verder te kijken, werd Sean gelijk naar deze school toe gestuurd.

_________________
Back yet again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Sean Gaedenwold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Dark Magicians-