PortalIndexYou are like a brother to me // Zack HpD5UwnYou are like a brother to me // Zack 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 You are like a brother to me // Zack

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cyllae
.
.
Cyllae

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ノ┬─┬ノ ︵ ( \o°o)\
Posts : 395
Points : 15
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Master Julius
Partner: You are cute, can I keep you?

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimedi nov 24 2015, 20:03

Het zat haar vandaag niet mee, ze was moeizaam wakker geworden, had bed-hair wat ze haast niet goed kreeg. Nippy die met een boek aan het spelen was en een prank was op haar uit gezet. De eerste paar dingen waren wel snel opgelost, gewoon een staart in, Nippy te slim af zijn, maar het zoeken naar haar spullen… zou nog aardige tijd vergen.

Daar liep ze nu door de gangen op haar gympen die ze ondertussen al gevonden had. Verder liep ze in haar badpak van wegen het zwemmen en een handdoekje rond haar heen gevouwen. Ze wist niet eens wie deze grap had uitgehaald met haar, maar blij was ze alles behalve. Eindelijk had ze haar tas gevonden met een shirt erin, nu ging de middagbel. De bel die voor haar nu gevreesd was. ‘Waarom.’ Dacht ze terwijl ze er zo bij stond. Iedereen die de gang op kwam ging rond haar heen staan. Ze was het lachertje van de dag, iedereen lachte haar uit en wees naar haar en Syo voelde zich alleen maar ellendiger worden. Ze beet op haar lip tranen liepen over haar wangen en ze duwde mensen aan de kant om erdoor te komen. Het eerste gebied wat ze tegen kwam, ging ze ook snel in om te verstoppen. Nippy, haar hondje, had haar al snel gevonden in de bibliotheek en bleef bij haar. Ze bleef verstopt tot ruim een kwartier na de les bel weer was gegaan. Voordat ze verder zocht maar dit keer met NIppy’s hulp.
’s Avonds laat lag ze pas een keer op bed en dat voelde goed, ze had al haar spullen inmiddels weer gevonden en de dag soort van overleefd. Al had ze nu al verwacht dat ze enige problemen zou gaan krijgen, want ze had vandaag een paar lessen niet kunnen volgen.

Haar alarm ging iets eerder dan normaal, ze had zich helemaal opgefrist. aangekleed en ook voor gezorgd dat ze helemaal klaarstond voor vandaag. ‘Hmm..’ klonk ze en dacht kort na ging daarbij haar tas door voor haar boeken en andere spullen. “Yup, ik heb alles. Nippy, blijf jij hier?” Het trouwe viervoetertje ging op haar bed liggen als een teken dat hij zou blijven. In de les maakte ze weer zoals gewoonlijk veel aantekeningen, maar na deze les werd ze staande gehouden door een groep meiden van de klas. De een stond meer naar voren toe, deze was klaarblijkelijk de leider van deze mensen. Ze hadden wat woorden wisselingen maar uiteindelijk leek het erop dat Syo erg van streek van was geraakt. Ze wilde niet dat iemand haar nu nog zo zou zien na gister, van streek en met rode puffy ogen dat ze altijd van de tranen kreeg.
Na de lessen zou ze naar haar plekje gaan, zo zat ze tussen de gesteentes, bosjes en bomen van de Ruines. Met haar knieën hoog opgetrokken zat ze met haar rug tegen de stenen aan. Zachtjes snikte ze terwijl ze met een stok figuurtjes in de grond aan het tekenen was.

