PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Check-up }{ Hange Zoë

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yvaine
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Strowberry
Posts : 300
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Water & Light
Klas: -
Partner: If there's a prize for rotten judgment I guess I've already won that No man is worth the aggravation That's ancient history, been there, done that

BerichtOnderwerp: Check-up }{ Hange Zoë   ma okt 19 2015, 04:41

Diusz Kimana Casimir, leraar kunst was aan de beurt voor zijn algemene check-up volgens de lijst. Maar toen ze zijn beurt kwam aankondigen bij de geïmproviseerde wachtkamer, van een paar stoelen naast haar kantoordeur, reageerde niemand. Lichtelijk gepikeerd over het feit dat hij tot nu toe de enige leraar was die niet was komen opdagen liep ze weer naar binnen.
Dat er niet veel vrouwen waren in het team had Yvaine de dag ervoor al vastgesteld. Haar volgende patiënt voor het algemene gezondheidsonderzoek zou de laatste vrouw zijn; Hange Zoë, lerares VvF. Nog zo’n vak waar Yvaine niet geheel het nut van in kon zien. Maar dat lag waarschijnlijk meer aan het feit dat de dokter zelf nooit echt contact had gehad met fabeldieren. Ze werkte immers met mensen. Aan de andere kant.. ze had al enkele leerlingen ontvangen, de afgelopen dagen, die niet heel verstandig om waren gegaan met een fabeldier. Wellicht was wat kennis over deze klaarblijkelijke onvoorspelbare wezens toch wel verstandig. Yvaine had zo’n idee dat het werk met deze dieren ook flink wat vroeg van je fysieke mogelijkheden dus dat was in ieder geval een additioneel puntje om bij juffrouw Zoë op te letten. Evenals dat het bij haar stagiaire, Tilorcian Florintia, was geweest.

Yvaine had wel behoefte aan een vrouwelijke patiënt. Al die testosteron telkens, het kwam een beetje haar neus uit. Mannen waren altijd zoveel moeilijker om mee te werken. Ze deelde niet graag hun zwakheden en naar de dokter gaan was vaak helemaal een onmogelijk iets. God wat had ze daar vaak gedoe om gehad met haar ex-man. Dat vergde vaak veel meer energie en tactiek. Yvaine had gelukkig weer even een adempauze met Juffrouw Zoë. Toen de dokter voor de tweede keer in de deur opening verscheen vielen haar blauwe ogen direct op de enige dame in het gezelschap, naast haar deur. “Juffrouw Zoë, u bent de volgende.” Yvaine had haar koele blik op de vrouw gevestigd toen ze haar hand uitstak om zichzelf voor te stellen. “Dokter Alezais, aangenaam. Neem plaats astublieft.” Sprak ze kalm en haast ijzig toen ze de deur achter de lerares sloot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Check-up }{ Hange Zoë

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-