PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Thank you for the Magic you've given

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Thank you for the Magic you've given    vr dec 18 2015, 15:27

Hoi allemaal :3

Ik hang hier nu al een tijdje rond zoals de meeste wel weten ;P en ik heb er nog steeds enorm plezier van om hier mijn ei kwijt te kunnen met schrijven. En ik ben er zeker van dat een hele hoop van jullie het daarmee eens zijn. SSA blijft een plek van eigen gemaakte magie onderling. Van zelf bedachte personages en verhaallijnen en randomly samenkomsten die tot de leukste dingen en verhalen en connecties kunnen leiden. In RPG én in real life. En ik ben daar super blij mee.

Maar ik vind dat het nu echt tijd word voor ons (de leden) om eindelijk eens dankje wel te zeggen tegen de personen die dit allemaal voor ons mogelijk maken. Noah en Linima. Er wordt harstikke hard gewerkt voor SSA om ons, en hopelijk toekomstige leden, dat plezier te geven. SSA bestaat al 6 jaar en dat is niet voor niets. Daarom heb ik dit topic geopend zodat wij (alle leden) ons dankbaarheid kunnen uiten naar onze geweldige admins die naast hun drukke leven zoveel tijd in SSA en ons willen steken.Lieve Noah en Linima,

Ik ben jullie twee super dankbaar! Jump Het is altijd weer een plezier om rond te schrijven op dit geweldige en unieke concept van een forum. De uitgebreidheid en compleetheid van het forum, van de prachtige magische lay-out tot de awesome in elkaar gezette Kovomakian library (wat ik echt top bedacht vind en heel goed bij SSA vind passen), maakt het voor een hoop leden zo makkelijk om hier met plezier te schrijven. Voor mij in iedergeval wel Very Happy. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor de tijd en werk die jullie erin steken en de moeilijke taak die jullie op willen nemen om admin te zijn van deze grote en veelzijdige community. En natuurlijk alle leuke topics die we samen schrijven :smuch: Zonder jullie twee was er geen SSA.  Jullie hebben beide super awesome personages waar ik nog lang van hoop te mogen genieten. En jullie verdienen een hele hoop meer waardering dan er gegeven wordt.

Onwijs veel bedankt voor alle magie die jullie mij hebben gebracht. Ik hou van jullie beide en hoop nog lang met jullie te mogen schrijven op dit geweldige forum! Woot!
You guys are spreading the magic since 2009
Thank you :smuch:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Thank you for the Magic you've given    vr dec 18 2015, 16:24

Hello hello,

Hiermee wil ik ook mijn bedankje geven aan onze twee fantastische admins die ons in 2009 met open armen hebben ontvangen toen de RPG openging en we zijn nu ondertussen al zes jaar verder! De tijd vliegt als je fun hebt zeggen ze dan wel eens. SSA is voor zovele onder ons een thuis en een moment om samen te kunnen schrijven en onze karakters door een helse hoop drama te sleuren. Ik ben jullie zo dankbaar voor de site op poten te kunnen houden wat jullie geweldig doen zeker omdat jullie maar met twee zijn. Ook ben ik jullie zo dankbaar dat ik als editor van de site mijn eigen bijdrage kan leveren aan de community en zo jullie taak qua sliders maken ook een beetje op mij kan nemen. I really am proud of you guys and I love you both! :smuch:

Thank you very much for spreading the magic to us since 2009! Woot!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: Thank you for the Magic you've given    vr dec 18 2015, 19:45

Hallo lieve vrienden
Leuk idee Maaike, om een bedank topic te openen <3

Ik wil zoals bedoelt in dit topic Linima en Noah inderdaad met heel mijn hart bedanken voor hun harde en intensieve werk voor de site. Het is ongelofelijk hoe professioneel de boel er hier altijd uit ziet. Maar ik wil jullie allemaal eigenlijk ook bedanken. SSA zou niet zo super leuk en gezellig zijn zonder al de lieve mensen die er aan mee werken. We zijn ondertussen bevriende schrijvers en onze characters hebben allemaal hun eigen rol in dit eeuwig durende verhaal, wat dus inderdaad al 6 jaar mag duren. Wanneer ik de tijd vind geniet ik van het schrijven en het ontwikkelen van mijn eigen characters maar ook het zien van de andere is een lust voor het oog. Ik hoop van harte dat SSA lang zal bestaan. Zo lang dat als wij straks volwassen op de bank zitten met of zonder kinderen, hier nog altijd vriendschappen worden gesloten. Een plek om thuis te komen na de hedendaagse stress. Ik vind het altijd bijzonder, want veel mensen van onze leeftijd groep vertoeven hun tijd op de pc meestal op Facebook en ook velen aan games. Ik heb altijd het gevoel dat met RPG en daarbij SSA wij met z'n allen iets extra speciaals binnen hand bereik hebben. Een eigen soort wereld waar we op onze manier vreselijk creatief kunnen zijn. Het motiveert me om door te blijven schrijven en ik dank jullie daar aan. Met dit bericht wil ik ook iedereen hele fijne kerst dagen wensen en een geweldig nieuwjaar! Dat er maar vele SSA jaren bij mogen komen.