Occ;; Sorry voor deze flup starter. #Anne

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Zack
.
.
Zack

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimevr nov 27 2015, 14:18

Met een eeuwige frons was hij opgestaan en geeuwde hij luid terwijl de zon langzaamaan door zijn gordijnen begon te schijnen. Met slaapdronken ogen richting de raam gericht stond hij recht en wandelde hij sloom naar het raam op de gordijnen opzij te schuiven. Hij had een vreselijke nacht achter de rug en hij strekte zichzelf waarbij een aantal gewrichten nijdig begonnen te kraken. Een diepe zucht slaakte hij terwijl hij als ochtendritueel het lengteportret van Rhine aanraakte. De jongen was twaalf centimeter gegroeid sinds dat portret, hij moest schamper lachen terwijl hij zijn hoofd tegen de muur drukte en de herinnering aan Rhine terugduwde en besloot zichzelf aan te kleden in een simpel shirt met daarover een zwarte vest, een jeansbroek, zijn zwarte botinnen en hij kon vertrekken eenmaal hij zijn tas had gemaakt. Nogmaals wreef hij door zijn ogen, uiterst vermoeid en in een niet al te best humeur. Langzaam verliet hij zijn kamer en ging hij door naar de les, hij had nog genoeg tijd om naar de les te raken. Maar zodra hij voorbij een van de klaslokalen kwam, was een blonde meid een discussie aangegaan. Ze bleek erg van streek, wat opleverde dat Zack begon te fronsen en naar de meiden toeliep, die hem kende, natuurlijk, want wie kende hem nu niet? De reus van 2 meter die blijkbaar als aantrekkelijk werd gezien door 80% van de vrouwelijke leerlingen hier. Natuurlijk had hij gevraagd wat er was gebeurd, kreeg hij antwoord en had hij deze meiden in zijn moedertaal, duits, uitgescholden met een verhoffen stem die hen stomverbaasd achterliet.

Hij rende de richting uit waarnaar het meisje was gelopen en had haar eindelijk in het vizier gekregen, ze was naar de ruines gelopen en hij ging achter haar aan om dan halt te houden toen hij haar hoorde snikken. Hij knielde naast haar neer, zette zich langzaamaan neer. "Ik denk niet dat ze je nog gaan lastigvallen," begon hij te spreken, zijn blauwe ogen gericht op de tekening die ze aan het maken was met een stok op de grond. "Ik heb ze op hun plaats gezet. Gaat het een beetje?" vroeg hij op een zachte toon terwijl hij zijn blik op haar richtte terwijl hij een lichte frons op zijn gelaat had, ze snikte, ze huilde en hij deed gewoon wat hij voelde wat juist was, hij omhelsde haar en trok haar zonder enig woord dicht tegen zich aan. Zijn rechterhand wreef kalmerend over haar rug. "Wat is er gebeurd exact?" vroeg hij hierna, haar nog steeds in die omhelzing houdende.

_________________
You are like a brother to me // Zack WlFZ2fm
Terug naar boven Ga naar beneden
Cyllae
.
.
Cyllae

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ノ┬─┬ノ ︵ ( \o°o)\
Posts : 395
Points : 15
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Master Julius
Partner: You are cute, can I keep you?

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimedo dec 03 2015, 10:09

Ze voelde zich ellendig en wilde niets meer doen. Zo was ze zo veel mogelijk bezig met het vergeten van wat er gebuerd was. Maar de poppetjes en figuurtjes die ze onbewust tekende hielpen er dan ook niet gheel bij. Een daarvan was een meisje en de andere waren van de spulletjes die ze kwijt was geraakt. Ook stonden er gewone prul dingetjes op de grond getekend.

Ze had het telaat door dat iemand dichterbij was gekomen. Laat staan dat deze jongeheer zo dichtbij was bij haar. “Hnn..” Klonk ze kort en keek hem geschrokken aan, maar dat de jonge ineens zo dichtbij haar zat… zag ze al geheel niet aankomen. Zijn eerste vraag luide als; Ik denk niet dat ze je nog gaan lastigvallen, Ik heb ze op hun plaats gezet. Gaat het een beetje? Ze keek naar beneden toe en beet zacht op haar lip. Ze was onzeker of ze wel of niet moest vertellen aan een wild vreemd persoon… “Ik..” Begon ze met haar zin, maar werd verast door de spontane knuffel. Ze kneep haar ogen dicht waardoor er tranen naar beden vielen. Langzaam verplaatste haar armen rond hem en kneep zacht met haar handen in de kledingstof van hem. Ze kon het niet goed inhouden en huilde zacht in zijn armen. Ze bleef zo even zitten, haarzelf rustiger laten worden waarna ze zich zou willen verplaatsen door zijwaards tegen hem te gaan zitten. Wel probeerde ze in de knuffel te blijven.

