PortalIndexSoul 'Eater' Evans HpD5UwnSoul 'Eater' Evans 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Soul 'Eater' Evans

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soul
.
.
Soul

Soul 'Eater' Evans UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 1116
Soul 'Eater' Evans UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Nova/Light - Shadra/Dark
Klas: Fifth Class
Partner: Love is gone.

Soul 'Eater' Evans Empty
BerichtOnderwerp: Soul 'Eater' Evans   Soul 'Eater' Evans Icon_minitimezo nov 01 2015, 20:26

Persoonlijke informatie

Naam: Evans
Voornaam: Soul
Leeftijd: 18 jaar
Planeet: Nova
Magiesoort: Licht en duisternis
Crush: Geen
Relatie: Gebroken hart

Karakterbeschrijving: uiterlijk

• Wit haar •

Soul heeft van zijn eigen al wit haar. Het steekt in punten omhoog en kan 's morgens echt een chaos zijn. Om zijn haar in toom te houden draagt hij op sommige momenten een grijze bandana met daarop zijn eigen naam of een haarband.

• Gespierd •

Soul heeft de afgelopen maanden vrij veel getraind om zijn liefdesverdriet te vergeten en om zijn tijd te verdoen. Hierdoor zijn zijn spieren meer ontwikkeld en kun je al spreken van een lichte sixpack. Zijn armen zijn vrij gespierd waardoor de spieren opbollen als hij iets optilt. De aderen op zijn armen zijn hierdoor vrij goed te zien, iets waar Soul vies van is.

• Litteken •

Soul heeft op zijn borstkas diagonaal een litteken lopen die van zijn rechterschouder tot aan zijn linkerzij reikt. Het litteken durft wel eens te gaan jeuken als hij zich erg opfokt en kan in sommige gevallen, wanneer hij bijvoorbeeld hard op de grond valt, licht opengaan en gaan bloeden. Hij smeert er zelf op zodat het er minder erg uitziet, maar voor de één of andere reden wilt dat niet helpen. Ook houdt het hem ’s nachts soms wakker door pijn te gaan doen. Vermoedelijk is er zwarte magie mee gemoeid.

• Rode ogen •

Soul heeft van zijn geboorte af aan al rode ogen. Hij draagt geen lenzen en is ook niet echt een albino. Zijn huidskleur is normaal, maar door zijn rode oogkleur en zijn witte haarkleur wordt er soms onterecht van hem gedacht dat hij een albino is. Soul zelf heeft geen idee van wie hij zijn oogkleur heeft, maar hij vindt het zelf zo cool dat hij nooit overwogen heeft om lenzen in te doen.

• Puntige tanden •

Wanneer Soul zijn mond gesloten houdt zie je ze misschien niet, maar hij heeft waarschijnlijk de meest puntige tanden van heel de academie. Vooral zijn hoektanden zijn scherp genoeg om wonden te bezorgen als hij iemand zou bijten. Er wordt onterecht van hem gedacht dat hij zijn tanden heeft geslepen aan iets, maar niets is minder waar. Net zoals bij zijn oogkleur heeft Soul geen idee hoe hij aan zijn puntige tanden komt. Hij heeft het dikwijls proberen te verhelpen door naar de tandarts te gaan, maar is uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat hij ook dit uiterlijk kenmerkje wel cool vond.

• Kleding •

Soul draagt over het algemeen wel losse kleding. Zijn meest bekende kledingstijl bestaat uit een rode broek, een wit shirt en een geel-zwarte jack. Zijn schoenen hebben dezelfde kleur als zijn jack met aan de voorkanten naar beneden wijzende driehoeken zodat het lijkt alsof zijn schoenen tanden hebben. Voor speciale gelegenheden draagt hij meestal een grijs-zwart gestreept kostuum met daaronder een rood hemd en een zwarte stropdas.