Knuf, Moon

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tári
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Betsie
Posts : 4694
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister
Klas:
Partner: Life. It singularly fails to reward good intensions

BerichtOnderwerp: Re: Thank you for the Magic you've given    vr dec 18 2015, 20:07

Haihai,

Ik denk inderdaad dat we allemaal heel dankbaar zijn voor het harde werk dat er geleverd wordt om zo iets geweldigs neer te zetten. Het is goed dat het nu eens openlijk gewaardeerd wordt!
Toen ik hier voor het eerst kwam was ik niet helemaal zeker of dit helemaal mijn ding zou zijn. Het heeft me dan ook twee maanden gekost voordat ik besloot om me hier te registreren en god wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt. Schrijven is iets wat ik altijd leuk heb gevonden, maar ik ben zelden een site tegen gekomen waar ik me zo op mijn gemak voelde. Als je hulp nodig hebt kan je die ook verwachten en dat geeft een goed gevoel. Het zorgt ervoor dat je niet bang bent om een vraag te stellen als je iets niet helemaal begrijpt.
Behalve de sfeer en het schrijven heb ik hier een aantal geweldige mensen ontmoet die ik anders waarschijnlijk nooit gesproken had. Mensen die ik echt als hele goede vrienden beschouw. Ik heb hier niet alleen nieuwe mensen leren kennen, maar het heeft mij als persoon ook geholpen mezelf beter te leren kennen. SSA heeft me door verschillende periode in mijn leven geholpen die alles behalve makkelijk waren en daar ben ik iedereen hier heel erg dankbaar voor.
Dit hier voelt als mijn thuis en zelfs als ik in bepaalde periodes niet de kans heb gehad om online te komen wegens omstandigheden en misschien heel soms zelfs overwogen heb te stoppen, kom ik toch elke keer weer terug en vraag ik mezelf af wat nou precies de reden is dat ik wilde stoppen, maar dan blijkt er geen te zijn. En dit komt allemaal door de geweldige sfeer, de mensen en de organisatie die hier te vinden is.
Echt ontzettend bedankt dat jullie dit nog altijd zo goed doen en er nog steeds zoveel werk in stoppen, Noah en Linima, het wordt echt enorm gewaardeerd. Die magie verricht wonderen Jump

_________________
 photo Tari_OS_15.3_zpscu8zihsh.png
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kraven
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 1316
Points : 108
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and fire
Klas: Dark Magic
Partner: If i can fit in your life as i am?

BerichtOnderwerp: Re: Thank you for the Magic you've given    za dec 19 2015, 19:51

Ik kan het niet met zon mooi verhaal vertellen, maar misschien zegt dit nummer je genoeg. Thank you very much

_________________
Theme
voice

Strider:
 

Stampit:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: Thank you for the Magic you've given    zo dec 20 2015, 09:41

Wow het is zo nice om dit te lezen!
De afgelopen dagen was ik wat ziekig, mijn excuses voor de late reactie. In alle eerlijkheid voelde ik me soms net een robot die veel gaf en weinig kreeg tot het uitputtende aan toe, een aantal blinde mensen (waar ik nu gelukkig niets meer mee te maken heb!) hebben zichzelf in de vingers gesneden door een mes in m'n rug te steken in een failed attempt om me omlaag te halen (jammer voor ze :3 je hebt een geweldige vriend aan me en ik ga voor de juiste personen door het vuur), en SSA heeft in het verleden meer dan eens een downfall gekend door kinderachtig kuddegedrag - maar alas, dit maakt het helemaal goed en de rest van al die naar hier gebrachte negativiteit wuiven we mooi weg, want dit is uiteindelijk waar het om gaat, no? De huidige community, en de lieve mensen die ik hier heb leren kennen die altijd paraat voor me staan zijn een weerspiegeling van het gezellige forum dat écht SSA is. Wetende dat het een plaats is waar je uiteindelijk toch altijd weer terugkomt. Dit is m'n plek die ik niet op andere fora kan vinden, en wat een fijne plek om te zijn. Het is als een grote journey die nog steeds gaande is.

Ik wil jullie ook stuk voor stuk bedanken dat het niet uitmaakt of je een dag of een paar dagen niet kijkt, en men hier toch vaak bommen van creativiteit neer blijft droppen. Misschien mag niet iedereen me even goed, of misschien is dat louter omdat er niet een goed beeld van me is doordat ik niet zo verschrikkelijk sociaal ben, of druk ben en niet altijd even goed de tijd heb; maar je mag altijd, altijd bij me terecht als je behoefte hebt aan een digitale schouder om op uit te huilen. Als ik mag zeggen wat ik wil geloven, dan is zes jaar nog maar het begin van deze veilige haven.
Verhalen zijn de hospitalen voor de geest, en een korte adempauze van alles dat je tegenwerkt buiten de deur. Ik ben trots dat ik samen met Lin nog steeds de eer op me mag nemen om jullie dat te bieden.
Keep the magic going!

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Thank you for the Magic you've given    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Thank you for the Magic you've given

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Chatzone-