Ze haalde een paar keer diep adem voordat ze begon met het uitleggen van haar verhaal. “Gisteren…. Z..ze hebben alles verstopt… Mijn… kleding, boeken… Ik moest alles weer zoeken.. Zelfs mijn sleutels voor mijn kamer..” Ze snikte kort meer waarna ze toch even wat fronsde. “ Ik… moest lopen… lopen…. Z…ze hadden… foto’s..” Klonk ze en ze kneep haar handen wat meer dicht. “Ze…. Zouden… me…. Gaan blackmailen..” De laatste woorden piepte ze eruit waardoor je het maar net aan kon horen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Zack
.
.
Zack

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimedi dec 08 2015, 11:54

Nadat hij de woordwisseling met de barbietrutjes achter de rug had gehad en hij voor de eerste echte maal in publiek zijn stem had verhoffen, was hij achter het meisje aan gegaan dat rennend was weggelopen. Het was haast normaal dat hij haar sneller had gevonden dan dat hij eerst had gedacht, want hij had langere benen en was over het algemeen groter dan de rest. Bij de ruïnes was ze gaan zitten, achter een steen al huilend. Zack had een tel of twee gewacht voor hij naast haar ging zitten en haar meteen in zijn welbekende omhelzing nam. Natuurlijk was deze niet strak, of hij zou haar nog pletten. Hij wilde haar gewoon laten weten dat ze niet alleen op de wereld was en dat er wel altijd iemand zou zijn om haar rechtovereind te houden. Het meisje had hem eerder nog geschrokken gekeken, maar daar had hij werkelijk niet op gelet. Haar zin was afgekapt door zijn omhelzing, maar ze kreeg zo wel genoeg tijd om te spreken, want hij voelde zijn shirt nat worden door haar tranen en hoe ze zich aan hem vastklampte, om de tranen er uit te laten. Het was fijn om te zien dat sommige mensen er nog wel toe in staat waren om zo te huilen bij een wildvreemde of gewoon in het algemeen. Zack was daartoe niet meer in staat, hij was emotioneel enorm leeg en mensen troosten was één van de dingen waar hij nog wel opzich degelijk was, dus dat was zijn rol nu ongeveer op dit moment.

Het meisje leek diep adem te halen, ze had zich willen verplaatsen en hij stond dat toe zodat ze nu naast hem weer zat. Ze begon haar verhaal uit te leggen: “Gisteren…. Z..ze hebben alles verstopt… Mijn… kleding, boeken… Ik moest alles weer zoeken.. Zelfs mijn sleutels voor mijn kamer..” Ze snikte kort meer waarna ze toch even wat fronsde. “ Ik… moest lopen… lopen…. Z…ze hadden… foto’s..” Zack bleef luisteren en begon met de seconde meer te fronsen. Waarom hadden ze foto's? Waarvoor? “Ze…. Zouden… me…. Gaan blackmailen..”
Wat? Zijn frons werd dieper en zijn blik was op haar gericht terwijl ze dat zei. "Waarom moeten ze gaan blackmailen? Heb je enig idee wat ertoe heeft geleid dat ze zich zo laag hebben laten zakken?" Zijn ene arm lag nog om haar heen en hij wreef over haar schouder. "Als we dat weten, dan weet ik waarvoor we moeten oppassen," sprak hij zachtjes terwijl hij zijn ijsblauwe ogen op haar richtte. "Ik denk wel dat je me kent, ik ben een van de oudere leerlingen hier en niet te missen," sprak hij met een korte lach. "Zack is de naam, aangenaam."

_________________
You are like a brother to me // Zack WlFZ2fm
Terug naar boven Ga naar beneden
Cyllae
.
.
Cyllae

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ノ┬─┬ノ ︵ ( \o°o)\
Posts : 395
Points : 15
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Master Julius
Partner: You are cute, can I keep you?

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimeza dec 12 2015, 10:08

Ze had haar verhaal snikkend en al gedaan, ze was toch al niet zeker van haar zaak meer. Maar ze vertrouwede deze persoon door haar hart te kunnen luchten voor een keer in een lange periode. "Waarom moeten ze gaan blackmailen? Heb je enig idee wat ertoe heeft geleid dat ze zich zo laag hebben laten zakken?" Waren zijn woorden na haar verhaal. Daar had ze helaas geen antwoord op, dus beantwoorde ze met haar schouders kort omhoog trekken. "Weet ik niet." Zei ze erbij, hij leek erop te willen weten want hij wou meer op zijn hoede zijn. Toch wist ze het antwoord er echt niet op en trok haar schouders weer op. Ze was nog geen week nieuw hier, wat ze nu al verkeerd gedaan kon hebben wist ze niet.

