PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Elveria Roode

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elveria
God of Mischief
God of Mischief
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Just kill me
Posts : 1573
Points : 8
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark x Fire
Klas:
Partner: I'm waiting for the afterlife.

BerichtOnderwerp: Elveria Roode   zo okt 04 2015, 00:44Algemeen;

Naam; Elveria
Volledige naam; Elveria Roode
Vorige volledige naam; Elveria Ankes Down
Roepnaam; Elveria
Bijnaam; El, Elf
Geslacht; Vrouw
Geaardheid; Hetero
Jaren blijven zitten; 2 Jaar


Afkomst;

Leeftijd; 17 jaar
Geboorteseizoen; Herfst
Sterrenbeeld; Schorpioen
Geboorteplaats; Shadra; buitenwijken van een grote stad
Afkomst; Shadra [Vader & Moeder] Deels puffoonse vanwege Oom & Tante van vaders kant.
Soort magie; Duister & Lucht magie
Dierlijke vorm; Wit hert


Familie;

Moeder; Ellis Amelia Flew [Shadraans] †
Vader; Jack James Down [Shadraans & Half puffoon] †
Broers; Elliot Streep Down [18 Years] [Shadraans]
Zussen; Sella Amaris Down [14 Years] [Shadraans en groot deel Puffoons]
Verdere familie; Oom en tante aan vaders kant, Twee tantes en geen ooms aan moeders kant, drie neven aan vaders kant, Een nicht en twee neven aan moeders kant. Een oma.


Uiterlijk;

Lengte; 1.76 M
Gewicht; 53.6 Kg
Postuur; Slank, maar niet tenger. Verder een beetje rondborstig.
Haarkleur; Zwart
Oogkleur:; Rood
Tattoo's en piercings; Geen tattoos, rechteroor heeft een helix, industrial en tragus, linkeroor zit vol met ringen.
Opmerkingen; Haar lichaam heeft op bijna elke plek witte strepen van littekens die niet goed zijn geheeld. Deze zijn meestal goed verborgen maar degene die het meest opvalt is een geul in haar linkerwang.


Innerlijk;

Likes; Muziek [voornamelijk Rock, poprock en electro], Tekenen, wandelingen, boeken, begrepen worden, mensen die hun grenzen kennen.
Dislikes; Niet gewaardeerd worden, mensen die zich zorgen maken over iets kleins, teveel gedachtes, thee.
Karakter; Vroeger werd ze beschilderd als rebels, een feestbeest en ruziezoekend. Nu is het iets wat daar nauwelijks meer op lijkt. Elveria is een onzeker meisje geworden dat schuilt houd achter vervelende opmerkingen en alles wat ervoor zorgt dat ze niet buiten de boot valt. Ze gaat op in de massa, past zich aan en doet er alles aan om haar vorige imago van zich af te wassen.
Elveria is met haar BPD en depressie erg wisselvallig. De ene keer is ze erg vrolijk en lijkt ze weer haar oude zelf, maar dit kan vrij snel omslaan in onzekerheid en voorzichtigheid. Elveria doet haar best om niet te laten merken wat er in haar om gaat sinds ze denkt dat ze zichzelf aanstelt en als ze er een probleem van maakt dat het alleen maar erger word.
Psychische problemen; Depressie, trauma's en Bipolaire stoornis.

Geschiedenis;

0-10
Elveria was al blij toen ze geboren was. Ze lachte altijd, kraaide graag woordjes, zat graag aan alles, beet en sabbelde op alles [Zelfs op vingers] en huilde bijna nooit. Ze was het tweede kind van het gelukkige gezin van Jack en Ellis en haar grote broer was vreselijk trots op haar.
Toen Elveria twee jaar was kwam de volgende, Sella. Het meisje was eigenlijk niet gepland en er waren wat onenigheden tijdens de zwangerschap gebeurd omdat haar vader twee kinderen genoeg vond en een meisje er alleen maar met de bruidsschat van door zou gaan. Hij was dus ook niet echt heel blij met Elveria omdat zij ook een meisje was. Hij had liever twee sterke zoons gehad en dus was hij apetrots op zijn enige zoon, Elliot, en trok hem bij ongeveer alles voor. De jongen kreeg meer vrijheid, meer zakgeld, vaker nieuwe kleding.
Ellis was het hier vaak mee oneens en probeerde zo goed als het kon de meisjes hetzelfde te geven. Er waren vaker ruzies dan nodig en Elveria groeide niet zo blij op dan dat haar moeder haar had gegund. Steeds vaker kwam ze thuis van school en was er ruzie, ze werd dan naar boven gestuurd en durfde niet meer naar beneden te komen voor het avond eten.
Elliot trok zich er niets van aan en ging door met zijn geweldige leventje, Sella kwam juist vaak bij Elveria omdat ze net zo bang was als zij. Elveria beschermde haar tegen alles en zo ontstond dus de eigenschap dat ze niet wilde laten zien dat ze bang was.

