PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Check-up }{ Nathan Rivaille

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yvaine
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Strowberry
Posts : 300
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Water & Light
Klas: -
Partner: If there's a prize for rotten judgment I guess I've already won that No man is worth the aggravation That's ancient history, been there, done that

BerichtOnderwerp: Check-up }{ Nathan Rivaille   ma okt 19 2015, 04:42

Na het afmaken van enkele notities over Meneer Aido kon ze eindelijk het laatste formulier van de stapel afnemen. De laatste patiënt – die tenminste waren komen opdagen – was aan de beurt. Meneer Rivaille de gymnastiek leraar zou de laatste zijn vandaag voor het algemene gezondheidsonderzoek. En naast haar analyses over hem zou ze graag ook nog het een en ander willen bespreken over de leerlingen zelf. Gymnastiek was een van de belangrijkste vakken op de school, was haar mening. Beweging en conditie was de beste weg naar gezondheid in haar ogen. En een afwijkende gezondheid kon snel worden vastgesteld door middel van die beweging en conditie training. Meneer Rivaille zou daarom ook de eerste zijn die een lichamelijk probleem bij een van zijn leerlingen zou kunnen opmerken. En dat waren zaken die Yvaine dan graag te horen kreeg.

Maar de gezondheid van de leerlingen stonden vandaag niet in het middelpunt. Ookal was hij de laatste, Yvaine moest zich nog steeds met de volle 100% inzetten voor ze dit onderzoek kon afsluiten. Je kon iedere oud collega vragen, maar deze dragon lady was niet iemand die er zomaar de kantjes van af zou lopen. Daar moest dan echt een héle goede reden voor zijn. Maar, net zoals bij Meneer Tschaikovsky, was ze wel zo vriendelijk om Nathan Rivaille een kopje koffie of thee aan te bieden. “Meneer Rivaille? Interesse in een kopje thee of koffie?” vroeg ze, op haar manier, vriendelijk – met andere worden: een minder ijzige toon dan usual – toen de blondine in de deur opening kwam staan. Ze knipte met haar vingers richting Ryohei en beval hem vervolgens weer net zo streng en kil als normaal dat hij de stoelen, die hij zo netjes als geïmproviseerde wachtkamer op een rijtje naast de kantoordeur had gezet, op moest ruimen. “Komt u verder.” Wendde ze zich vervolgens weer tot de gymnastiek leraar in haar vriendelijkheid. Maar nooit met een lach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Rivaille
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Lizz
Posts : 159
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Check-up }{ Nathan Rivaille   wo okt 21 2015, 14:28

Met nog meer tegenzin als de vorige dagen was Rivaille uit zijn bed gestapt. Hij had dan wel geen lessen vandaag, maar dat maakte de dag niet minder erg. Hij moest naar de zogeheten schooldokter, natuurlijk had hij zelf gezegd dat hij zou komen, maar dat maakte de dag voor hem niet minder erg. Hij haatte de dokter, het was echt pure haat voor zulke mensen. En dit was dan enkel omdat ze je pijn deden, het maakte niet uit wat je had ze deden je altijd wel pijn. Het was niet dat hij bang was, maar hij zat toch echt liever ergens anders. Zijn kantoor bijvoorbeeld, om papieren in te vullen en zijn wijn te drinken.  Maar hier was hij dan toch, voor de deur aan het wachten.


Niet dat hij echt zou blijven wachten, zonder nog maar een keer te knokken gooide hij de deur open en had net op tijd zijn monotone gezichtsuitdrukking op kunnen zetten. Natuurlijk bleef hij wel in de deuropening staan, tegen de zijde aan leunend. Zijn ogen gleden naar de vrouw en hij trok een wenkbrauw op. Hij had alles behalve zin om naar binnen te gaan en zichzelf te laten onderzoeken. “Tch..”  Was het eerste dat hij zei voordat hij zich de kamer in begaf en zich met een waarschijnlijk iets te harde plof op een stoel liet vallen. En omdat hij geen lessen had vandaag, was hij dan ook niet in zijn gebruikelijke pak. Integendeel zelfs, de raven-harige gymdocent was gekleed in een zwart shirt met een ronde hals die misschien iets te groot was en een simpele witte broek met zwarte schoenen. Een typische Rivaille outfit dus. Andere kleuren als zwart en wit droeg hij nooit. “ Wat wil je weten.”