"Syo.. Mijn naam is Syo Kursair. ook .. leuk je te ontmoeten. " Zei ze en keek hem kort aan. daarna duwde ze zichzelf weer tegen hem aan. Ze werd zo langzamerhand rustiger. "Spijt me.. maar ik weet echt niet waardoor dit nu allemaal gebeurd. Ik ben nog maar een week nieuw hier op school. " Klonk ze, maar misschien waren het haar cijfers, haar manier van communiceren naar anderen, gebaren en lichaamstaal gebruiken tijdens het praten. Wie wist het. "Zullen... we anders wat te drinken halen..?" vroeg ze maar om even van gedachten af te gaan zetten.

Occ;; sorry zo klein Dx

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Zack
.
.
Zack

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimevr jan 01 2016, 15:37

Het meisje vertelde haar verhaal terwijl dikke tranen over haar wangen rolden. Eigenlijk wist hij niet zo goed raad met het meisje hier, dus hij bleef haar in een omhelzing houden, een halve toch. Hij vroeg zich af waarom ze haar zouden gaan blackmailen, want hij zag de essentie er niet in, dus hij vroeg ook of ze wist wat hun rede was. Op een troostende manier wreef hij met zijn hand over haar schouder in de hoop dat ze nu wat kalmer was, want dat was de voornaamste reden dat hij achter haar aan gegaan was. Hij stelde zich voor, want misschien was dat wel een leuk weetje als je wist wat de naam was van diegene die je net nog aan het troosten was. "Syo.. Mijn naam is Syo Kursair. ook .. leuk je te ontmoeten. " Zei ze en keek hem kort aan. daarna duwde ze zichzelf weer tegen hem aan. Hij sloeg gewoon zijn armen weer geruststellend om haar heen sinds het haar echt leek te kalmeren en dat was mooi om te zien. Mensen helpen was altijd wel iets wat hij graag deed omdat het hemzelf ook vrolijk leek te maken als hij goede resultaten kreeg. "Spijt me.. maar ik weet echt niet waardoor dit nu allemaal gebeurd. Ik ben nog maar een week nieuw hier op school. " Hij knikte begrijpend en toen ze vroeg om wat drinken te gaan halen, nam hij zijn tas beet en haalde hij er een flesje water uit wat hij overhandigde aan Syo. “Misschien helpt dit al wat tegen een schorre keel. Ik weet wel dat ze nogal snel verkiezen om de slimmeren te pesten omdat ze zelf geen goede punten weten te halen op school. Misschien ligt het daar aan?” vroeg hij haar terwijl hij haar aankeek. “Maar je moet je er je echt geen zorgen om maken, want dat betekend alleen maar dat jij beter bent dan hen oke?” een kleine glimlach sierde zijn gezicht en afwachtend keek hij haar aan en wreef hij met zijn hand door haar haren. “Gaat het weer een beetje met je?”

_________________
You are like a brother to me // Zack WlFZ2fm
Terug naar boven Ga naar beneden
Cyllae
.
.
Cyllae

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ノ┬─┬ノ ︵ ( \o°o)\
Posts : 395
Points : 15
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Master Julius
Partner: You are cute, can I keep you?

