PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Check-up }{ Tilorcian Florintia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yvaine
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Strowberry
Posts : 300
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Water & Light
Klas: -
Partner: If there's a prize for rotten judgment I guess I've already won that No man is worth the aggravation That's ancient history, been there, done that

BerichtOnderwerp: Check-up }{ Tilorcian Florintia   ma okt 19 2015, 04:40

Het was een obligatie. Niets meer dan een vooraf afgesproken formaliteit. Lang voordat ze aangenomen was, hadden ze dit al vast gelegd als een verplichting. Het algemeen gezondheidsonderzoek. Persoonlijk vond ze er niets algemeens aan, als het enkel de leraren en stagiaires betreft, maar goed. Ze moest er maar het beste van maken. Yvaine had een notificatie opgehangen, in de lerarenkamer, wanneer het onderzoek van start zou gaan. Of de toekomstige patiënten nu een ingeplande les hadden staan of niet. Ze zorgde er maar voor dat ze er waren.

Met een kordaat gebaar zette ze de laatste puntjes op de i, letterlijk, op de namen lijst die ze had samen gesteld. Een korte blik geworpen op het zilveren horloge aan haar pols vertelde haar dat het tijd was voor haar eerste bezoek. Tilorcian Florintia. Hoe ging ze dat in godsnaam uitspreken. Dat was altijd één van de dingen waar ze een hekel aan had gehad als arts. Die onmogelijke namen. Yvaine kon de aantal keren dat ze was verbeterd niet eens meer op haar vingers tellen. Met een diepe zucht van lichte tegenzin – die naam moest ze nu toch echt gaan uitspreken – kwam ze overeind vanachter haar keurig opgeruimde bureau. Als het goed was zat Meneer Florintia op dit moment in de geïmproviseerde wachtkamer, een aantal stoelen op een rijtje buiten haar kantoortje, te wachten tot ze hem riep. Hij was de eerste op haar lijst, maar hij was waarschijnlijk niet de enige die in de ziekenzaal zou wachten.

Ze opende de deur en bleef in de deuropening staan. “Meneer Florintia?” haar heldere stem galmde door de ziekenzaal heen toen ze haar hemelsblauwe blik langs de rij stoelen liet gaan, die keurig opgesteld stonden langs de muur naast haar kantoor deur. Wie was haar eerste patiënt?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Check-up }{ Tilorcian Florintia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-