10-14
Als Elveria op een dag thuis komt zit haar vader mokkend aan de tafel met een glas wijn, iets wat erg onnatuurlijk is. Als hij Elveria ziet verteld hij haar meteen dat ze naar Starshine wordt gestuurd en als ze daar klaar is ze meteen naar huis wordt gehaald en wordt uitgehuwelijkt aan een rijke man. Het geld is bijna op en Elveria is als ze achttien wordt de enige uitweg om geld binnen te krijgen. Het zou dan nog twee jaar duren voordat Sella aan de beurt zou zijn en ze hebben het geld hard nodig. Het zijn twee vliegen in een klap. Er komt geld binnen en haar ouders zijn ook meteen van haar af.
Ze schrikt hiervan, maar toch ziet ze enige uitweg in het SSA gedeelte. Hij heeft namelijk niet gezegd hoelang ze er over moest doen. Treurig naar de grond starend bedenkt ze een plan.
Zodra ze aankomt op SSA maakt ze al meteen geen goede indruk door een pestende jongen in elkaar te slaan. Dit geeft haar al bijna meteen een status dat er niet met haar te sollen valt. Ze ontwikkelt een brutaal karakter en wordt wel minstens een keer gezien bij het kantoor van Master Savador.
Ze is slim maar om hier langer te blijven blijft ze in jaar 1 en 2 een keer zitten en probeert dit ook in jaar 3. Helaas heeft ze te goede cijfers gehaald en gaat ze door.

14- Nu
Elveria ontwikkelt een feestbeest en wordt hoe langer hoe brutaler. Het maakt haar niets uit wat men over haar denkt en gaat gewoon haar gang zonder echt na te denken wat haar acties beteken voor haar en voor andere mensen.
Ze leert Lorenzo, vroegere stagiaire water, kennen op een avond en na een paar drankjes en een domme fout voelt Elveria iets tussen hen opborrelen. Maar na een paar weken is hij ineens verdwenen. Zomaar. Ze denkt dat zij de oorzaak is en dat hij haar niet meer leuk vond. Dit geeft haar een deuk in haar grote zelfvertrouwen.
Ook als Savador zegt dat ze zich moet aanpassen omdat ze anders niets zal bereiken maken haar wakker. Ze besluit ook te veranderen.
Haar altijd korte boblijn worden lange, zwarte lokken en ze begint zich meer vrouwelijker te kleden. Alleen heeft ze nu nog steeds ruzie met alles en iedereen. Omdat te vergeten stort ze zich op haar muziek en tekenkunsten en trekt zich steeds verder terug.

De komst van een nieuwe leraar Dark magic gooit haar hele leven om voor ze het eigenlijk weet. Swain blijkt net zoals haar bij de Suasama te hebben gezeten en nog het een of ander te weten over de vechtmethodes daar. Naïef als Elveria ook is sluit ze een soort vriendschap met hem, al is dit niet echt een vriendschap te noemen. Hij leert haar de technieken die ze eigenlijk helemaal niet hoort te leren en bestempeld worden als verboden.
Ongeveer halverwege haar zestiende jaar komt er een brief van haar ouders binnen die haar dringend verzoeken naar huis te komen. Ondanks haar uithuwelijking en de ruzies die ze met haar ouders meerdere malen heeft gehad, luistert Elveria naar de oproep en vertrekt naar haar ouderlijk huis. Daar aangekomen blijkt het dat haar conservatieve ouders haar van school willen halen en de uithuwelijking willen vervroegen. Een zoveelste ruzie wakkert aan die naar het kookpunt van Elveria lijd en er voor zorgt dat ze in blinde woede haar ouders dodelijk verwond.
Ze beland uiteindelijk bij Swain en hij stuurt haar door naar een kliniek sinds Elveria in een depressieve sleur is geraakt over wat ze heeft gedaan en het niet kan verwerken. Nadat Swain haar heeft weg gestuurd verdwijnt hij compleet buiten beeld en blijkt het kliniek een onderdeel te zijn van de Suasama waar ze word gestraft en mishandeld voor wat ze heeft gedaan. Niet zozeer dat ze haar ouders heeft vermoord, meer omdat ze technieken had geleerd die ze niet had mogen leren.
Uiteindelijk word ze zonder enige reden weer buiten op straat gezet en is haar verjaardag gepasseerd waardoor ze zeventien is geworden. Elveria kan geen kant meer op naast terug te gaan naar Starshine. Zo onopmerkelijk mogelijk probeert ze weer in de menigte op te gaan terwijl haar wonden zowel mentaal als fysiek nog moeten genezen.


_________________
[ Character ] - [ Theme ]
I don't need your sympathy. I need a fucking miracle.


awards:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicforest.forumotion.com/
 

Elveria Roode

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Dark Magicians-