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimeza feb 06 2016, 10:27

Eerst haast ontroostbaar, maar ondertussen zat ez bij hem al een stuk rustiger. Ze wist niet goed hoe, wat, maar het werkte. "Zullen... we anders wat te drinken halen..?" haar gedachten verzetten, was iets wat ze even graag wou. Aan iets anders denken dat waar ze het zojuist over gehad hadden. Toen Zack iets pakte bewoog ze wel iets mee door zijn bewegingen. Ze had het niet zien aan komen en had erdoor wat grote ogen.
Het was een lief heel lief gebaar van hem. Ze pakte het flesje ook over. “Bedankt, echt waar.” Zei ze, nog iets hees van het huilen van ervoor wat ook door het water drinken en de warmte van de ander nog minder werd tot het stopte. Ik weet wel dat ze nogal snel verkiezen om de slimmeren te pesten omdat ze zelf geen goede punten weten te halen op school. Misschien ligt het daar aan?” Even dacht ze erover na, ja… Ze liep al snel bij met haar huiswerk en zelfs ietsjes voor. Haar cijfers lagen net hoger dan het gemiddelde van haar klas.. Een kleine frons kwam erbij toen ze erover dacht en nog een slokje water nam. “Maar je moet je er je echt geen zorgen om maken, want dat betekend alleen maar dat jij beter bent dan hen oke?” Ze zei misschien niets, maar ze knikte wel zachtjes en keek al naar het flesje met een kleine glimlachje. Het was misschien niet veel, maar het was wel al iets. “Gaat het weer een beetje met je?” Ze keek hierdoor weer op naar hem en probeerde een wat grotere glimlach te geven. “Ja.. Het gaat weer wat, bedankt. Echt waar.” Zei ze en hield het kleine glimlachje weer op der gezicht. “Dat wat je eerder zei… Over dat het misschien lag aan het feit dat ik goeie punten haalde… Ik was zelf aardig snel bij met het huiswerk en lig sinds die tijd iets voor waardoor mijn gemiddelde ook wat hoger ligt.. “ Nu hij het zo eerder zei, dacht zij ook hierdoor dat het daaraan lag. “Bedankt dat je voor mij op kwam en bij me bleef… Sorry… dat ik een Cry-baby leek though… Zullen we opnieuw beginnen?” klonk ze, toch nog wel rode puffy oogjes van het huilen, rode wangetjes maar ze stond wel weer rustig op, het flesje altijd nog in haar hand. Ze hield een hand uit naar hem. “Cyllae Kursair. Nice to meet you.” Sprak ze het laatste deel novaans en gaf een iets grotere glimlach. Ja.. door hem was ze wel weer gekalmeerd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Zack
.
.
Zack

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimevr feb 26 2016, 15:12

Zack voelde hoe het meisje in zijn omhelzing al rustiger werd en dat puur omdat ze minder huilde en dat was iets goeds in zijn ogen. Toen ze vroeg om wat te drinken had hij haar meteen voorzien van water. Normaal was het zijn water geweest voor na het sporten, maar sporten zou voor later zijn, dus hij had alle tijd van de wereld om gewoon een nieuw flesje water te fixen. “Bedankt, echt waar.” Zei ze, nog iets hees van het huilen en zijn ijsblauwe ogen keken naar elke beweging die ze maakte tijdens het drinken. Hij probeerde een uitleg te geven aan waarom ze misschien gepest kon worden en dat ze zich geen zorgen hoefde te maken zolang ze maar wist dat ze beter was dan hen. Dat was het belangrijkste in zijn ogen. “Gaat het weer een beetje met je?” vroeg Zack haar tenslotte, in de hoop dat ze zich al stukken beter voelde, want dat was immers waarvoor hij ging. . “Ja.. Het gaat weer wat, bedankt. Echt waar.” Zei ze en hield het kleine glimlachje weer op der gezicht en ook Zack bracht een kleine glimlach op zijn eerder fronsende gelaat. “Dat wat je eerder zei… Over dat het misschien lag aan het feit dat ik goeie punten haalde… Ik was zelf aardig snel bij met het huiswerk en lig sinds die tijd iets voor waardoor mijn gemiddelde ook wat hoger ligt.. “ De zwartharige jongen knikte en liet haar langzaam los uit de knuffel en wreef door zijn haar. “Bedankt dat je voor mij op kwam en bij me bleef… Sorry… dat ik een Cry-baby leek though… Zullen we opnieuw beginnen?” vroeg ze en hij schudde zijn hoofd al lichtjes grijnzend. “Cyllae Kursair,” stelde ze zich voor en hij glimlachte kort. “Geen nood aan overnieuw beginnen. Ik huil ook, huilen is normaal. Zackary Acciaio is de naam, maar ik prefereer Zack. Heb het niet zo op mijn volledige naam.” Het feit dat hij zijn volledige naam uitsprak was al een groot iets. Het verbaasde hem zelfs dat hij het zei. Zijn ijsblauwe ogen waren op haar gericht. “Het feit dat jij je emoties zo openlijk uit is voor mij al een teken dat je sterk bent.” Hij knikte haar bemoedigend toe en schonk haar een glimlach. “Mijn punten liggen ook hoger dan de rest, maar ik zie er een.. stuk enger uit, misschien daarom dat ze mij niets doen,” sprak hij met een schaapachtige grijns om dan zijn blik te richten op de lucht die hem altijd al op de een of andere manier fascineerde.

_________________
You are like a brother to me // Zack WlFZ2fm
Terug naar boven Ga naar beneden
Cyllae
.
.
Cyllae

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : ノ┬─┬ノ ︵ ( \o°o)\
Posts : 395
Points : 15
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Master Julius
Partner: You are cute, can I keep you?

