PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Balder Wodanson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Balder
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Alex
Posts : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Balder Wodanson   zo okt 18 2015, 23:00

Naam: Balder
Leeftijd: 17
Herkomst: Razon
Uiterlijk: Balder is met zijn meter negentig zeker een grote jongen te noemen. Hij is breedgebouwd, niet dik, en heeft een eerlijk ogend gezicht. Hij heeft zwarte haren, die meestal keurig achterover liggen. Zijn bruine ogen hebben iets warms, maar kunnen even goed vuur spuwen. Hij heeft de goede gewoonte van vaak te lachen, wat de warme blik in zijn ogen alleen maar ten goede komt.

Onder zijn linker kaaklijn heeft hij een litteken, nauwelijks groter dan de palm van zijn hand. Dit zit echt aan de onderkant van zijn kin, maar door zijn grootte is het voor de meeste mensen wel zichtbaar. Verder is hij gespierd en heeft hij relatief grote voeten.

Karakter: Balder is een eenvoudige jongen. Als je vriendelijk tegen hem bent, dan zal hij ook vriendelijk terug doen. Het omgekeerde is echter ook het geval. Het is betrouwbaar, loyaal en heeft een goede fysiek, maar hij is niet de meest intelligente. Dom kan je hem niet noemen, maar hij zal nooit de slimste van de klas zijn, of zelfs nog maar in de buurt komen.

Verder houdt hij enorm van uitdagingen en dan vooral fysieke. Hoe zwaarder, hoe beter. Zo is hij er bijzonder trots op dat hij ooit op een etmaal rond een berg gestapt is, een tocht van boven de honderd kilometer. Als je hem eens tegenkomt, moet je er zeker naar vragen!

Balder heeft wel eens de neiging om erg kwaad te worden, er zijn enkele onderwerpen waar je in zijn bijzijn best niet over begint. Hij is meestal een heel redelijke jongen, totdat je hem kwaad maakt. Want dan is hij echt kwaad en moeilijk te kalmeren.

Geschiedenis: Veel valt er niet te vertellen over Balders geschiedenis. Hij heeft een goed leven gehad, twee liefhebbende ouders en geen broers of zussen. Zijn vader was een hardwerkende glasblazer. Hij had zijn eigen atelier en toch wel wat succes met zijn werken. Het meest bekend was hij omwille van de vazen die hij produceerde. Op het eerste gezicht waren ze heel gewoon, maar als je ze voor, of zelfs in, een vuur zette, dan leek het haast alsof de figuren erop begonnen te bewegen. Hij was het die Balder zijn voorliefde voor fysieke uitdagingen gaf en zijn passie voor vuur.

Zijn moeder was onderwijzeres. Ze ging bij de rijkere families langs en gaf daar privéles. Inderdaad, gaf. Ze stierf toen Balder in zijn derde jaar op SSA zat. Hij heeft er flink van afgezien en het zal hem in zeker zin ook wel gevormd hebben, maar het leven gaat verder en op den duur kon hij het verdriet wel een plaats geven.
Verder woonden ze in een klein dorpje, niet al te ver van de hoofdstad van Razon, maar wel rustig. Zo een klein dorpje waar iedereen elkaar kende en iedereen alles over iedereen wist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Balder Wodanson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-