// Sorry voor de kortheid~

_________________
Theme }  { Voice }

Never dying love:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yvaine
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Strowberry
Posts : 300
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Water & Light
Klas: -
Partner: If there's a prize for rotten judgment I guess I've already won that No man is worth the aggravation That's ancient history, been there, done that

BerichtOnderwerp: Re: Check-up }{ Nathan Rivaille   zo dec 13 2015, 22:36

Yvaine was nog zo vriendelijk geweest. Ze had hem nog zo beleefd een kopje koffie of thee aangeboden. Dat was werkelijk een gunst die ze zelden verleende. En het enige wat ze als antwoord kreeg van de gymleraar was een “Tch..”. De blonde vrouw draaide zich traag om en staarde de zwart harige chagrijnige man strak aan, toen hij neerplofte in de stoel. “Pardon?” zijn we blijven haken in onze puber jaren? Yvaine wende zich weer van hem af en besloot er verder geen aandacht aan te besteden. Maar ze schonk wel een kopje warme thee in voor zichzelf. In tegenstelling tot haar puberale patiënt was zij wel toe aan iets verwarmends.

“Wat wil je weten.” Was zijn eerste vraag, nog voor Yvaine zich goed en wel had kunnen voorstellen. Nog met haar rug naar hem toe gekeerd, bij de theepot op het dressoir langs de muur, blikte ze hopeloos naar de hemel alsof ze god vroeg waarom hij deze man bij haar had laten komen. Met het kopje dampende thee draaide ze zich langzaam om en liep kalmpjes naar haar bureau. Master Rivaille werd geen blik waardig gegund voor ze plaatst had genomen en de hete vloeistof veilig en wel op haar desk stond. Ze had hem al die tijd nog niks gezegd en keek kort op naar de leraar, om zich direct daarop weer te richten op enkele papieren op haar bureau. “Ik wil graag weten of u begrepen heeft wat er van u verwacht wordt?” haar ijskoude lichtblauwe ogen vestigde zich haast streng op die van de leraar voor haar en staarde hem nu lichtelijk afkeurend aan. “Ik verwacht namelijk een onderzoek te kunnen verrichten op iemand die zich naar zijn leeftijd kan gedragen.” Ze blikte even kort op het formulier van de heer Rivaille in die korte pauze. “En ik ben toch echt in de veronderstelling dat de puberteit niet door gaat tot het 32ste levensjaar.” Yvaine staarde hem weer strak aan, onderwijl kalm roerend in haar thee. “Als u dat begrepen heeft,” ze nam voorzichtig een slokje “Zou ik mijzelf nu graag voorstellen. Yvaine Alezais, ik ben uw arst voor de komende tijd.” Ze schoof het kopje thee op het bijpassende schoteltje aan de kant en haalde er een tweede formulier en een kladblok bij. Ze doopte, met een verfijnd gebaar, haar schrijfveer in een chic wit inktpotje. “Ben u zich bewust van de redenen en ernst van dit onderzoek meneer Rivaille?” vroeg ze toen als volgd, haar schrijfveer in de aanslag houdend boven het kladblok.
   

[geen probleem ;3 excuses voor het lange wachten]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Rivaille
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Lizz
Posts : 159
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Check-up }{ Nathan Rivaille   di apr 26 2016, 12:13

RIvaille was alles behalve in een goede bui, hij had weer eens niet geslapen en had de hele nacht schoon lopen maken. Zijn handen deden pijn, zijn hoofd deed pijn, alles deed pijn. Afkeurend, dat was het gezicht dat hij ophield toen hij in de stoel zat bij de schooldokter. De man had het niet zo op dokters, ziekenhuizen in het algemeen. Te wit, te veel mensen, te vies.

Zijn ogen gleden terug naar de dame die zijn dokter voor moest gaan stellen. Ondanks dat hij de vrouw van top tot teen bekeek, bleven zijn ogen koud en geïrriteerd. Als of er niks anders was als het boos kijken en er moe uitzien. Maar alas, we hadden het hier wel over Rivaille, de man die nooit emotie toonde aan zijn medemens. Met een diepe zucht keek hij naar Yvaine, de rest van haar woorden had hij niet echt gehoord omdat hij te druk was met in zichzelf zijn.

“Ben u zich bewust van de redenen en ernst van dit onderzoek meneer Rivaille?” Ogen rolde toen Yvaine het vroeg en met zijn lippen op elkaar en een wenkbrauw opgetrokken keek hij haar weer aan, maar zij nog niets. In plaats daarvan richtte hij zijn ogen op het schrijfblok dat voor haar lag. De ravenharige man leunde een beetje naar voren en schoof het kladblok weg” Dat heb je nergens bij nodig, Miss Yvaine.” Bromde hij en keek de vrouw weer aan. “ Het enige dat ik weet is dat ik nog steeds niet begrijp waarom ik ook al weer ben gekomen, sinds er niet veel boeiends met me aan de hand is.” Vuurde hij terug op haar vorige vraag, en een kleine grijns vormde zich om zijn lippen terwijl hij wachtte op het antwoord van de arts.

_________________
Theme }  { Voice }

Never dying love:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Check-up }{ Nathan Rivaille   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Check-up }{ Nathan Rivaille

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-