Karakterbeschrijving: innerlijk

• Aardig •

Over het algemeen is Soul wel een aardig persoon. Ondanks dat hij soms in een slecht humeur is, heeft hij niet de behoefte om dat op anderen af te reageren.

• Behulpzaam •

Soul is ook behulpzaam aangelegd. Als hij iemand ziet die moeite heeft met iets, zal hij niet aarzelen om te gaan helpen. Er zijn echter grenzen voor hem. Met een gevecht zal hij zich niet heel snel bemoeien, maar hij zal wel te hulp schieten als het één van zijn vrienden betreft of als hij merkt dat het echt niet anders kan. Voor emotionele problemen zal hij enkel naar je luisteren, maar geen advies geven omdat hij daar slecht in is en omdat hij het gevoel heeft dat hij mensen dan juist meer naar een depressie helpt dan dat hij ze echt een dienst bewijst.

• Droog •

Soul is, zeker in een ernstige situatie, een zeer droog geval. Wanneer er van alles misgaat, kan het zijn dat hij op een droge manier met de situatie omgaat door dingen te zeggen die eigenlijk op dat moment niet zo gepast zijn. Dan maakt hij bijvoorbeeld een opmerking dat op dat moment bij niemand goed aankomt. Hierdoor durft hij wel eens in de problemen te raken. Met zijn eigen problemen kan hij meestal wel lachen, maar ook hier heeft hij weer grenzen. Als het één van zijn vrienden betreft en het is vrij ernstig, zal hij eerder beschermend overkomen dan dat hij echt de moeite neemt om op een droge manier te reageren.

• Beschermend •

Soul kan voor goede vrienden beschermend overkomen als hij dat wil. In de meeste gevallen zal hij dat niet doen omdat hij vindt dat zijn vrienden hun eigen boontjes wel kunnen doppen, maar hij kan het soms toch niet laten om beschermend te reageren als er iets ergs gebeurt. De beste vrienden van Soul zijn dan ook diegenen aan wie hij, weer uit bescherming, zijn best doet om goed advies te geven, hoewel dit in sommige gevallen beledigend overkomt omdat hij niet al te voorzichtig is met zijn woordkeuze.

• Onbezorgd •

Een oud karaktertrekje van hem dat naarmate hij zich weer op zijn gemak gaat voelen op Starshine dikwijls terug zal komen, is dat hij onbezorgd is op momenten dat hij dat echt niet zou moeten zijn. Bijvoorbeeld als hij in een gevecht verzeild is geraakt of als hij een examen heeft en hij heeft niet gestudeerd. Kortom: bij alle situaties waar anderen zouden panikeren, blijft hij rustig en kan hij zelfs op een humoristische manier reageren waardoor je hem het liefst door elkaar zou rammelen en tegen hem zou willen schreeuwen.

• Onhandig •

Soul is op sommige momenten vrij onhandig, vooral in de buurt van meisjes. Meestal weet hij niet te reageren en zegt hij dan maar iets doms dat totaal niks met de situatie te maken heeft. Hij kan snel rood worden als een meisje een lieve opmerking naar hem maakt en als het te veel voor hem wordt, krijgt hij een bloedneus.

• Kil en emotieloos •

Dankzij zijn gebroken hart komt het soms wel eens voor dat Soul bot kan reageren. Dit is meestal op personen die hij niet graag in zijn buurt heeft, want hij probeert zijn kil gevoel voor de rest wel gewoon voor zichzelf te houden. De mensen die hem echt boos weten te krijgen, krijgen dan zijn emotieloze kant te zien. Dan durft hij het gevecht wél aan te gaan en zal hij ook niet van ophouden weten. Wie hem in dit stadium krijgt, kan verwachten dat hij een vijand voor het leven blijft. Tot nu toe heeft niemand dat echt voor elkaar gekregen juist omdat hij zo beheerst met vervelende situaties omgaat, maar er zijn uiteraard altijd uitzonderingen.