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimedi maa 08 2016, 16:58

“het feit dat jij je emoties zo opelijk uit is voor mij al een teken dat je sterk bent. “ Even stond ze verbaasd naar hem te kijken. Zij en sterk? Dat was ze alles behalve. “D-dat ben ik niet..” Zei ze daarna weer zachtjes en keek toch wat peinzend naar beneden toe. “Mijn punten liggen ook hoger dan de rest, maar ik zie er een.. stuk enger uit, misschien daarom dat ze mij niets doen.” Ergens hoorde ze het schaapachtige. Even wist ze niet wat het beste was, naar beneden kijken omhoog naar hem of even ogen sluiten. Ze was weer even van haar stuk… emotioneel okay? Nu op moment niet.. Ze voelde zich ergens wat leeg… “je bent wel lief… misschien wel… 3 koppen groter… maar je bent hartstikke aardig.” Zei ze zachtjes, het precieze verschil wist ze ook niet tussen hun. “Maar… ik ben niet sterk… echt niet.” Zei ze daarna, een punt willen maken. Nu pas keek ze op naar hem en keek daarna ook naar de lucht boven hun. “Huh? Is er iets?” Sprak ze daarna even meer verward dan net, ze zag wel een paar wolken, maar verder was het blauw met rood aan het kleuren. Het werd al snel laat kreeg ze door. “A-ah…. Komen we zo niet in de problemen?” Vroeg ze daarna aan hem en beet zachtjes op haar lip. Ze was bang om in de eerste maand hier al regels te verbreken, maar ze wist niets zeker hier op deze school.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Zack
.
.
Zack

You are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitimedo maa 17 2016, 13:08

Het feit dat ze zo openlijk haar emoties kon uiten, was een teken ervan dat ze sterk was, een meid die wist dat ze bij de juiste personen gewoon zichzelf kon zijn zonder dat er iemand vreemd zou bij gaan opkijken. Bij jongens leek dat er al minder sterk in te zitten. Jongens hoorden niet te huilen, hoorden geen emoties te tonen buiten diegenen die je er niet kwetsbaar uit lieten zien. Het was lastig om een jongen te zijn bleek maar zo. Als je niet genoeg emotie toonde volgens een meisje was je harteloos of een klootzak en als je er te veel toonde was je een watje. Zack wist zelf niet eens goed wat hij moest tonen en wat niet, dus zijn expressie bleef op neutraal staan, wat er stiekem uitzag alsof hij een slecht humeur had. Cyllae foeterde over het feit dat ze niet sterk was maar volgens hem had ze het gewoon nog niet door hoe sterk ze werkelijk was mentaal. “Je bent wel lief… misschien wel… 3 koppen groter… maar je bent hartstikke aardig.” Zei ze zachtjes en Zack hoopte vurig dat Doffy haar niets zou aandoen, dat hij zich nooit in haar buurt waagde om hem te proberen te kwellen. Het was hem al eens een keer eerder gelukt met Raaf, hij ging het niet nog eens laten gebeuren. Zijn blik was ondertussen naar de horizon gegleden die langzamerhand roze begon te kleuren. Het werd laat. “Maar… ik ben niet sterk… echt niet.” Zack liet het erbij, als ze dacht dat ze niet sterk was, dan mocht ze dat denken, hij ging er geen discussie van maken, daar was hij iets te emotioneel done voor. “Huh? Is er iets?” vroeg ze en hij richtte zijn vinger op de rozegekleurde wolken. “A-ah…. Komen we zo niet in de problemen?”
Zack haalde zijn schouders op. “Savador doet me niets, maar laten we maar gaan, ik moet nog een hoop gaan studeren. We zitten op dezelfde etage geloof ik dus we kunnen eventueel wel er samen heen wandelen als je wilt?” zijn blauwe ogen richtten zich op Cyllae terwijl hij opstond en haar zijn hand toestak om haar recht te helpen.

//Als je er niets mee kan, hoor ik het wel :3

_________________
You are like a brother to me // Zack WlFZ2fm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudYou are like a brother to me // Zack UTL8oxA PROFILE
You are like a brother to me // Zack UTL8oxA MAGICIAN

You are like a brother to me // Zack Empty
BerichtOnderwerp: Re: You are like a brother to me // Zack   You are like a brother to me // Zack Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

You are like a brother to me // Zack

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Old Ruins-