• Arrogant •

Op sommige momenten kan Soul arrogant overkomen. En dan vooral op die momenten dat ze hem willen helpen, maar dat hij geen hulp accepteert omdat hij denkt dat hij het allemaal alleen moet doen. Vooral met het leren van zijn magie denkt hij geen hulp nodig te hebben. Hierdoor kan hij een arrogante indruk maken, oftewel de indruk maken dat hij het allemaal wel alleen af kan.


Geschiedenis

• 0-6 jaar •

Soul werd geboren in een mooi huis dat centraal stond in Nova. Het was er erg druk, maar daar leek de kleine jongen zich niet druk om te maken. Hij had het te druk met het genieten van de liefde die zijn ouders hem gaven. Hij was erg gelukkig en werd goed opgevoed door zijn ouders. Ze leerden hem hoe hij zich moest gedragen en hoe hij tegenover andere mensen zijn best moest doen. Op jonge leeftijd leerde Soul al hoe hij lichtbolletjes moest maken. Zijn magie was iets dat zijn ouders hem aanmoedigden om meer te gebruiken. Naarmate Soul ouder werd, leerde hij steeds beter om de lichtbolletjes te maken en wist hij er zelfs soms schade mee aan te richten aan de meubels. Dan waren zijn ouders wel boos op hem, maar ze vergaven het hem al snel als ze zagen hoe lief hij wel niet reageerde. Dankzij zijn sneeuwwitte haar en zijn bloedrode ogen, alsook zijn puntige tanden vonden de andere kinderen hem soms eng waardoor hij vaak alleen speelde. Zijn ouders vonden dat jammer en gaven Soul daarom des te meer liefde. Ze leerden hem om aardig te blijven en behulpzaam te zijn op momenten dat hij dat moest doen, wanneer ze ook vervelend tegen hem deden. Het kwam algauw tot een punt waarbij Soul zes jaar werd. Voor een jongen van zes jaar was hij zich al erg bewust van zijn omgeving. En dat was iets wat hem later geen geluk zou brengen.

• 6-12 jaar •
Soul begon steeds sneller op te groeien en ook zijn ouders leken dat in te zien. Toen Soul negen jaar was, vond zijn vader dat het al tijd werd voor wat trainingen. Zijn vader was namelijk gespecialiseerd in de Novaanse magie. Zijn moeder beheerste ook wel Novaanse magie, maar ze was er niet zo goed in als Soul’s vader. Wat zowel Soul als zijn moeder echter niet wisten, was dat zijn vader ook voor een deel Shadraanse magie beheerste. Zijn vader was namelijk afkomstig van Shadra, maar had dat verborgen gehouden voor zijn vrouw en had zich zodanig in de lichtmagie gespecialiseerd dat ze hem zou geloven dat hij wel degelijk van Nova afkomstig was. Het hele probleem was op dat moment ook dat Novaanse mensen een slechte kijk hadden op Shadraanse mensen. De oogkleur van Soul was, zonder dat Soul dit wist, dan ook afkomstig van één van de stamouders van de vader van Soul. Zonder dat zijn vrouw het wist vertelde Soul’s vader aan zijn zoon over zijn Shadraanse krachten en dwong de jongen om er iets van te leren. De jongen bleek er vrij handig in te zijn, maar moest van zijn vader altijd zwijgen bij thuiskomt. Soul’s vader was zo ver gevorderd in de magie dat hij wist hoe hij sommige delen van Soul’s lichaam kon veranderen naar een gevaarlijk wapen die een bepaalde vorm aannam, meestal de vorm van een zeis. Soul vond dit zelf zo cool dat hij in de overeenkomst kwam met zijn vader dat ze erop zouden oefenen, maar dat ze zouden zwijgen tegenover Soul’s moeder. Soul had nog veel jaren training nodig, maar op zijn twaalfde beheerste hij de Shadraanse magie al vrij goed.

• 12-16 jaar •

Soul werd overgeplaatst naar een middelbare school in Nova om zijn krachten beter te trainen. In die school leerde hij Maka kennen, een meisje dat eigenlijk meteen zijn vriendin werd. Hij had er geen gevoelens voor, al leek iedereen te denken van wel. De twee schoten goed op en Soul vertelde haar op een avond eerlijk over zijn Shadraanse krachten. Eerst was ze geschrokken, maar ze werd nieuwsgierig naar zijn kennen en kunnen. Ze trainden samen, maar hoe Maka het ook wendde of keerde, zij kon geen Shadraanse magie beheersen. De jaren verstreken en Soul’s vriendschap met Maka werd steeds hechter. Net toen hij dacht dat het niet beter kon, begon zijn geluk op de proef gesteld worden. Op vijftienjarige leeftijd kreeg hij te horen dat zijn ouders waren omgekomen bij een ernstig auto-ongeluk. Toen hij verder informeerde naar wat er gebeurd was, gaven ze hem vage antwoorden waardoor hij begon te vermoeden dat er iets anders was gebeurd. Een voogd kwam in de plaats van zijn ouders, maar daar wilde Soul niks van weten. En dus ging hij met Maka dikwijls naar een verlaten steegje om zijn Shadraanse krachten uit te oefenen die dankzij zijn frustraties steeds agressiever werd. Zo agressief dat hij op een dag ruzie kreeg met een paar bendeleden van een groep Novanen in de buurt. Soul werd uitgedaagd tot een gevecht en beide partijen haalden wapens tevoorschijn. Soul liet zijn Shadraanse krachten de overhand nemen en maakte gebruik van zijn arm die in een zeis kon veranderen, een van de slechtste ideeën die hij ooit had gehad. Een van de Novanen bleek namelijk ook dezelfde krachten als Soul te hebben en een gevecht ontstond waarin Soul zijn uiterste best deed om Maka te beschermen. Hij wist echter één aanval niet goed af te weren en de zeis van de man raakte hem diagonaal, dwars door zijn borstkas. Vermoedelijk is er bij die aanval ook zwarte magie in de wond gedruppeld waardoor Soul tot in het heden nog altijd last krijgt van zijn litteken.

• 16-18 jaar •

Soul werd na zijn akkefietje met de bende overgeplaatst naar een andere school. Het eerste jaar liet hij niet veel van zich horen en weigerde hij om naar die nieuwe school te gaan. Hij wilde Maka niet kwijtraken, maar er zat niet al te veel op. Maka was intens verdrietig, maar besefte dat dit het beste was voor Soul en moedigde aan om te gaan. Tegen het einde van zijn zestiende jaar ging Soul dan toch gedwongen naar zijn nieuwe school: Starshine Academy. Hij was zijn voogd helemaal beu en wilde weg daar, maar hij probeerde Maka toch te overhalen om mee te gaan. Het meisje weigerde en er groeide een afstand tussen hun die niet voorkomen kon worden. Soul maakte vrienden op Starshine en begon Maka langzaamaan te vergeten. Zijn kat die hij thuis had werd vervangen voor een leguaan die hij op de zwarte markt had gekocht en die hij Green noemde. Hij werd goede vrienden met Mineko en raakte in een relatie verzeild met Esmira, maar deze liep op de klippen toen ze steeds meer weg van hem begon te glijden door omstandigheden. Soul raakte hierdoor kort in een depressie en is weer een jaar naar huis vertrokken. Hij begon zijn voogd na een jaar beu te worden en vond dat het tijd werd om zijn leven weer op te pikken en dus is hij weer vertrokken naar Starshine. Hij hoopt nu vooral dat hij goede vrienden maakt. Ook heeft hij een husky pup aangekocht op de zwarte markt: Dino. Hij probeert nu, in het heden, zijn best om zijn liefdesbreuk te negeren, maar zijn liefdesverdriet speelt hem soms parten waardoor zijn onbezorgde karakter lichtelijk veranderd is.

Vriendschapsbanden

Wordt aangepast naarmate er topics gedaan zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Soul 'Eater' Evans

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-